reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziołchy ,jakoś nie mam weny na pisanie ,ale czytam co u was regularnie:tak:

Odzywam sie ,zeby nie było:-D:-D:-D

U mnie wszystko git @ w toku co też nie nastraja mnie humorem ,bo samopoczucie do du...

Z Ksawierem byłam dziś u lekarza,bo już zaczął tak okropnie kaszleć ,ze strach i ma berodual i pulmicort przez nebulizator,i jeszcze jakiś lek ,ale czekam az mi przywiaza .
Klaudia wróciła do szkoły ,a tez małpa nawywijała troche ,napędziła nam stracha ,ze wyrostek ,bo aż sie zwijała z bólu ,ale jak to Klaudia,okazało sie zwykła jelitówką i wymiotowaniem półtora dnia.....

Ja biegam i chodze na siłke dalej reguarnie ,powiem wam ,ze nic mnie bardziej nie odpreza i nie uszczęśliwia niz bieganie ,takie 20 min.z mp3 na uszach w biegu,cudo........

Kerna masz wesele ,fajowo ,sama bym pobalowała,na pewno znajdziesz sobie cos ekstra do ubrania.

Poczytam jeszcze co piszecie ,bo na razie tylko te strone podczytałam.....:zawstydzona/y:

reklama
a jakie to rozmiary?? Bo wiesz Ty i ja...to jak Flip i Flap:-D:-D:-D zmierz od razu w biuście jakie szerokie:tak:
ta w kropki była na mnie za duża- ani rau nie miałam jej na sobie:eek: nie pamiętam czy to M była....
a ta biala to chyba S ale taka większa.. tyle że ja ją zwężałam troche... pomierze Ci oczywiście wszystko:tak:

już nie przesadzaj że taka wielkie jestes:sorry: ile Ty ważysz teraz? ja do początku 9 mca wchodziłam w tą całą białą- a ona mniejsza niż ta w kropki:tak:

Witam się i ja :tak: nie nadrobię wybaczcie bo mam kupę roboty w kuchni :sorry: babeczek mi sie zachciało więc zaraz trzeba robić póki Kuba śpi :tak: wczoraj prawie cały pokoik wytapetowaliśmy więc same końcówki najgorsze zostały :sorry: ale to teraz zanim zrobię to niedziela chyba będzie bo M ma służbę i nie mam więcej wolnego :confused2: już myślałam że na przyszły tydzień sobie ładnie posprzątam i będzie koniec :sorry: Kubie wczoraj druga trójka się przebiła u góry teraz tylko na dole i na razie będzie koniec :-) zbawienie oby mu szybko i bez wycia wyszły ;-) jakieś słoneczko wyszło chyba się przejdę potem z Kubkiem na spacer bo koperty na pocztę bo jak zauważyłam to sprzedałam ze 4 rzeczy na allegro i wpadło 50zł :-D dobre i to następna kasa do skarbonki :tak: no a teraz uciekam robić mufinki :tak: zajrzę wieczorem bo M w pracy i mi nie będzie gitary zawracał ;-)
mniam ale mi zrobilaś smaka na babeczki:tak:
GRATKI ZĄBKA:tak: i udanej sprzedaży ;-)

Hej dziołchy ,jakoś nie mam weny na pisanie ,ale czytam co u was regularnie:tak:

Odzywam sie ,zeby nie było:-D:-D:-D

U mnie wszystko git @ w toku co też nie nastraja mnie humorem ,bo samopoczucie do du...

Z Ksawierem byłam dziś u lekarza,bo już zaczął tak okropnie kaszleć ,ze strach i ma berodual i pulmicort przez nebulizator,i jeszcze jakiś lek ,ale czekam az mi przywiaza .
Klaudia wróciła do szkoły ,a tez małpa nawywijała troche ,napędziła nam stracha ,ze wyrostek ,bo aż sie zwijała z bólu ,ale jak to Klaudia,okazało sie zwykła jelitówką i wymiotowaniem półtora dnia.....

Ja biegam i chodze na siłke dalej reguarnie ,powiem wam ,ze nic mnie bardziej nie odpreza i nie uszczęśliwia niz bieganie ,takie 20 min.z mp3 na uszach w biegu,cudo........

Kerna masz wesele ,fajowo ,sama bym pobalowała,na pewno znajdziesz sobie cos ekstra do ubrania.

Poczytam jeszcze co piszecie ,bo na razie tylko te strone podczytałam.....:zawstydzona/y:
no to zdrówka dla Ksawka...

Co do Klaudii dobrze, że to tylko jelitówka a nie wyrostek...

Przejrzałam po łebkach co naskrobałyście od wczoraj,
Medeuska urok Maksia ,az bije po oczach to śliczny i widać ,ze przeszczęśliwy dzieciaczek:tak:
Anaconda dobrze,że z Mają dobrze
Malinka też miałas iść z Julka do laryngologa-byłas??
Iwcik moje gratki ,ze to dziewczynka:-D
Asia ,ale zabiegana z ciebie osóbka...
As,no brak słów na ciebie:-D jeszcze pies cie ugryzł...:-Dwiem kto sprawi ,ze czas "super esa" sie skończy.......:-D
Obiło też mi sie o oczy ,ze MH i Anabubka sie spotkały.........i było fajnie aczkolwiek męcząco:-D

Beata gratuluję zębolka:tak::tak::tak:
Medea no teraz startuję z mniejszą wagą na szczęscie ale już waże 64kg:wściekła/y:. Wszsytko poszlo w brzuch i cyce. W stare spodnie się jeszcze mieszcze:tak:
No to czekam na fotki:tak: A ciekawa jestem czy w czarnej kiecce wypada iść na weselicho??? :baffled:

IMG_4640.jpg a oto przedstawiam Wam dzieło pierworodnego z dzisiaj:confused2: Mama buszuje po allegro a syn znalazł sobie zajęcie:sorry: Po drugiej stronie ściana wygląda tak samo:sorry:

kerna czarna to juz kwestia podejscia

ja uwazam ze tak, ale slyszałam wiele opinii ze nie wypada....:rofl2:

wg mnie skoro np. mala czarna jest idealna na kazda okazje to na wesele czy slub tez:tak:

ale Ci may zrobil arcydzielo:-D

IMG_0507.jpg no właśnie, bo sobie myślałam, że jakieś bolerko dokupię jasne i ujdzie. No jedna z nich. Kończy się zaraz jak fotka, przed kolano. Ale ona jest obcisła i wszsytkie fałdy wystaja:confused2::confused2::confused2: a tak w ogóle to jestem tu w 6mc. Czyli miesiąc przed porodem! teraz Wam dam potwierdzenie...chwilka...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja po zakupach i wracam do was z goracą herbatka i maslana bułeczką :-):-):-)troche zmarzłam zimno na polu jak cholera:-)

Obiadek nastawiłam jednak robie ogórkowa bo juz od dawna chodziła za mna a mąż stwierdził ze tez zje ale sie nie naje odrazu i to powiedział:-D:-D:-D:-D bo u niego jak nie ma ziemniaków i miecha to on głodny chodzi:-D:-D:-D

Kerna czarna pasuje na wesele bo teraz juz mnóstwo osób chodzi w czarnych sukienkach tylko ddatki dobiera sie jasniejsze i jest git wiadomo w czerni nie pasuje isc tylko świadkowej :rofl2::rofl2::rofl2: ale w tej sukience chyba bym nie poszła jak piszesz i widac jest obcisła wiec nie dla mnie ale moze ty lubisz wiec wizualnie jest ładna sukienka z dekoldem jakim ja uwielbiam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry