reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witajcie kochane porannie

jak stary w domu to nie mam kiedy siasc do kompa,bo w dzien robota a wieczorem mi okupuje kompa,ale to sie zmieni jutro:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

wczoraj z racji dnia wolnego dlugo pospalam,pozniej wzielam sie za porzadi,posciagalam malej rzeczy wieksze,posegregowalam,te co za male powyniosilam, nawet letnie rzeczy juz z gory zdjelam zeby j odswierzyc:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
wiec lato musi szybko przyjsc:-p:-p:-p:-p

wczoraj poszlo pare pran,dzis juz kolejne
Weronike juz wczoraj wyciagnelam na dwor,tzn sama juz pare razy mnie ciagnela
alez ona niedobra!!!!!!!!!!!
chyba teraz dopiero mam typowy bunt dwulatka!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale ja sie bestii nie dam:no::no::no::no::-)

no i powiekszylam sobie ogrodek ,na poletko do truskawek,troche sie naszarpalam z darnina i dzis mnie kregoalup:wściekła/y::wściekła/y:.ehhhhh
moj pojechal wczoraj do lasu jeszcze rano,ale pozniej po poludniu do kregarza i sie okazalo ze mu sie wysunely 2 dyski znowu!!!!!!!!!
ale juz mu lepiej.

Pauline do szkoly odprawialm,mala o 6 zjadla mleko i spi,p sie kreci po kuchni,ale ja mu kompa ie dam teraz:no::no::no::-D:-D
pranie juz sie kreci,za oknem piena pogoda ale podobno tylo do wieczora

mala juz lepiej,leki pomagaja i cale szczescie antybiotyk nie byl potrzebny
i z cala odpowiedzialnoscia polecam SEPTOLUX w aerozolo jako zamiennik Tntum Verde-tak samo skuteczny a o polowe tanszy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no a ja dzis o 11 jade do Siedlec na zakupy:tak:
wyrwe sie w koncu sama z chalupy
Dla Pauliny buty mam bo jak roilam przed swietami porzadki to znalazlam biale lakierki bo kiedys dostalam od kogos,tylko lekko pozolkly,ale je cifem potraktowalam,i cytryna i sa duzo bielsze,dzis kupie jeszcze bialej psaty w plynie i bedzie git:-D
jeden wydatek mniej
moja chrzetsna ma wianke po swojej corce,podobno w bardzo dobrym stanie,wiec go dzis obejrze i jak bedzie fajny to nie bede kupowac:tak::tak::tak:

Paulinaidzie do terapeutki,p zostaje z mala.

ide poczytac
Oj kochana przyjadę na truskawki :-D:-D:-D:-D:-D

Ło matko, tyle skrobnęłaś, że nie me się skupić, żeby odpisać, hihi.
No widze, ze wiosnę wołasz pełnąparą i truskaweczki, no no no, uważaj tylko na AS, bo przyjedzie i Ci wszystkie zje:-D:-D:-D
lakierki uratowane , no to jeszcze ten wianuszek i będzie juz lżej. Ja niestety nie am nikogo z kamiuniąprzebytą, jedynie chrzesniaczka ta starsza, ale wiesz, raz, że pewnie już nie ma, a dwa ja tam nie pojadę. A przypomniałą sobie o chrzestnej po wielkanocy jak zając do niej nie pojechał, hehe. Niech mnie cmoknie, mała małpa jedna.
POwiedz, jak dysk wyskoczy tak na dole, to może byc taki promieniujący ból od kręgosłupa az przez pośladek do nogi?

No to dziś z nami posiedzisz, czy znów Cię nei bedzie? U mnie tak pięnie nie jest, słońce daleko za churami, mgła, wietrznie, a jutro rano wyjazd i jeszcze przy tej @ i nic juz mi sie nie chce. Jeszcze taka napuchnięta jestem, bleeeeee, jak ja mam sie ludziom pokazać...
Może być też rwa kulszowa :crazy::crazy:

No i jestem z rana, ale ledwo zasiadłam a Mima już mnie ściąga z fotela:confused2::confused2::confused2:
Mały jęczał całą noc przez te ząbki...no i zastanawiam isę nad tym dentystą. A to moze być taki zwykły dla dorosłych czy jakis specjalny;-)??
A&E dobrze, że mała lepiej się czuje:tak:
Anabubka truskawy...mmmmm....
Agnes ale masz w domu charakterek:szok::szok: pieknie, pięknie:-D:-D:-D

Ja dziś mam w planach wyruszyć na koniec miasta na plac zabaw(niestety u nas takiego wyboru nie ma) i tam powinno być sporo maluchów:tak:
Może mieć też taki swój urok.
Mojemu Kubusiowi też zęby szły różnie i dentystka powiedziała,że najważniejsze,że idą .
Kolejność nie ma znaczenia.:no:
Sprawdzić jednak możesz ,na pewno nie zaszkodzi.

ANKA zgadzam sie z ANACONDA ja tez sie nie dziwie ze mialas rwanie na dyskotece:tak:.
ANACONDA powodzenia u gina;-).

Oj Oliwka widzedaje czasem popalic no to 3 mm kciuki za rozmowe z Oliwka :tak:.

Kurcze to nie fajnie z ta woda i tymi polipami.Moze zrob tak jak As c podpowiadala.A s to madra kobitka i wie co pisze:tak:.Powodzenia.

Witaj Myszunia.Ciesze sie ze Zuzia zaczela ladnie przybierac.Karmisz ja juz tylko sztucznym mlekiem?A z tymi raczkami to sie narazie nie martw.Mozewarto to sprawdzic ale ja jestem pewna ze jest i bedzie ok:tak:.

LUNKA wspolczuje ze @ pokrzyzowala ci plany rowerowe i wogole.Ja tez nie cierpie @:wściekła/y:.

Witajcie mamuski piatkowo.

Oliwka wstala mi juz przed 7 ale ja polezalam jeszcze troche.Wstalam posielilam lozka ,przebrala Oliwka .Juz 2 razy ja dzis przebieralam bo lazi bez pampersa:tak:(oszczedzam w pampersach a przy okazji pomalu zaczynami sie ich oduczac).
Musze jeszcze odkurzyc i cos musimy pojesc za chwile.Prasowanie mnie czeka.Kurcze zbieram sie za to juz od tygodnia chyba i zabrac nie moge:cool:.
Na spacer narazie sie nie wybieram z mala bo chyba pozniej wezme ja do klubu to bedzie miala spacer.Pozniej jak ja bede rozmwaiala w klubie z psychologiem to G tam ma przyjsc bo dzis jest jego dzien i wroci z nia spacerkiem do domu.Wiec bedzie miala dzis spacerki:tak:.

Dziewczyny powiedzcie i czy dobrze robie.U nas jest cieplutko,Oliwka nie ma goraczki ale ma ciagle katar ale na spaerki czasem chodzimy .Wczoraj bylismy.Slyszalam ze jak jest katar ale nie ma goraczki to na dwor mozna isc ?????.
MILEGO DNIA.
Z katarem wychodź to szybciej przejdzie tak jak Ana mówi.:tak:

hej... sorki ale nie poczytam, bo musze isc sie szykowac do lekarza i do urzedu....
M dzisiaj w domu bo tez musi isc do urzedu ale pracy no i na komisje z patrykiem...

a ja ostatnio jakas zalatana....

potem zajrze i poczytam co tam naskrobałyscie

buziaki

a tu coś dla Was;-)
Napisz potem co i jak

Witam w ten ponury wietrzny piątkowy dzień :happy:
Lunka nie ma sprawy adresik proszę na priv i ci wyslę ale dopiero po niedzieli bo narazie po pierwsze nie wyjdę z domu po drugie pusto w portfelu :-pa nie mam tu nikogo na kogo by te sandałki pasowały a szkoda bo fajne są :tak:
A&E no wreszcie jesteś :tak::tak::tak::tak::tak:kochana dobrze że małej lepiej ale ci poweim tak jak AS mój tata miał 3 razy polipy usuwane i znów ma i teraz trafił na zupełnie innego lekarza i pierwsze co powiedział jak zobaczył taty karte to "kretyni najpierw się leczy farmakologicznie a nie zaczyna od ich wycinania bo wiadomo odrosną ":eek: więc jak masz możliwość to kochana skonsultuj to z innym lekarzem :tak:
Anabubka ale fajnie że masz część rzeczy dla Pauliny :tak:a ja czytam i myślę kurcze jeszcze 2 lata i moja Julina będzie szła do komuni :sorry: jak to szybko zleci :szok:
As ciekawy ten link do wiadomości o lekach :tak:daje do myślenia tym bardziej że to te leki po które sięgamy najczęściej :sorry::sorry:
Wiki ale Kamilek się rozgadał i to jak fajnie wyraźnie mówi bo Antocha to ciągle gada (jak wszystkie moje dzieci ...jak my wszyscy:-p) ale dużo po swojemu :tak:
a ja wczoraj poczytałam trochę o pp poszłam pod prysznic i do łóżka obejrzeliśmy moment prawdy pośmialismy sie trochę :confused2: i ja tu czekam aż moje kochanie mnie w obroty wexmie a on kochanie sorry ale ja zasypiam już :eek:powiedziałam mu co o tym myślę i wziełam książkę poczytałąm i sama padłam :-p.Moje kochanie od rana przymilny że...no niech nie mysli że dziś mu daruję :-D:-D:-D:-D
Julina lepiej się czuje ale jeszcze stan podgorączkowy ma i ucho pobolewa :-(
Antocha budził się nam w nocy chyba z 5 razy ale nie płakał tylko nawijał trawił chyba cały dzień :sorry:
Adam do szkoły ma dziś na 13.30 i aż 3 lakcje:eek: pytam go czy odrobił lekcje a on" mama ty to wiesz jak sprawić by dzień był cudny....." no więc siedzi teraz i robi przyrodę którą zreszta "wczoraj odrabiał":eek::eek::eek::eek::eek::eek:
c zyli u mnie dzień jak co dzień czyli "dzień świra":confused2:

Medea świetne!
Malinka, no już widze jak dasz mu dziś wieczór popalić, z nawiazką bedzie msiał się wywiązać, hihihihiale zazdroszcze. Ja mam teraz kilka dni @, później 3 tyg prawie kuracji i tydzien po niej wstrzemięźliwości-jak ja to przeżyję, toc to nie leczenie dla ludzi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dzień świra jak u mnie i wszystko jasne.
Dlatego tel nie odbierasz??:crazy::crazy::crazy::cool::cool::cool:
Spadam po małego powinnam wpaść za godzinkę.

reklama
Witam sie laseczki.

Medea to co nam pokazałaś ,jeżeli chodzi o dzieci i skakanie nad nimi,wraz z kolejnym dzieckiem, jak dla mnie szczera prawda:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A&E dobrze ,ze w końcu ktoś gruntownie Emili przebadał ,ale skoro jest możliwość leczenia najpierw farmakologicznie, warto sie skonsultować.W ogóle miło ,ze jesteś znów u nas:tak:

Mamy komunistek próbują zaoszczędzić trochę grosza,rany jak słucham to sie boję ,mnie to za 2 lata znowu czeka:szok:

U na nic sie nie dzieje ,wczoraj K póżno wrócił z pracy,Klaudia w sumie ie byla na treningu ,a dzis oboje leża w łóżkach ,Klaudii coś w zatoki poszło ,a Mały kaszle

No i jezdem nazad:-D:-D:-D

Pati widze że bat już sie na teściową i Oleńkę ukręcił. Ja sie nei dziwię, po tylu przejsciach drobiazgi wyprowadzą człowiek z nerw.
No a skoro była sesja cudo to my oczywi scie fotek żądamy-o -:-Dnie ma przebacz:-D

a co do roweru to zaplanuj sobie ze wsiadasz na rower jak ci sie @ skonczy wtedy jej raczej nie dostaniesz:no::no::no::no:
bo to podejrzanie wyglada:sorry::sorry::-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D
hehehhe, no co TY, tez mi się tak zdaje:-D:-D:-D
Ale Czaruś cię wyrolował, cwaniaczek mały:-D:-D:-D

nie ma chyba opcji szybkiego wyszukiwania:no::sorry:. Pozostaje ci przeszukać post po poście.:baffled::baffled::baffled: w swoim profilu. Jeśli pamiętasz kiedy to dokładnie było , to mniej więcej miesiącem sprawdzaj.:ninja2: Pamiętam sytuację , nie pamiętam kiedy to było.:no:

I Komunia Św.
łooo matko, ale masakra
A ta stronka fajna, ale już widze jak ktos układa widelczyki koktajlowe:-D:-D:-D:-D

Oj kochana przyjadę na truskawki :-D:-D:-D:-D:-D
Może być też rwa kulszowa :crazy::crazy:
Dlatego tel nie odbierasz??:crazy::crazy::crazy::cool::cool::cool:
a nie mówiłam, tylko hasło Ci rzucić:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ooooo, to gorzej brzmi:cool:
że ja? az sprawdziłam, nie mam żadnego nieodebranego połączenia:no:

No i zakupki odbębnione, hihi, kupiłam tylko chleb i jajka. Reszte jutro P niech kupuje. Zostaje z mał na cały dzień, niech pozna słodycz zakupów z dzieckiem, hihi. NIe no, nie żebym złośliwa była :rofl2:hehe. Po prostu, niech wie. No i obiad musza sobie zrobic iposprzatac, bo ja jak rano wybede to wróce na wieczór i licze na obid na stle gotowy i chata błysk i najlepiej niech juz dziecko śpi:-D:-D:-D

A ja jedyne co robie, to pranie, później ugotuje makaron i bedzie z jajem itp dla P, a ja sobie na rzadko ugotuję, strasznie dawno nie jadłam, a uwielbiam. Mął poszukuje jakiejś zabawki i prawie płacze, że już bedzie sprzątać i mieć porządek w swoim pokoju, hehe-niech sie nauczy-ja nie pomogę. To taka kara, która naturalnie sama się nawinęła-no przyroda:-(.

A tego jutrzejszego wyjazdu coraz mniej mi sie chce. Zebranie jest o 12 to o 8 musze z domu wyjść. Ech...

No i jestem spowrotem, kupiłam małemu zestaw do piaskownicy na bazarku, do tego pęczek rzodkiewki od babuni -pyyyyycha i zasiadam. Mima wył mi 20 min teraz przed snem:szok: jak nigdy:zawstydzona/y: biedak.
dorotka co do kataru i spacerków, t orobisz bardzo dobrze:tak: Nie ma nic lepszego od świeżego powietrza:tak:
Natalineczka cwaniaka masz w domu, nie ma co:-D:-D
MAdziula taka piękna wiosna a oni chorują:eek::eek::eek: ehhh
edit: jestem !!!!!!!!!!!

(...)
Byłam dziś z Zuzią u naszej pediatry. Bardzo ładnie przytyła i pani stwierdziła, że jest okrąglutka. :-) Za to nie spodobał jej się wynik morfologii i mała dostała żelazo i kwas foliowy. Poza tym dostaliśmy skierowanie do neurologa, bo pani doktor dopatrzyła się jakiegoś drżenia rączek. :confused2: Ja tam nic takiego nie widzę. Wprawdzie Zuzia macha łapkami, ale wydaje mi się to raczej naturalne :sorry:
Dobrze że mała przypiera na wadze :tak: a lepiej dmuchać na zimne i sprawdzić czy wszystko ok :tak:
Witam Was kochane po malej przerwie
Rodzice do dzisiaj u nas byli wiec nie mialam czasu na kompa
Ale tak w skrocie to swieta minely super
Rodzice zajmowali sie non stop mala a ja moglam sobie odpoczac wyjsc z m chodzby do kina czy na kolacje we dwoje zawsze korzystam ile sie da bo tak to nie mam z kim Emily zostawic.
Z rodzicami pozwiedzalismy duzo bylismy tez w zoo itd byla super pogoda

Co do choroby Emily to zrobili jej testy na alargie i nic nie wyszlo
zrobili przeswietlenie pluc babka w szpitalu mowi ze ma zapalenie lewego pluca pediatra mowi ze slyszy odluchowo tylko cos w prawym ale zapalenie pluc to nie jest no i badz tu czlowieku madry
dostala antybiotyk imusze wam powiedziec ze jest o niebo lepiej juz prawie nie kaszle ale co najwazniejsze juz jej tak nie chyrczy jak oddycha kataru tez brak.
Bylismy tez u laryngologa no i Emily ma duzo wody w uszach i polipy w nosie dostala spray mamy go brac 2 tygodnie potem do kontroli no i jak spray nie pomoze to lekarz mowil ze bedzie konieczna operacja zeby pozbyc sie tej wody w uszach i przy okazji polopow z nosa powiedzial ze takie operacje robia od 2 r.z ale jesli bedzie taka koniecznosc to on zrobi ja szybciej zeby jej na sluch nie padlo
Teraz zostal nam tylko ten test z potem ale to dopiero w maju.
U pediatry mi babka tlumaczyla ze jesli wszystkie badania jak do tej pory wyjda negatywne to Emily moze miec bardzo wrazliwe drogi oddechowe dlatego ciagle meczy ja ten sluz ktorego nie umi pozadnie odkaszlec no i potem ja caly czas kaszel meczy.
No to mala relacje Wam zdalam co u Nas
Oj Kochana oby jej po tym sprey'u przeszło i obeszło się bez operacji :tak: no i zdrówka życzę przede wszystkim :-D
hej... sorki ale nie poczytam, bo musze isc sie szykowac do lekarza i do urzedu....
M dzisiaj w domu bo tez musi isc do urzedu ale pracy no i na komisje z patrykiem...

a ja ostatnio jakas zalatana....

potem zajrze i poczytam co tam naskrobałyscie

buziaki

a tu coś dla Was;-)
A widziałam to już dobre to jest :-D

Witam w piątek :tak: pogoda się popsuła, pochmurno i w nocy padało teraz też coś się zanosi :sorry: a miałam dzisiaj jechać na mieszkanie bo okno sobie wczoraj otworzyłam :-p mam nadzieję że mi tam nic nie wywieje :-) Kubek śpi, rano na targ poleciałam myślałam że szafkę pod zlew do łazienki kupię ale już mało było ludzi z wystawkami więc tylko się przeszliśmy i do domu bo się zaczęło chmurzyć :tak: może potem podjadę do jyska popatrzeć ale siostry mają być :sorry: jak zwykle jak ja chce gdzieś wyjść i mam zaplanowane bo jeszcze siostre do domu będę musiała odwieść :sorry: czekam na zderzak ma być we wtorek w końcu ten samochód będzie jakoś wyglądał :-D okna umyć w środku i poodkurzać i samochód jak nowy :tak: tylko kto to zrobi :-) no to lecę obiadek zrobić do końca, dzisiaj to co wczoraj bo oczywiście zostało i bardzo dobrze mniej roboty mam :tak: zajrzę wieczorkiem jak dam radę buziaki dla Was :-D

Słuchajcie, specjalnie, żeby zdążyło poschnąc wrzuciłam pranie z samego rana jeszcze przed zakupami. Oczywiści, z ewyjąc, to mi sie tera zprzypomniało, i na dodatek nie wlałam płynu do płukania i musże płukac jeszcze raz, ale zonk...

reklama
a gadalas z jej szefowa??
no ja chodze do prywatnego - jak dla mnie najlepszy w centrum i fakt bierze tanio :tak:

no to nie zazdroszcze trzymajcie sie

czemu??
ja sie troche boje ze potem nie bede umiala siedziec, ze bedzie non stop wypadala (moja mama mnie przestraszyla:wściekła/y:)

mnie to by sie tez taki wypad przysdal zabierz mnie nastepnym razem z soba:-D

no to landie ciotka....
dobrze za na kreche wzielas... :-D:-D

dobre kawaly - usmialam sie:laugh2:

no ja raczej tabsow nie wezme bo nawet nie wiem jakie mi wolno karmiac cycem :confused2:
a co do bolacych miesiiaczek - niegdy nie mialam :sorry:
to wpadnij do mojego lekarza to i przy okazji zachaczysz o mnie :-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

u nas moj m pali tylko i wylacznie na balkonie...
zreszta wszyscy co przychodza to tam pala - nie w domu :no::no::no::no::no:
a u moich rodzicow jak idziemy to pala tam gdzie nie ma dzieci...
u tesciiow pali sie zas na balkonie :tak:
Patrysia nie ma możliwości,żeby wkładka tak to prostu wypadła.:no:
Ona się rozkłada w środku i blokuje .
Co do tabletek to są dla mam karmiących.
Ja brałam od momentu kiedy Kubuś skończył 7 tygodni.
Nazywają się Cerazette ,ale teraz już tego więcej na rynku,wtedy były jedyne.

no i wkoncu witam po godzinnym czytaniu i odp :-D:-D:-D:-D

wczoraj mnie nie bylo bo tak:
spalam do 9 :szok::szok::szok: bo m zajal sie malym , zrobil mu snaidanie i pote sie dzieli razem az do momentu dzwonka na domofon...
tesciowa z Ola!!!!
obudzily mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no ja juz nie moge moglaby wpadac o przyzwoitych godzinach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
ale jej sie nie da przetlumaczyc...
tak wiec pierwsze jak wstalam bo m zostawil i sniadanie dla mnie to zabralam sie za sprzatanie i mowie ze zjem jak posprzatam - no ogarne troche mieszkanie... m mi pomogl...
a w tym czasie Okla zjadla moje sniadanie :angry::angry::angry: nie zebym dziecku zalowala ale co tesciowka jak sie nia zajmuje to jej nie karmi...????
tak wiec sniadania mi sie juz odechcialo...
no i tak siedzialy chyba do 12 :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:
wpadla potem znajoma z dziecmi - ale to przy niej sie troche odstresowalam...
a potem szybki obiad i do taty na urodzinki (zlozyc mu tylko zyczenia bo imprezka dopiero w sobote)
malej zrobilam sesje zdjeciowe no cudo!!!
no ale moj m z tatkime sobie wypili :confused2::confused2::confused2::wściekła/y::wściekła/y:
na co bylam zla i moaja mama tez bo nie po to robia impreze zeby pic wczesniej....
wiec ja poszlam potem z dziecmi do domu
a ze zapomnialam kupic chleba to musialam znow je ubierAC WZIAC AUTO I JECHAC DO SKLEPU NA ZAKUPY... sorki za cpas
nagadalam m - stwierdzilamz e nie bede sie denerwowac to pieknosci szkodzi :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
okapalam mala bo Sewi kapal sie popoludniu
zrobilam mu koalcje i polozylam spac...
przyszedl m wygnalam go do pokoiku na mini lozko :-D:-D:-D:-D:-D
a Sewi spal ze mna

ooooooo mala juz placze
ale niech sie m nia zajmie :-D:-D:-D

no a dzis wstalam po 8 juz kawa wypita sniadanie zjedzone i m chce nas zabrac na wycieczke.... :sorry::sorry::sorry::sorry:
ale nie bardzo mi sie to widzi....
chce nas zabrac do parku niespodzianek :sorry::sorry::sorry:

dobra bede z doskoku:tak::tak::tak:
fotki z sesji poproszę.
Oj teściowej powiedziałabym to i owo.:-D:-D:-D:-D

Witam
Mi od rana nic sie nei chce:no::no::no::no:jestem jakas niedospana czy co:no:
Mlode tez za dlugo nie spaly wiec mam nadzieje ze zalicza jakas drzemke w dzien:tak::tak::tak:
Dominik do szkoly szedl niezbyt chetnie:szok:Chyba wstawac sie Jemu nie chce
Pogoda taka se,ale lepsza niz zapowiadali bo chociaz czasami swieci slonce i to nawet mocno
Kolo 13 ma przyjechac moja siora z Adamem wiec pewnie troszke posiedzi:tak::tak::tak:To Ja wykorzystam i skocze na solarke hehe;-):-)

A&E
Doczytalam o diagnozie Emily i wydaje mi sie to z lekka dziwne:no::no::no:osluchowo zawalone prawe pluco a na przeswietleniu lewe:szok:Albo ktos cos pomylil albo jzu sama nie wiem:no::no::no:Co do wody w uszach i polipow to wspolczuje:no::no::no:

Doczytalam jeszcze rozmowe Julki z Pietruszka i jestesm polana:-D:-D:-D:-DNo skad ta alseczka bierze te swoje teksty :szok::-D:-D:-DJest boooska:tak::tak::tak:
MALINUS
My to koniecznie musimy sie spotkac hehe:tak::tak::tak:Oj dzialoby sie dzialo;-):-)

Zaraz zmykam mlodym zrobic zarelko bo juz nade mna siedzai cos tam marudza
Dlatego ja też napisałam,że ta diagnoza jakaś dziwna.
Nie ma możliwości,żeby RTG wyszło źle ,ale jest możliwość błędnego opisu.
Wystarczy przekręcić kliszę i prawe płuco będzie lewym i odwrotnie.
Może tu jest rozwiązanie?
No i jezdem nazad:-D:-D:-D

Pati widze że bat już sie na teściową i Oleńkę ukręcił. Ja sie nei dziwię, po tylu przejsciach drobiazgi wyprowadzą człowiek z nerw.
No a skoro była sesja cudo to my oczywi scie fotek żądamy-o -:-Dnie ma przebacz:-D

hehehhe, no co TY, tez mi się tak zdaje:-D:-D:-D
Ale Czaruś cię wyrolował, cwaniaczek mały:-D:-D:-D

łooo matko, ale masakra
A ta stronka fajna, ale już widze jak ktos układa widelczyki koktajlowe:-D:-D:-D:-D

a nie mówiłam, tylko hasło Ci rzucić:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ooooo, to gorzej brzmi:cool:
że ja? az sprawdziłam, nie mam żadnego nieodebranego połączenia:no:

No i zakupki odbębnione, hihi, kupiłam tylko chleb i jajka. Reszte jutro P niech kupuje. Zostaje z mał na cały dzień, niech pozna słodycz zakupów z dzieckiem, hihi. NIe no, nie żebym złośliwa była :rofl2:hehe. Po prostu, niech wie. No i obiad musza sobie zrobic iposprzatac, bo ja jak rano wybede to wróce na wieczór i licze na obid na stle gotowy i chata błysk i najlepiej niech juz dziecko śpi:-D:-D:-D

A ja jedyne co robie, to pranie, później ugotuje makaron i bedzie z jajem itp dla P, a ja sobie na rzadko ugotuję, strasznie dawno nie jadłam, a uwielbiam. Mął poszukuje jakiejś zabawki i prawie płacze, że już bedzie sprzątać i mieć porządek w swoim pokoju, hehe-niech sie nauczy-ja nie pomogę. To taka kara, która naturalnie sama się nawinęła-no przyroda:-(.

A tego jutrzejszego wyjazdu coraz mniej mi sie chce. Zebranie jest o 12 to o 8 musze z domu wyjść. Ech...
Lunka to było do malinki z tym telefonem,ale Malinka zapomniałam napisać.
Pozostała w mojej pamięci :-D:-D:-D:-D

Dobra nadrobiłam wreszcie.
Wróciłam z młodym ze szkoły,byłam u taty i na zakupach,nadrobiłam forum,zaczełam robić obiad(młody paluszki rybne z frytkami,tata-kalafiorek z dodatkami,my kasza ? z gulaszem),trochę poprasowałam ,przymierzam się do pisania referatu :eek::eek: ,a tu zaraz czas na fundację ,bo mały na 13,45 SI .
I znów cały dziń urwanie głowy
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry