reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
To pies ze spaczoną psychiką.
Jako szczeniak był męczony przez nastolatków w fundacji.:szok::szok::szok::eek::eek::eek:
podejrzewam,że dlatego jest agresywny i nie lubi hałasu i zamieszania.
Moim zadaniem jest go naprostować i wyciszyć.:baffled::baffled:
Efekty widać właśnie dziś :-D:-D:-D:-D:-D,ale będzie lepiej.
Już wiem czego unikać :tak::-):-):-)
Już 2 psich terapeutów próbowało go układać i się poddali po 2-3 zajęciach.
Ja przepracowałam z nim już ponad 20 godzin.:tak::tak:
Efekty już ładnie widać,ale on nie jest zdenerwowany,a teraz był i to mocno.
Tak się mocno nakręcił,że nawet nie zauważył ,że mnie pogryzł.:szok::szok::eek::eek::eek:
Dziabnął mnie w obydwie nogi,ale ta druga to ledwie ruszona.:tak:;-):-):-)
Ta noga już ładnie wygląda ,bo jest na maxa zmrożona (widać czerwone pory na skórze od przemrożenia,ale przynajmniej już się krew nie leje).
oj kochana to masz wyzwanie:sorry::tak::tak::tak::tak:
No jestem ciekawa jak ty to zrobisz ze z niemiec dojdzie do mnie zebym go poczuła:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ło matko co wy kobiety tak bardzo czujecie:eek::eek::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja wiem ze kobiety w ciazy odczuwaja bardziej ale na taka odleglosc:-D:-D:-D:-D:-D:-D

pamiętacie tego pieska co kiedyś zaginął i go w schronisku znalazłam?
To ten sam kawaler.:tak::-:)-(
Uwaga 22.11- zginął pies rasy West! | marki.net.pl
Czasami to już słów na niego nie mam.:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Na ogół jest grzeczny,ale ma psie ADHD i gdy coś zdenerwuje to kłapie dziobem.:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moja noga wygląda tak:
Zobacz załącznik 235917

Sporo krwią podeszło,ale od tego nie umrę.
To zbyt mały powód :-D:-D:-D:-D:-D

No ładnie to nie wygląda

Iwcik ja z Jabłonki niedaleko granicy ze słowacją babią górą

Ostatnia edycja:
ooooooo to dwie góralki tylko nie z tych samych gór , kurcze ale was góry ograniczaja :-):-):-), ale fajnie bo ja tez prawie w górach mieszkam bo tereny mam górzyste i bardzo je lubie latem bo zimą gorzej:-D:-D:-D 30km od rzeszowa w strone dynowa lub domaradza :-):-):-)ładne mam juz widoczki:-D:-D:-Dzreszta ja tez mam blisko na slowacje ..........hehehe

ooooooo to dwie góralki tylko nie z tych samych gór , kurcze ale was góry ograniczaja :-):-):-), ale fajnie bo ja tez prawie w górach mieszkam bo tereny mam górzyste i bardzo je lubie latem bo zimą gorzej:-D:-D:-D 30km od rzeszowa w strone dynowa lub domaradza :-):-):-)ładne mam juz widoczki:-D:-D:-Dzreszta ja tez mam blisko na slowacje ..........hehehe
ja co prawda troche do zakopanego mam ale często tam bywałam no widzisz to mozemy sie na słowacji spodkac heheh

reklama
ja tez uwielbiam góry :tak::tak::tak::tak:
nie wyobraam sobie mieszkac gdzies na rowninach:no::no::no::no:
tak nudno jakos:-p:-p
pamietam raz bylismy za lepka na wakacjach pod namiotami u rodzinki i jak sie szlo nad jeziorko to nuda nuda i prosto i prosto nagle znak uwaga ostry zakret:sorry::sorry:
a tam ledwo łuczek:tak::-D:-D:-D
alesmy sie usmiali z nie dosc ze maja jeden "ostry" zakret, to jeszcze taki nieostry:-D:-D:-D:-D
nie ma to jak nasze serpentyny:tak::tak::tak::tak::tak:

no i te piekniusie widoki:tak::tak:

Do góry