reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam.
ANACONDA juz mamy uzgodnione ze od tej niedzieli co tydzien G daje mi kase .Jak tego nie bedzie robil to podam go o alimenty sadownie.

Bylam z Oliwka na poczcie i odebralam dowod osobosty.Oliwka polazila siebie troche na nogach po rynku.Teraz spi.A ja posprzatalam.Juz slysze ze sie mala budzi wiec lece :-).

Musze dzis jeszcze poprasowac.Nie wiem moze jeszcze pozniej pojde z nia na spacer,to wszystko zalezy od pogody bo u nas dzis jest suoer cieplutko :-)

reklama
Malina powiedz,że białe pierzesz ręcznie dlatego ,ze masz tych ubrań na tyle mało ,ze ruski rok byś czekała,az ci sie pralka nazbiera.......
bo jak nie ,to nadgorliwa jesteś:-D:-D:-D
hmmmmmmm:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:no to jestem nadgorliwa :eek::eek::eek::eek::eek::eek:bo białych ubrań to oni maja full ale mi się zawsze wydaje że ręcznie lepiej to dopiorę tym bardziej że najpierw szarym mydłem zapieram potem w proszku do białego mocze a potem piorę :eek::eek::eek:no ale sa naprawdę białe o :-p:-p:-p:-p:-p:-p

Zaznaczyłam cytaty ale mi wyświetla razem z tymi co rano zaznaczałam więc się wkurzyłam i skasowałam wszystko :cool::cool::cool:
Malinka no uśmiałam się niemiłosiernie z rozmowy Julki z Pietruszką :-D:-D:-D:-D
A co do namaczania białego to jesteś nadgorliwa bo mi by się nie chciało, nastawiłabym pranie na 90* i spokój :-p:-p:-p
Kerna z tego co wiem to dwójki wychodzą przed czwórkami ale może to taki jego urok?:confused2::confused2: A jak cie to tak strasznie martwi to idź z nim do dentysty, moja koleżanka miała do końca średniej trójki mleczaki i jak jej wypadły to stałe już nie urosły i dentystka mówiła że powinna mieć je wyrwane dawno temu to zalążki stałych by się wykształciły a teraz za późno, więc lepiej nie zaniedbywać niczego :tak::tak::tak:

No i przyszłam w łaski.
Skończyłam myć podłogi, sprzatać, byłam na zakupach, kwiatków nie przesadziłma, bo nie mięli ziemi do palm, al ekupiłam kartony kolorowe i małej zrobiłam pożądeczek, naszafie kupa zabawek takich co na zmiane jej daje, zeby sie za bardzo nie nudziło, ciuszki na lato w wersalce, książeczki n aktóre jeszcze jest za mała w łózeczkowej szufladzie, no to teraz wszystko ładnie pochowane i atmosfera jakaś żadsza, hihi

No i jak już pranie skończyłam, podłoga ma doschnąc a my szykowac do wyjścia to sie zachmurzyło, aż szaro i ciemno i tyle chyba z tego spacerowania dzisiejszego:-(

Kerna ja Ci sie w cale a w cale nie dziwię. U nas się nigdy nie paliło( wracam do posta po godzinie chyba, mała zaciągnęła mnie do zabawy teraz wcina obiadzio) a jak urodziła się malutka to i u moich rodziców wprowadziliśy zakaz palenia na czas naszego przyjazdu.
Mała czesto jeździ do mojej chrzestnej i babci ( mieszkają w jednej kamienicy ) i u nich niesty się pali( u cioci), mała tylko wchodzi sie tam przywitać, jak akurta nie mają gości to palą na korytarzu przy schodach, al ejak ktoś u nich jest to juz lipa. Ale mimo wszystko, uważam, że zdrowi dzieck ajest wazniejsze od grzeczności. Albo egzekwują to wszyscy, albo mała tam nie chodzi i już.

a na poprawę humorku napisze wam moją i Piotrka rozmowę z wczoraj z Julką :-)
Julia była wczoraj zainteresowana nitką dentystyczną jak jej się używa i wogóle po co ...no więc jej wytłumaczyłam ..potem pyta czemu ja używam innej niż Piotr??? no to jej tłumaczę że ja najbardziej lubię miętową oral b i dlatego ją kupuję a Piotrek jej nie lubi tylko blenda med i takiej używa więc taką sobie kupuje.....
dla mnie temat wyczerpany ....
siedzimy wieczorkiem oglądamy fakty a Julka do Piotra tekst....Piotr wiesz mama to najbardziej lubi ORAL......:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmina Piotrka bezcenna:-D:-D:-D:-DPiotr do niej Julka a skąd ty to wiesz?????Julka no mama mi powiedziała:rofl2: Piotrek Julka no coś ty:szok::szok::szok::szok: Julka no tak serio serio....... Piotr Julka eeee nie możliwe że ci mówiła:szok: a Julka ze stoickim spokojem Piotr my sobie mówimy z mamusią o wszystkim wkońcu jesteśmy kobietami :-D:-D:-D:-D:-D Piotr:szok::szok::szok::szok:Malina no co ty???!!!!!!! ja :-D:-D:-D:-D:-D:-Dno tak kochanie sęk w tym że wy chyba o 2 różnych rzeczach mówicie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Piotrek ????????? a Julka ze spokojem Piotr my rozmawiamy o nitce dentystycznej tak?????? Piotr aaaa o nitce julka :-D:-D:-D:-D:-D:-Da Julka Piotr ty jesteś niemożliwy ty znów o sexie:-D:-D:-D:-D:-D:-Dskąd załąpała i jak nie wiem ale wylismy z tego długi czas i od teraz na topie jest tekst"mama lubi oral" w domyśle oral-b:-D:-D:-D:-D:-D
nie no po prostu śmiech jak nic. Mam lubi oral, hehehe, a co nie?

a jest taki kawal przychodzi facet do dentysty i mowi oral-b a dentysta z wielkim usmiechem anal cacy :-D:-D:-D:-D
ostatnio mnie zaskoczyl bo ja w kuchni pieklam na swieta a m ze szwagrem sie "zegnali" bo ten do szwajcarii wyjezdzal i chcieli sobie zapalic a m mowi to chodz do lazienki bo tu natala piecze to nie bede jej chuchal:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jak nigdy, dumna z niego bylam i pozwolilam mu sie z tym bratem "pozegnac"
hehehe
a mężuś ładnie się zachował:tak:

A ja ogłąszam wszem i wobec, że mojemu małemu cudakowi idą ząbki:-):-):-) w dodatku trzy na raz i to jeszcze czwórki:confused2::confused2::confused2: co się będzie działo. A w ogóle to normalne jest, że on będzie miał na dole jedynki i czwórki bez dwójek?? Już ponad półtora roku ma a tylko jedynki na dole:cool:
no no no, to teraz będzie gryzł, hihi. Moja jak dostała pierwsze zebole to lubił nas podgryzać, nie przymierzając jak szczeniaczek-sprawdzała ile może, hihi. Na szczęscie jej już przeszło, ale ostatnio jak mnie w zabawie ugryzła w dłoń, przy kciuku, to 3 dni sine wchodziło:szok:

No i tak, mała wcina żeby móc pójść na plac zabaw, jednak zaryzykuję, przy okazji odwiedzimy moja mamę, zrobięjej masaż, bo plecy jej wymiękły przy robocie. Wrócimy z Piotrkiem samochodem, więc już na wieczór nie zajrze, al eoczywiście będe z rańca.

No to sprawdze jeszcze coście ciekawego naskrobały jak mnei mała zbałamuciła do zabawy, hihi

czesc babeczki

My juz w domku i na szczescie bo nie ma jak w domku :)

W sumie nie wiem od czego zaczac bo troche tego bylo ale tak w skrocie to Swiniobicie udane, swinka juz w zamrazalce:-D Wyroby pycha:-p:tak:
Moj w 1 dzien tak pracowal nad swinia ze o 17 poszedl spac. Oczywiscie potem dostal opiepsz.
Przygotowania do swiat w miare.Zajelam sie nimi z Bozenka- siostra meza. Ogolnie trzeba bylo sie napracowac bo wszystko samo sie nie zrobi a ona ma na glowie sklep:cool:
Przed samymi swiartami bylam u tesciowej ogarnac co nie co bo kobieta ma pekniety mostek:nerd:
Laura nauczyla sie paru zlych nawykow od starszych chlopakow i bedzie trzeba znow nad nia poporacowac.
W lany poniedzialek pojechalismy na disco.Kurcze ale bylo fajnie:tak::tak::tak::tak:
Nie wiedzialam ze mam jeszcze takie branie:szok::szok::szok:Normalnie chlopaki sie poszarpali:szok::szok::szok:Sama jednemu chcialam walnac w pysk:wściekła/y::wściekła/y:Palnat bedzie mnie za dupe lapal:wściekła/y::wściekła/y:
Wtorek wszyscy chporzyt bo popilismy wiec wyjazad sie przesunal o dzien

Ja od rana piore i prasuje.Zupke ugotowalam i wlasnie Laura wcina:-)
Musze na zakupki sie uac bo w lodowce brak mleczka

cdn

...oral be anal cacy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Di to przed 22 na forum ogólnym takie teksty :-D:-D:-D:-Dno zaraz nam Justys z Medeą dadzą :-p:-p:-p:-pi w tym momencie pozdrawiamy naszych modów :-):-):-):-):-):-):-)
taaaaaaaaaaaaak, pozdrawiamy:-D:-D:-D
No i tak, jestes nadgorliwa,ale nie tylko w tej kwesti, Ty po prostu straszny czyścioch nawiedzony i dla Ciebie lekarstwa nie ma, hihihi

Malina powiedz,że białe pierzesz ręcznie dlatego ,ze masz tych ubrań na tyle mało ,ze ruski rok byś czekała,az ci sie pralka nazbiera.......
bo jak nie ,to nadgorliwa jesteś:-D:-D:-D
:-D:-D:-D

Spadam kobitki, mała zjadła wszystko, makaron rozniosła po umytej swierzo podłodze, no to spadamy na dwór.Do jura

EDIT
ktoś pytał, czy mnie oststnio głowa nie bli? Malinuś, widziśz wystarczy sie pochwalić i zachwalić-masakra.

Anka witaj :happy::happy::happy::happy:a to branie :-D:-D:-D:-Dale super ;-);-);-);-);-)
Lunka słuchaj a na te bóle głowy brałaś kiedyś "tryptany"to lek na migrenę na receptę ale ponoć rewelka :tak:moja mama miała migreny takie z mroczkami i wymiotami i to jej pomagałao :tak:a z medycyny naturalnej to może spróbuj np ekstrakt z krwawnika pospolitego (dostaniesz w aptece sklepie zielarskim) no i zalecane jest też przyjmowanie magnezu :tak: i picie meliski :tak:

Kernus gratki dla Misia za ząbki :tak::tak::tak::tak:Antek z lekka młodszy a ma już wszystkie jedynki dwójki trójki i czwórki tak więc czekamy jeszcze tylko na piąteczki :tak::tak: moja bratanica teraz juz 16 letnia panienka nie ma wcale 3 :tak:ani górnych ani dolnych nie miała mlecznych i nie ma stałych :no:ale zęby się tk ułożyły że wcale tego nie widać:no:wiem że bratowa jeździła z nią na rentgen i nie ma wcale zalążków tych zębów chyba tak to się nazywa :sorry::sorry:
my z czarkiem tez na piatki czekamy choc nie da sobie sprawdzic bo moze juz je ma:eek::eek::eek:
hmmmmmmm:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:no to jestem nadgorliwa :eek::eek::eek::eek::eek::eek:bo białych ubrań to oni maja full ale mi się zawsze wydaje że ręcznie lepiej to dopiorę tym bardziej że najpierw szarym mydłem zapieram potem w proszku do białego mocze a potem piorę :eek::eek::eek:no ale sa naprawdę białe o :-p:-p:-p:-p:-p:-p
jestes jestes:tak::tak::tak:
u nas malo bialych rzeczy a jak mam biale wyprac to piore z blekitnymi i jasno zielonymi ciuszkami mlodego ktore wiem na 100% ze nie farbują:tak::tak:
nie chce mi sie prac recnie:no::no::no:
W lany poniedzialek pojechalismy na disco.Kurcze ale bylo fajnie:tak::tak::tak::tak:
Nie wiedzialam ze mam jeszcze takie branie:szok::szok::szok:Normalnie chlopaki sie poszarpali:szok::szok::szok:Sama jednemu chcialam walnac w pysk:wściekła/y::wściekła/y:Palnat bedzie mnie za dupe lapal:wściekła/y::wściekła/y:
Wtorek wszyscy chporzyt bo popilismy wiec wyjazad sie przesunal o dzien

Ja od rana piore i prasuje.Zupke ugotowalam i wlasnie Laura wcina:-)
Musze na zakupki sie uac bo w lodowce brak mleczka

cdn
bo ty laska jeste na 102 ino sie o ciebie szarpac;-);-):-p

czarek jeszcze spi mnie leb troszku cmi a to za sprawą waszego poleconego filmu:-p:-p
tak ryczałam ze czasem to sie az zanosiłam, glupia moze jestem ale....
dam mamie film to jak sobie poryczy to moze jej troszke ten stresik przejdzie;-)

reklama
hej '

widze ze super tematy macie ale temat papierosów mnie nie dotyczy bo u mnie nikt nie pali całe szczeście:-):-):-)
Kerna popieram bo ja tez bym opierniczyła :-)

Mainka córe masz dobra , teksty to ona nie wiem skąd bierze ale chcialabym zobaczyc mine Twojego ak ona mu to wszystko mówiła:-D:-D:-D, a biale pranie reczne to podziwiam bo ja wszystko do pralki wrzucam i jest oki.

Siostra widze ze i ty zawitałas wkońcu :-)po co na dysk ubralas mini wtedy by cie nie łapali za tyłek:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie obiadek dochodzi :-D:-D byłam wczesniej u saiadki troche pogadałysmy bo kobita mi sie stresuje musiala sie wygadac , tak to jest jak sie ma dwójke dzieci naglowie cała chałupe marudnych rodziców w podeszłym wieku i jeszcze budowe domu :rofl2::rofl2::rofl2:i tak ja podziwiam ze jeszcze jakos normalnie funkcjonuje ale juz nie dlugo i pewnie pójdzie na swoje to odżyje troche:-):-):-)

Obudziłam wlasnie męża zeby wstawał do pracy bo nim sie wykąpie zje i wyszykuje to do 17 mu zejdzie:tak::tak::tak:

Ja mykam zrobic kawke jeszcze z m wypije i ide na podwórko bo wkoncu słoneczko u mnie zwitało:-):-):-) poszleje troszke z moimi pieskami:-):-):-)

Do góry