reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam

a ja juz 3 raz podchodze do BB
Zawsze cos mnie odciagnie
Dzis na obiad mialam dwoch gosci Moj wlasnie pojechal ich odwiezc .Zabral Laure to moge zaklikac :D
W tv non stop jedno dobrze ze mam inna telewizje bo bym chyba popadla w depreche :/
Nie mam planow na dzis
Wczoraj niecnie wykorzystalam meza, z rana powtorka to odrazu lepszy humorek :D

Wiki fajna fryzurka :))

reklama
ja dlatego nie ogladam telewizji tylko dzieciaki patrza na bajki na mini-mini

jestesmy juz po obiedzie i sie ladnie wypogodzilo wiec za niedlugo pojdziemy na jakis spacerek:tak::tak::tak:

WIKTORIA
Slicznie Tobie w tej fryzurce:tak::tak::tak:

Wiki bardzo ładnie wyglądasz tylko tak jakos smutno:-:)-:)-(
Madziula pięknie to ujełaś niedoczytana książka kubek herbaty ......:-(
wyjść tak poprostu z domu jak co dzień i nie wrócić do niego już nigdy....
spieszmy się kochać ludzi tak szybko odhodzą...
Mi nie przeszkadza to że w tv akurat leci to non top....i tak nastroju do oglądania czego innego nie mam:no: rano oglądaliśmy tv a potem włączyliśmy sobie cicho radio ...w oknie palimy światełko pamięci dla tych wszystkich co tak szybko odeszli...niespodziewanie....i tak mi się przypominają słowa jednej modlitwy ...od nagłej i niespodziewanej śmierci uratuj nas Panie.....
podobała mi sie lista podana na tvn 24 gdzie byli podani wszyscy którzy lecieli tym feralnym samolotem od Prezydenckiej pary po funkcjonariuszy BOR-u stewardesy pilotów....to wszyscy ludzie tak samo jak wy ja wszyscy zostawili rodziny dzieci przyjaciół swoje plany marzenia .......
przy okazji porozmawialiśmy z dziećmi o śmierci o przemijaniu trzeba było im to w ich języku wytłumaczyć dlaczego ...po co te flagi na domach dlaczego zapalone świeczki dlaczego ogłoszono żałobę w kraju...bo to tylko dzieci nam dorosłym niektóre sprawy ciężko pojąć a co dopiero dzieciakom......
jest mi poprostu tak zwyczajnie i po ludzku żal przykro smutno odeszło tyle wybitnych ludzi ...tyle smutku po sobie zostawili i pytań dlaczego???????????kiedys wszyscy usłyszymy odpowedź dlaczego a teraz tak zwyczajnie zostaje nam sie pomodlić za spokój ich dusz ..za spokój rodzin by czas przyniósł im ukojenie ...TAKA BYŁA TWOJA WOLA PANIE...[*]

Ja ogladalam jak trumna przyleciala do Pl i jak corka plakala :-(.

G zabiera dzis kompa i zamiest w srode ma przyjsc do Oliwki w czwartek i moze mi na chwile w czwartek kompa przynesie.Dziewczyny ja nie wiem jak ja to przezyje :-(.
Jestem od was uzalezniona :-(.Ranojak wstawalam to odrazu bb .A teraz co ja bede robla?Mam ksiazke do przeczytania ,moze ja przeczytam .Rozumiem teraz co to nalog .

My juz po spacerku i dzieciaki sie niezle wybiegaly i wyszalaly,ale jak tylko uslyszeli ze w domu zrobie Im picie to od razu wszyscy chcieli isc do domu hehe;-):-D:-D:-D
Nie obylo sie bez kilku gleb,ale to normalne:tak::tak::tak:

MALINUS
Bardzo ladnie to wszystko ujelas Kochana
Ja moim dziewczynkom tez staralam sie wytlumaczyc po tym jak byly te dwie minuty ciszy:-(
Dominikowi tez tlumacze i wydaje mi sie ze duzo zrozumieli

Laura sie zabawila.Uklada puzzle drewniane.Moj wyskoczyl do garazu ipo papiery do auta.Szuka zagubionej skrzynki z narzedziami :/ Oby sie znazazla.
Ja juz wykapana bo wskoczylam z Lali do wanny :))
jeszcze kolacja o 20:30 i Laura konczy swoj dzionek a mamusia sie zajmnie tatusiem :)

witam :-( cięzki dzień miałam smutny Gabryska jest rozpuszczona jak nie wiem co Byłam dzis z nia u jej chrzestnej bo dawno nie widziłysmy sie Masakra na początku troche sie bawiła a potem jej "palma "biła martwie sie troche o to przedszkole czy sie zklimatyzuje :baffled: nie marudze ide sie zrobic na bostwo zamierzam połozyc maseczke umyc włosy i takie tam :eek: dobranoc

Witam Was Kochane :-( smutne nastały dni ale cóż tak chyba miało być :-( na temat tragedii nie będę się wypowiadać bo i tak brak słów na to co się stało :-( ja dopiero teraz na BB bo net był tak obciążony że nie dało się nigdzie wejść :sorry: Kuba dzisiaj mega marudny ja nie wiem czy ta pogoda czy zęby ale już mnie pomału zaczyna trafiać i chyba w psychiatryku wyląduje nie długo :-p mnie od dwóch dni brzuch boli chyba coś zrzarłam i mam nadzieję że tak jest :tak: nawet nie wiem co mam jeszcze napisać bo mam wielką pustkę w głowie :no: dobranoc Kochane spokojnej nocki życzę :tak:

hejka ja dopiero teraz sie pojawiam.
wczoraj nie było jak.
czasu jak zwykle brak.

wczoraj robiliśmy przemeblowanie pokju bo już hchemy kupowac Oliwce łozko a w to miejsce co łożeczko się nie mieści więc trzeba było wszystko poprzestawiać,więc od razu generalne sprzątanie itp :tak::tak::tak::tak:

dziś też cały dzień zajęty bo przyjechała siostra z mężem i dzieciakami,przyjechałą z tortem bo miała urodzimy więc zleciało.

do tego ta tragedia.no masakra.oglądałam przylot ciała Kaczyńskiego to az mnie ciarki przechodziły.
jest żal i smutek.wspólczuję tym wszystkim rodzinom ofiar.Niech spoczywają w pokoju
[*]

cały dzień dzis u mnie leje,pogoda paskudna,siedzieliśmy w domu bo nawet sklepy pozamykane.

wiki super fryzurka,a gdzie twój uśmiech?

reklama
witajcie kobitki

wrocilam:-D:-D:-D:-D:-D
moj chlop w koncu poszedl do pracy:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
mial isc wczoraj ale ze go plecy jeszcze mocno bolalay to sie zamienil,tak w ogole to przesunely mu sie mu 2 kregi,nie pamietam czy pislaam.
ale ok.juz lepiej i pojechal na noc

zakupy piatkowe udane-kupilam sobie matreila na garsonke,i buty cichobiegi,Paulinie *******ki do komunii,wianke dostalam od ciotki po jej corce w bardzo dobrym stanie.
malej rajstopki i 2 pary dzinsow w ciucholandzie

ale najbardziej zadowolony z zakupow byl moj p bo na ciuchach kupilam mu 2 super bluzy w bardzo dobrym stani,do tego dresy adidasa czarne,w stanie idealnym za 7zl:-),do tego jeszcze koszule z krotkim rekawem
cieszyl sie jak dziecko:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ogrodek sobie powiekszylam,p zrobil plotek (smial sie ze jak dla kozy:rofl2:),wczoraj posadzilam truskwaki:tak::tak::tak::tak:
po niedzieli posieje warzywka

WEronika z gardlem juz leeij tylko teraz ma katar:baffled:
glupi wirus bo mnie wczoraj tez gardlo dopadlo ale dawke uderzeniowa roznych lekow wzielam i dzis juz lepiej,tyle ze cos kicham:baffled:
Paulinie tez cos na gradlo wlazlao ale mam nadzieje ze sie wybroni

Weronika od tygodnia jest nie do zycia!!!!!!!! ktos mi dziecko podmeinil alebo zaczatrowal
wszytso placzem chce wymusic,wszystko na nie,wszytko na przekor
co chwila wyje,czym doprowadza mnie do furii:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tymabdziej ze jestem przed @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

i to by bylo na tyle chyba.

ide cosik poczytac:-)
a moze jakies streszczenie?

Do góry