reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja was poczytalam ale jakos nie chce mi sie odpisywac :-(.Sama nie wiem dlaczego?
LUNA widze male zakupki zrobila i ciagle zalatana i cos robi :-).
o AS Nie wspomne ze ta kobita to ciagle w biegu :-).
NATALINECZKA CZARUS niezle ci dzis pospal :-)
PATI czekamy na fotki i smiesznie M musial wygladac jak spal w tym mini lozku od Seby :)

Posprzatane mam.Oliwka zaraz wstanie z drzemki.POGODA SIE POPSULA.
G raczej przyjdzie do malej do domu ttaj bo cos pogoda nie taka wiec nie bede jej raczej ciagac po klubach.Przed 17 ja wychodze i jakies 2,5 godziny mam luzu :-)

reklama
anaconda i pewnie w tym Twój sex:-D:-D:-D a zawsze w zimie cieplej;-);-)
a ja ruszyć sie nie mam jak bo juz zdretwiałam, Mima swoje wazy a ja go nie moge zaniesc do łózka:confused2:

A ja nigdy brwi robionych nie miałam i chodzę cały czas z takimi krzaczastymi :-D:-D:laugh2::laugh2:
Dawaj do mnie, ja koffam sie znecac:-D:-D:-D

no i jeszcze do zelazka nie doszlam. Zrobilam sobie kanapeczki z pysznym dzemikiem roboty mojej babci-poezja.
Ta co sie ma odchudzac, czy cuś, hehehehe

Karna a czemu nie mozesz go odozyc? sciagnij co masz na sobie, zwin i daj mu do spania.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lunka..........yyyyyyyyyy...........JA NIE MOGE DŹWIGAĆ łeeeeeeeee i tak se siedze z tym klocem na brzuchu:confused2::confused2: a jak go obudze to mi sie tak rozwrzeszczy ze juz wycierpie :)

Kernuś się nie waz podnosić no !!!!!!!!!!!!
AS kalafior no jami :tak::tak::tak::tak:u mnie tylko ja lubię oni tylko w zupie ale sa plusy więcej dla mnie :-D:-D:-D:-Da pamietam jak kiedys z tata wracaliśmy z poznania i mieliśmy 3 kalafiory całe zjedliśmy na surowo :-D
Lunka musisz sobie kupić cos nowego no jak to wreszcie z domu wybywasz bez chłopa dzieck musisz wygądac sexi uwodząco kobieco co by twój przed twoim powrotem wyprał wyprasował wysprzątał dziecko uśił kolacyjke przy świecach zrobił i czekał zwarty i gotowy na ciebie :-D:-D:-D ty @ po drodze w pociągu wystaw co byc tez była zwarta i gotowa albo jak mawia Pietrucha rzowarta i gotowa :-D:-D:-D
a ja Adama do szkoły wygoniłam mały włos a by sie do szkoły na 13.30 spóźnił :cool:
Julina z Antkiem spiewają na całe gardło fasolki szczotka pasta kubek ciepła woda .....Julka cały tekst a Antek O O O w dowolnie wybranym momencie ale jakoś im idzie :-D:-D:-Dja zrobiłam brwi wypiłowałam pazury pomalowałam bezbarwnym lakierem pranko nastawiłam i zaraz idę naleśniory smazyć do wyboru z twarożkiem waniliowym nutellę tiramisu ...jak kttóraś chętna to zapraszam bo z kilograma mąki to wyjdzie ich a wyjdzie :-)

Malinka dzilnie siedze i czekam:tak::tak:
a jak to kalafiory na surowo:szok::szok::szok::szok: był pawik????
a naleśniory takie z serem ni pyszota..a wiesz jakie sa pycha?? posmaruj placka czekolada, pokrój na to banana, złóż chwilke jeszcze podgrzej......mmmmmmmmmmmmm cudowne rajskie żarełko:tak:

powoli zaanika mi czucie w pośladkach:eek::eek::eek: dobrze ze jeszcze ręka sprawna..a Wy gdzie polazły??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Malinka ty mi tu nie rób smaka na naleśniki bo właśnie od kilku dni mi się marzą i chyba dzisiaj już nie wytrzymam i je usmażę :tak::tak::tak:
Mąż dzwonił że już jedzie :cool::cool::cool: nie da przy kompie posiedzieć :-p:-p:-p a myślałam że wieczorem dopiero wróci :cool::cool::-p:-p

Mniam ,mniam swieta sie skonczyły człowiek sie spina ,a one kuszą:-D
Boziu ,ja już nie wiemco na obiady robć ,a muszę wymyślić menu na za tydzień ,,bo na zakupy jutro pojedziemy,albo w niedziele.....na pewno zrobie zapiekankę ze szpinakiem patzyłam na przepisy,powinno sie udać:eek:

Kerna bidulo ,a ile Michaś moze tak spacc ,wytrzymasz??

reklama
A ja sobie kawulca teraz zrobię i potem po Maję trzeba się zbierać, wynegocjowałam u męża że dopóki po Maję nie pójdę mogę na kompie jeszcze posiedzieć :tak::tak::tak:

Do góry