reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ostatnia edycja:
reklama
My juz po spacerku i dziewczynki juz spia:tak::tak::tak:na dworze jest o wiele cieplej niz myslalam:tak::tak::tak:Zakupki zrobione:-):tak:
jak mlode wstana to bedzie obiadek i jak pogoda sie nie zepsuje to pojdziemy na plac:tak::tak::tak:

Pisala do mnie DOROTA i bardzo za nami teskni a to dopiero pierwszy dzien bez neta

AS
Super ze Tata jest w tak swietnej formie:tak::tak::tak:

natalineczka leci leci strasznie szybko....

a teraz własnie sobie gadaa do pilota:-D
marudny był- nie chciał żadnej zabawki- ani leżeć ani siedziec, ani nic- aż w końcuuuuuuuuu- zobaczył pilota i usmiech od ucha do ucha :-D

As przykro mi z powodu babci, a ze z tatą lepiej się cieszę:tak:

co do tych oszustw- zawsze pise gdzieś dronym drukiem ile kostuje sms- dlatego najlepiej nauczyć się zasady,że cyfra po 7 to cena netto za wysłanie sms

np 72..... to 2zł netto
75......-5zł netto
79.... 9zł netto

a jak od 9..... to juz od 10 do 40zl netto nawet!!! zł

o tym powinien wiedzieć każdy użytkownik komórki;-)

natalineczka leci leci strasznie szybko....

a teraz własnie sobie gadaa do pilota:-D
marudny był- nie chciał żadnej zabawki- ani leżeć ani siedziec, ani nic- aż w końcuuuuuuuuu- zobaczył pilota i usmiech od ucha do ucha :-D

co do tych oszustw- zawsze pise gdzieś dronym drukiem ile kostuje sms- dlatego najlepiej nauczyć się zasady,że cyfra po 7 to cena netto za wysłanie sms

np 72..... to 2zł netto
75......-5zł netto
79.... 9zł netto

a jak od 9..... to juz od 10 do 40zl netto nawet!!! zł
czarek tez lubil sie pilotami bawic a zwlaszcza jak nie zdazylam baterii wyciagnac :sorry::-D:-D:-D

a co do tych nr to dobrze wiedziec;-);-);-)

ja juz wykapana, siedze sobie i tak mysle ze talerz zupy to za malo i chyba ide sobie jeszcze nalac;-);-)
smakuje mi jak nigdy, juz dawno pomidorowej nie jadlam:sorry::sorry::sorry:
takie zwykle zarcie a jak uszczesliwia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
ludzie o tym nie wiedzą, bo nogdy o tym nie mówią- nam to mówili na kursi w pracy stąd wiem. Wczesniej tez nei wiedzialam a myślę że każdy powinien o tym wiedziec;-)

juz wrzucam na torrent;-);-);-)
dziewczyny nie jest to taki film jak poprzedni, to cos zupełnie innego, ale mysle, ze warto obejrzec i pomyslec czy nawet przestraszyc w takiej kwestii

Wiki fajna fryzurka, tylko rzeczywiście mało uśmiechu na Twojej buzi..

Natali śnieg???:szok::szok::szok:Matko, ja wyczekuje 20* na dworzu, a u Ciebie śńieg...

Justa a może zamiast całego garniaka da rade spodnie dokupić. Na mete nikt przeciez patrzeć nie bedzie. Wszystko zależy od tego co to za gang był...

Widzę, że bunty dwulatków pełna parą ruszyły. czekam jeszce na swoją pocieszkę. Ale może to nie tyle bunt, co znudzenie tym siedzeniemw domu, czują już cieplejsze dni, a nadal mało im wariactw nadwornyh. Do lata przyjdzie nam pewnie przetrzymać...

A kto to daje chłopu spodnie do prasowania :szok::szok::-D:-D
ja:-D:-D:-D:-D:-D
a niech sobie sam prasuje, mamy w końcu równouprawnienie, a to w obie strony idzie, hehehehehhehe

Malinuś trzymam kciuki aby to był miodzik, a nie daj Boże jakieś powikłąnia pochorobowe, czy jeszcze cos gorszego.

ostatnio znalazlam na moje zarazy sposob-jak mnie nie sluchaja lub wyja to strasze Je wilkiem bo juz nic innego nie działa:no::no::no:A ze pare dni temu w bajce na mini-mini byl wilk i sie go baly to jest git:tak::tak::tak:
Boshhhhhhhhhe, strach z Toba zadrzeć:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pamiętam jak byłam mała babcia straszyła mnie babajagą. No i kiedyś dziadek przyjechał ze swoją kochanica, a ja wrzask-że to wiedzma jest, i wierzcie mi , bałam sie jej kilka lat:-):-):-). I do dziś pamiętam, jak ona idealnie pasowała do mojego wyobrazenia, albo raczej do opisu babcinego babajagi. Ciekaw dlaczego:-D:-D:-D:-D:-D

Lidka, ale popłynęłaś, nie doszukuj sie zgodności w takich zdażeniach, nie daj Boże jeszcze coś zciągniesz. To zwykły zbieg okoliczności. Ja bym bardziej patrzyła na 2 daty wielkich tragedii-1940 i 2010.

Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy życzy ...
e-ciocia z ferajna
[/SIZE="4"]

LIDUS
Wszystkiego najlepszego dla Twoich blziniakow:tak::tak::tak:
Buziaki:-)

dołączam sie do życzeń

As swietne wiesci o tacie!
Współczuje natomiast babci-kobieta lezy i cierpi. Nasza babcia meczyla sie tak prawie 5 lat.

Rece opadaja!

Hejka dziewczyny, witam poniedziałkowo. Jak tylko Piciu wybył do pracy zasiadłam na BB i w koncu dochodze do konca postu, hhehe.

Wczoraj przelezalam caly dzien prawie pod zimnymi okładami na głowwie i oczach, dzis byłoby tak samo gdyby nie zakupy, obiad, mała...
Zrobiłam pranie, wieszałam pól godziny jeden wsad, tak mi sie rece trzesa-no troszke sie nie wyspalam....

takie zwykle zarcie a jak uszczesliwia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A ja dziś żrę dosłownie. Na śniadanie pyszna jajecznica autorstwa mojego mężusia na masełku, z kiełbaską, cebulką, szczypiorkiem i nie wiem co tam jeszcze, ale pycha. Później ja obiad zrobiłam, pyrki, sosik, ( zapomniałam kupić buraczki) i wołowinka grillowana. Jak tylk oPiciu wyszedł zasiadłam do kompa z kilkoma pralinkami alkoholowymi, małym zajączkiem z czekolady, jajkiem z marcepanem , wielką pomarańczą i jeszcze mi mało. W lodówce jeszcze troche zapasów słodkiego jest, ale aż boję sie odwrócić w kierunku kuchni...:-D:-D:-D

Edit:
ale wiecie co, chyba słodkieg potzrebowałm, bo głowa mi powoli przechodzi chyba... zobaczymy jak wstanę...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja właśnie zasiadłam z obiadem do kompa czyli pierś w ziołach bo znowu dietę zaczynam :-p:-p:-p
Medeuska a jak u ciebie po kopenhaskiej? Był efekt jojo czy nadal trzymasz wagę?
Pogoda dziwna, raz słońce raz chmury i wiatr a ja obiecałam Mai że przyjdę po nią z rowerkiem i pójdziemy na plac zabaw :sorry::sorry::sorry:
As super że tata tak dobrze się czuję :tak::tak::tak:
Ja małej niczym nie straszę, wystarczy że sama sobie jakieś strachy ubzdurała

anaconda:-D

po kopnhaskiej efekt jojo- natychmiastowy- w ciagu 2 dni przytyłam spowrotem 4 kilo- tyl il schudłam na niej:tal::eek::rofl:

teraz waga mi się waha 1-2 kg, ale to u mnie normalne- i tak dziwne że nie tyj(tfgu tfu) obżerając się takjak sie obżeram.. ale w sumie tak myśle, żże ja nigdy mało nie jadłam a zawsze wage miałam 51-53 kg

teraz 53-55kg tak waż- 55 to w sumie popoludniu jak sie najem;-)

ale fakt faktem ja ta diete zrobilam tylko 5 czy 6 dni....

a pirwszy raz jak ją robiłam, jak miałam 14 czy 15 lat, juz nie pamietm,,wiem ze modiutka byłam, to schudłam z 70 do 57 i potem jeszcze przez rok 2 kilo jedząc normalnie- to na co miałam ochote, no a potem juz w przeciągu kiiiilku lat ciągle waga eciała w dół do tej sprzed ciązy-51-52:tak:

reklama
justa to szkoda straszna:baffled:

ja pamietam jak dwa lata temu kupowałam M garnitur w vistuli za 400zł....:sorry: miałam radoche jak dziecko ze za t a cene ma taki wyrabany w kosmos:-) akurat chyba miesiac czy dwa pzed weselem miałam szczescie ze znajoma dała mi cynk ze maja rabat 70%- całe szczescie pojechalismy w 1 dzien z rana bo potem juz wszystko przebrane:rofl:

na sobote mam znizki na narodowy dzien glamour i jade do katowic do silesii:cool: mam juz odlozona kase:rofl: mama mi te cos dała i biore kaske od maksa to od raz i jemu cos kupie bo do smyka mam 20% jeszcze osobny rabat i w reserved duzo fajnych dzieciecych ciuszków tez jest:tak:
no to sie Wam udal ten garnitur, super
A Tobie Kochana udanych zakupow.Pozniej sie nam pochwal cos nakupowala:-)
Witam :tak: u mnie słoneczko świeci ale wieje coś strasznie :sorry: miałam dzisiaj na mieszkanie znowu jechać ale mi się nie chce, jeszcze jutro sadysta mnie czeka :confused2: Kubek właśnie zasnął i mam nadzieję że pośpi co najmniej do 13 :sorry: chyba przechodzi wcześniej bunt dwulatka bo nie da rady z nim wytrzymać popołudniami, tylko ryk wrzask płacz :wściekła/y: a mnie już szlag trafia :crazy: M ma wolne do 26 :dry: i już dzisiaj oczywiści kłótnia musiała być bo gazeta i tv najważniejsze :angry: dobrze że ma służby w tym wolnym chyba ze 3 bo bym nie wytrzymała :confused2: trzecie pranie się robi i zaraz za obiadek się wezmę żeby posiedzieć trochę bo jak to mój mąż stwierdził jak on nie ma prawa leżeć (jak się zajmuje dzieckiem oczywiście) to ja usiąść nie mogę na chwilę i wiadomości posłuchać :confused2: no jakbym tak pizgła w ten durny łeb to by się opamiętał :wściekła/y: a teraz wielce zmęczony poszedł spać z dzieckiem :crazy: nie mam słów :no: lecę do prania i kuchni :tak: miłego dnia życzę :-D ach zapomniała się pochwalić że Kuba załapał o co chodzi z sikaniem do nocnika ale jak do tej pory nie woła ani nic :sorry:
Kochana pala go!!!
Gratulacje dla Kubusia:tak::tak:

Witam.
Dla ofiar katastrofy (*)(*)(*)

Ciężko cokolwiek robić,żeby nie myśleć....z życiu,o przemijaniu :-:)-:)-(
Babcia Darka odejdzie pewnie na dniach.
Przed świętami wzięli ją ze szpitala do domu.
Jest bardzo słaba już ,nawet się nie budzi :-:)-(
Je tylko 3-4 łyzki dziennie jak ją obudzą i zmuszą,aby coś przełknęła.
Słów brak.... :baffled::baffled::baffled::baffled:

Tatuś mój za to jest w doskonałej formie.Widać ,ze lepiej się czuje.
Chodzi na spacery ,rąbie drewno .
Dziś ma 2 chemię (5 kroplówek)
Wyniki krwi rewelacyjne:tak::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Lekarz powiedział,że nigdy by się spodziewał,że po chemi można miec takie wyniki.
:szok::szok::-D:-D:-D
Ależ się cieszę :-D:-D:-D:-D
Widocznie dieta działa i moja praca nie idzie na marne. :happy::happy:

Przepraszam,że tylko o sobie,że czasu nie mam. :-:)-:)-(

Pozdrawiam Was kochane.
Zajrzę wkrótce.;-)
szkoda ze babcia nie jada normalnie bo to zawsze wzmacnia organizm
Pocieszajaca jest wiadomosc o stanie zdrowia taty.Super Twoja praca nie idzie na darmo.
A moj tez pizzlowa :p kupiłam jej ostatnio 30 elementów z kubusiem puchatkiem, ma trochę zajęcia :-p

Witam w klubie mam mamrudnych dzieci :/

Kuruj sie kobieto, zdrówka :D

Ale narobił... No ale przeciez chiał dobrze ;) Paczka poszła, mam nadzieje, że cos sie przyda :)

Zdrówka dla Juliny, oby to nic poważnego.

Sto lat dla dzieciaczków :D
Ostatnio nie chciala uklada puzelkow ale wczoraj cos extra jej poszlo:tak:
My juz po spacerku i dziewczynki juz spia:tak::tak::tak:na dworze jest o wiele cieplej niz myslalam:tak::tak::tak:Zakupki zrobione:-):tak:
jak mlode wstana to bedzie obiadek i jak pogoda sie nie zepsuje to pojdziemy na plac:tak::tak::tak:

Pisala do mnie DOROTA i bardzo za nami teskni a to dopiero pierwszy dzien bez neta

AS
Super ze Tata jest w tak swietnej formie:tak::tak::tak:
oj Dorota to chyba katorge przechodzi
U nas niby sloneczko ale wiaterek cos mocniej zawieje to zimno
Ja znów tylko na chwilkę
wirtualnyznicz.pl
Może któraś ma ochotę zapalic znicz :sorry::sorry:
A do księgi kondolencyjnej można się wpisać na głównej stronie onetu wiadomości.
Księga kondolencyjna - Onet.pl Wiadomości
Dzieki za link skorzystam

A my bylysmy na zakupkach i na dwqorze Laura uczy sie jezdzic na hulajnodze
Czekam na telefon od kolezanki ale cos pozno juz wiec moze nie drynnie
laura oglada krola lwa a ja mysle jeszcze ja wziasc na dwor bo spiaca jakas:szok:

No i drynnelam do kolezanki biedna z bolem glowy wiec my uciekamy na dwor.Choc Lali mi mowi ze jest spiaca:baffled:
A to na poprawe samopoczucia

Załączniki

• krejzolka.jpg
    krejzolka.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry