reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Maksa zostawiam z moja babcią u nas w domu- Patryk idzie spać do kolegi.

"Impreza" w domu odpada raczej.. dlatego zastanawiamy się gdzie wyjść.. jak wrócimy to spoko można szaleć potem..;-) Ale.... do babci Maksa na pewno nie zaniose:no:

my raczej wlasnie chcemysie wyrwać z domu, bo tak to ciągle tylko w domu siedzimy i nigdzie nie wychodzimy;-)

aaaaaa lidka IWCIK mieszka w Rzeszowie:-)

luna ta restauracja to raczej cicha i spokojna;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Maksa zostawiam z moja babcią u nas w domu- Patryk idzie spać do kolegi.

"Impreza" w domu odpada raczej.. dlatego zastanawiamy się gdzie wyjść.. jak wrócimy to spoko można szaleć potem..;-) Ale.... do babci Maksa na pewno nie zaniose:no:

my raczej wlasnie chcemysie wyrwać z domu, bo tak to ciągle tylko w domu siedzimy i nigdzie nie wychodzimy;-)
aha to calkiem jak my tez wiecznie w domu, ja wolalabym z m wyjsc ale on znow wolalby w domu siedziec bo nigdy go w domu nie ma:sorry:

sorki lidka myllo mi sie cos z zuskus jest z malopolski:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
alez gafisko:-p:-p

A no to kochana ja mam zupełnie inną propozycję, tylko przemyśl ją dobrze zanim odrzucisz-pokój na kilka godzin w hoteliku, a nawet i motelu, nie ważne, żarełko do pokoju, winko, świece, bajka

Anaconda to super, że z uszami Maji wszystko ok:tak:
własnie, mi też to wyleciało.. As gratki orzeczenia:tak:

edit:Mam dla Was fotki mojego szkraba;-)
mama nie chciała mi dac więcej obiadku to chciałem zjeść śliniak:-D
bgxx1l.jpg

ciekawe czy uda mi się to całe wziąc do buzi....
6hlqb5.jpg

ale fajna zabawa:-D
2qnbjb9.jpg

no i o co Ci chodzi mamoooooo, ząbek mi wychodzi!
htw9i8.jpg

hmmmmm dobre to!
vmx4qb.jpg
śliczniutki
Mamy drugiego ząbka!!! :-)

Natalineczka ja wstawiam przez strone:
TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

jak wstawiasz załączniki to wtedy sa małe i powiększają się jak się na nie kliknie:tak:
Gratuluje 2 zombolka
Wariacja totalna.
Ugryzł mnie w nogę pies fundacyjny ,z którym właśnie pracowałam.:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
:szok::szok::szok::szok::szok:
Wiki, biedna Martynka :-(

Dowikla, żadnych :szok: Następnym razem musimy sobie sesje trzasnąć :-D:tak:

Anabuba właśnie napisła smska, że dotarły do domu :tak:

Dobranoc laseczki :-)
Oj biedna ale obiecałam jej ze pojdzie zemną do sklepu:tak:
Kurczę noga mnie boli,a przypomniałam sobie,że dziś do sklepu zapomniałam isc :-D:-D:-D:-D:-D
Niedługo to o głowie na karku normalnie zapomnę.:-D:-D:-D
Ach to zabieganie.
Idę do sklepu ,wpadnę potem to może opisze mój szalony dzień.
Jak znajdę czas na to oczywiście.:-D:-D:-D:-D:-D
Widze ze humorek masz:-D:-D
dziewczyny mamy z M w piątek rocznicę i chcemy gdzieś wyjść....
u w sumie nie mamy pomysłi żadnego oprócz wyjścia do restauracji na kolacje....

w kinie akurat w ten dzień nic nie leci czego byśmy nie widzieli, albo nic godnego uwagi.....

więcej pomysłów nie mam....:zawstydzona/y:
a niedawno mieliscie mieliscie 3 rocznice ale ten czas leci

No i maksiu spi a ja wykapalam sie i teraz czekam az mi włosy wyschna bo nie lubie spac w mokrych:eek::eek: bo jak wstaje to nie poznaje samej siebie:-D:-D:-D

AS mam nadzieje ze szybko sie zagoi i przestanie bolec bo kto bedzie biegał na zakupy:tak::tak::tak:

Medea super fotki maksia , a co do rocznicy to m tez przewaznie restauracja albo kolacja przy swiecach w domu z wspólna kąpielą:-):-):-):-)

Lidka widze ze doskwiera ci samotnosc chyba bede musiał cie odwiedzic w tym rzeszowie .......tlko ze nie wpadne z flaszeczka bo ja nie moge ale cos sie wymysli.....hehee

Ostatnia edycja:
A no to kochana ja mam zupełnie inną propozycję, tylko przemyśl ją dobrze zanim odrzucisz-pokój na kilka godzin w hoteliku, a nawet i motelu, nie ważne, żarełko do pokoju, winko, świece, bajka

Luna:-D na to znów nas nie stac

dopkładnie dysponujemy 100:zawstydzona/y: no maks 150:confused2:
to i tak duzo kochana my jak cos mamy na siebie wydac to maks na pizze:sorry::zawstydzona/y:

Luna:-D na to znów nas nie stac

dopkładnie dysponujemy 100:zawstydzona/y: no maks 150:confused2:
Wiesz co moja kochana, pier.olisz jak potłuczona. 5h w motelu to może ze 50 zł w porywach, wczesniej na wynos kupujecie sobie żarełko u chińczyka, sałatki, jakiegoś kuraka w pieciu smakach, no nie iwem co tam lubicie, odpowiednie winko do tego to jakieś max 50zł. I zostaje ci jeszcze na seksi haleczkę na wieczór.
A zapomniałam-tylko cos lekkiego zjedzcie, żeby poszaleć jeszcze w łóżku

reklama
Do góry