reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama

KERNUS
Juz sniadanko:szok::szok::szok:Dobra jestes
Ja to zawsze kolo 10 ,a jak dluzej pospimy to nawet pozniej:tak::tak::tak:
łooo matko chyba bym padłą z głodu, a Mima to zawrzeszczałby się na amen:baffled::tak:

No i na końcu chłop....:confused2:Dać chłopu w ręce żelazko to spali sobie spodnie od nowego garnituru.:confused2: Więc oprócz wydatków komunijnych do listy zakupów dopisuję męski garnitur. :hmm::hmm::hmm:
no wiesz.....a nie da rady pożyczyć od kogoś może...tosz to jeden dzień tylko...ale z drugiej strony zakupki Ci się szykują:tak::eek::eek:;-)

Witam kochane poniedziałkowo :happy:
Nowy tydzień ....coś się skończyło coś się zacznie coś się zmieni...obyśmy cos z tego wyciągneli....
Julia w szkole wreszcie!!!!!!!!!!!!!!! muszę iść dziś po skierowanie do laryngologa bo moje dziecko nie słyszy:-:)-:)-:)-:)-:)-(powtarzam jej po 5 razy :-:)-:)-:)-:)-( a i tak czasami widzę ze mnie nie słyszy tylko się juz poprostu nie dopytuje :-:)-:)-:)-( nie wiem czy ma zatkane uszy woszczyną czy ma uszkodzony słuch :-:)-:)-:)-( nie wiem musimy iść do lekarza z tym .....
ojeju ale coś czuję, że to tylko woszczyk:tak: wcześniej chyba dobrze słyszałą co??

ostatnio znalazlam na moje zarazy sposob-jak mnie nie sluchaja lub wyja to strasze Je wilkiem bo juz nic innego nie działa:no::no::no:A ze pare dni temu w bajce na mini-mini byl wilk i sie go baly to jest git:tak::tak::tak:Ciekawe jak dlugo ten wilk bedzie dzialal hehe
Pokazalam Im go wlasnie w laptopie bo znalazlam w google i powiedzialam ze jak beda niegrzeczne i za duzo beda wyly to go wypuszcze;-):-D
:rofl2::rofl2::rofl2: grunt to sposób:-D:-D
na sobote mam znizki na narodowy dzien glamour i jade do katowic do silesii:cool: mam juz odlozona kase:rofl: mama mi te cos dała i biore kaske od maksa to od raz i jemu cos kupie bo do smyka mam 20% jeszcze osobny rabat i w reserved duzo fajnych dzieciecych ciuszków tez jest:tak:
no zazdroszczę!!!!!!!!:evil::evil::evil: ale Ci fajowo!

czuje sie normalnie jak potwor z bagien :confused2::confused2:

mam stary chleb i nie wiem co zrobic:confused2::confused2::confused2:
po pierwsze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a po drugie to może tosty, zapiekanki.....
Lidka zdróweczka dla maluchów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam.
Dla ofiar katastrofy (*)(*)(*)

Ciężko cokolwiek robić,żeby nie myśleć....z życiu,o przemijaniu :-:)-:)-(
Babcia Darka odejdzie pewnie na dniach.
Przed świętami wzięli ją ze szpitala do domu.
Jest bardzo słaba już ,nawet się nie budzi :-:)-(
Je tylko 3-4 łyzki dziennie jak ją obudzą i zmuszą,aby coś przełknęła.
Słów brak.... :baffled::baffled::baffled::baffled:

Tatuś mój za to jest w doskonałej formie.Widać ,ze lepiej się czuje.
Chodzi na spacery ,rąbie drewno .
Dziś ma 2 chemię (5 kroplówek)
Wyniki krwi rewelacyjne:tak::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Lekarz powiedział,że nigdy by się spodziewał,że po chemi można miec takie wyniki.
:szok::szok::-D:-D:-D
Ależ się cieszę :-D:-D:-D:-D
Widocznie dieta działa i moja praca nie idzie na marne. :happy::happy:

Przepraszam,że tylko o sobie,że czasu nie mam. :-:)-:)-(

Pozdrawiam Was kochane.
Zajrzę wkrótce.;-)

Witam.
Dla ofiar katastrofy (*)(*)(*)

Ciężko cokolwiek robić,żeby nie myśleć....z życiu,o przemijaniu :-:)-:)-(
Babcia Darka odejdzie pewnie na dniach.
Przed świętami wzięli ją ze szpitala do domu.
Jest bardzo słaba już ,nawet się nie budzi :-:)-(
Je tylko 3-4 łyzki dziennie jak ją obudzą i zmuszą,aby coś przełknęła.
Słów brak.... :baffled::baffled::baffled::baffled:

Tatuś mój za to jest w doskonałej formie.Widać ,ze lepiej się czuje.
Chodzi na spacery ,rąbie drewno .
Dziś ma 2 chemię (5 kroplówek)
Wyniki krwi rewelacyjne:tak::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Lekarz powiedział,że nigdy by się spodziewał,że po chemi można miec takie wyniki.
:szok::szok::-D:-D:-D
Ależ się cieszę :-D:-D:-D:-D
Widocznie dieta działa i moja praca nie idzie na marne. :happy::happy:

Przepraszam,że tylko o sobie,że czasu nie mam. :-:)-:)-(

Pozdrawiam Was kochane.
Zajrzę wkrótce.;-)

współczuje wam jeśli chodzi o babcię:-:)-(
Darka babcia niestety juz od dawna jest w śpiączce i leży w domu:no::no:
karmią ja strzykawką przebierają taka roślinka:-:)-:)-(
nie życzę jej źle ale wydaje mi się że lepiej by było gdyby już się nie męczyła:no::no::-:)-:)-(

a co do twojego taty to super:tak::tak::tak::tak::tak:
oby tak dalej:tak::tak::tak::tak:;-);-)

Ja poczytałam ale humor nadal kiepski, tv już nie włączam bo nie chcę się dołować a w radio też same smęty lecą :-:)-:)-(
Zmykam do sklepu bo grochu nie mam a wymyśliłam dzisiaj grochówkę na obiad - będzie na dwa dni no i mus wybrać się do fryzjera ale wątpię czy dzisiaj mi się to uda :crazy::crazy::crazy:

reklama
Laura sie zabawila.Uklada puzzle drewniane.Moj wyskoczyl do garazu ipo papiery do auta.Szuka zagubionej skrzynki z narzedziami :/ Oby sie znazazla.
Ja juz wykapana bo wskoczylam z Lali do wanny :))
jeszcze kolacja o 20:30 i Laura konczy swoj dzionek a mamusia sie zajmnie tatusiem :)

A moj tez pizzlowa :p kupiłam jej ostatnio 30 elementów z kubusiem puchatkiem, ma trochę zajęcia :-p
...
Weronika od tygodnia jest nie do zycia!!!!!!!! ktos mi dziecko podmeinil alebo zaczatrowal
wszytso placzem chce wymusic,wszystko na nie,wszytko na przekor
co chwila wyje,czym doprowadza mnie do furii:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tymabdziej ze jestem przed @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

i...

Witam w klubie mam mamrudnych dzieci :/

Witam porannie

znów mnie nawala ucho i w sumie to nie wiem czy ucho czy wezly chlonne... ale prawej strony dotknać nie mogę:eek:

to chyba przez to ostatnie niedoleczone....grr

i tak jest lepiej niz wczraj, moze przejdzie. Zaraz znow wezme przeciwbolowy i zobaczymy.
Ostatnio co chwile coś mnie łapie:-D całe szczescie ze Maksa nie...

miłego dzionka dziewczyny:-)

Kuruj sie kobieto, zdrówka :D

Witajcie.
Macie rację , im mniej tv się ogląda , tym człowiek mniej się nakręca.
Ale ja do wrażliwców należę i nie potrafię przejść obojętnie wobec ludzkich tragedii...

Piszecie o buntach maluchów. Dołączam do was mamuśki. :tak:Amelia ostatnio pokazuje swoje drugie oblicze.:crazy: Jak się uprze @ ( małpa) jedna...za nic w świecie nie idzie jej przekonać.:wściekła/y:

No i na końcu chłop....:confused2:Dać chłopu w ręce żelazko to spali sobie spodnie od nowego garnituru.:confused2: Więc oprócz wydatków komunijnych do listy zakupów dopisuję męski garnitur. :hmm::hmm::hmm:

Ale narobił... No ale przeciez chiał dobrze ;) Paczka poszła, mam nadzieje, że cos sie przyda :)

Witam kochane poniedziałkowo :happy:
Nowy tydzień ....coś się skończyło coś się zacznie coś się zmieni...obyśmy cos z tego wyciągneli....
Julia w szkole wreszcie!!!!!!!!!!!!!!! muszę iść dziś po skierowanie do laryngologa bo moje dziecko nie słyszy:-:)-:)-:)-:)-:)-(powtarzam jej po 5 razy :-:)-:)-:)-:)-( a i tak czasami widzę ze mnie nie słyszy tylko się juz poprostu nie dopytuje :-:)-:)-:)-( nie wiem czy ma zatkane uszy woszczyną czy ma uszkodzony słuch :-:)-:)-:)-( nie wiem musimy iść do lekarza z tym .....
Adam jeszcze w domu bo do szkoły na 12 więc jeszcze się z nim męczę a nerwa mam na gnojka jak nie wiem :angry: cały czas coś chce ,zaczepny butny ech.................. dorastanie:eek:
Antonio wstał o 6 więc pewnikiem koło 10 pójdzie spac i dobrze bo koło 12 musimy z domku wyjść ..niedobra ta moja mała cholera podobnie jak reszta naszych maluchów wymusza wszystko płaczem krzykiem ..ech...............bunt:eek:
Pietruszka w pracy ,zupka się gotuje,pranie się pierze........chyba się za jakieś big porządki zabiorę ...tylko nie bardzo mam co robić :eek::eek:ale miejsca sobie znaleźć nie mogę ......coś muszę wymyślić......
po obiadku jedziemy wpisać się do księgi kondolencyjnej i zapalić znicz....
[*]

Zdrówka dla Juliny, oby to nic poważnego.

czesc kochane dziewczynki!
dawno mnie nie było na bb,ale przez ta tragedie jakos nie mam weny i ochoty do pisania.naprawde nie wiedziałam ze tak to bede przerzywac.sledze wszystko w tv na okragło i nie mam ochoty nic wiecej ogladac.chcialam wam cos powedziec;nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy jakis pech.gdy 5 lat temu robiłam 1 urodziny mojego krystianka zmarł papiez,a teraz gdy robiłam urodziny 1 moich blizniaków taka tragedia.nie mam pojecia co o tym myslec?

teraz ide was poczytac bo mam zaleglosci od soboty!!!

Sto lat dla dzieciaczków :D

Do góry