reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Pogoda znowu taka se:baffled:
Wiktoria sie do mnie klei a Klaudia poklada sie na dywanie:baffled:Nie wiem co sie z tymi moimi dziecmi dzieje:no::no:Chyba tesknia za Dominikiem

No ja slyszalam ze maja byc pozamykane markety i takie obiekty typu baseny chyba tez:no::crazy:A w poludnie 2 minuty ciszy

Zaraz ide zrobic jakies sniadanko ale nie mam pomyslu co :no:

Znowu nie bedzie dzisiaj nic w tv:szok::szok::szok::szok:

reklama
tak, dzisiaj wszystko zamknięte- jak byłam zakupach w auchane i kauflandzie wczoraj to mówili, że z powodu żałoby dzisiaj będzie zamknięte.....

Z racji żałoby wszystkie markety dzis zamkniete więc jestem w domu .......
nie napiszę narazie nic bo nie jestem w stanie :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
[*] WIECZNY ODPOCZYNEK RACZ IM DAĆ PANIE.....[*]

witam pierwsza....wszsytkie śpią:eek:
Ja nie oglądałam filmu, tyle się naczytałam opinii innych że już wolałam iść do łóżka i nie myśleć o tym. Ale jak się wszsytko uspokoi to na pewno oglądnę, bo gdzieś mi umknął.
U nas beznadziejna pogoda, pada i cholernie jest zimno. siedze w golfie:confused2:
Miałam nadzieję, że gdzieś sobie pojedziemy na spacerek to taka sama niedziela jak tydzień temu...dupa.
u nas snieg lezy od wczoraj i na termometrze 3 st:confused2::confused2::confused2::confused2:
sorry dziewczyny za wczorajsze moje poirytowanie:-D
dorota sorry e tak od razu sie na Ciebie rzuciłam z pazurami:-) miałam troche zły humor wczoraj i szukałam problemów:eek:

anka ja patriotką nie jestem:-D ja mówiłam o innych....;-) polityką tez się nie interesuję:-D

dorota na polsacie lecą bajki:-D:rofl: moje ulubione..... disney... niektóre moje ulubione z czasów dzieciństwa- praktycznie w kazda niedziele jedna stara moja bajka leci:-)
juz sie bajki skonczyly niestety :confused2::confused2::confused2:
i znow to samo wiadomosci specjalne wydanie:confused2::confused2:
jak bedziesz miala zly dzien daj znac;-);-)
podlozymy sie;-);-):tak::tak::tak:

tak, dzisiaj wszystko zamknięte- jak byłam zakupach w auchane i kauflandzie wczoraj to mówili, że z powodu żałoby dzisiaj będzie zamknięte.....
a ja dzi jade mame zawiezc na chrzciny i mialam zamiar do jakiegos sklepiku sie wybrac :sorry::sorry:
a chleba nawet nie mam wiec trza bedzie cos kombinowac:sorry::sorry::sorry:

witam sie porannie zaraz zmykam mame zawiezc ma byc na 12:30 w kosciele wiec tak kolo 11 musze wyjsc;-);-)
ale do tej pory jestem;-);-)
mam pytanie dziopki czarek od dwoch dni prawie non stop ma czkawke:sorry:
juz picie mu nie pomaga nie wiem co mam zrobic a cukru mu nie bede dawac:sorry:;-)

Hej dziewczyny, wpadłam na szybko

Sorki jesli kogos uraze ale ja strasznie nie lubie jak teraz ludzie tacy zwyli nie z parlamentu Wybiegaja strasznie pesymistycznie w przyszlosc i ci szarzy zwykli ludzie to Mowia ze niewiadomo co teraz bedzie .Ze bedzie zle itp.Ja uwazam ze nie ma co sie nad tym zastanawiac.Sa ludzie ktorzy sie tym zajma i ja mysle ze mimo tej wielkiej tragedi nie bedzie tak zle z naszym rzadem.Pozyjemy zobaczymy co to bedzie.Moze sie myle ale to jest moje zdanie.

Zastanawiam sie co teraz czuj rodziny tych ludzi :-(.Jaka misje mial Bog w takiej tragedi?????????Nie no istna masakra ;-(.
:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

wiesz co ja jużsię nie wkręcam w wymyślanie płci bo przy małym kompletnie mi nie wyszło:-D dałabym sobie wtedy wszystkei paznokcie poobcinać że dziewka i co?
hehehe, dobre, paznokcie:-D:-D:-D
Ja wiedziałam, że dziewczynka, jak tylko test wyszedł pozytywnie. Wszyscy mówili, ze chłopa, bo brzuch, bo ładnie wyglądam, a jednak miałam racje. Czułam i już.

Wiki co to jest 67kg ja do porodu wazyłam 85kg a przed ciąża wazyłam 55kg
Nooo, ja w ciąży przytyłam 27kg-bagatela:rofl2:

ja chodzilam do inkubatorkow tylko 5 czy 6 dni a i tak byla to dla mnie cala wiecznosc:no::no:
pamietam jak w jeden dzien poszlam a akurat piguly myly Ich inkubatorki to ja normalnie myslalam ze zawalu dostane:no::no::no:A okazalo sie ze na probe zostaly przelozone do lozeczek a nikt mi wczesniej nie powiedzial:no:Jak je zobaczylam w tych lozeczkach to az sie poryczalam ze szczescia oczywiscie i od tej chwili byly jzu ze mna na sali:tak::tak::tak:A wazyly wtedy tylko 1600:tak::tak::tak:
Boże, padłabym na zawał. Bagatelnie napisałam, ale jak przeczytałam Twojego posta aż mnie ciary przeszły. Jak można matce nie powiedzieć o czymś takim. gdybym była n aTwoim miejscu chyba na prawdę miałabym zawał. No nie mam słów. Oni w ogóle nie myślą?

pogoda zwariowała teraz żyje w chmurach dosłownie, ale u nas to bardzo czeste:cool::cool:
nie ma mgiel sa chmury:sorry::sorry:
a ponad chmurami robiło sie juz błekitne niebo ale gdzies zniknelo:sorry::sorry::sorry:
Zobacz załącznik 234546
Wow, pięknie:tak:

a mamnową fryzurke zapomniałam wam powiedziec
nie upiecze Ci sie kochana, dawaj fote jak tylko się pstrykniesz!!!!:-):-):-)

Jeśli któraś ma mocne nerwy to polecam film " KATYŃ", który leci na tvp 1.
Justyś, widziałąm ten film i na jego nieszczescie akurat jak czytałam książkę PT KATYŃ-w tym filmie nic nie ma, nie skupili sie na prawie niczym, z tragedi jak miala miejsce zrobili ( sorki za uproszczenie ) filmik z romansem. Jeżeli ktoś zadał sobie trud i wgłębił się w historie i fakty w tym filmie nic nie zobaczy, jedynie się wpieni. Na samo hasło tego filmu szlak mnie trafia. Z góry uprzedzam-nikogo nie osądzam, nie kazdy miał możliwość, chęci, zainteresowanie czytywac książki i wgłębiać się na maksa, mówię tylko i wyłącznie o sobie, bo moi dziadkowie to przeżyli. Wszytsko mocno mnei dotyka, dlatego przepraszam za uniesienie, film po prostu jest o kant dupy!

I tym oto miłym akcentem przejde dalej.

Byłam wczoraj w Toruniu, było po prostu rewelacyjnie, prelekcja zarąbista, spotkanie i zebranie przemiłe i sympatyczne. Wiadomości poranne przyprawiły wszystkich o gęsią skórkę. Już nie ważne kto leciał, kto jaki urząd piastował, zginęła prawie setka ludzi. To prawdziwa tragedia.
W tv jak każdy zauważył nie było nic innego, w kółko i na okrągło to samo, jest to oczywiście zrozumiełe, skala nieszczesci ajest ogrona, jak słusznie któraś z dziewczyn zauważyła, na skalę światową. Jedno, co mnie bardzo denerwuje, to obłuda ludzi. Póki żył Kaczyński każdy psioczył, smolił, jacy to oni byli okropni etc, ale po śmierci:no:. Wiecie, ja nigdy za Kaczyńskimi nie byłam, patrzec na nich nie mogłam, ale śmierci, a już na pewno nie takiej nikomu nie życzę, ale nie będę teraz wspominac ich jako wspaniałych ludzi tylko dlatego, że nie żyją, że zginęli w katastrofie.
Współczuję rodzinie bliskim i przyjaciołom. Ból i żal gdy tracimy kogoś tak nagle, w tak okrutnej śmierci jest nie do opisania.

Supermarkety pozamykane. Pięknie. Piciu był wczoraj na zakupach, ale mięcha na obiad nie kupił. Myślałam, że dziś to zrobię sama. Mam nadzieję że pizzerie czynne:zawstydzona/y:

Witusia wariuje od samego rana, małż obudził się wypiliśmy kawkę obejrzeliśmy wiadomości i poszedł dalej spać:no:. oczywiście nie omieszkałam skorzystać z okazji i
wskoczyć na BB:tak:.
Nockę mam okropną, spałam 4 godziny.

Mam kolejną świetną propozycję filmu. Co prawda nie obejrzałam go wczoraj do końca, bo bateria w lakpu nie dała rady, ale już polecam. "The Road"-droga. Modlę się, choc kocham życie, aby takich czasów nie dożyć.

Chociaż te bajki lecą...tak będzie przez cały tydzień:eek::confused2:
A podobno dzisiaj mają być pozamykane markety:baffled: słyszałyście coś o tym???
Dorotka do kiedy będziesz bez kompa???
Wlasnie mama z jasiem poszli do biedronki i juz mama dzwonila ze zamkniete .

Kernus oj nie wiem do kiedy bede bez neta :-(.Tzn mialo by ze tydzien on tydziej ja .Ten tydzien co minal wlasnie to on mial miec kompa ale ze mieszkal u kolezni on m neta wiec mi nie wzial .Dzis j powinnam go dostac i miec przez caly tydzien ale teraz nie wiem ze G mi na 2 tygodnie tego neta nie zabierze :-(.Chyba umr bez was.
W srody jak G przychodzi to ja ide do szkoly dla rodzicow ale w piatek jak nie bede planowala nigdzie wychodzic to zapytam G czy jak przyjdie do Oliwki to czy nie moze mi przywiesc na chwile jak on bedzie z mala komoa to bym zajzala.
Wzielam sobie nr dowikli bo ma oreng i napisze jej czasem eska jak Dowiklus nie masz nic przeciwko ?????????/

My wlasnie skonczylysmy snaidanko:tak::tak::tak:
Zadzwonilam do siory i dziewczynki pogadaly sobie z Dominikem:tak::tak::tak:Zanim pojda na drzemke to Dominik bedzie juz w domku:tak::tak::tak:

DOROTKA
Spoko,pisz do mnie:tak::tak::tak::tak:

LUNKA
Wspolczuje nocki:no::no::no:Ja ostatnio wydawaloby sie ze sie wysypiam,ale jest na odwrot:no:Pewnie przez ta pogode postrzelona:no::no:

Pozamykane sa niby tylko markety bo moja siora byla w chacie polskiej i jest czynna normalnie do 15:tak::tak:,wiec moze gdzies uda sie Tobie kupic miesko LUNKA:tak::tak::tak:

Tragedia jest rzeczywiscie paskudna i mi tez jest zal rodzin tych co zgineli:no::no::no:Corka Kaczynskich to stracila oboje rodzicow naraz:-:)-:)-:)-(

No ale Panstwo musi funkcjonowac dalej.W ciagu 60 dni oglosic wybory prezydenckie,a miejsca tragicznie zmarlych zajma Ich zastepcy:-(

Mlode ogladaja mini-mini,ale to juz standard po snaidanku:tak::tak::tak:

Dorota zmieniłas hasło???

No to napełniłas mnie nadzieją Dowikla. Ale, ze ogłosiłam dzień lenia, nigdze nie wychodze, bo sie jużnastawiłam, zamówimy pizze, mała ma pyszną zupke.

Głowa mnie boli od wczoraj i saridon tym razem mnei nie uratował. Dam oczom odpocząć od kompa.
Najpóźniej do jutra, pa

No pięknie..ciekawe ile sklepów jest u nas otwartych. nie mam nic na obiad na jutro, chleb już się kończy...shit:wściekła/y: Zaraz wyrusze na poszukiwania..a miałam ochotę na lody:baffled:
Dorotka no smutno będzie bez Ciebie...szkoda, ale czas szybko leci:tak:
ale dupna pogoda:confused2::confused2:

reklama
Mam kolejną świetną propozycję filmu. Co prawda nie obejrzałam go wczoraj do końca, bo bateria w lakpu nie dała rady, ale już polecam. "The Road"-droga. Modlę się, choc kocham życie, aby takich czasów nie dożyć.
juz wrzucam na torrent;-);-);-)
No pięknie..ciekawe ile sklepów jest u nas otwartych. nie mam nic na obiad na jutro, chleb już się kończy...shit:wściekła/y: Zaraz wyrusze na poszukiwania..a miałam ochotę na lody:baffled:
Dorotka no smutno będzie bez Ciebie...szkoda, ale czas szybko leci:tak:
ale dupna pogoda:confused2::confused2:
jesli chodzi o lody to zostaje ci jeszcze stcja benzynowa;-);-)

witam ja juz wrocilam z miasta jeszcze wieczorem kurs, na stacji kupilam sobie chiapsy i malemu jajo
a propo jaja, jestem dumna z synka, dalam mu jajo otwarlam na dwie polowki a on mi jedna daje i mowi Titola:tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
tzn wiktora wiec pytam sie odlozyc a on taa:tak::tak::tak::tak:
super mlody umie sie dzielic;-);-);-);-)

Do góry