reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
aaa jakby było wolno to bym sięnie przejmowała..a mi nie wolno przez tą cukrzycę. Teraz musze oszczędnie i z rozwagą zajadać, żeby nie wywołać tej cukrzycy wrednej. Gin absolutnie zabroniła mi jesć tego na co mam ochotę i muszę badać cukier, znowu kłuć się będę w moje biedne paluszki...a do porodu jeszcze kuuuuuuuuuuuupa czasu..To wszystko dla mnie hehe;-)
Kochana,jedz co chcesz i ile chcesz poki Tobie wolno;-):-)
Malinka zapomniałąm wtrącić komentarza do Twojego postu z opisem Aha i mam propozycję. Jak zmieni Ci sięupodobanie i już nie będziesz woleć oral, to daj nam znać, żebyśmy były w temacie
A zmieścisz się przez okno, bo balkonu ni mum.o Wy!! To ja też Co to rzut beretem tylko przecież. Justa otwieraj balkon, już lecę;-)
:
Od lekarza do lekarza. Grunt, że antybiotyk zwalczył to zapalenie.My już od laryngologa wróciłyśmy, doktorka niby nie widzi już stanu zapalnego, dała znowu skierowanie na badanie słuchu na które się zapisałam na 14.04 i na 15.04 idę do niej z wynikami, no zobaczymy jak będzie po tym badaniu
yhymmm ;-)To wszystko dla mnie hehe;-)
O kurna, było zadzwonić to bym sałatek narobiła.Justyś czekaj myję głowę i tez lecę tylko sernik proszę
Kochane dobre duszyszki, dziękuję wam za pomoc, wy już wiecie jaką. Jestem bardzo wam wdzięczna za okazanie dobrego serduszka. Gdybym ja mogła w jakiś sposób odwdzięczyć się , walcie w drzwi o każdej porze dnia i nocy.:-);-)
Chłop wybył na trening. Posiedzę sobie tu z wami do 23.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
kerna znam ból cukrzycowy. :-( I wiem.l że w ciąży to tym bardziej ciężko.:-( A ta kuuuuupa to ci tak szybko zleci..., że nim się obejrzysz a pampersy 4 będziesz kupowała.;-)
Justyś no koffam twój humor ja to ci częściej miłoś wyznaję jak swojemu chłopu
Kernuś jak mi się upodobania zmienią to was poinformuję ;-):-)
Koffane i co pisałam i nic żadna nie potrzebuje sandałków nr 24 dziewczęcych???mało noszone lekki róż piętka usztywniana no co reflektuje któraś???ni mom komu dac a Antek w różach tak średniawo wygląda
Julina czyta elementarz Adam czyta biblię dla dzieci a Antoch ani myśli spać usiadł na podłodze z klockami drewnianymi i się bawi w najlepsze na pytanie Pietruchy co by może poszedł spać odpowiedział "tata ne aaaa tata oć tu "tak więc on chyba się na Dowikli szczypiorki zapatrzył z tym spaniem
Koffane i co pisałam i nic żadna nie potrzebuje sandałków nr 24 dziewczęcych???mało noszone lekki róż piętka usztywniana no co reflektuje któraś???ni mom komu dac a Antek w różach tak średniawo wygląda
Julina czyta elementarz Adam czyta biblię dla dzieci a Antoch ani myśli spać usiadł na podłodze z klockami drewnianymi i się bawi w najlepsze na pytanie Pietruchy co by może poszedł spać odpowiedział "tata ne aaaa tata oć tu "tak więc on chyba się na Dowikli szczypiorki zapatrzył z tym spaniem
Natalineczka555
kocham kochać :)
a ja dzis bylam w miescie i tak tez o lodach marylam ze wyslam ze sklepu z... salami pieprzowymo Wy!! To ja też Co to rzut beretem tylko przecież. Justa otwieraj balkon, już lecę;-)
A my ze spacerku, kurcze zmachałam się, słoneczko mnie przygrzało i po drodze zjadłam dwa lody a miałam kończyć ze słodkim M już wrócił no i ja siadam na BB
ty to jestes kobieta pracująca ;-)
Madziula ciecierzyca to inaczej:biały groszek lub cieciorka.
To jedno z najbardziej bogatych warzyw w naturalne oksydanty,które są potrzebne do oczyszczania organizmu z toksyn(wolnych rodników)
To tak pobieżnie,ale mam nadzieję,że wiesz o co chodzi.;-)
Kawałek the best
Witam się czwartkowo.
Od rana próbowałam coś napisać,ale bez przerwy musiałam gdzieś wyjść lub coś nagle zrobić.I tym oto sposobem od rana :
Byłam z psem na spacerze a przy okazji zakupy
byłam w pracy w przedszkolu z konikami
ugotowałam 3 obiady
Dla nas gulasz a młody zażyczył sobie kotleta z piersi z młodymi ziemniakami z koperkiem
dla taty zupka kalafiorowa wg PP
potem z młodym na zajęciach EEG biofeedbeck
Po drodze zahaczyliśmy o sklep z ciuchami,ale nic ciekawego nie było.
Wreszcie dotarłam do domu i zasiadłam przed kompem by napisać wypracowanie.
Mam do opracowania 9 wierszy
Mam już dość dzisiejszego dnia ,a to dopiero połowa z zamierzonych rzeczy.
Pozdrawiam Was i mam nadzieję,że w nocy może mi się uda poczytać nieco,jeśli w miarę wcześnie uda mi się skończyć rozpisanie harmonogramu na przyszły tydzień.
ja bym chyba nie dala rady
lepiej przebadac i miec penośc, ale dobrze ze juz stanu zapalnego nie maMy już od laryngologa wróciłyśmy, doktorka niby nie widzi już stanu zapalnego, dała znowu skierowanie na badanie słuchu na które się zapisałam na 14.04 i na 15.04 idę do niej z wynikami, no zobaczymy jak będzie po tym badaniu
kurcze ja nawet nie wiem co za przeróźne rzeczy mozna jesc a ja nigdy nie mam pomyslu na obiadJa ?
turbodumomen?
Ja do niego nie podobna
A tak serio to zapomniałam napisać,że na śniadanko zaserwowałam sobie kaszę jaglaną wyprażoną na patelni a następnie ugotowana na sypko z susznymi owocami morelami,rodzynkami,śliwkami
PYSZOTA :-):-):-):-)
i zawsze wyjdzie jakas zupa a la rosół lub makaron z sosem
ależ urozmaicenie
my juz w domku ciocia wziela malego na spacerek wczesniej i zazli do sasiadki a tam czarek sobie zapamietal ze ostatnio parówe jadł i pani parówa
wiec znów zjadł 1,5 parówki
a obiadu zjal jakies 6 łyżek
ja kupilam sobie w miescie tabletki paracetamolu takie słabsze mlodemu slipki i wiktorowi tez no i sobie gaciorki ale taki big big mamusne na brzuch
pisze xl ale w dupci waskie tyle ze wysokie i fajnie bo mi nie spadną;-)
jak to m mowi gacie po tacie
Nie ma w okolicy żadnego małego kopciuszka. Tzn. jest, jest... tylko , że big sandałek na stopę o numeracji 21, 22 toć trochę przyduży , nie?
A chłopu 100 razy powiedz kocham, za 101 zrozumie.;-)
U mnie najmłodsze śpi od dobrej godziny, średnie w łóżku konwersuje ze mną a najstarszy czeka na dr. Housa. Ciekawe czy się doczeka.
A chłopu 100 razy powiedz kocham, za 101 zrozumie.;-)
U mnie najmłodsze śpi od dobrej godziny, średnie w łóżku konwersuje ze mną a najstarszy czeka na dr. Housa. Ciekawe czy się doczeka.
B
Beata1988
Gość
Oj już Ci Kochana współczuję mojemu wyszły w tygodniu 5 zębów i mu trójki idą i jest nie do wytrzymania a z ząbkami jak dziewczyny piszą idz do dentysty z małymA ja ogłąszam wszem i wobec, że mojemu małemu cudakowi idą ząbki:-):-):-) w dodatku trzy na raz i to jeszcze czwórki co się będzie działo. A w ogóle to normalne jest, że on będzie miał na dole jedynki i czwórki bez dwójek?? Już ponad półtora roku ma a tylko jedynki na dole
Ania to fajnie że cali i zdrowi wróciliście do domku a ja będę miała do Ciebie prośbę ale to jutro na gg Ci napiszę oj zazdroszczę imprezki a palantami się nie przejmuj i się ciesz że nadal na "topie" jesteśczesc babeczki
My juz w domku i na szczescie bo nie ma jak w domku
W sumie nie wiem od czego zaczac bo troche tego bylo ale tak w skrocie to Swiniobicie udane, swinka juz w zamrazalce Wyroby pycha
Moj w 1 dzien tak pracowal nad swinia ze o 17 poszedl spac. Oczywiscie potem dostal opiepsz.
Przygotowania do swiat w miare.Zajelam sie nimi z Bozenka- siostra meza. Ogolnie trzeba bylo sie napracowac bo wszystko samo sie nie zrobi a ona ma na glowie sklep
Przed samymi swiartami bylam u tesciowej ogarnac co nie co bo kobieta ma pekniety mostek
Laura nauczyla sie paru zlych nawykow od starszych chlopakow i bedzie trzeba znow nad nia poporacowac.
W lany poniedzialek pojechalismy na disco.Kurcze ale bylo fajnie
Nie wiedzialam ze mam jeszcze takie branieNormalnie chlopaki sie poszarpaliSama jednemu chcialam walnac w pyskPalnat bedzie mnie za dupe lapal
Wtorek wszyscy chporzyt bo popilismy wiec wyjazad sie przesunal o dzien
Ja od rana piore i prasuje.Zupke ugotowalam i wlasnie Laura wcina:-)
Musze na zakupki sie uac bo w lodowce brak mleczka
cdn
Malinka jak ja Ci zazdroszczę że Antoszka już tak gada mój wszystko kuma a ani słowa nie chce powiedzieć i zaczyna mnie to dobijać zupełnie jak ojciecJustyś no koffam twój humor ja to ci częściej miłoś wyznaję jak swojemu chłopu
Witam wieczornie house się skończył więc idę spać bo padnięta jestem. M z Kubą już śpią od godziny Kuba zaliczył znowu mega spacer, wyszalał się na działce a potem na mieszkanko. I mi podnieśli jakieś tam opłaty i wychodzi już 800zł bez 2zł płacę no cóż ale mam nadzieję że pod koniec tego msc się wprowadzimy bo jak zobaczyłam dzisiaj ten cały bałagan to aż mnie się w środku zagotowało no to dobranoc dziewuszki spokojnej nocki życzę :-)
wiktoria12
Mama i żona :)
Witam ja na chwilke przedtem wstałam bo mi sie usneło jak usypiałam dzieci.Kamilek dzisiaj miał 38.5C chyba druga górnia trójka idzie.
A no i musze sie pochwalic ze kamilek łapie coraz więcej słówek od wczoraj mówi ,,choć" i fajnie mu to wychodzi jak mowi choć a później tu a na koncu mama czyli razem choć tu mama.A dzisiaj nauczył sie mówic gdzie i wogule z reklam dużo powtaza i bardzo lubi bajke ,,weterynarz fred no ogląda ją jak obrazek.
A co do pytan jak po świętach to w sumie tak jak przed pierwszy dzien byliśmy u siostry M a drugi dzien w domu mielismy gośći :-)
Ja jestem
A no i musze sie pochwalic ze kamilek łapie coraz więcej słówek od wczoraj mówi ,,choć" i fajnie mu to wychodzi jak mowi choć a później tu a na koncu mama czyli razem choć tu mama.A dzisiaj nauczył sie mówic gdzie i wogule z reklam dużo powtaza i bardzo lubi bajke ,,weterynarz fred no ogląda ją jak obrazek.
A co do pytan jak po świętach to w sumie tak jak przed pierwszy dzien byliśmy u siostry M a drugi dzien w domu mielismy gośći :-)
Dobry wieczór!
Moje dzieci poszły spać
Mąż pojechał do sklepu, więc korzystając z wolnej chwili wpadam na pogaduchy! mam nadzieję, że ktoś tu jeszcze jest! :-):-):-):-)
Ja jestem
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: