reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A jak cwiczysz brzuch bo ja brzuszki robie i zastanawiam sie jeszcze nad jakims balsamem ujędrniającym macie jakies sprawdzone??
robie te cwiczenia [video=youtube;sWjTnBmCHTY]http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY[/video]

zwykle brzuski sa tylko na jedna partie brucha- tu masz na wszystkie 6 miesni;-)

ja uzywam na nogi roll on na cellulit a na brzuch tera akurat mam jakis z sorayi slim cos tam
jak go skoncze tu kupuje moj ulubiony- zolty ujedrniajacy garniera:tak:

witam dziołchy. Słuchajcie no poradźcie mi. Mima może tak iść na wesele czy jednak biała bluzka musowo? Bo nie wiem czy dokupić...Ta jest taka popielata..no i te napisy...Zobacz załącznik 236004
nie musi byc biała, ale ta z napisami :no:

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Wczoraj czasu na komputer nie było bo Maja jak to sama stwierdziła miała zły dzień czyli maruda włączyła się na całego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego ubzdurała sobie że mam jej kupić lalkę winx która to kosztuje prawie 100zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie da sobie przetłumaczyć że jej nie kupię :angry::angry::angry: i już nawet dzisiaj z rana płacz był o tą lalkę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U nas wreszcie słonko wyszło ale co z tego jak deszcz zapowiadają :sorry::sorry::sorry:

edit:Mam dla Was fotki mojego szkraba;-)
mama nie chciała mi dac więcej obiadku to chciałem zjeść śliniak:-D
bgxx1l.jpg

ciekawe czy uda mi się to całe wziąc do buzi....
6hlqb5.jpg

ale fajna zabawa:-D
2qnbjb9.jpg

no i o co Ci chodzi mamoooooo, ząbek mi wychodzi!
htw9i8.jpg

hmmmmm dobre to!
vmx4qb.jpg

Sama słodycz :tak::tak::tak:

Wariacja totalna.
Ugryzł mnie w nogę pies fundacyjny ,z którym właśnie pracowałam.:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

To co to za piesek jak takie odbicia ma :szok::szok::szok:

Witam kochane czwartkowo :happy:
za oknem big słoneczko ale wieje tak że łep urywa :eek:
Lunka pytałaś o telefon no więc po burzy mózgów przetrzepaniu wszystkich możliwych opini ,dostępności w mix plusie wybór padł na samsung s 7530i ....wizualnie mi średnio podszedł :eek: nie ma klapki a dla mnie to big minus:eek:bo ja kocham klapki a on jest rozsuwany ale ma aparat 5 mega pikseli robi świetne zdjęcia nie jest dotykowy a ja dotykowców nie lubie jest prosty w obsłudze jakoś do niego przywyknę chyba :cool:mojego wymarzonego w mixie nie ma nawet w plusie nie jest dostępny a kupić za gotówkę to nie na moja kieszeń ale jak wygram wkońcu tą 6 w totka to jest mój :-D
Natalineczka pytałas o to jak jedza dzieci no u mnie wszytskie inaczej ale Antonio je tak
rano śniadanko ok 8 i jest to najczęściej chlebek z masełkiem + mięsko (nigdy wędlina na kanapce bo ma pawika:eek:)
godzina 11-12 drugie śniadanie jest to najczęściej zupka
godzina 15 -15.30 obiad jak była zupka to jest drugie danie np dziś kasza gryczana +karkówka+sos+surówka
godzina 17-17.30 podwieczorek np sok +biszkopty
godzina 19.30-20 kolacja np naleśnik lub omlecik najlepiej z malinkami od babci Marysi :-)
moje dziecko jak widzisz wcale nie ma w jadłospisie mleka nie lubi nie chce a ja uważam że skor o gnie chce
to widocznie go jego organizm nie potrzebuje:baffled:je żółty ser czasami kakao koktajle owocowe np wczoraj na zsiadłym mleczku zmiksowane owoce malinki jagody:tak:
Agnes i jaką decyzję podjeliście co do przedszkola????
Anabubka MH no kochane poprawić się roszę i zdjęcia przy następnej okazji pstrykać :-D
As kurcze mnie jak by pies ugryzł to bym do niego nie podeszła :no:ja się zresztą psów strasznie boję :zawstydzona/y:
Justyś jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Medea ale Max jest juz duży :szok:zresztą to już pół roczny facet:-Dgratki 2 zęba ale mu się terz sypią lawinowo :-Da fotki śliczne :tak: a co do rocznicy poieram wyjdźcie z domu:tak:sex w hotelu no jami ja bym obstawiała wersję Lunki :-D:-D:-D:-Dchoć taka restauracja....byle byście wyszli z domu:tak:
Wiki pytałaś o balsam ja używam lirene pomarańczowy on jest anty celulitowy i ujędrniający i jest fajny:tak:
Iwcik kochana a jak rodzinka zareagowała na wiadomość o kobietce w twoim brzuszku???masz opcję imienia dla córci???
Anka cholero ty tu nie planuj kopniaka na ciężarnej tylko szykuj sukieneczki po Laluni :-D:-D:-D:-D:-D
Lidka a myślisz że ja mam tu kogoś a niby w mieście mieszkam i to takim całkiem całkiem duzym :-p
tyle zapamiętałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a my dziś idziemy z Antonim na 12 do Julki na występy przedstawienie pod tytułem"WITAJ WIOSNO " muszę zaraz księciuniowi koszulę wyprasować bo Julka prosił byśmy przyszli na galowo :szok::-D:-D

haaaaa po cwiczeniach trzeba jesc kanapki z Nutellą i napić się kawki z mlekiem;-)
no nic trzeba iść coś porobić- kanapki zjdedzone, kawka wypita, to trzeba ogarac, bo jeszcze ani łóżko nie pościelone ani nic:eek:
Maks nie chce jeśc mleka:eek:
150 na niego czeka a on pluje tym i sie smieje jak mu włoże do buzi:rofl:

Witaj Asiu:-)

Ostatnia edycja:
napisy nie bardzo nie:baffled::baffled::baffled: właśnie...kurcze nie mam jak Was poczytać bo szperam i suzkam stroju na to cholerne wesele, Mima się nade mną znęca dodatkowo...

kernuś a nie masz tshirtu białego? też by mogł być do takich spodni, super to wygląda:tak: najlepiej taki troszkę obcisły;-)

przecież takiego dziecka nie musiz ubierać w garniaka;-)

Asiu ja nie ćwicze zeby schudnac:-D i tak wiem, że nie schudne:rofl:
to tak dla kondycji i dla dobrego samopoczucia, że cokolwiek robię:rofl:

reklama
nie mam nic białego..mam dwie jeszcze koszule ale z tych bardziej do dzinów. Jedna w kolorowe paski, druga w kratkę.....
Medea poćwicz za mnie co...plisssssss

Do góry