reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no i nici z wyjścia.. dopiero potem...

teraz leje jak z cedra więc nie bede wychodzić...

poz tym mały zmęczony to położylam go spać...

boroczek mój mały znów mruczy i mialczy od 15 minut:-( na szczęście już coraz słabiej, czyli zasypia....

reklama
Hej Dziewczyny :)
Postanowiłam dziś napisać ja...
Siedzimy w domku z Moim prawie 2 letnim Synkiem ... Cala noc mi goraczkowal - pewnie na zabki .
Nudzimy sie troszke :p

Chcialabym dolaczyc do Waszych dyskusji ,jednak troszke nie jestem w temacie :p

Pozdrawiam i zycze Wam MILEGO UDANEGO DZIONKA :)

dzięki dziewczyny. Wesele jest 1 maja. Więc za dwa tyg. Jak zwykle obudziłam się i teraz będę wszystko w biegu kupować. Do tego ja nie wiem jak się ubiore a w tym zadupiu to nawet sklepów nie ma ciążowych z fajnymi rzeczami. a jak cos jest to 200zł trzeba dać...:confused2: a tyle to ja mam do końca miesiąca i jeszcze mi rachunek za wodę przylazł:sorry: no i w koperte cza dać...dlatego suzkam jak najtańszej opcji. Mam dwie kiecki ale i w jednej i w drugiej wyglądam do dupy...:wściekła/y:
dowikla z tego dziecka to niezły gagatek:baffled:
witam nową mame:-)
Medea Maksiu zmeczony bo ciężko pracował nad perełkami:tak: może już trzeci gdzieś tam jeszcze się czai ;-)

Ja posprzątałam i zasiadam do was:-)

Kerna ja mam sukienkę bialą w czarne grochy odcinaną pod biustem.....
może Ci się spodoba.. wg mnie na ciążę w sam raz:tak:

bez ramiączek....do tego bialy żakiecikalbo bolerko i rewelka:tak:
zrobić fotkę?

edit:przejrzałam szafe i w domu jej nie mam,jest u Babci, jak jesteś zainteresowana to po południu przejde się do niej i wezmę, żeby zrobić fotkę:tak:

Ostatnia edycja:
Medea no super, nie chce Cie specjalnie ścigać, ale jakbś mogłą to chętnie bym ją oglądnęła:tak:
Tylko, że wiesz nie wiadomo czy w cycach bym się zapięła.....

kochana moja babcia mieszka 3 klatki dalej:rofl: i tak musze do niej iśc bo musi mi zwężyć koszulę i kurteczkę które sobie w lumpku kupilam;-)

mam jeszcze jedną całkiem białą.... ale nie wiem czy bedzie Ci się podobać, jak byś do niej pasek pod cyc włożyla to też byłaby fajna- kupilam ją sobie specjalnie na ciążę:tak: tez wezmę jeśli jeszcze tam gdzieś u niej jest i zrobię fotkę:tak:

reklama
Witam się i ja :tak: nie nadrobię wybaczcie bo mam kupę roboty w kuchni :sorry: babeczek mi sie zachciało więc zaraz trzeba robić póki Kuba śpi :tak: wczoraj prawie cały pokoik wytapetowaliśmy więc same końcówki najgorsze zostały :sorry: ale to teraz zanim zrobię to niedziela chyba będzie bo M ma służbę i nie mam więcej wolnego :confused2: już myślałam że na przyszły tydzień sobie ładnie posprzątam i będzie koniec :sorry: Kubie wczoraj druga trójka się przebiła u góry teraz tylko na dole i na razie będzie koniec :-) zbawienie oby mu szybko i bez wycia wyszły ;-) jakieś słoneczko wyszło chyba się przejdę potem z Kubkiem na spacer bo koperty na pocztę bo jak zauważyłam to sprzedałam ze 4 rzeczy na allegro i wpadło 50zł :-D dobre i to następna kasa do skarbonki :tak: no a teraz uciekam robić mufinki :tak: zajrzę wieczorem bo M w pracy i mi nie będzie gitary zawracał ;-)

Do góry