Oj kochana przyjadę na truskawkiwitajcie kochane porannie
jak stary w domu to nie mam kiedy siasc do kompa,bo w dzien robota a wieczorem mi okupuje kompa,ale to sie zmieni jutro
wczoraj z racji dnia wolnego dlugo pospalam,pozniej wzielam sie za porzadi,posciagalam malej rzeczy wieksze,posegregowalam,te co za male powyniosilam, nawet letnie rzeczy juz z gory zdjelam zeby j odswierzyc
wiec lato musi szybko przyjsc
wczoraj poszlo pare pran,dzis juz kolejne
Weronike juz wczoraj wyciagnelam na dwor,tzn sama juz pare razy mnie ciagnela
alez ona niedobra!!!!!!!!!!!
chyba teraz dopiero mam typowy bunt dwulatka!
ale ja sie bestii nie dam:-)
no i powiekszylam sobie ogrodek ,na poletko do truskawek,troche sie naszarpalam z darnina i dzis mnie kregoalup.ehhhhh
moj pojechal wczoraj do lasu jeszcze rano,ale pozniej po poludniu do kregarza i sie okazalo ze mu sie wysunely 2 dyski znowu!!!!!!!!!
ale juz mu lepiej.
Pauline do szkoly odprawialm,mala o 6 zjadla mleko i spi,p sie kreci po kuchni,ale ja mu kompa ie dam teraz
pranie juz sie kreci,za oknem piena pogoda ale podobno tylo do wieczora
mala juz lepiej,leki pomagaja i cale szczescie antybiotyk nie byl potrzebny
i z cala odpowiedzialnoscia polecam SEPTOLUX w aerozolo jako zamiennik Tntum Verde-tak samo skuteczny a o polowe tanszy
no a ja dzis o 11 jade do Siedlec na zakupy
wyrwe sie w koncu sama z chalupy
Dla Pauliny buty mam bo jak roilam przed swietami porzadki to znalazlam biale lakierki bo kiedys dostalam od kogos,tylko lekko pozolkly,ale je cifem potraktowalam,i cytryna i sa duzo bielsze,dzis kupie jeszcze bialej psaty w plynie i bedzie git
jeden wydatek mniej
moja chrzetsna ma wianke po swojej corce,podobno w bardzo dobrym stanie,wiec go dzis obejrze i jak bedzie fajny to nie bede kupowac
Paulinaidzie do terapeutki,p zostaje z mala.
ide poczytac
Może być też rwa kulszowaŁo matko, tyle skrobnęłaś, że nie me się skupić, żeby odpisać, hihi.
No widze, ze wiosnę wołasz pełnąparą i truskaweczki, no no no, uważaj tylko na AS, bo przyjedzie i Ci wszystkie zje
lakierki uratowane , no to jeszcze ten wianuszek i będzie juz lżej. Ja niestety nie am nikogo z kamiuniąprzebytą, jedynie chrzesniaczka ta starsza, ale wiesz, raz, że pewnie już nie ma, a dwa ja tam nie pojadę. A przypomniałą sobie o chrzestnej po wielkanocy jak zając do niej nie pojechał, hehe. Niech mnie cmoknie, mała małpa jedna.
POwiedz, jak dysk wyskoczy tak na dole, to może byc taki promieniujący ból od kręgosłupa az przez pośladek do nogi?
No to dziś z nami posiedzisz, czy znów Cię nei bedzie? U mnie tak pięnie nie jest, słońce daleko za churami, mgła, wietrznie, a jutro rano wyjazd i jeszcze przy tej @ i nic juz mi sie nie chce. Jeszcze taka napuchnięta jestem, bleeeeee, jak ja mam sie ludziom pokazać...
Może mieć też taki swój urok.No i jestem z rana, ale ledwo zasiadłam a Mima już mnie ściąga z fotela
Mały jęczał całą noc przez te ząbki...no i zastanawiam isę nad tym dentystą. A to moze być taki zwykły dla dorosłych czy jakis specjalny;-)??
A&E dobrze, że mała lepiej się czuje
Anabubka truskawy...mmmmm....
Agnes ale masz w domu charakterek pieknie, pięknie
Ja dziś mam w planach wyruszyć na koniec miasta na plac zabaw(niestety u nas takiego wyboru nie ma) i tam powinno być sporo maluchów
Mojemu Kubusiowi też zęby szły różnie i dentystka powiedziała,że najważniejsze,że idą .
Kolejność nie ma znaczenia.
Sprawdzić jednak możesz ,na pewno nie zaszkodzi.
Z katarem wychodź to szybciej przejdzie tak jak Ana mówi.ANKA zgadzam sie z ANACONDA ja tez sie nie dziwie ze mialas rwanie na dyskotece.
ANACONDA powodzenia u gina;-).
Oj Oliwka widzedaje czasem popalic no to 3 mm kciuki za rozmowe z Oliwka .
Kurcze to nie fajnie z ta woda i tymi polipami.Moze zrob tak jak As c podpowiadala.A s to madra kobitka i wie co pisze.Powodzenia.
Witaj Myszunia.Ciesze sie ze Zuzia zaczela ladnie przybierac.Karmisz ja juz tylko sztucznym mlekiem?A z tymi raczkami to sie narazie nie martw.Mozewarto to sprawdzic ale ja jestem pewna ze jest i bedzie ok.
LUNKA wspolczuje ze @ pokrzyzowala ci plany rowerowe i wogole.Ja tez nie cierpie @.
Witajcie mamuski piatkowo.
Oliwka wstala mi juz przed 7 ale ja polezalam jeszcze troche.Wstalam posielilam lozka ,przebrala Oliwka .Juz 2 razy ja dzis przebieralam bo lazi bez pampersa(oszczedzam w pampersach a przy okazji pomalu zaczynami sie ich oduczac).
Musze jeszcze odkurzyc i cos musimy pojesc za chwile.Prasowanie mnie czeka.Kurcze zbieram sie za to juz od tygodnia chyba i zabrac nie moge.
Na spacer narazie sie nie wybieram z mala bo chyba pozniej wezme ja do klubu to bedzie miala spacer.Pozniej jak ja bede rozmwaiala w klubie z psychologiem to G tam ma przyjsc bo dzis jest jego dzien i wroci z nia spacerkiem do domu.Wiec bedzie miala dzis spacerki.
Dziewczyny powiedzcie i czy dobrze robie.U nas jest cieplutko,Oliwka nie ma goraczki ale ma ciagle katar ale na spaerki czasem chodzimy .Wczoraj bylismy.Slyszalam ze jak jest katar ale nie ma goraczki to na dwor mozna isc ?????.
MILEGO DNIA.
Napisz potem co i jakhej... sorki ale nie poczytam, bo musze isc sie szykowac do lekarza i do urzedu....
M dzisiaj w domu bo tez musi isc do urzedu ale pracy no i na komisje z patrykiem...
a ja ostatnio jakas zalatana....
potem zajrze i poczytam co tam naskrobałyscie
buziaki
a tu coś dla Was;-)
Witam w ten ponury wietrzny piątkowy dzień
Lunka nie ma sprawy adresik proszę na priv i ci wyslę ale dopiero po niedzieli bo narazie po pierwsze nie wyjdę z domu po drugie pusto w portfelu a nie mam tu nikogo na kogo by te sandałki pasowały a szkoda bo fajne są
A&E no wreszcie jesteś kochana dobrze że małej lepiej ale ci poweim tak jak AS mój tata miał 3 razy polipy usuwane i znów ma i teraz trafił na zupełnie innego lekarza i pierwsze co powiedział jak zobaczył taty karte to "kretyni najpierw się leczy farmakologicznie a nie zaczyna od ich wycinania bo wiadomo odrosną " więc jak masz możliwość to kochana skonsultuj to z innym lekarzem
Anabubka ale fajnie że masz część rzeczy dla Pauliny a ja czytam i myślę kurcze jeszcze 2 lata i moja Julina będzie szła do komuni jak to szybko zleci
As ciekawy ten link do wiadomości o lekach daje do myślenia tym bardziej że to te leki po które sięgamy najczęściej
Wiki ale Kamilek się rozgadał i to jak fajnie wyraźnie mówi bo Antocha to ciągle gada (jak wszystkie moje dzieci ...jak my wszyscy) ale dużo po swojemu
a ja wczoraj poczytałam trochę o pp poszłam pod prysznic i do łóżka obejrzeliśmy moment prawdy pośmialismy sie trochę i ja tu czekam aż moje kochanie mnie w obroty wexmie a on kochanie sorry ale ja zasypiam już powiedziałam mu co o tym myślę i wziełam książkę poczytałąm i sama padłam .Moje kochanie od rana przymilny że...no niech nie mysli że dziś mu daruję
Julina lepiej się czuje ale jeszcze stan podgorączkowy ma i ucho pobolewa :-(
Antocha budził się nam w nocy chyba z 5 razy ale nie płakał tylko nawijał trawił chyba cały dzień
Adam do szkoły ma dziś na 13.30 i aż 3 lakcje pytam go czy odrobił lekcje a on" mama ty to wiesz jak sprawić by dzień był cudny....." no więc siedzi teraz i robi przyrodę którą zreszta "wczoraj odrabiał"
c zyli u mnie dzień jak co dzień czyli "dzień świra"
dzień świra jak u mnie i wszystko jasne.Medea świetne!
Malinka, no już widze jak dasz mu dziś wieczór popalić, z nawiazką bedzie msiał się wywiązać, hihihihiale zazdroszcze. Ja mam teraz kilka dni @, później 3 tyg prawie kuracji i tydzien po niej wstrzemięźliwości-jak ja to przeżyję, toc to nie leczenie dla ludzi
Dlatego tel nie odbierasz??
Spadam po małego powinnam wpaść za godzinkę.