reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-:)-:)-:)-( żałoba narodowa [*][*][*]:-:)-:)-:)-:)-:)-(

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( [*]

pewnie wypadek przeciez chyba nikt na nich nie polował , zreszta oni mieli juz dawno wymienic te wszystkie samoloty bo to same rupcie chyba juz zostały , tyle w oststnich latach mówi sie o spadajacych samlotach :(((((((:)(masakra przeciez tam nic nie zostało z tego co pokazuja wszystko spalone:((

a jak byl wypadek tycj naszych lotnikow co ich chyba ok10 zginela to mowili glosno ze tylu dobrych lotnikow jednym samolotem lecialo
a cezmu teraz tyle głów lecialo jednym samoltoem??????????????

dodam tylko ze moj znajomy,sasiad moich rodzicow pracuje w ochronie prezydenta,kaczynskiego tez.
wszyscy z BORu ktorzy zgineli byli z jego zmiany,tylko on nie polecial,nie wiem czemu,ale mial to szczescie ze nie polecial

tragedia:-(

Moja Klaudia tez wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Pospala z 5 minut moze i chciala wyjsc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wiec ja taka wkurzona Ja wypuscilam ale Jej powiedzialam ze nie ma wlazic do mnie do pokoju:no:I chyba stoi na korytarzu:no:Juz normalnie sama nie wiem o co Jej chodzi bo wszystko wymusza rykiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie chce spac to wyje,chce spac tez wyje,nie chce kapci zalozyc to ryk,jak chce zalozyc ale nie wie gdzie sa tez wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wlasnie dzwonil moj Ojciec i mowil ze Dominik zostyaje u Nich do jutra,ale nie za bardzo mi sie to podoba bo juz bym chyba lekko wziety:no:Niby wziela Go moja siora a teraz On dzwoni:no:ostatni raz Go dalam na noc do tego domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Bo juz mnie wszyscy wkurzaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moja taka sama ostatnio
Pauline tez daje poplaic

popatrz na to z tej perspektywy:
pierwsze ruchy dziecka to rzekomo polowa ciazy tak wiec powinnas je odczuc w 20 tyg a skoro ich jeszcze nie czujesz tzn ze nie urodzisz przed czasem;-);-):tak::tak::tak:
eeee tam
bujda
ja z Paulina czulam ruchy w 20tyg a urodzilam w 42 a z Weronika czulam w 18 i urodzilam w 42:rofl2:

tak na poprawe chumru :

nie narzekajcie na pogode u nas jest juz 5 cm sniegu i nadal sypie:sorry::sorry::sorry:
ciekawam jest czy odsniezac nie bede musiala jutro rano:cool::cool::cool::cool:
nie wklejam zdjec bo wam sie jeszcze zimno zrobi:-p:-D:-D

o wilku mowa:sorry:
właśnie moj najmlodszy potomek daje o sobie znac :sorry::sorry::sorry:
po rosole:sorry::sorry::tak::tak::tak:
no to dobrze:tak::tak::tak:
o mamo!!!!!!!!!!!
snieg!!!!!!!!!!11
wspolczuje

W sumie chyba tak bez powodu bo calal ciaze mialam ok(oprocz mega wymiotow)
W 31 tyg zaczela mi sie skracac szyjka i napinac brzuch:no:Ale jak na blziniaki 35 tydz to jest chyba ok,tylko ze urodzily sie male jak na ten tydz ciazy

KERNUS
To Klaudia spi;-)
To dlugo sterczalas przed inkubatorem:szok::szok::szok::szok:

malutkie,ale malo rzytylas
moja siora cioteczna urodzila blziniaki w 38ty i wazyli jeden 2600 drugi 2800g:szok::szok::szok::szok::szok:

s
dorota na polsacie lecą bajki:-D:rofl: moje ulubione..... disney... niektóre moje ulubione z czasów dzieciństwa- praktycznie w kazda niedziele jedna stara moja bajka leci:-)

w tv nic nie bylo i dzis w sumie
tylko wczoraj na pulsie caly dzien bajki i dzis tez,no i na polsacie tez rano troche bajek
ja nie mam innej tv:sorry:

w radio tez same smuty....

dobra laski nadrobilam tylko wczorajszy dzien,wiecej nie mam natchneinia

sciagnelam sobie "bez mojej zgody" i ide ogladac
jak mala mi da to wpadne rano,bo dzis wstala o 8:baffled::baffled::baffled:
jak nie to do wieczora

reklama
Ja ogladalam jak trumna przyleciala do Pl i jak corka plakala :-(.

G zabiera dzis kompa i zamiest w srode ma przyjsc do Oliwki w czwartek i moze mi na chwile w czwartek kompa przynesie.Dziewczyny ja nie wiem jak ja to przezyje :-(.
Jestem od was uzalezniona :-(.Ranojak wstawalam to odrazu bb .A teraz co ja bede robla?Mam ksiazke do przeczytania ,moze ja przeczytam .Rozumiem teraz co to nalog .
dasz sobie kochana jakos rade;-);-);-)
maly detoks nie zaszkodzi;-);-);-)

witam ja dopiero teraz bo przyszlam od mamy po 22:szok::szok:
tak sobie siedzialysmy mama z ciocia dostaly wino z chrzcin i sobie pily i takie babskie ploty wyszly;-);-);-)

a co do tragedii brak mi słów (*)(*)(*)
niech spoczywają w spokoju

Witam porannie

znów mnie nawala ucho i w sumie to nie wiem czy ucho czy wezly chlonne... ale prawej strony dotknać nie mogę:eek:

to chyba przez to ostatnie niedoleczone....grr

i tak jest lepiej niz wczraj, moze przejdzie. Zaraz znow wezme przeciwbolowy i zobaczymy.
Ostatnio co chwile coś mnie łapie:-D całe szczescie ze Maksa nie...

miłego dzionka dziewczyny:-)

Witam i ja
Mlode spia a Dominik juz w szkole:tak::tak::tak:Za oknem piekne slonce i oby sie tak utrzymalo przez caly dzien:tak::tak::tak:
Planow na dzisiaj nie mam,wiec pewnie jakis spacerek kolo domu ,zakupki itd:tak::tak::tak:
Czekam na Majke ,ale jak nie bedzie to zaraz ide z powrotem do wyra hehe:-);-)

ANABUBKA
To widze ze obydwie mamy przerabane z tym ryczeniem:no::no::no:
Fajnie ze porobilas sobie w ogrodku,no i te truskawy mniam,mniam:tak::tak::tak:

KERNUS
Juz sniadanko:szok::szok::szok:Dobra jestes
Ja to zawsze kolo 10 ,a jak dluzej pospimy to nawet pozniej:tak::tak::tak:

Cos sie dzieje z moim internetem bo ostatnio ciagle mi sie rozlacza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie.
Macie rację , im mniej tv się ogląda , tym człowiek mniej się nakręca.
Ale ja do wrażliwców należę i nie potrafię przejść obojętnie wobec ludzkich tragedii...

Piszecie o buntach maluchów. Dołączam do was mamuśki. :tak:Amelia ostatnio pokazuje swoje drugie oblicze.:crazy: Jak się uprze @ ( małpa) jedna...za nic w świecie nie idzie jej przekonać.:wściekła/y:

No i na końcu chłop....:confused2:Dać chłopu w ręce żelazko to spali sobie spodnie od nowego garnituru.:confused2: Więc oprócz wydatków komunijnych do listy zakupów dopisuję męski garnitur. :hmm::hmm::hmm:

Witam i ja :-):-)
Piękny dzień się zapowiada i może trochę radości wniesie po tym przytłaczającym, smutnym weekendzie :-:)-:)-(
Nam się dzisiaj wcale rano wstawać nie chciało i zamiast wyjść z domu o godz.7.45 to Jacek wyszedł z Mają po godz.8 :tak::tak:
Mnie dzisiaj sprzątanie czeka bo po tym weekendzie syf na każdym kroku :tak::tak::tak:

No i na końcu chłop....:confused2:Dać chłopu w ręce żelazko to spali sobie spodnie od nowego garnituru.:confused2: Więc oprócz wydatków komunijnych do listy zakupów dopisuję męski garnitur. :hmm::hmm::hmm:

A kto to daje chłopu spodnie do prasowania :szok::szok::-D:-D

witam :-( cięzki dzień miałam smutny Gabryska jest rozpuszczona jak nie wiem co Byłam dzis z nia u jej chrzestnej bo dawno nie widziłysmy sie Masakra na początku troche sie bawiła a potem jej "palma "biła martwie sie troche o to przedszkole czy sie zklimatyzuje :baffled: nie marudze ide sie zrobic na bostwo zamierzam połozyc maseczke umyc włosy i takie tam :eek: dobranoc

Zaaklimatyzuje się :tak::tak::tak:, nie będzie miała wyjścia :tak::tak::tak:, moja też była rozpuszczona trochę a paniom udało się ją utemperować :tak::tak::tak:

zakupy piatkowe udane-kupilam sobie matreila na garsonke,i buty cichobiegi,Paulinie *******ki do komunii,wianke dostalam od ciotki po jej corce w bardzo dobrym stanie.
malej rajstopki i 2 pary dzinsow w ciucholandzie

ale najbardziej zadowolony z zakupow byl moj p bo na ciuchach kupilam mu 2 super bluzy w bardzo dobrym stani,do tego dresy adidasa czarne,w stanie idealnym za 7zl:-),do tego jeszcze koszule z krotkim rekawem
cieszyl sie jak dziecko:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

To jednym słowem zakupy udane :tak::tak:
No i dużo cierpliwosci dla zbuntowanej Weronisi :tak::tak::tak:

znów mnie nawala ucho i w sumie to nie wiem czy ucho czy wezly chlonne... ale prawej strony dotknać nie mogę:eek:
to chyba przez to ostatnie niedoleczone....grr

Ty się lepiej do laryngologa wybierz :tak::tak::tak:

Witam kochane poniedziałkowo :happy:
Nowy tydzień ....coś się skończyło coś się zacznie coś się zmieni...obyśmy cos z tego wyciągneli....
Julia w szkole wreszcie!!!!!!!!!!!!!!! muszę iść dziś po skierowanie do laryngologa bo moje dziecko nie słyszy:-:)-:)-:)-:)-:)-(powtarzam jej po 5 razy :-:)-:)-:)-:)-( a i tak czasami widzę ze mnie nie słyszy tylko się juz poprostu nie dopytuje :-:)-:)-:)-( nie wiem czy ma zatkane uszy woszczyną czy ma uszkodzony słuch :-:)-:)-:)-( nie wiem musimy iść do lekarza z tym .....
Adam jeszcze w domu bo do szkoły na 12 więc jeszcze się z nim męczę a nerwa mam na gnojka jak nie wiem :angry: cały czas coś chce ,zaczepny butny ech.................. dorastanie:eek:
Antonio wstał o 6 więc pewnikiem koło 10 pójdzie spac i dobrze bo koło 12 musimy z domku wyjść ..niedobra ta moja mała cholera podobnie jak reszta naszych maluchów wymusza wszystko płaczem krzykiem ..ech...............bunt:eek:
Pietruszka w pracy ,zupka się gotuje,pranie się pierze........chyba się za jakieś big porządki zabiorę ...tylko nie bardzo mam co robić :eek::eek:ale miejsca sobie znaleźć nie mogę ......coś muszę wymyślić......
po obiadku jedziemy wpisać się do księgi kondolencyjnej i zapalić znicz....[*]

reklama
Witam i ja :-):-)
Piękny dzień się zapowiada i może trochę radości wniesie po tym przytłaczającym, smutnym weekendzie :-:)-:)-(
Nam się dzisiaj wcale rano wstawać nie chciało i zamiast wyjść z domu o godz.7.45 to Jacek wyszedł z Mają po godz.8 :tak::tak:
Mnie dzisiaj sprzątanie czeka bo po tym weekendzie syf na każdym kroku :tak::tak::tak:

A kto to daje chłopu spodnie do prasowania :szok::szok::-D:-D

Zaaklimatyzuje się :tak::tak::tak:, nie będzie miała wyjścia :tak::tak::tak:, moja też była rozpuszczona trochę a paniom udało się ją utemperować :tak::tak::tak:

To jednym słowem zakupy udane :tak::tak:
No i dużo cierpliwosci dla zbuntowanej Weronisi :tak::tak::tak:

Ty się lepiej do laryngologa wybierz :tak::tak::tak:
kochana byłam z tym uchem wtedy u laryngologa- dostalam krople ale zakrapialam tylko 1 dzień, na drugi dzien tylko razz bo juz nie bolało....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a one tyllko 3 czy 4tyg mogly byc otwarte to wywaliłam....:confused2::confused2:

zobaczymy jak mi nie przejdzie to znow bede musiała isc:eek:

Do góry