reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no co ty, to jest dużo?
Łącznie na cały dzień maksumalnie-2 butle kaszki, 3 kanapki ( bez skórki przeważnie), jeden deser, albo kilka biszkoptów, no i obiad.
A czasem zje tylko butle na dzień dobry o 6-7 rano, póżniej obiad o 14-15 i na spanie o 20 butla kaszki.
nie no tak normalnie, wczesniej tak napisalas ze myslalam ze ona az tyle je:tak::tak:;-)
tak wiec widze ze moje dziecko jest calkiem normalne:sorry::tak::tak:

reklama
Kurczę noga mnie boli,a przypomniałam sobie,że dziś do sklepu zapomniałam isc :-D:-D:-D:-D:-D
Niedługo to o głowie na karku normalnie zapomnę.:-D:-D:-D
Ach to zabieganie.
Idę do sklepu ,wpadnę potem to może opisze mój szalony dzień.
Jak znajdę czas na to oczywiście.:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny mamy z M w piątek rocznicę i chcemy gdzieś wyjść....
u w sumie nie mamy pomysłi żadnego oprócz wyjścia do restauracji na kolacje....

w kinie akurat w ten dzień nic nie leci czego byśmy nie widzieli, albo nic godnego uwagi.....

więcej pomysłów nie mam....:zawstydzona/y:

jestem jeszcze i ja.
chlopcy wykapani,najedzeni ale ani mysla spac.slysze jak tam sobie gaworza i sie smieja.
nie ma sily do nich,mąz bedzie se z nimi meczyl ja pas-dzisaj.

as-bardzo pewnie boli?mnie kiedys kundel ugryzl i bolalo jak cholera.

mh-zazdroszcze wam tych spotkan!!
ja chetnie bym se chciala z wami kobietki spotkac a tu nie ma jak?mieszkamy dalko od siebe.

madeuska-wielkie gratulacje z okazji rocznicy.
a co do wyjscia to oprucz resteuracji to też nie mam żadnego pomysłu.

w kinie akurat w ten dzień nic nie leci czego byśmy nie widzieli, albo nic godnego uwagi.....

a macie gdzie malego zostawic:eek:
jesli tak to moze taki "fajny" wieczorek ;-);-)
swiece platki roz i kolacyjka jakas z malzami truskawkami i szampanem;-)
a pozniej moze coreczka:-p;-):-D:-D:-D

Wyjscie do restauracji fajnie, ja wolę cichą spokojną kawiarenkę z ciastem i lodami, mamy taką na uboczu, tzn, nie my, bo razem to jeszcze tam nie byliśmy a wybieramy się od 3 lat, wstyd jak nie wiem. Szwędaki do babci i gorąca noc przy winku, uuuuu, ale mi się marzanna włączyła, hihi

reklama
Do góry