No i przyszłam w łaski.
Skończyłam myć podłogi, sprzatać, byłam na zakupach, kwiatków nie przesadziłma, bo nie mięli ziemi do palm, al ekupiłam kartony kolorowe i małej zrobiłam pożądeczek, naszafie kupa zabawek takich co na zmiane jej daje, zeby sie za bardzo nie nudziło, ciuszki na lato w wersalce, książeczki n aktóre jeszcze jest za mała w łózeczkowej szufladzie, no to teraz wszystko ładnie pochowane i atmosfera jakaś żadsza, hihi
No i jak już pranie skończyłam, podłoga ma doschnąc a my szykowac do wyjścia to sie zachmurzyło, aż szaro i ciemno i tyle chyba z tego spacerowania dzisiejszego:-(
Kerna ja Ci sie w cale a w cale nie dziwię. U nas się nigdy nie paliło( wracam do posta po godzinie chyba, mała zaciągnęła mnie do zabawy teraz wcina obiadzio) a jak urodziła się malutka to i u moich rodziców wprowadziliśy zakaz palenia na czas naszego przyjazdu.
Mała czesto jeździ do mojej chrzestnej i babci ( mieszkają w jednej kamienicy ) i u nich niesty się pali( u cioci), mała tylko wchodzi sie tam przywitać, jak akurta nie mają gości to palą na korytarzu przy schodach, al ejak ktoś u nich jest to juz lipa. Ale mimo wszystko, uważam, że zdrowi dzieck ajest wazniejsze od grzeczności. Albo egzekwują to wszyscy, albo mała tam nie chodzi i już.
a na poprawę humorku napisze wam moją i Piotrka rozmowę z wczoraj z Julką :-)
Julia była wczoraj zainteresowana nitką dentystyczną jak jej się używa i wogóle po co ...no więc jej wytłumaczyłam ..potem pyta czemu ja używam innej niż Piotr??? no to jej tłumaczę że ja najbardziej lubię miętową oral b i dlatego ją kupuję a Piotrek jej nie lubi tylko blenda med i takiej używa więc taką sobie kupuje.....
dla mnie temat wyczerpany ....
siedzimy wieczorkiem oglądamy fakty a Julka do Piotra tekst....Piotr wiesz mama to najbardziej lubi ORAL......mina Piotrka bezcennaPiotr do niej Julka a skąd ty to wiesz?????Julka no mama mi powiedziała Piotrek Julka no coś ty Julka no tak serio serio....... Piotr Julka eeee nie możliwe że ci mówiła a Julka ze stoickim spokojem Piotr my sobie mówimy z mamusią o wszystkim wkońcu jesteśmy kobietami PiotrMalina no co ty???!!!!!!! ja no tak kochanie sęk w tym że wy chyba o 2 różnych rzeczach mówicie Piotrek ????????? a Julka ze spokojem Piotr my rozmawiamy o nitce dentystycznej tak?????? Piotr aaaa o nitce julka a Julka Piotr ty jesteś niemożliwy ty znów o sexieskąd załąpała i jak nie wiem ale wylismy z tego długi czas i od teraz na topie jest tekst"mama lubi oral" w domyśle oral-b
nie no po prostu śmiech jak nic. Mam lubi oral, hehehe, a co nie?
hehehe
a mężuś ładnie się zachował
no no no, to teraz będzie gryzł, hihi. Moja jak dostała pierwsze zebole to lubił nas podgryzać, nie przymierzając jak szczeniaczek-sprawdzała ile może, hihi. Na szczęscie jej już przeszło, ale ostatnio jak mnie w zabawie ugryzła w dłoń, przy kciuku, to 3 dni sine wchodziło
No i tak, mała wcina żeby móc pójść na plac zabaw, jednak zaryzykuję, przy okazji odwiedzimy moja mamę, zrobięjej masaż, bo plecy jej wymiękły przy robocie. Wrócimy z Piotrkiem samochodem, więc już na wieczór nie zajrze, al eoczywiście będe z rańca.
No to sprawdze jeszcze coście ciekawego naskrobały jak mnei mała zbałamuciła do zabawy, hihi