reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no titola brawa dla synka:-):-)
A ja wróciłam ze sklepu, okazało sie, że mój ulubiony market czynnyi zakupiłam chlebek m.in:-) Zjadłam loda i mam wyrzuty....ehhhh:confused2:

reklama
Dorota zmieniłas hasło???

No to napełniłas mnie nadzieją Dowikla. Ale, ze ogłosiłam dzień lenia, nigdze nie wychodze, bo sie jużnastawiłam, zamówimy pizze, mała ma pyszną zupke.

Głowa mnie boli od wczoraj i saridon tym razem mnei nie uratował. Dam oczom odpocząć od kompa.
Najpóźniej do jutra, pa
Lunka dzieki Haslo zmienilam:tak:.Wspolczuje bolu glowy.Mnie tez jaks zaczyna pobolewac :eek:.Smacznej pizzy zycze:tak:
No pięknie..ciekawe ile sklepów jest u nas otwartych. nie mam nic na obiad na jutro, chleb już się kończy...shit:wściekła/y: Zaraz wyrusze na poszukiwania..a miałam ochotę na lody:baffled:
Dorotka no smutno będzie bez Ciebie...szkoda, ale czas szybko leci:tak:
ale dupna pogoda:confused2::confused2:
Dzieki .Mam nadzieje ze czas szybko zleci:tak:.

DOWIKLA licze na to ze mi odpiszesz ;-)co tam na bb slychac:tak:.

Zjadłam loda i mam wyrzuty....ehhhh:confused2:
I dogodz tu babie w ciazy:-D:-D.
alem byla dumna :-D:-D:-D
synek zobaczyl polowe jaja i wola jajo :sorry::sorry::sorry:
ja mowie ze zostawil dla wiktorka a ten nie jajo :sorry::sorry:
pytam sie a dla wiktorka a on nie wiec nie :sorry:
I tyle bylo z dzielenia se Czarucia:-D.No ale licza sie dobre checi;-).
Witam niedzielnie
Super a gdzie usmiech????????

Jak wspomnialam glowa mi muli.
G bedzie kolo 16 u malej wiec podpoczne.Oliwka spi od 13:tak:.

Medeuska ,ulaboga ,co straszysz,
żeby gospodarka upadłaI złotówka straciła,trzeba czegoś wiecej niz śmierci prezesa NBP,
wojny też nie bedzie ,bo to nie te czasy,kto i po co miałby nas atakować:szok: ,jak to sobie wyobrażasz ,ze czołgi wjadą...
Ja przezywam to bardzo ,bo to był Prezydent Polski i inni znani ludzie ,wartościowi i nie anonimowi,zreszta kazda smierć ,o któerej sie tyle wie,boli,oni mieli rodziny ,mam w sobie na tyle empatii .....
kocham mój kraj,ale też uważam ,ze nie ma co sie straszyć ,i pesymistycznie patrzeć w przyszłość ,bo po to jest rzad właśnie, żeby rozwiazywał problemy ,zwykły szarak nic nie naprawi w tej sytuacji...

Na wszystkich prawie kanałach lecą informacje ,Ksawier mój nic nie rozumie....dla niego powiedzieli raz i on o tym wie,i już wystarczy.....ciezko wytłumaczyć dlaczego tak jest i jeszcze tydzień będzie....

Zobatrzcie jak to mozna z domu wyjsć ,niedoczytana ksiażke położyć na stoliku..i nie wrócić....

a u nas śnieg znów sypie :cool::cool::cool::cool:

czarek spi rosolek sie gotuje, matko jak ja dawno obiadu nie gotowalam:szok::szok::szok:

a swoją drogą taka byłam przeciwna rosji ale widze ze zaczynamy sie z nimi jednoczyc, wczorajszy gest kiedy objal tuska :szok:
jestem mega pozytywnie zaskoczona i widze ze Rosja naprawde sie stara aby nam pomóc w tej tragedii :tak::tak::tak::tak:

Witam i ja
Jakoś od wczorajszej tragedii humorku nie mam, nachodzą mnie myśli o śmierci i o kruchości życia, siedzimy dzisiaj w domu. Mieliśmy jechać dzisiaj na większe zakupy a tu się dowiedziałam że sklepy pozamykane :sorry::sorry: Tragedia tragedią ale tydzień żałoby narodowej to dla mnie za długo, w tv nic nie ma i z tego wszystkiego zaczynam ściągać ten film "Droga" który polecała któraś z was - chyba Lunka :tak::tak::tak:

reklama
witam az mnie ciary przechodza jak patrze na ten kondukt zalobny :-:)-:)-:)-(
a jak widzialam trumne i przy niej córke i brata zmarłego ..:no::no::no::no:
straszne to bylo, nie wyobrazam sobie ze cos tak strasznego moglo miec miejsce:-:)-(
nie potrafie jeszcze w to uwierzyc:no::no::-:)-:)-(

Do góry