reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja

Ja wczoraj nic nie pisałam bo miałam nerwy na wszystko :wściekła/y:wszystko mnie denerwowało w tv nie było co ogladac jedno i to samo w kółko :wściekła/y::wściekła/y:z chłopem nie mozna było pogadac bo non stop na kompie:wściekła/y::wściekła/y:a moje dziecko dostało chyba tez szału bo na pole ni poszedł bo deszcz padał a w domu mu sie nudził na dodatek dvd sie zepsuło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzisiaj tez jakos nie w humorze jestem, dobrze ze mąz pojechał do miasta bo jakbym wstała i zobaczyła go przy kompie to bym chyba nie wytrzymała i opier...:angry::angry:

Nerwy sie mnie trzymaja sama juz nie wiem czy stresuje sie wizyta u gina dzisiejsza czy co niby chyba wszystko oki bo ruchy czuje wiec jest dobrze a z wynikami to ja nie wiem co mi powie napisze wam wieczorem jak wróce:rofl2:

Lunka dobrze wiedziec ze nie tylo ja tak duzo przytyłam w ciąży:-D:-D:-D

Wiktoria ładna fryz , a gdzie usmiech na twarzy:eek::eek::eek:

Natalii śniegggg:baffled::szok::szok::no::no:

Dorota szkoda ze G zabiera ci kompa no ale skoro tak ustaliliscie to co zrobic :eek:

Anabuba nie ma to jak chłop w robocie heheheh:-D:-D

Medeuska ty ostatnio cos za czesto chorujesz jakos zle sie leczysz???/:eek::eek:

Justa współczuje jezcze jeden wydatek , tak to jest jak dasz chłopu zelazko do ręki:-D:-D:-D

reklama
Witam i ja:-)

A tu co tak pusto:szok::szok::szok:
My wstalysmy o 10 Laura wcina sniadanko.Za oknem sloneczko choc czasem sie chowa.Mam nadzieje ze padac nie bedzie.Moj dzis ma pelne rece roboty bo wszystcy pracownicy na miejscu.Do tego nie wiadomo czy bedzie dzis na noc w domku bo musi z chlopakami az pod Berlin jechac :-(
Przez to nie wiem czy mam obiad gotowac:baffled:
Moze rosolek wstawie:tak:

Medeuska Ty kochana do lekarza lec a nie sie bedziesz meczyc i zastanawiac czy przejdzie
Malinka fajnie ze mozecie sie wpisac do ksiegi ja nie mam takiej mozliwosci:-( W DE ksieg jest wystawiona w Berlinie wiec jak dla mnie to za daleko:-(
Iwcik a Ty cos taka nerwowa Szwagier ma szczescie ze sie stlenil z domu:-D Nie ma sie co stresowac wizytra wszystko bedzie dobrze:tak:
Justa i daj chlopu zelazko:baffled:No coz garniak trzeba bedzie kupic a to jakies 450zl:baffled:

My juz po snaidanku:tak::tak::tak:Wiktoria pospala do 9;30 a Klaudia lezala ze mna w wyrku:tak::tak::tak:
ostatnio znalazlam na moje zarazy sposob-jak mnie nie sluchaja lub wyja to strasze Je wilkiem bo juz nic innego nie działa:no::no::no:A ze pare dni temu w bajce na mini-mini byl wilk i sie go baly to jest git:tak::tak::tak:Ciekawe jak dlugo ten wilk bedzie dzialal hehe
Pokazalam Im go wlasnie w laptopie bo znalazlam w google i powiedzialam ze jak beda niegrzeczne i za duzo beda wyly to go wypuszcze;-):-D

MALINUS
Julka byla teraz chora wiec mozliwe ze ma zatkane uszka:tak::tak::tak:Przy przeziebieniu i jakis czas po czesto tak jest:tak::tak::tak:
Napewno niedlugo bedzie oki:tak::tak::tak:

Dowikla dobra jestes heheheh ja mowie mojej ze zabierze ja Pan i to tez dziala juz dosc dlugo wiec mnam nadzieje ze wilk sie u was sprawdzi na dlugi czas :D Ale my mamy jestesmy pomyslowe

NO i czas sie ubrac i wyjsc z domu bo nie pada
Spacerek do sklepu dobrze zrobi No chyba ze Laura zobaczy auto i bedzie chciala jechac autkiem hihi bo ostatnio cos sie wycwanila i zamiast chodzic jezdzi :) Bede popoludniu

justa to szkoda straszna:baffled:

ja pamietam jak dwa lata temu kupowałam M garnitur w vistuli za 400zł....:sorry: miałam radoche jak dziecko ze za t a cene ma taki wyrabany w kosmos:-) akurat chyba miesiac czy dwa pzed weselem miałam szczescie ze znajoma dała mi cynk ze maja rabat 70%- całe szczescie pojechalismy w 1 dzien z rana bo potem juz wszystko przebrane:rofl:

na sobote mam znizki na narodowy dzien glamour i jade do katowic do silesii:cool: mam juz odlozona kase:rofl: mama mi te cos dała i biore kaske od maksa to od raz i jemu cos kupie bo do smyka mam 20% jeszcze osobny rabat i w reserved duzo fajnych dzieciecych ciuszków tez jest:tak:

Witam i ja. Słoneczko też wstało, będzie fajnie i już myślę jakie sprawy załatwić sobie...Zaraz śniadanko:-)
kurcze zazdroszcze wam tej pogody :cool::cool::cool:
u nas znow mokro czuje sie normalnie jak potwor z bagien wszedzie dookola mgla :confused2::confused2:
widzialyscie widok z mojego balkonu no to dzis zadnego widoku rano nie bylo bo taka mgla ze tych drzewek co przed balkonem i tego mostu widac nie bylo:no::no::no::no:
no masakra jakas nie mowie juz nawet o tych gorkach co bylo je widac teraz gdzies sobie zniknely:sorry::sorry::sorry:
Witajcie.
Macie rację , im mniej tv się ogląda , tym człowiek mniej się nakręca.
Ale ja do wrażliwców należę i nie potrafię przejść obojętnie wobec ludzkich tragedii...

Piszecie o buntach maluchów. Dołączam do was mamuśki. :tak:Amelia ostatnio pokazuje swoje drugie oblicze.:crazy: Jak się uprze @ ( małpa) jedna...za nic w świecie nie idzie jej przekonać.:wściekła/y:

No i na końcu chłop....:confused2:Dać chłopu w ręce żelazko to spali sobie spodnie od nowego garnituru.:confused2: Więc oprócz wydatków komunijnych do listy zakupów dopisuję męski garnitur. :hmm::hmm::hmm:
ja mojemu na chrzciny zaczelam prasowac kurtke i rekaw mu przypalilam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale to dobrze przynajmniej sobie nowa kurtke kupi:-p;-);-)
a garnitur tez juz stary ma i nowy trza kupic:tak::tak::tak:
ech same wydatki:no::no:
My juz po snaidanku:tak::tak::tak:Wiktoria pospala do 9;30 a Klaudia lezala ze mna w wyrku:tak::tak::tak:
ostatnio znalazlam na moje zarazy sposob-jak mnie nie sluchaja lub wyja to strasze Je wilkiem bo juz nic innego nie działa:no::no::no:A ze pare dni temu w bajce na mini-mini byl wilk i sie go baly to jest git:tak::tak::tak:Ciekawe jak dlugo ten wilk bedzie dzialal hehe
Pokazalam Im go wlasnie w laptopie bo znalazlam w google i powiedzialam ze jak beda niegrzeczne i za duzo beda wyly to go wypuszcze;-):-D

MALINUS
Julka byla teraz chora wiec mozliwe ze ma zatkane uszka:tak::tak::tak:Przy przeziebieniu i jakis czas po czesto tak jest:tak::tak::tak:
Napewno niedlugo bedzie oki:tak::tak::tak:
fajna metoda:-D:-D:-D
nie wypuszczaj wilka ;-)
moj niestety niczego sie nie boi:sorry::sorry:
jakies takie odwazne dziecko mi sie zrodzilo :sorry::-D:-D:-D

witam sie pporannie w tv nic nowego, jesli ktoras lubi to na tvp1 leca popioly :tak::tak:
ja wlasnie ogladam potwory kontra obcy wczoraj przerobilam dzis dzien z bajką:tak::tak::tak:
czarek siedzi jak zaczarowany:szok::szok::szok:
a ja nie mam pomysłu na sniadanko, :confused2::confused2:
mam stary chleb i nie wiem co zrobic:confused2::confused2::confused2:

czesc kochane dziewczynki!
dawno mnie nie było na bb,ale przez ta tragedie jakos nie mam weny i ochoty do pisania.naprawde nie wiedziałam ze tak to bede przerzywac.sledze wszystko w tv na okragło i nie mam ochoty nic wiecej ogladac.chcialam wam cos powedziec;nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy jakis pech.gdy 5 lat temu robiłam 1 urodziny mojego krystianka zmarł papiez,a teraz gdy robiłam urodziny 1 moich blizniaków taka tragedia.nie mam pojecia co o tym myslec?

teraz ide was poczytac bo mam zaleglosci od soboty!!!

Witam :tak: u mnie słoneczko świeci ale wieje coś strasznie :sorry: miałam dzisiaj na mieszkanie znowu jechać ale mi się nie chce, jeszcze jutro sadysta mnie czeka :confused2: Kubek właśnie zasnął i mam nadzieję że pośpi co najmniej do 13 :sorry: chyba przechodzi wcześniej bunt dwulatka bo nie da rady z nim wytrzymać popołudniami, tylko ryk wrzask płacz :wściekła/y: a mnie już szlag trafia :crazy: M ma wolne do 26 :dry: i już dzisiaj oczywiści kłótnia musiała być bo gazeta i tv najważniejsze :angry: dobrze że ma służby w tym wolnym chyba ze 3 bo bym nie wytrzymała :confused2: trzecie pranie się robi i zaraz za obiadek się wezmę żeby posiedzieć trochę bo jak to mój mąż stwierdził jak on nie ma prawa leżeć (jak się zajmuje dzieckiem oczywiście) to ja usiąść nie mogę na chwilę i wiadomości posłuchać :confused2: no jakbym tak pizgła w ten durny łeb to by się opamiętał :wściekła/y: a teraz wielce zmęczony poszedł spać z dzieckiem :crazy: nie mam słów :no: lecę do prania i kuchni :tak: miłego dnia życzę :-D ach zapomniała się pochwalić że Kuba załapał o co chodzi z sikaniem do nocnika ale jak do tej pory nie woła ani nic :sorry:

Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy życzy ...
e-ciocia z ferajna
[/SIZE="4"]

LIDUS
Wszystkiego najlepszego dla Twoich blziniakow:tak::tak::tak:
Buziaki:-)

reklama
czesc kochane dziewczynki!
dawno mnie nie było na bb,ale przez ta tragedie jakos nie mam weny i ochoty do pisania.naprawde nie wiedziałam ze tak to bede przerzywac.sledze wszystko w tv na okragło i nie mam ochoty nic wiecej ogladac.chcialam wam cos powedziec;nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy jakis pech.gdy 5 lat temu robiłam 1 urodziny mojego krystianka zmarł papiez,a teraz gdy robiłam urodziny 1 moich blizniaków taka tragedia.nie mam pojecia co o tym myslec?

teraz ide was poczytac bo mam zaleglosci od soboty!!!
kochana zbieg okoliczności u mnie niestety to samo kiedy papiez umieral bylismy na urodzinach u kolegi:cool::cool::cool:
teraz mielismy byc na urodzinach u drugiego kolegi wlasnie w dzien tragedii:-:)-:)-(
odwolal urodziny
kazdy z nas moze znalezc takie przyklady:tak::tak::tak:
to zwykly zbieg okolicznosci i tyle
nie ma co sie nakrecac:no::no:

Witam :tak: u mnie słoneczko świeci ale wieje coś strasznie :sorry: miałam dzisiaj na mieszkanie znowu jechać ale mi się nie chce, jeszcze jutro sadysta mnie czeka :confused2: Kubek właśnie zasnął i mam nadzieję że pośpi co najmniej do 13 :sorry: chyba przechodzi wcześniej bunt dwulatka bo nie da rady z nim wytrzymać popołudniami, tylko ryk wrzask płacz :wściekła/y: a mnie już szlag trafia :crazy: M ma wolne do 26 :dry: i już dzisiaj oczywiści kłótnia musiała być bo gazeta i tv najważniejsze :angry: dobrze że ma służby w tym wolnym chyba ze 3 bo bym nie wytrzymała :confused2: trzecie pranie się robi i zaraz za obiadek się wezmę żeby posiedzieć trochę bo jak to mój mąż stwierdził jak on nie ma prawa leżeć (jak się zajmuje dzieckiem oczywiście) to ja usiąść nie mogę na chwilę i wiadomości posłuchać :confused2: no jakbym tak pizgła w ten durny łeb to by się opamiętał :wściekła/y: a teraz wielce zmęczony poszedł spać z dzieckiem :crazy: nie mam słów :no: lecę do prania i kuchni :tak: miłego dnia życzę :-D ach zapomniała się pochwalić że Kuba załapał o co chodzi z sikaniem do nocnika ale jak do tej pory nie woła ani nic :sorry:
tulam mocniutko:tak:;-)
a jak cie tak wkurzyl trza bylo go pizgnac;-):-p

Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzy e-ciocia z rodzinką
87..jpg

przepraszam justa:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
już nie będę;-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora: