reklama
Madziula zdrówka dla twoich robaczków
AS nie odebrałam telefonu bo przy tych moich rozdarciuchach nie słyszałam :-(
Lunka no mi przypomniałś dzięki miałam pranie jasne nastawić
Kerna rzodkiewka no lovam rzodkiewke pod każda postacia
Dowiklus oj musimy musimy sie spotkaćby było wesoło
Beatko mycie auta no zacytuję ciebie "żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce":-odkąd to kiedyś napisałaś to mój ukochany tekst juz Pietrucha sie śmieje i napisał mi to wariat na kartce i przyczepił na lodówce
Moje dzieciaki od rana się leją kłóca szarpią pyskuja wariują ........powoli mam dość Antek jeszcze kima to ja chyba pójdę do łazienki brwi sobie zrobić może piling bo ubije do nogi
Beatko mycie auta no zacytuję ciebie "żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce":-odkąd to kiedyś napisałaś to mój ukochany tekst juz Pietrucha sie śmieje i napisał mi to wariat na kartce i przyczepił na lodówce
Moje dzieciaki od rana się leją kłóca szarpią pyskuja wariują ........powoli mam dość Antek jeszcze kima to ja chyba pójdę do łazienki brwi sobie zrobić może piling bo ubije do nogi
kerna
http://www.lauraziobro.pl
a ja mam luz z pichceniem na dziś, wczorajsza zapiekanka ze szpinakiem jeszcze jest Kurcze pierwszys raz robiłam, i pyycha wyszła a Mima zajadał aż miło
o malinka widzisz jak dobrze, że jesteś!! Zapomniałąbym o brwiach!! to ja też biegnę po pensetkę i poskubię siętrochę dla relaksu
o malinka widzisz jak dobrze, że jesteś!! Zapomniałąbym o brwiach!! to ja też biegnę po pensetkę i poskubię siętrochę dla relaksu
anaconda27
styczniówka2006
Ja już po wizycie u gina, dostałam opieprz od położnej i od ginekologa że zwlekam z drugim dzieckiem, normalnie czułam się jak uczeń w szkole, zaczęły się wywody na temat jakie to teraz są problemy z zajściem i że my kobiety nie zdajemy sobie sprawy z tego a z roku na rok nasza rozrodczość drastycznie maleje
Medeuska dobre, dobre, uśmiałam się
Patrysia co człowiek to opinia, mojej koleżanki bratowa jest ginekologiem i jej odradzała wkładkę, mówiła że dużo potem jest ciąż pozamacicznych i dosyć często występują krwawienia stąd ta moja niechęć
A u mnie dzisiaj na obiad zupa pomidorowa a mąż mam nadzieję zje u swojej mamy bo pojechał do niej załatwiać jakieś rodzinne sprawy , gorzej jak głodny przyjedzie bo dla niego nic nie ma
Patrysia co człowiek to opinia, mojej koleżanki bratowa jest ginekologiem i jej odradzała wkładkę, mówiła że dużo potem jest ciąż pozamacicznych i dosyć często występują krwawienia stąd ta moja niechęć
A u mnie dzisiaj na obiad zupa pomidorowa a mąż mam nadzieję zje u swojej mamy bo pojechał do niej załatwiać jakieś rodzinne sprawy , gorzej jak głodny przyjedzie bo dla niego nic nie ma
madziulanatasza
Fanka BB :)
Ja dzis robie makron pełnoziarnisty z sosem pomidorowym ,a w sosie reszta kurczaka faszerowanego pływa ,nadzienie i ciupka miesa,sosik pycha.....
zapiekanka ze szpinakiem ciekawie brzmi ,a trudna do zrobienia??
Anaconda to dosc dziwne dostać opieprz od gina no nie masz wyjscia kobieto ,bo ci rozrodczość spada
Patrysia to jakieś gusła sprzed 30 lat,wkładka nie wypadnienie ma takiej opcji ,ona jest precyzyjnie umieszczona i tak sie trzyma ,bo od tego zależy jej skuteczność ,wkładki sie nie czuje,po kilku dniach ,jakbyś jej nie miała.Krwawisz około tygodnia po załozeniu,potem mija ,to macica sie goi.Ja jestem zwolenniczka wkładek ,bo u mnie sie sprawdza.
zapiekanka ze szpinakiem ciekawie brzmi ,a trudna do zrobienia??
Anaconda to dosc dziwne dostać opieprz od gina no nie masz wyjscia kobieto ,bo ci rozrodczość spada
Patrysia to jakieś gusła sprzed 30 lat,wkładka nie wypadnienie ma takiej opcji ,ona jest precyzyjnie umieszczona i tak sie trzyma ,bo od tego zależy jej skuteczność ,wkładki sie nie czuje,po kilku dniach ,jakbyś jej nie miała.Krwawisz około tygodnia po załozeniu,potem mija ,to macica sie goi.Ja jestem zwolenniczka wkładek ,bo u mnie sie sprawdza.
kerna
Madziula, no co ty prosta i szybka
Anaconda to ekspresem zapładniaj sie!!!
Anaconda to ekspresem zapładniaj sie!!!
Kochana podobno po śmierci nikt dupą nie wierci,ale ja będę wyjątkiem.As, Ty to wyśpisz się dopiero po śmierci, a że bedziesz żyć aż nie umrzesz, to ja Ci współczuję
Kalafiorek, az mi ślinka po kolanach się pałęta. Ale te jeszcze takie plastikowe, co? Chyba że z mrożonki robisz.
Będę truposzczakom obrazki wyszywać (żart oczywiście)
A tak serio to ja nie umrę ,bo na to to trzeba mieć czas ;-):-),a ja go nie mam,więc mi to nie grozi.
Kalafiorki kupiłam takie malutki z pod folii od znajomej.
Wczoraj była kalafiorowa a reszta została do ugotowania z masełkiem i bułką tartą.
Tata na samo wspomnienie ślinotoku też dostał.:-):-):-)
Kochana,czyli jak co dzieńMadziula zdrówka dla twoich robaczków
Napisz coś co jest inne ;-):-):-):-)
Ja tam też bym ich opieprzyła bez ogródek.Ja już po wizycie u gina, dostałam opieprz od położnej i od ginekologa że zwlekam z drugim dzieckiem, normalnie czułam się jak uczeń w szkole, zaczęły się wywody na temat jakie to teraz są problemy z zajściem i że my kobiety nie zdajemy sobie sprawy z tego a z roku na rok nasza rozrodczość drastycznie maleje
To moje życie,moje ciało i wara im ode mnie.:-):-):-)
W takich sytuacjach jestem nieobliczalna
tata nas zawiezie na zajęcia,więc mam jeszcze chwilkę czasu
luna665
Mama grudniowa 2007
Oooooooooo własnie-brwi!!!!
Anaconda, no co TY, poważnie takie gadki? Zgasiłabym ich na wstępie zaraz, co to ma być, maszynka do rodzenia, czy kobieta!?
As, oddam nerke za takich kilka jeszcze od znajomej, łooooo.
Ale i tak wolę takie ze słoneczka, słodsze. Dziś i tak bym nie pogardziła żadnym pyszniutkim...
Przeleciałm szafy, wieszaki i nie mam co na siebie włożyć. Kurza twarz. Niby ciuchów full, ale jak czegoś szukasz, to lipa. Zaraz si ewkurze i pójde na manhatan po jakąs szmatę, bo nie wyrobie. Sęk w tym, że musze miec cos ciekawego, z półgolfikiem, dopasowanego, najlepiej w czerwieni, żeby ładnie wyglądało pod koszulką klubową. Żebym jeszcze wiedział, że tam bedzie ciepeko, to mam na króti rękaw repertuar, ale na długinic.
No ja już
Anaconda, no co TY, poważnie takie gadki? Zgasiłabym ich na wstępie zaraz, co to ma być, maszynka do rodzenia, czy kobieta!?
As, oddam nerke za takich kilka jeszcze od znajomej, łooooo.
Ale i tak wolę takie ze słoneczka, słodsze. Dziś i tak bym nie pogardziła żadnym pyszniutkim...
Przeleciałm szafy, wieszaki i nie mam co na siebie włożyć. Kurza twarz. Niby ciuchów full, ale jak czegoś szukasz, to lipa. Zaraz si ewkurze i pójde na manhatan po jakąs szmatę, bo nie wyrobie. Sęk w tym, że musze miec cos ciekawego, z półgolfikiem, dopasowanego, najlepiej w czerwieni, żeby ładnie wyglądało pod koszulką klubową. Żebym jeszcze wiedział, że tam bedzie ciepeko, to mam na króti rękaw repertuar, ale na długinic.
No ja już
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kerna
ja też;-) bolałoooooooo i fajnie;-)
jestem uwieziona!! mały zasnął mi na ramieniu!!ale prawą do piosania mam wolną
jestem uwieziona!! mały zasnął mi na ramieniu!!ale prawą do piosania mam wolną
reklama
Podziel się: