reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja mam dzis wolne troche juz zrobiłam pościeliłam łozka i nastawiłam 1 pranie matę z ubukacji bo wczoraj Gabie nocnik przukleił sie do pupy i jak wstawał wszystko sie wylało podłogę umyłam a mate musze uprac ale pogoda jest to wyschnie do wieczora potem jeszcze 2 prania i w koncu kosz pusty :-D:-D:-D obiadek jakis sie wymysli mam gyrosa drobiowego z lidla ugotuje ryz jakąs zurówke i spoko no ina spacerek z Gabi tez mam w planach jak jest jeden dzien wolnego to nie wiadomo za co sie wziac :baffled:

reklama
Anaconda to wspólczuje- ja wlaśnie się boje tego okresu że Maks mi bedzie wył o zabawki:rofl:

No właśnie ja jestem tym zdziwiona bo ona nigdy o zabawki nie robiła takiego płaczu, zawsze rozumiała jak jej tłumaczyłam że nie kupię i teraz też nie ustąpię, mowy nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

napisy nie bardzo nie:baffled::baffled::baffled: właśnie...kurcze nie mam jak Was poczytać bo szperam i suzkam stroju na to cholerne wesele, Mima się nade mną znęca dodatkowo...

A szukałaś na allegro jakiejś używanej? Taniej może wyjdzie?

kernuś a nie masz tshirtu białego? też by mogł być do takich spodni, super to wygląda:tak: najlepiej taki troszkę obcisły;-)

przecież takiego dziecka nie musiz ubierać w garniaka;-)

Asiu ja nie ćwicze zeby schudnac:-D i tak wiem, że nie schudne:rofl:
to tak dla kondycji i dla dobrego samopoczucia, że cokolwiek robię:rofl:
ja tez tak jak byłam w domu wymyslaam jakies diety herbatki a poszłam do pracy i zgubiłam nie widomo kiedy 8 kg :szok:

no ja siedze na allegro właśnie i z białych używanych to są dwie:eek: a reszta do licytacji, a ja musze kupić w mairę szybko, żeby zdążyła dojść.Elegancka marynareczka z koszulką (991038804) - Aukcje internetowe Allegro. znalazłam coś takiego, tam jest biała koszula pod spodem i cena ujdzie. Ale marynara okrooopna:sorry:
dzięki Medea za info, juz jej wysłałam PW

Witaj Asiu :happy::happy::happy:
Kerna a masz u siebie reserverd (jak kolwiek się to pisze)bo u nas ostatnio były w nim fajne koszule po 15 zł :tak:od rozmiaru 68 do 134 :tak:a może pochodź po lumpkach :tak:albo tak jak radzi Meduska koszulka biała to zawsze u takich małych przystojniaków fajnie wygląda :tak:

bo to tak jest- w domu sie "nic nie robi" nudzi sie to sie je;-) jak sie jest w pracy to nie mysli sie o jedzeniu:tak:

malinka dzieki;-) ja jade do reserved to na pewno poszukam. bo to taniutko:-D

Ostatnia edycja:
No jestem ciekawa jak ty to zrobisz ze z niemiec dojdzie do mnie zebym go poczuła:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kochana do maja blisko:-D
ja tez uwielbiam góry :tak::tak::tak::tak:
nie wyobraam sobie mieszkac gdzies na rowninach:no::no::no::no:
tak nudno jakos:-p:-p
pamietam raz bylismy za lepka na wakacjach pod namiotami u rodzinki i jak sie szlo nad jeziorko to nuda nuda i prosto i prosto nagle znak uwaga ostry zakret:sorry::sorry:
a tam ledwo łuczek:tak::-D:-D:-D
alesmy sie usmiali z nie dosc ze maja jeden "ostry" zakret, to jeszcze taki nieostry:-D:-D:-D:-D
nie ma to jak nasze serpentyny:tak::tak::tak::tak::tak:

no i te piekniusie widoki:tak::tak:
:-D:-D:-D:-D delikatny zakret:-D:-D:-D
Widze ze popisałyscie sobie jeszcze wczoraj wieczorem;-)

ja nie mogłam zasnac i kręciłam się do 24... o 1-2 zaczęło się wycie Maksa..:-( najpierw ząbki, spocony boroczek calu, jak sie położyla i zasypiałam to sie rozdarl bo sie posusiał:eek:

potem nie umiał zasnąc:rofl:

na szczescie potem usnął- ale przed 6 pobudka- więc niewyspana jestem:eek:

czekam aż będzie troche męczony i bede mogła go położyć i sama się troszkę zdrzemnąć jeszcze...
oj wspolczuje nocki.Ja wczoraj tez spac nie moglam ale dlatego ze Laura cos sie krecila i patrzalam kiedy spadnie z wyrka.Na szczescie nie zleciala

Maksik śpi, ja poćwiczyłam brzuch i zastanawiam się czy nie poćwiczyć jeszcze nóg....

a co mi tam! ide! ;-)
buhahahah dobra jestes, feee nie lubie nutelli
witam dziołchy. Słuchajcie no poradźcie mi. Mima może tak iść na wesele czy jednak biała bluzka musowo? Bo nie wiem czy dokupić...Ta jest taka popielata..no i te napisy...Zobacz załącznik 236004
jak dla mnie to mozesz tak go wystroic z tego wzgledu ze tak ludzie nie stroja dzieciaczkow
Witam kochane czwartkowo :happy:
za oknem big słoneczko ale wieje tak że łep urywa :eek:
Lunka pytałaś o telefon no więc po burzy mózgów przetrzepaniu wszystkich możliwych opini ,dostępności w mix plusie wybór padł na samsung s 7530i ....wizualnie mi średnio podszedł :eek: nie ma klapki a dla mnie to big minus:eek:bo ja kocham klapki a on jest rozsuwany ale ma aparat 5 mega pikseli robi świetne zdjęcia nie jest dotykowy a ja dotykowców nie lubie jest prosty w obsłudze jakoś do niego przywyknę chyba :cool:mojego wymarzonego w mixie nie ma nawet w plusie nie jest dostępny a kupić za gotówkę to nie na moja kieszeń ale jak wygram wkońcu tą 6 w totka to jest mój :-D
Natalineczka pytałas o to jak jedza dzieci no u mnie wszytskie inaczej ale Antonio je tak
rano śniadanko ok 8 i jest to najczęściej chlebek z masełkiem + mięsko (nigdy wędlina na kanapce bo ma pawika:eek:)
godzina 11-12 drugie śniadanie jest to najczęściej zupka
godzina 15 -15.30 obiad jak była zupka to jest drugie danie np dziś kasza gryczana +karkówka+sos+surówka
godzina 17-17.30 podwieczorek np sok +biszkopty
godzina 19.30-20 kolacja np naleśnik lub omlecik najlepiej z malinkami od babci Marysi :-)
moje dziecko jak widzisz wcale nie ma w jadłospisie mleka nie lubi nie chce a ja uważam że skor o gnie chce
to widocznie go jego organizm nie potrzebuje:baffled:je żółty ser czasami kakao koktajle owocowe np wczoraj na zsiadłym mleczku zmiksowane owoce malinki jagody:tak:
Agnes i jaką decyzję podjeliście co do przedszkola????
Anabubka MH no kochane poprawić się roszę i zdjęcia przy następnej okazji pstrykać :-D
As kurcze mnie jak by pies ugryzł to bym do niego nie podeszła :no:ja się zresztą psów strasznie boję :zawstydzona/y:
Justyś jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Medea ale Max jest juz duży :szok:zresztą to już pół roczny facet:-Dgratki 2 zęba ale mu się terz sypią lawinowo :-Da fotki śliczne :tak: a co do rocznicy poieram wyjdźcie z domu:tak:sex w hotelu no jami ja bym obstawiała wersję Lunki :-D:-D:-D:-Dchoć taka restauracja....byle byście wyszli z domu:tak:
Wiki pytałaś o balsam ja używam lirene pomarańczowy on jest anty celulitowy i ujędrniający i jest fajny:tak:
Iwcik kochana a jak rodzinka zareagowała na wiadomość o kobietce w twoim brzuszku???masz opcję imienia dla córci???
Anka cholero ty tu nie planuj kopniaka na ciężarnej tylko szykuj sukieneczki po Laluni :-D:-D:-D:-D:-D
Lidka a myślisz że ja mam tu kogoś a niby w mieście mieszkam i to takim całkiem całkiem duzym :-p
tyle zapamiętałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a my dziś idziemy z Antonim na 12 do Julki na występy przedstawienie pod tytułem"WITAJ WIOSNO " muszę zaraz księciuniowi koszulę wyprasować bo Julka prosił byśmy przyszli na galowo :szok::-D:-D
a ciuszki to juz dawno popakowane w kartony:tak:teraz jak pojade w maju to zabiore czesc tak zeby pozniej mi to sie zmiescilo do auta heheh bo jeszcze wozek musze zapakowac.Sporo tego jest
ja właśnie piję kawkę i zjadłam sobie twarożek brzuch jak mialam to mam i tak go nie zgubię :-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D a ja tam sobie glowy nie zawracam wakacje tuz tuz a ja nadal nie cwicze:-D:-D

teraz sie witam z Wami

Laura wcina sniadanko to ja szybko na bb
Zaraz wychodze z nia bo mamy sliczne sloneczko
Na obiad mam kotlety z wczoraj wiec tylko dorobie kalafiorku i ziemniaczki :)

Ciekawe jak tam Agnieszka z Emilka na badaniach

dobra, trzeba isc umyć włosy, bo dalej nie urana, łózko nie pościelone ani nic:eek:
a musze do sklepu wyleciec z małym po mąke do kopytek i po chleb bo nie mam;-)

troche mi to ni na reke bo pogoda brzydka, no ale co zrobić....

reklama
Ania to dziś Emily jest na badaniach ????to &&&&&&&& zaciśnięte i niech Ag da znac po badaniach :tak:
Medea jak się wybierasz na zakupy to polecam ci tez kapphal (też nie wiem jak to sie pisze:-p) bo są przeceny od -30% do -70% a Antonio ma np pajacyki do spania z kaphhala kupiłam mu kiedys po 7 zł były w dwupakach i nic się z nimi nie dzieje nie farbuja kolory nadal żywe ie kulkują się nie rozciągaja więc są fajne gatunkowo :tak:no i mają fajne bodziaki np w 3 pakach np z motywami zwierzaków albo z super napisami np i love mamy ,i love dedy itp super no i świetne bodziaki polo :tak:super spodnie np dżiny ze ściągaczami na dole :tak:ja jak ma kasę i są promcje to lubię tam kupować a jeszcze my mamy kartę klubową to zawsze dostajemy smsa że jest promocja i np od wszystkich zakupionych rzeczy mamy np jeszcze minus 10%:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry