9 majaa u nas jeszcze nic
albo ja nic nie wiem
a kiedy macie komunie?
oj kochana paka duza bedzie:-)
:
Dziękuję!!! ;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9 majaa u nas jeszcze nic
albo ja nic nie wiem
a kiedy macie komunie?
oj kochana paka duza bedzie:-)
:
Oj Oliwka widzedaje czasem popalic no to 3 mm kciuki za rozmowe z Oliwka .hejka
wpadam na chwilke sie przywitać
mimo że dziecka w domu nie ma to się nie wysypiam ,chyba nigdy nie odeśpię
a Oliwka to normalnie ma ostatnio takie teksty że szok,trzeba ją momentami hamować.
dziś tesciowa dzwoniła i mówiła że Oliwka powiedziała do dziadka ze jest głupi jak osioł ale dobre i to że przeprosiła ale jak jutro po nia pojadę to muszę sobie z nia porozmawiać bo sobie ostatnio za dużo pozwala
jak bylismy u teściów ,poszła do łazienki i coś jej długo nie ma,dziadek ją woła i się pyta co robi,cisza,więc pyta znowu a ta krzyczy :"myję ręce nie rozumiesz po polsku"
normalnie nie poznaję swojego dziecka,oj musze się za nią wziąć i to porządnie
Kurcze to nie fajnie z ta woda i tymi polipami.Moze zrob tak jak As c podpowiadala.A s to madra kobitka i wie co pisze.Powodzenia.Witam Was kochane po malej przerwie
Rodzice do dzisiaj u nas byli wiec nie mialam czasu na kompa
Ale tak w skrocie to swieta minely super
Rodzice zajmowali sie non stop mala a ja moglam sobie odpoczac wyjsc z m chodzby do kina czy na kolacje we dwoje zawsze korzystam ile sie da bo tak to nie mam z kim Emily zostawic.
Z rodzicami pozwiedzalismy duzo bylismy tez w zoo itd byla super pogoda
Co do choroby Emily to zrobili jej testy na alargie i nic nie wyszlo
zrobili przeswietlenie pluc babka w szpitalu mowi ze ma zapalenie lewego pluca pediatra mowi ze slyszy odluchowo tylko cos w prawym ale zapalenie pluc to nie jest no i badz tu czlowieku madry
dostala antybiotyk imusze wam powiedziec ze jest o niebo lepiej juz prawie nie kaszle ale co najwazniejsze juz jej tak nie chyrczy jak oddycha kataru tez brak.
Bylismy tez u laryngologa no i Emily ma duzo wody w uszach i polipy w nosie dostala spray mamy go brac 2 tygodnie potem do kontroli no i jak spray nie pomoze to lekarz mowil ze bedzie konieczna operacja zeby pozbyc sie tej wody w uszach i przy okazji polopow z nosa powiedzial ze takie operacje robia od 2 r.z ale jesli bedzie taka koniecznosc to on zrobi ja szybciej zeby jej na sluch nie padlo
Teraz zostal nam tylko ten test z potem ale to dopiero w maju.
U pediatry mi babka tlumaczyla ze jesli wszystkie badania jak do tej pory wyjda negatywne to Emily moze miec bardzo wrazliwe drogi oddechowe dlatego ciagle meczy ja ten sluz ktorego nie umi pozadnie odkaszlec no i potem ja caly czas kaszel meczy.
No to mala relacje Wam zdalam co u Nas
Witaj Myszunia.Ciesze sie ze Zuzia zaczela ladnie przybierac.Karmisz ja juz tylko sztucznym mlekiem?A z tymi raczkami to sie narazie nie martw.Mozewarto to sprawdzic ale ja jestem pewna ze jest i bedzie ok.No i jak zwykle poryczałam się ze śmiechu Malina, uściskaj Julinę od BB-cioci i powiedz, że dużo radości mi sprawia :-):-):-)
A co do papierosów to u nas też się nie pali, a jak jedziemy do rodziców to też nie ma mowy, żeby palili przy dzieciach! Jak sobie przypomnę jak paliliśmy kiedyś w domu i ten smród, brudne ściany, firany aż się dopierać nie chciały. Fuuuuujjjjj!
Cześć Wiki! :-):-):-):-)
Fajnie, że Kamilek się tak rozgaduje! Mój Piotruś też już dużo słówek łapie, chociaż często nie rozumiem co do mnie mówi Ostatnio jego ulubionym wyrażeniem jest "kurcze blade" - podłapał kiedyś ode mnie i teraz cały czas powtarza.
Byłam dziś z Zuzią u naszej pediatry. Bardzo ładnie przytyła i pani stwierdziła, że jest okrąglutka. :-) Za to nie spodobał jej się wynik morfologii i mała dostała żelazo i kwas foliowy. Poza tym dostaliśmy skierowanie do neurologa, bo pani doktor dopatrzyła się jakiegoś drżenia rączek. Ja tam nic takiego nie widzę. Wprawdzie Zuzia macha łapkami, ale wydaje mi się to raczej naturalne
Ło matko, tyle skrobnęłaś, że nie me się skupić, żeby odpisać, hihi.
No widze, ze wiosnę wołasz pełnąparą i truskaweczki, no no no, uważaj tylko na AS, bo przyjedzie i Ci wszystkie zje
lakierki uratowane , no to jeszcze ten wianuszek i będzie juz lżej. Ja niestety nie am nikogo z kamiuniąprzebytą, jedynie chrzesniaczka ta starsza, ale wiesz, raz, że pewnie już nie ma, a dwa ja tam nie pojadę. A przypomniałą sobie o chrzestnej po wielkanocy jak zając do niej nie pojechał, hehe. Niech mnie cmoknie, mała małpa jedna.
POwiedz, jak dysk wyskoczy tak na dole, to może byc taki promieniujący ból od kręgosłupa az przez pośladek do nogi?
No to dziś z nami posiedzisz, czy znów Cię nei bedzie? U mnie tak pięnie nie jest, słońce daleko za churami, mgła, wietrznie, a jutro rano wyjazd i jeszcze przy tej @ i nic juz mi sie nie chce. Jeszcze taka napuchnięta jestem, bleeeeee, jak ja mam sie ludziom pokazać...
no i teraz działa! tzreba nie tylko ieć facebooka ale jeszcze w znajomych byc.no to ja nie wiem czemu nic sie nie otwiera...
chcialam Wam pokazac moja niunie jak gaworzy!!!
jaki spiący biedaczek, ja moja wstanie to jej pokaże
no wierzez w sparwna reke
a trzeba bylo brac paragon i babie udowodnic
i nastpenym razem od razu przy niej sparwdzaj termin waznosci az sie malpa nauczy:-)
9 maja
Dziękuję!!! ;-):-)
Dziewczyny powiedzcie i czy dobrze robie.U nas jest cieplutko,Oliwka nie ma goraczki ale ma ciagle katar ale na spaerki czasem chodzimy .Wczoraj bylismy.Slyszalam ze jak jest katar ale nie ma goraczki to na dwor mozna isc ?????.
MILEGO DNIA.