reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No właśnie zaczęłam oglądać film...Byłam w kinie... zryczałam sie pod koniec .... a teraz ryczę na każdym nowym wątku.. nie na moje dzisiejsze nerwy...

hej

ja mam dosc ide spac bo w tv nic nie ma daliby se juz spokój z tymi wiadomosciami bo ile mozna sluchac jedno i to samo, sa lepsi od mojego ksiedza:-Dwiec jutro napewno nie ide do kosciola u siebie w paraf tylko pojade do błażowej bo nasz ksiadz pewnie bedzie gadał o polityce wiec dziekuje bardzo:eek:

ja wykąpana , kolacja zjedzona maksiu poszedł spac a mąż sie kąpie dopiero, wiec mu zejdzie troche bo nim sie ogoli i weznie prysznic to mu godzine schodzi:-):-):-)

Kerna super jak czujesz juz malenstwo , bedzie intensywniej jak zjesz cos slodkiego, ja tak robiłam , a wczesniej podsłuchiwałam je sluchawkami :-D:-D:-Dczasem udało mi sie zlapac i usłyszec bicie serduszka ale to był tylko chwilowe niestety za szybko uciekało:-D:-D:-Dale za to teraz juz czuje gdzie jest i co robi:-D:-D:-D

Dowikla super fotki, musiala byc strasznie zmęczona:-)

Natali fajne widoki masz, podobne do moich, ja tez mieszkam na terenie górzystym:-):-):-)

Wiki czekamy na foty fryz , ja tez musze wybrac sie do fryzjera pewnie w nastepnym tygodniu sie umówie:tak::tak::tak:

Oki ja spadam spac jeszcze postukam w brzuszek załapie kilka kopniaków no i moze załapie sie na małe co nieco:-D:-D:-Du męża :-D:-D:-D

Dobranoc i zycze miłego weekendu:-):-):-)

My juz po obaidku ale Klaudia daje niezle czadu:no:Uparla sie ze chce zalozyc rekawiczki i czapke bo Wiki tez ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No co za wariatki jedne:no::no::no:
A ze rekawiczki sie poplataly sznurkiem to siedzi i mi wyje:wściekła/y::wściekła/y:

Jesli chodzi o ruchy to ja czulam wczesnie bo Dominika chyba 16-17 tydzien a dziewczynki w 14 tygodniu:tak::tak::tak:
A jesli chodzi o przytycie to ja do 17 tyg mialam 0 w obydwoch ciazach:tak::tak:

KERNUS
jezeli Michala zaczelas czuc w 21 tygodniu to tearz poczujesz takie porzadne kopniaczki 19-20 tydzien:tak::tak::tak:I nie martw sie bo napewno wszystko jest ok:tak::tak::tak:

NATALINECZKA
Ty tez sie kochana nie martw bo z Twoja dzidzia tez jest ok:tak::tak::tak:
Poloz sie,zjedz cos slodkiego,poglaszcz brzuszek a sama zobaczysz:-);-)

W tv nic nie ma bo na kazdym programie to samo:-(mam nadzieje ze chociaz wieczorkiem cos bedzie:tak::tak::tak:
Oliwka moja tez dala dzis czadu:-(.
Dora jestes z ta waga:-Da ile w sumie przytylas?.
Ja tez juz nie moge na tv patrzec i sluchac o tej tragedi:confused2:
Dorotka no tak wcześnie urodzone dzieciaki zawsze walczą o zycie..mniej, więcej ale jednak:zawstydzona/y: Mój był tylko chwilę reanimowany i dobę pod tlenem a potem wszystko szło z górki z małymi potknięciami. ale i tak sterczenie przed inkubatorem to żadna przyjemność:-(
Domyslam sie co musialas przezywac:-(.Najwazniejsze ze jest ok:tak:.

ja chodzilam do inkubatorkow tylko 5 czy 6 dni a i tak byla to dla mnie cala wiecznosc:no::no:
pamietam jak w jeden dzien poszlam a akurat piguly myly Ich inkubatorki to ja normalnie myslalam ze zawalu dostane:no::no::no:A okazalo sie ze na probe zostaly przelozone do lozeczek a nikt mi wczesniej nie powiedzial:no:Jak je zobaczylam w tych lozeczkach to az sie poryczalam ze szczescia oczywiscie i od tej chwili byly jzu ze mna na sali:tak::tak::tak:A wazyly wtedy tylko 1600:tak::tak::tak:
Tez sie biedna naprzezywalas:-(.
tak na poprawe chumru :

nie narzekajcie na pogode u nas jest juz 5 cm sniegu i nadal sypie:sorry::sorry::sorry:
ciekawam jest czy odsniezac nie bede musiala jutro rano:cool::cool::cool::cool:
nie wklejam zdjec bo wam sie jeszcze zimno zrobi:-p:-D:-D

o wilku mowa:sorry:
właśnie moj najmlodszy potomek daje o sobie znac :sorry::sorry::sorry:
po rosole:sorry::sorry::tak::tak::tak:
no to dobrze:tak::tak::tak:
Masakryczna ta pogoda u ciebie:cool:.Super ze najmlodsze potomstwo dalo o sobie znak:tak:.
One po porodzie wazyly 1810 i 19509przynajmniej tak twierdza pielegniarki),ale duzo spadly na wadze(co jest bardzo dziwne) i wolno przybieraly a urodzilam w skonczonym 34 tygodniu

Tak,juz pojechal

NATALINECZKA
A z tym sniegiem to masakra jakas:szok::szok::szok:

Moja Klaudia usnela na dywanie i kompletnie nic Jej nie rusza:-D:-D:-D
oto Jej fotka i przy okazji Wiki tez chciala:tak::tak::tak:
Foti super.
I jak Dowikla dajesz rade sama???bo mi nadal m brakuje jakos nie moge sie przyzwyczajic ze go nie ma i jeszcze nie gadamy przez kompa bo nie ma internetu więc tylko przez tel.. a mamnową fryzurke zapomniałam wam powiedziec
Czekamy na fotki.
A ja dzisiaj nie mam weny...
Po takich dramatach człowiek zaczyna rozumieć jak kruche jest życie...
Ja bardzo to przeżywam....
Ja tez dzis bez werwy jestem:-(.
dziewczyny a wiecie co....ja tak gadam o tych ruchach...gadam...i wczuwam sie i chyba cosik poczułam..mega delikatnie...:tak::tak::tak::tak:ale jeszcze nie skaczę z radosci bo musze upewnić się, ale 99% to to:tak::tak::tak::tak::tak: chyba czuje jak się niecierpliwie:eek:
Super ,chyba dzidzia wie ze tak strasznie czekalas na ruchy i dala ci o sobie znac.

Ja ogladam katyn wiec lece patrzec.

witam sie po filmie
myslalam ze gorzej ten film zniose ale nie puscily mi nerwy ani na chwile:no::no::no: ale to chyba tylko dlatego ze mlody nie spal a ze chcial ogladac film akurat na koncowce i akurat jak strzelali to wlaczylam u bajki na kompie a komp na kolanach i synek u boku co by nie ogladal i co chwila jeszcze am albo piciu:sorry::sorry:
tak wiec nawet czasu nie mialam zeby sie skupic na filmie:no::sorry:

ja nie wiem ale jakos nadal do mnie nie dociera ze miala miejsce ta tragedia:-:)-:)-(

witam pierwsza....wszsytkie śpią:eek:
Ja nie oglądałam filmu, tyle się naczytałam opinii innych że już wolałam iść do łóżka i nie myśleć o tym. Ale jak się wszsytko uspokoi to na pewno oglądnę, bo gdzieś mi umknął.
U nas beznadziejna pogoda, pada i cholernie jest zimno. siedze w golfie:confused2:
Miałam nadzieję, że gdzieś sobie pojedziemy na spacerek to taka sama niedziela jak tydzień temu...dupa.

Dzien dobry niedzielnie.Dzis pewnie G wezmie mi kompa i net wiec musze dzis korzystac :-).
NATALINECZKA ja tez za szczegolnie tego filmu nie przezylam.Smutno pod koniec mi sie zrobilo ale spokojnie zasnelam itp.

U mnie noka super Jak oliwka zasnela po 20 tak obudzila sie o 3.30 :-) Pozniej o 7 uz wstalysmy :-).
W tv nic innego nadal nie pokazuja :-(

sorry dziewczyny za wczorajsze moje poirytowanie:-D
dorota sorry e tak od razu sie na Ciebie rzuciłam z pazurami:-) miałam troche zły humor wczoraj i szukałam problemów:eek:

anka ja patriotką nie jestem:-D ja mówiłam o innych....;-) polityką tez się nie interesuję:-D

dorota na polsacie lecą bajki:-D:rofl: moje ulubione..... disney... niektóre moje ulubione z czasów dzieciństwa- praktycznie w kazda niedziele jedna stara moja bajka leci:-)

reklama
Chociaż te bajki lecą...tak będzie przez cały tydzień:eek::confused2:
A podobno dzisiaj mają być pozamykane markety:baffled: słyszałyście coś o tym???
Dorotka do kiedy będziesz bez kompa???

Do góry