reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witajcie kochane porannie

jak stary w domu to nie mam kiedy siasc do kompa,bo w dzien robota a wieczorem mi okupuje kompa,ale to sie zmieni jutro:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

wczoraj z racji dnia wolnego dlugo pospalam,pozniej wzielam sie za porzadi,posciagalam malej rzeczy wieksze,posegregowalam,te co za male powyniosilam, nawet letnie rzeczy juz z gory zdjelam zeby j odswierzyc:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
wiec lato musi szybko przyjsc:-p:-p:-p:-p

wczoraj poszlo pare pran,dzis juz kolejne
Weronike juz wczoraj wyciagnelam na dwor,tzn sama juz pare razy mnie ciagnela
alez ona niedobra!!!!!!!!!!!
chyba teraz dopiero mam typowy bunt dwulatka!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale ja sie bestii nie dam:no::no::no::no::-)

no i powiekszylam sobie ogrodek ,na poletko do truskawek,troche sie naszarpalam z darnina i dzis mnie kregoalup:wściekła/y::wściekła/y:.ehhhhh
moj pojechal wczoraj do lasu jeszcze rano,ale pozniej po poludniu do kregarza i sie okazalo ze mu sie wysunely 2 dyski znowu!!!!!!!!!
ale juz mu lepiej.

Pauline do szkoly odprawialm,mala o 6 zjadla mleko i spi,p sie kreci po kuchni,ale ja mu kompa ie dam teraz:no::no::no::-D:-D
pranie juz sie kreci,za oknem piena pogoda ale podobno tylo do wieczora

mala juz lepiej,leki pomagaja i cale szczescie antybiotyk nie byl potrzebny
i z cala odpowiedzialnoscia polecam SEPTOLUX w aerozolo jako zamiennik Tntum Verde-tak samo skuteczny a o polowe tanszy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no a ja dzis o 11 jade do Siedlec na zakupy:tak:
wyrwe sie w koncu sama z chalupy
Dla Pauliny buty mam bo jak roilam przed swietami porzadki to znalazlam biale lakierki bo kiedys dostalam od kogos,tylko lekko pozolkly,ale je cifem potraktowalam,i cytryna i sa duzo bielsze,dzis kupie jeszcze bialej psaty w plynie i bedzie git:-D
jeden wydatek mniej
moja chrzetsna ma wianke po swojej corce,podobno w bardzo dobrym stanie,wiec go dzis obejrze i jak bedzie fajny to nie bede kupowac:tak::tak::tak:

Paulinaidzie do terapeutki,p zostaje z mala.

ide poczytac

Ło matko, tyle skrobnęłaś, że nie me się skupić, żeby odpisać, hihi.
No widze, ze wiosnę wołasz pełnąparą i truskaweczki, no no no, uważaj tylko na AS, bo przyjedzie i Ci wszystkie zje:-D:-D:-D
lakierki uratowane , no to jeszcze ten wianuszek i będzie juz lżej. Ja niestety nie am nikogo z kamiuniąprzebytą, jedynie chrzesniaczka ta starsza, ale wiesz, raz, że pewnie już nie ma, a dwa ja tam nie pojadę. A przypomniałą sobie o chrzestnej po wielkanocy jak zając do niej nie pojechał, hehe. Niech mnie cmoknie, mała małpa jedna.
POwiedz, jak dysk wyskoczy tak na dole, to może byc taki promieniujący ból od kręgosłupa az przez pośladek do nogi?

No to dziś z nami posiedzisz, czy znów Cię nei bedzie? U mnie tak pięnie nie jest, słońce daleko za churami, mgła, wietrznie, a jutro rano wyjazd i jeszcze przy tej @ i nic juz mi sie nie chce. Jeszcze taka napuchnięta jestem, bleeeeee, jak ja mam sie ludziom pokazać...

385172nu0kffzxkf.gif

Witam z rana :-):-):-)
U nas piękna pogoda się zapowiada, słoneczko świeci więc jest git. Mąż już przed godz.6 wybył z domu więc ja musiałam małą do przedszkola zaprowadzić a teraz już z wałkami na głowie siedzę bo na godz.10 umówiłam się do gina :nerd::nerd:
A&E nieciekawie masz z malutką, oby to się wszystko dobrze skończyło. Jednej dziewczyny ze styczniówek też synek miał polipy w nosie i miał je operowane i teraz wszystko ok, a co do płynu w uszach to Maja też się zbierał no i mam nadzieje że to wreszcie wyleczyliśmy :tak::tak:
Anka nie ma co się dziwić że na dyskotece rwanie miałaś bo z ciebie niezła d.. jest :-p:-p
Anabuba jeden wydatek mniej to dobra wiadomość zwłaszcza przed komunią, a na bunt dwulatka dużo cierpliwości życzę :tak::tak:

nadrabiam i nadrobic nie moge:-)

ANABUBKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TWOJEGO CHŁOPA CO BY DOBRY BYŁ ....W KAŻDYM TEGO SŁOWA ZNACZENIU:-pCO BY GÓRE FORSY ZARABIAŁ WIERNY BYŁ JAK PIES ALKOHOL LUBIŁ TYLKO OGLĄDAĆ I SEXU CHCIAŁ ZAWSZE I WSZĘDZIE ;-)MALINKA Z FAMILIĄ :happy:ps wiedziałam że ktoś miał 7 swięto tylko zapomniałam kto :zawstydzona/y:[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR]

dzieki wszytskim za zyczonka
przekazlaam:tak::tak::tak::tak:

Co do komisji to w sumie oki,ale Kuba dał czadu.
y:

ale masz wikesze szanse na pozytywne orzeczenie:rofl2:

no i u mnie wszystko ok macica zagojona, jajniki wporzadku, zrobil mi usg dopochwowe, cytologie i zaplacilam 70 zl za wizyte

maly cos jakas chrypke ma, ale goraczki brak - na szczescie,
zasnal dopiero przed chwila u nas w pokoju bo jakis marudny byl - chyba cos go bierze... :dry:

malo wzial:tak::tak::tak::tak::tak:
a u nas wirus gardlowo-oskrzelowy panuje
jak go chrypka tylko bierzez to od razu mu psikaj do gardla

własnie skończyłam ogladać ten film"Bez mojej zgody":tak::tak::tak::tak:
no rewelacyjny,słuchajcie ryczałam jak bóbr przez cały film,nie dało się nie ryczeć :no::no::no::no::no:
aż mam całe czerwone oczy i podpuchniete od tego ryczenia.naprawdę film strasznie poruszający :tak::tak::tak::tak::tak:świetnie zrobiony.

ide spać.dobrej nocki kobitki :tak::tak::tak:
to i ja sobie sciagne:tak::tak::tak::tak:

wiesz co, ja się tego cholerstwa naprałam przez 3 lata w pralni , z 3 restauracji nam przywozili , hehhe, sa rózne obrusy i różne plamy. Ja już na dotyk wiem co z takiego gada zejdzie a co nie, hehe.

no o mało jej nie rozszarpałam. W oczy mi się wypiera, że ja wczoraj u niej nie byłam:szok:. no ręce mi opadły. Powiedziałam jej co o jej pracy mysle i ze ta mysla podziele siez jej szefowa. wnerwiła mnie strasznie.

no wierzez w sparwna reke:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
a trzeba bylo brac paragon i babie udowodnic
i nastpenym razem od razu przy niej sparwdzaj termin waznosci az sie malpa nauczy:-)

Ja znowu tylko na chwilke :eek:
Niki to chyba zabkuje, w nocy miała 39 :wściekła/y: a rano ja ręką odjął, ale strasznie marudna :-(

a jak dzis nocka?

No jestem, nadrobiłma jeszcze kilka innych stronek, myślałam, że wrócce i mnie zasypie a tu...echo prawie, hehe
W nocy dostałam @, więc boli , znów boli, szlak by to , planuje dziś do nomi skoczyć po wroek ziemi i kwiatki poprzesadzać, z małą do Solanek na spacer, plac zabaw wybyć tak na dłuzej. Obiad mam, tylko makaron ugotować, P właśnie dzwonił, że do 18 w pracy, to co my sie kisic bedziemy-no pod warunkiem, że bedzie cieplej niż wczoraj, bo po wczorajszym spacerze to mała kichala jak szalona, chyba ze to juz oznaki alergi, -po mamusi???

moze byc oznaka alergi albo samo to ze kupe pylu fruwa w powietrzu i kurzu

U nas kochane próby się zaczęły. Wczoraj wymarzłam się w kościele 1,5 h. :confused2::confused2::confused2: W ciągu tygodnia dzieciaczki mają 3 spotkania.:szok:
A dziś starszaki wolne mają. :tak: Szóstoklasiści egzamin piszą.:baffled:

a u nas jeszcze nic:eek:
albo ja nic nie wiem
a kiedy macie komunie?
oj kochana paka duza bedzie:-)

hejka i ja witam czwartkowo w calkiem dobrym humorku, od rana sie usmiałam bo zawiozłam dzieci do szkoły i małam chleb kupic a sniadanie no i poszlam do sklepu zadowolona od ucha do ucha a jak przyszło płacic to sie okazało ze portfel wziełam tylko ze kasy w nim brak:szok::szok::szok:i zdziwko bo kasa była jeszcze wczoraj a dzisiaj pustki :szok::szok::szok:okazało sie ze maks bawił sie w sklep wczoraj i wszystkie pienążki mi wyciagnał i nie włozył spowrotem:-D:-Ddobrze ze pani dała mi na tzw kreske i popołudniu musze jej zawiezc kase :-D:-D:-Dbo bym nie miała co jesc na sniadanko:-)

maz wrocil z wyprawy to załapalismy sie na wspolne sniadanko, a teraz siedzi i klika na kompie bo przywiózł drugiego laptopa i go studiuje:-D:-D:-Dbo odkupił od znajomego wkońcu bedzi robil diagnostyke auta w tamtym laptopie :-):-):-)to dobrze bo mi nie bedzie zabierał:-D:-D:-D

Zastanawiam sie czy nie nastawic juz obiadku bo wyciagłam zeberka ale chyba jeszcze poczekam bo dzisiaj obiad robie dopiero na 16.00:-)

Widze ze ranne ptaszki z niektórych kobitek , a pati super ze u gin wszystko oki .:-)

hehehhe mi sie jeszcze nie zdazylo nie miec kasy,ale pare razy mi zabraklo:tak::tak::tak:

Zajeżdżam pod dom, patrze a mój tato wyłazi z fajką z garażu, oczywiście zobaczył że zajechałam to od razu kiepa wyrzucił, że on niby nigdy nic:sorry::sorry:No i wchodzę, a tam smród fajek jak cholera!!! Oczywiście najbardzije koło moim drzwi. Matka do tego wzięła Michałą i bawic się z nim w garażu chciała bo przecież mało kto wie, że dym z fajek jest szkodliwy:sorry: Ciśnienie mi skoczyło, i zachowałąm się jak się zachowałam...matka też wpadła w szał(ale u nie j to norma) i znowu jesteśmy sczęśliwą kochającą się rodzinką:wściekła/y:

i bardzo dobrze zrobilas!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram
a jak nie zalezy im na zdrowiu wnuczkow to niech sie pie........

co do fajek u nas jest to samo jak grochem o sciane m przy malym nie pali przynajmniej stara sie nie palic, ale z ciocia mamy problem, jak jej mowie ze ma przy nim nie palic to sie obraza a i tak woje robi, a czasem az mnie sciska, bo zaciagnie sie bierze go na rece i prosto w twarz mu wydmu****e :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
to juz szczyt kilka razy tak widzialam:angry::angry::angry:

ja bym po 1 palacej ciotcenie dala dziecka na rece,a jakby mu dmuchnela w twarz to bym ejj fajka z zebow wyciagnela

[
a na poprawę humorku napisze wam moją i Piotrka rozmowę z wczoraj z Julką :-)
Julia była wczoraj zainteresowana nitką dentystyczną jak jej się używa i wogóle po co ...no więc jej wytłumaczyłam ..potem pyta czemu ja używam innej niż Piotr??? no to jej tłumaczę że ja najbardziej lubię miętową oral b i dlatego ją kupuję a Piotrek jej nie lubi tylko blenda med i takiej używa więc taką sobie kupuje.....
dla mnie temat wyczerpany ....
siedzimy wieczorkiem oglądamy fakty a Julka do Piotra tekst....Piotr wiesz mama to najbardziej lubi ORAL......:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmina Piotrka bezcenna:-D:-D:-D:-DPiotr do niej Julka a skąd ty to wiesz?????Julka no mama mi powiedziała:rofl2: Piotrek Julka no coś ty:szok::szok::szok::szok: Julka no tak serio serio....... Piotr Julka eeee nie możliwe że ci mówiła:szok: a Julka ze stoickim spokojem Piotr my sobie mówimy z mamusią o wszystkim wkońcu jesteśmy kobietami :-D:-D:-D:-D:-D Piotr:szok::szok::szok::szok:Malina no co ty???!!!!!!! ja :-D:-D:-D:-D:-D:-Dno tak kochanie sęk w tym że wy chyba o 2 różnych rzeczach mówicie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Piotrek ????????? a Julka ze spokojem Piotr my rozmawiamy o nitce dentystycznej tak?????? Piotr aaaa o nitce julka :-D:-D:-D:-D:-D:-Da Julka Piotr ty jesteś niemożliwy ty znów o sexie:-D:-D:-D:-D:-D:-Dskąd załąpała i jak nie wiem ale wylismy z tego długi czas i od teraz na topie jest tekst"mama lubi oral" w domyśle oral-b:-D:-D:-D:-D:-D[/B]

oral beeee nallll cacy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

1035730qoii70mi8s.gif

No to jak Kamilkowi sie podobało ...

213113wwpnek7rtf.gif

1303010mnjw4l3inl.gif

Witam piątkowo. I niedlugo znowu weekend.
1753.gif

Amelia jeszcze śpi, starszaki w szkole. Ogarnę chałupkę , potem obiadek i na spacerek wyjdę, bo ładna pogoda się zapowiada. No i po południu znowu na próbę...

Wczoraj widziałam reklamę reala, że niby pościel jest za 14,99. Chyba wyślę chłopa niech obada przedmiot mojego zainteresowania.

reklama
Do góry