reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dziekuje w imieniu Maksa:-)

nic.. miałczy maluszek to ide powoli szykowac mu kąpiel....
chociaż wątpie żeby poszedl po niej spać:-D niecalą godzinę temu się obudził po 2 godzinnej drzemce:-D

Iwcik, gratuluję córeczki :tak::tak::tak:

Jak mi kiedyś odbije i będę chciał mieć 3 dziecko to też chce córeczkę :-D:-D:-D:-p

Madea, gratuluje ząbka :tak:

As, i co teraz?? bardzo cię ugryzł ??

Anabubka pojechała jakiś czas temu do domku, ja padam na pysk, dzieciaki wyciągnęły chyba wszystkie zabawki :-D:szok: No ale w końcu było ich cztery :szok::-D:-p Niki spi ciekawa jestem o której wstanie :confused2: Ja się zaraz przytulę do Helenki i odpoczywam :-)

Ja zaraz ide umyc glowe:tak:,a moje dzieci to normalnie ostatnio daja mega czadu:no:
Nie mam pojecia co sie z Nimi dzieje ostatnio:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Biedna Martynka

MH
Macie jakies focie?,ale tym razem z mamusiami;-):-)

Mamy drugiego ząbka!!! :-)

Natalineczka ja wstawiam przez strone:
TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

jak wstawiasz załączniki to wtedy sa małe i powiększają się jak się na nie kliknie:tak:
super gratulacje :tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-)
Wariacja totalna.
Ugryzł mnie w nogę pies fundacyjny ,z którym właśnie pracowałam.:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
i co teraz??
mocno cie ugryzl :eek::eek::eek::eek:

mlody juz po kapieli i w lozeczku do spania ale czy zsnie:eek::eek::eek:
zobaczymy zaraz ciocia wroci ze spoldzielni to ja zawolam na chwile a ja mykne do mamy po loda bopowiedzialam zeby mi kupila w sklepie:tak::tak::tak::tak:

A jednak jeszcze jestem. Witusia pięnie się wykąpała, ja w tym czasie zrobiłma jej pięknego warkocza dobieranego, hehe
Teraz czekam na na współnej. Zrobiłam jej mleczko i własnie podreptała na bajeczki. A niech ma, byle mi nie latała po kąpieli po chacie

Medea fajne zdjęcia akomentarze superaśne! No i gratki drugiego zębola!

ale ona duzo je:szok::szok::szok:
no co ty, to jest dużo?
Łącznie na cały dzień maksumalnie-2 butle kaszki, 3 kanapki ( bez skórki przeważnie), jeden deser, albo kilka biszkoptów, no i obiad.
A czasem zje tylko butle na dzień dobry o 6-7 rano, póżniej obiad o 14-15 i na spanie o 20 butla kaszki.

Wariacja totalna.
Ugryzł mnie w nogę pies fundacyjny ,z którym właśnie pracowałam.:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
ups, mocno Cię dziabnął???
Czym go wkurzyłaś?

reklama
Wiki, biedna Martynka :-(

Dowikla, żadnych :szok: Następnym razem musimy sobie sesje trzasnąć :-D:tak:

Anabuba właśnie napisła smska, że dotarły do domu :tak:

Dobranoc laseczki :-)

Do góry