reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Dopiero wrocilismy do domku i wlasnie jemy zarelko z Mc Donalds:tak::tak::tak:Pojechalam z mlodymi na plac tam gdzie kiedys mieszkalam i do kolezanek:tak::tak::tak:Dzieciaki sie jak zwykle wyszalaly a dziewczynki spaly mi chwilke w drodze powrotnej:tak::tak::tak:
Pogoda fajna,wiec trzeba bylo wykorzystac bo od jutra ma sie niby ochlodzic:no::no::no:

JUSTA
Dawaj adres:-)

reklama
o Wy!! To ja też:-D Co to rzut beretem tylko przecież. Justa otwieraj balkon, już lecę;-):-D
A my ze spacerku, kurcze zmachałam się, słoneczko mnie przygrzało i po drodze zjadłam dwa lody:zawstydzona/y: a miałam kończyć ze słodkim:wściekła/y: M już wrócił no i ja siadam na BB:sorry:

Papierosy temat rzeka......
ja przy swoich dzieciach nigdy nie paliłam o tak żeby w domku zapalić a dzieci obok :no::no::no:nawet jak nam się czasami zdażało w domu zapalić to jak dzieciaki spały to w łazience w oknie ale i tk smród był i kiedyś julka powiedział nam że smród jest taki w łazience że ona rano się brzydzi myć tam zęby i się skończyło chodziliśmy na dwór :tak:a jak mieszkałam z mamą to...mama tata kto przyszedł to palił owszem nie u mnie w pokoju ale przy dzieciakach jak były u mamy w kuchni tak :-(no i nic nie mogłam powiedzieć bo nie byłam u siebie moja mama miała swój ulubiony tekst "to mój dom ja tu jestem pania a jak się nie podoba to brac torbę i wyp********" no to wziełam i wkońcu poszłam :-p:-p:-p:-p:-p:-p moi rodzice pod tym względem sa nie reformowalni :no: ale jak przyjeżdżają do mnie to wiedzą pali się na dworze albo wcale i tyle :tak:
Ja mam mieszkanko sprzątnięte zupka z wczoraj jest Antonio śpi Julia z Adamem u siebie graja w bierki więc trochę luzu :tak:ale sobie wymyśliłam że zaraz zrobie porządek w łazience z kosmetykami (bo się ostatnio posmarowałam przeterminowanym kremem i myślałam że mi skóra z twarzy zejdzie :angry:" Julki gumkami spinkami i tak ogólnie trzeba by nawet pralkę odsunąć i za nią wytrzeć bo tam tez z lekka kurzu się pałęta ale trzeba poczekać aż skończy prać bo z wodą to za ciężka jest :-D:-D:-D
a na poprawę humorku napisze wam moją i Piotrka rozmowę z wczoraj z Julką :-)
Julia była wczoraj zainteresowana nitką dentystyczną jak jej się używa i wogóle po co ...no więc jej wytłumaczyłam ..potem pyta czemu ja używam innej niż Piotr??? no to jej tłumaczę że ja najbardziej lubię miętową oral b i dlatego ją kupuję a Piotrek jej nie lubi tylko blenda med i takiej używa więc taką sobie kupuje.....
dla mnie temat wyczerpany ....
siedzimy wieczorkiem oglądamy fakty a Julka do Piotra tekst....Piotr wiesz mama to najbardziej lubi ORAL......:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmina Piotrka bezcenna:-D:-D:-D:-DPiotr do niej Julka a skąd ty to wiesz?????Julka no mama mi powiedziała:rofl2: Piotrek Julka no coś ty:szok::szok::szok::szok: Julka no tak serio serio....... Piotr Julka eeee nie możliwe że ci mówiła:szok: a Julka ze stoickim spokojem Piotr my sobie mówimy z mamusią o wszystkim wkońcu jesteśmy kobietami :-D:-D:-D:-D:-D Piotr:szok::szok::szok::szok:Malina no co ty???!!!!!!! ja :-D:-D:-D:-D:-D:-Dno tak kochanie sęk w tym że wy chyba o 2 różnych rzeczach mówicie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Piotrek ????????? a Julka ze spokojem Piotr my rozmawiamy o nitce dentystycznej tak?????? Piotr aaaa o nitce julka :-D:-D:-D:-D:-D:-Da Julka Piotr ty jesteś niemożliwy ty znów o sexie:-D:-D:-D:-D:-D:-Dskąd załąpała i jak nie wiem ale wylismy z tego długi czas i od teraz na topie jest tekst"mama lubi oral" w domyśle oral-b:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Spóznione ,ale sxzczere i ode mnie:tak:

Patrysia ,ja miałam na sucho ,wcale bardzo nie boli,tym bardziej ,ze mi lekarz kazał pół godziny przed włozeniem wkładki połknąc 2 tabletki przeciwbólowe,niejedna miesiaczka boli bardziej.
Fajnie ze 300 ,mój teraz chce 450 i tez na 5 lat.Nie uprzedzaj sie z góry,ze będzie bolało ,bądz dobrej myśli:tak:

As ,ale miałaś dzień,ale Was Kubulec wymęczył,
ciecierzyca wstyd przyznać ,ale dobrze nie wiem nawet co to jest:-p

Dlaczego ja mam do każdego megamarketu 100 klocków,no nie da sie zaoszczędzić ,a z pusta kasa nie da sie byc przy okazji:cool::eek:

Malinka ja teżma dziś Klaukę w domu ,ale teraz oglada tv,obejrzałam z nia nowy odcinek h2o,a teraz czekamy na brendę i pana wheskersa:tak:
Madziula ciecierzyca to inaczej:biały groszek lub cieciorka.
To jedno z najbardziej bogatych warzyw w naturalne oksydanty,które są potrzebne do oczyszczania organizmu z toksyn(wolnych rodników)
To tak pobieżnie,ale mam nadzieję,że wiesz o co chodzi.;-)

julka jak zwykle bezbłędna:-D:-D:-D:-D:-D
a jest taki kawal przychodzi facet do dentysty i mowi oral-b a dentysta z wielkim usmiechem anal cacy :-D:-D:-D:-D

a co do papierosow to u nas w dom tez sie nie pali:no::no:
m jak jest to pali w kuchni i zamyka drzwi i otwiera okna a czarek i tak do kuchni nie wchodzi a jak juz jest ladnie to pali sie juz na balkonie:tak::tak::tak:
ostatnio mnie zaskoczyl bo ja w kuchni pieklam na swieta a m ze szwagrem sie "zegnali" bo ten do szwajcarii wyjezdzal i chcieli sobie zapalic a m mowi to chodz do lazienki bo tu natala piecze to nie bede jej chuchal:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jak nigdy, dumna z niego bylam i pozwolilam mu sie z tym bratem "pozegnac"
Kawałek the best :-D:-D:-D:-D:-D

Witam się czwartkowo.

Od rana próbowałam coś napisać,ale bez przerwy musiałam gdzieś wyjść lub coś nagle zrobić.:wściekła/y::wściekła/y:I tym oto sposobem od rana :
Byłam z psem na spacerze a przy okazji zakupy
byłam w pracy w przedszkolu z konikami
ugotowałam 3 obiady:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dla nas gulasz a młody zażyczył sobie kotleta z piersi z młodymi ziemniakami z koperkiem
dla taty zupka kalafiorowa wg PP
potem z młodym na zajęciach EEG biofeedbeck
Po drodze zahaczyliśmy o sklep z ciuchami,ale nic ciekawego nie było.:no:
Wreszcie dotarłam do domu i zasiadłam przed kompem by napisać wypracowanie.:eek:
Mam do opracowania 9 wierszy :eek::eek::eek::eek:
Mam już dość dzisiejszego dnia ,a to dopiero połowa z zamierzonych rzeczy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pozdrawiam Was i mam nadzieję,że w nocy może mi się uda poczytać nieco,jeśli w miarę wcześnie uda mi się skończyć rozpisanie harmonogramu na przyszły tydzień.:sorry::sorry:

My już od laryngologa wróciłyśmy, doktorka niby nie widzi już stanu zapalnego, dała znowu skierowanie na badanie słuchu na które się zapisałam na 14.04 i na 15.04 idę do niej z wynikami, no zobaczymy jak będzie po tym badaniu :confused2::confused2::confused2:

Dowikluś :unsure::unsure::unsure:, oks sprzątam chatę i po kawę oraz dobre ciacho lecę.:tak::-p:-D;-)
To wszystko dla mnie hehe;-):-D:-D:-D:-D
o Wy!! To ja też:-D Co to rzut beretem tylko przecież. Justa otwieraj balkon, już lecę;-):-D
A my ze spacerku, kurcze zmachałam się, słoneczko mnie przygrzało i po drodze zjadłam dwa lody:zawstydzona/y: a miałam kończyć ze słodkim:wściekła/y: M już wrócił no i ja siadam na BB:sorry:
Kochana,jedz co chcesz i ile chcesz poki Tobie wolno;-):-)
My już od laryngologa wróciłyśmy, doktorka niby nie widzi już stanu zapalnego, dała znowu skierowanie na badanie słuchu na które się zapisałam na 14.04 i na 15.04 idę do niej z wynikami, no zobaczymy jak będzie po tym badaniu :confused2::confused2::confused2:
Oby wszystko bylo ok:tak::tak::tak:
No i super ze nie ma juz stanu zapalnego:tak::tak::tak:

Ogarnelam sobie troszke chalupe:tak::tak::tak:Teraz dziewczynki rysuja u siebie a Dominik czeka na bajke na 1
Chcialam sobie poprasowac ale deske mam u tesciowej wiec nie prasuje:-pI nawet dobrze bo mam czas na BB:tak::tak::tak:

Justyś czekaj myję głowę i tez lecę tylko sernik proszę :-D:-D:-D:-D:-D
Dowikluś ty powsigiro :-D:-D:-D:-D:-D
As ty turbodymomenie :-D:-D:-D:-D:-Dmój Pietrucha kiedyś zupę z cieciorki gotował i była pycha :tak:
Kernuś ty wcinaj lody p óki możesz i inne słodkościo-łakocie :-):-):-):-):-)
Nawet mi nie mówcie że pogoda ma się spsuć bo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja chce słonka i tej big energii:tak::tak::tak:
dzieciaki po kolacji (za wyjątkiem Antochy bo nadal duma przed lodówką co chce:sorry:) zaraz mycie dzieci spanie a starzy bara bara a co :-p:-D:-D:-D:-D

Kobiety ja nie w temacie ale do siostry drynne to mi skroci Wasze pogaduchy
Wczesniej musialam uciec bo Lali zjadla zupke i zacezla plakac.Podeszlam i pytam sie co sie stalo a ona mi na to ze chce spac:szok::szok::szok:
Poszlam zaprowadzic ja do pokoju i polozylam sie obok.Patrze a moja coreczka spi:szok::szok:
Zadzwonil maz ze zaraz bedzie i jak chce to on zostanie z Lali a ja moge jechac na zakupki i zatankowac auto.Tak wiec sie ubralam i w droge.laura sie obudzila i zadzwonila do mamusi z pytaniem gdzie jestem:-D:-D
Szybko wrocilam, teraz jestesmy juz po kolacyjce Moj pojechal ogladac robotke wiec korzystam
Zaraz spadam do pralni bo pranko czeka:-)

Co do Dyski to ja bylam w spodniach:-D:-D:-D:-D

no nic lece i zagladane pozniej

MALINUS
No moze u Ciebie bedzie ladnie ;-):-)no i u mnie oczywiscie tez:tak::tak::tak:

ANKA
A to sie Twojej coreczce odmienilo hehe:tak::tak::tak:Moje przez swieta nie spaly w dzien a dzisiaj i wczoraj to po jakies 20 minut moze:rofl2:

reklama
Justyś czekaj myję głowę i tez lecę tylko sernik proszę :-D:-D:-D:-D:-D
Dowikluś ty powsigiro :-D:-D:-D:-D:-D
As ty turbodymomenie :-D:-D:-D:-D:-Dmój Pietrucha kiedyś zupę z cieciorki gotował i była pycha :tak:
Kernuś ty wcinaj lody p óki możesz i inne słodkościo-łakocie :-):-):-):-):-)
Nawet mi nie mówcie że pogoda ma się spsuć bo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja chce słonka i tej big energii:tak::tak::tak:
dzieciaki po kolacji (za wyjątkiem Antochy bo nadal duma przed lodówką co chce:sorry:) zaraz mycie dzieci spanie a starzy bara bara a co :-p:-D:-D:-D:-D
Ja ?
turbodumomen?:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja do niego nie podobna :-D:-D:-D:-D:-D:-D
A tak serio to zapomniałam napisać,że na śniadanko zaserwowałam sobie kaszę jaglaną wyprażoną na patelni a następnie ugotowana na sypko z susznymi owocami morelami,rodzynkami,śliwkami
PYSZOTA :tak::-):-):-):-)

Kobiety ja nie w temacie ale do siostry drynne to mi skroci Wasze pogaduchy
Wczesniej musialam uciec bo Lali zjadla zupke i zacezla plakac.Podeszlam i pytam sie co sie stalo a ona mi na to ze chce spac:szok::szok::szok:
Poszlam zaprowadzic ja do pokoju i polozylam sie obok.Patrze a moja coreczka spi:szok::szok:
Zadzwonil maz ze zaraz bedzie i jak chce to on zostanie z Lali a ja moge jechac na zakupki i zatankowac auto.Tak wiec sie ubralam i w droge.laura sie obudzila i zadzwonila do mamusi z pytaniem gdzie jestem:-D:-D
Szybko wrocilam, teraz jestesmy juz po kolacyjce Moj pojechal ogladac robotke wiec korzystam
Zaraz spadam do pralni bo pranko czeka:-)

Co do Dyski to ja bylam w spodniach:-D:-D:-D:-D

no nic lece i zagladane pozniej

Czasami i Lali sen zmorzy.
Dobrze,że powiedziała.
A ta w ogóle to witaj z powrotem

Do góry