reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natalineczka no co Ty!!:szok::szok::szok::szok: Ja znajac swoje możliwości zabroniłabym w ogóle brać dziecko i zbliżać się do niego:no: dla mnie nie ma przebacz. Zdrowie dzieci śa dla mnie najważniejsze choćby wszyscy mieli się poobrażać, no a jak mają pustą głowę to ich problem. Ja nie pozwolę, żeby mi tu fajczyli pod drzwiami koniec kropka. Awanruta i niech się obrażają ile chcą. Na mojego M liczyć w tym temacie nie mogę, bo on to ma charakter przesadnie ugodowy. Na wszystko się zgadza i nic mu nie przeszkadza. Ostatnio pojechaliśmy do jego rodziny, oczywiscie w domu siwo, a on nic. A ja nie będę czekać aż we własnym domu odważy się powiedzieć dwa zdania, albo AŻ otworzyć okno...więc zrobiłam to sama i oczywiście mojemu się za to dostało. Bo mojej rodzinie nic nie powie bo wiadomo, no ale swojej....

reklama
Natalineczka no co Ty!!:szok::szok::szok::szok: Ja znajac swoje możliwości zabroniłabym w ogóle brać dziecko i zbliżać się do niego:no: dla mnie nie ma przebacz. Zdrowie dzieci śa dla mnie najważniejsze choćby wszyscy mieli się poobrażać, no a jak mają pustą głowę to ich problem. Ja nie pozwolę, żeby mi tu fajczyli pod drzwiami koniec kropka. Awanruta i niech się obrażają ile chcą. Na mojego M liczyć w tym temacie nie mogę, bo on to ma charakter przesadnie ugodowy. Na wszystko się zgadza i nic mu nie przeszkadza. Ostatnio pojechaliśmy do jego rodziny, oczywiscie w domu siwo, a on nic. A ja nie będę czekać aż we własnym domu odważy się powiedzieć dwa zdania, albo AŻ otworzyć okno...więc zrobiłam to sama i oczywiście mojemu się za to dostało. Bo mojej rodzinie nic nie powie bo wiadomo, no ale swojej....
nie no zabronic nie moge, ale zawse upominam najpierw grzecznie a jak sie grzecznie nie da to niegrzecznie i juz:tak::tak:

Papierosy temat rzeka......
ja przy swoich dzieciach nigdy nie paliłam o tak żeby w domku zapalić a dzieci obok :no::no::no:nawet jak nam się czasami zdażało w domu zapalić to jak dzieciaki spały to w łazience w oknie ale i tk smród był i kiedyś julka powiedział nam że smród jest taki w łazience że ona rano się brzydzi myć tam zęby i się skończyło chodziliśmy na dwór :tak:a jak mieszkałam z mamą to...mama tata kto przyszedł to palił owszem nie u mnie w pokoju ale przy dzieciakach jak były u mamy w kuchni tak :-(no i nic nie mogłam powiedzieć bo nie byłam u siebie moja mama miała swój ulubiony tekst "to mój dom ja tu jestem pania a jak się nie podoba to brac torbę i wyp********" no to wziełam i wkońcu poszłam :-p:-p:-p:-p:-p:-p moi rodzice pod tym względem sa nie reformowalni :no: ale jak przyjeżdżają do mnie to wiedzą pali się na dworze albo wcale i tyle :tak:
Ja mam mieszkanko sprzątnięte zupka z wczoraj jest Antonio śpi Julia z Adamem u siebie graja w bierki więc trochę luzu :tak:ale sobie wymyśliłam że zaraz zrobie porządek w łazience z kosmetykami (bo się ostatnio posmarowałam przeterminowanym kremem i myślałam że mi skóra z twarzy zejdzie :angry:" Julki gumkami spinkami i tak ogólnie trzeba by nawet pralkę odsunąć i za nią wytrzeć bo tam tez z lekka kurzu się pałęta ale trzeba poczekać aż skończy prać bo z wodą to za ciężka jest :-D:-D:-D
a na poprawę humorku napisze wam moją i Piotrka rozmowę z wczoraj z Julką :-)
Julia była wczoraj zainteresowana nitką dentystyczną jak jej się używa i wogóle po co ...no więc jej wytłumaczyłam ..potem pyta czemu ja używam innej niż Piotr??? no to jej tłumaczę że ja najbardziej lubię miętową oral b i dlatego ją kupuję a Piotrek jej nie lubi tylko blenda med i takiej używa więc taką sobie kupuje.....
dla mnie temat wyczerpany ....
siedzimy wieczorkiem oglądamy fakty a Julka do Piotra tekst....Piotr wiesz mama to najbardziej lubi ORAL......:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmina Piotrka bezcenna:-D:-D:-D:-DPiotr do niej Julka a skąd ty to wiesz?????Julka no mama mi powiedziała:rofl2: Piotrek Julka no coś ty:szok::szok::szok::szok: Julka no tak serio serio....... Piotr Julka eeee nie możliwe że ci mówiła:szok: a Julka ze stoickim spokojem Piotr my sobie mówimy z mamusią o wszystkim wkońcu jesteśmy kobietami :-D:-D:-D:-D:-D Piotr:szok::szok::szok::szok:Malina no co ty???!!!!!!! ja :-D:-D:-D:-D:-D:-Dno tak kochanie sęk w tym że wy chyba o 2 różnych rzeczach mówicie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Piotrek ????????? a Julka ze spokojem Piotr my rozmawiamy o nitce dentystycznej tak?????? Piotr aaaa o nitce julka :-D:-D:-D:-D:-D:-Da Julka Piotr ty jesteś niemożliwy ty znów o sexie:-D:-D:-D:-D:-D:-Dskąd załąpała i jak nie wiem ale wylismy z tego długi czas i od teraz na topie jest tekst"mama lubi oral" w domyśle oral-b:-D:-D:-D:-D:-D

No i Kubek śpi od godziny a ja obiadek robię. Podłogę umyłam bo jak zobaczyłam po wczorajszej śmietanie kafelki to aż wstyd :zawstydzona/y: cieplutko się zrobiło więc jakiś spacerek przed żaganiem się zaliczy :tak: wczoraj kupiłam M koszulę i marynarkę taką do jeansów i dałam 32zł za wszystko :tak: niech ma i się cieszy :-p
Malinka normalnie konwersacja zajefajna z Julką :-D:-D:-D:-D się uśmiałam :-) no to teraz wiadomo że Malinka lubi oral :-D:-D:-D:-D:-D:-D lecę do kuchni do wieczorka :tak:

Papierosy temat rzeka......
ja przy swoich dzieciach nigdy nie paliłam o tak żeby w domku zapalić a dzieci obok :no::no::no:nawet jak nam się czasami zdażało w domu zapalić to jak dzieciaki spały to w łazience w oknie ale i tk smród był i kiedyś julka powiedział nam że smród jest taki w łazience że ona rano się brzydzi myć tam zęby i się skończyło chodziliśmy na dwór :tak:a jak mieszkałam z mamą to...mama tata kto przyszedł to palił owszem nie u mnie w pokoju ale przy dzieciakach jak były u mamy w kuchni tak :-(no i nic nie mogłam powiedzieć bo nie byłam u siebie moja mama miała swój ulubiony tekst "to mój dom ja tu jestem pania a jak się nie podoba to brac torbę i wyp********" no to wziełam i wkońcu poszłam :-p:-p:-p:-p:-p:-p moi rodzice pod tym względem sa nie reformowalni :no: ale jak przyjeżdżają do mnie to wiedzą pali się na dworze albo wcale i tyle :tak:
Ja mam mieszkanko sprzątnięte zupka z wczoraj jest Antonio śpi Julia z Adamem u siebie graja w bierki więc trochę luzu :tak:ale sobie wymyśliłam że zaraz zrobie porządek w łazience z kosmetykami (bo się ostatnio posmarowałam przeterminowanym kremem i myślałam że mi skóra z twarzy zejdzie :angry:" Julki gumkami spinkami i tak ogólnie trzeba by nawet pralkę odsunąć i za nią wytrzeć bo tam tez z lekka kurzu się pałęta ale trzeba poczekać aż skończy prać bo z wodą to za ciężka jest :-D:-D:-D
a na poprawę humorku napisze wam moją i Piotrka rozmowę z wczoraj z Julką :-)
Julia była wczoraj zainteresowana nitką dentystyczną jak jej się używa i wogóle po co ...no więc jej wytłumaczyłam ..potem pyta czemu ja używam innej niż Piotr??? no to jej tłumaczę że ja najbardziej lubię miętową oral b i dlatego ją kupuję a Piotrek jej nie lubi tylko blenda med i takiej używa więc taką sobie kupuje.....
dla mnie temat wyczerpany ....
siedzimy wieczorkiem oglądamy fakty a Julka do Piotra tekst....Piotr wiesz mama to najbardziej lubi ORAL......:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmina Piotrka bezcenna:-D:-D:-D:-DPiotr do niej Julka a skąd ty to wiesz?????Julka no mama mi powiedziała:rofl2: Piotrek Julka no coś ty:szok::szok::szok::szok: Julka no tak serio serio....... Piotr Julka eeee nie możliwe że ci mówiła:szok: a Julka ze stoickim spokojem Piotr my sobie mówimy z mamusią o wszystkim wkońcu jesteśmy kobietami :-D:-D:-D:-D:-D Piotr:szok::szok::szok::szok:Malina no co ty???!!!!!!! ja :-D:-D:-D:-D:-D:-Dno tak kochanie sęk w tym że wy chyba o 2 różnych rzeczach mówicie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Piotrek ????????? a Julka ze spokojem Piotr my rozmawiamy o nitce dentystycznej tak?????? Piotr aaaa o nitce julka :-D:-D:-D:-D:-D:-Da Julka Piotr ty jesteś niemożliwy ty znów o sexie:-D:-D:-D:-D:-D:-Dskąd załąpała i jak nie wiem ale wylismy z tego długi czas i od teraz na topie jest tekst"mama lubi oral" w domyśle oral-b:-D:-D:-D:-D:-D
julka jak zwykle bezbłędna:-D:-D:-D:-D:-D
a jest taki kawal przychodzi facet do dentysty i mowi oral-b a dentysta z wielkim usmiechem anal cacy :-D:-D:-D:-D

a co do papierosow to u nas w dom tez sie nie pali:no::no:
m jak jest to pali w kuchni i zamyka drzwi i otwiera okna a czarek i tak do kuchni nie wchodzi a jak juz jest ladnie to pali sie juz na balkonie:tak::tak::tak:
ostatnio mnie zaskoczyl bo ja w kuchni pieklam na swieta a m ze szwagrem sie "zegnali" bo ten do szwajcarii wyjezdzal i chcieli sobie zapalic a m mowi to chodz do lazienki bo tu natala piecze to nie bede jej chuchal:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jak nigdy, dumna z niego bylam i pozwolilam mu sie z tym bratem "pozegnac"

A ja ogłąszam wszem i wobec, że mojemu małemu cudakowi idą ząbki:-):-):-) w dodatku trzy na raz i to jeszcze czwórki:confused2::confused2::confused2: co się będzie działo. A w ogóle to normalne jest, że on będzie miał na dole jedynki i czwórki bez dwójek?? Już ponad półtora roku ma a tylko jedynki na dole:cool:

:-D:-D:-D:-D oral be,anal cacy:-D:-D:-D:-D:-Dświetne
Malinka ja od zawsze wiedziałam,ze lubisz oral:-D:-D:-D:-D:-D
Julka jest bezbłędna,skad ona pomysły na tekściory bierze,a zapisujecie jej teksty ,miałaby świetna pamiątkę.

Ksawierek u kolegi,Klaudia zaraz na siatkówke jedzie.Ja mam wolne ,to w nagrodę za ranek z Klaudia:-D

U nas w domu ,nigdy sie nie paliło przy dzieciach tylko na dworzu,sporadycznie K palił rano w łazience,a jak przy imprezie sie zapaliło w domu to smród aż w oczy szczypał i wszyscy wychodzili w końcu:tak:Ale kiedy to było ,rany ja juz prawie 3 lata nie pale:szok:ale też dopiero zbijam co mi doszło po rzuceniu:sorry:

Kerna nie znam sie na zębach,gratulejszyn dla Michasia ,a co do dwójek ,moze taki jego urok:tak:

...oral be anal cacy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Di to przed 22 na forum ogólnym takie teksty :-D:-D:-D:-Dno zaraz nam Justys z Medeą dadzą :-p:-p:-p:-pi w tym momencie pozdrawiamy naszych modów :-):-):-):-):-):-):-)
Antocha wstał więc i reszta watachy nadciągnęła do pokoju :cool: zdążyłam łazienke z lekka ogarnąc i białe ubrania namoczyć :tak:słuchajcie bo mój Pietrucha się ze mnie smieje wy tez białe ubrania typu podkoszulki bluzki skarpetki staniki majtki moczycie wcześniej a potem pierzecie ręcznie????bo ja tak i ietrucha się śmieje że ja nadgorliwa jestem :sorry::sorry::sorry::sorry:
Kernus gratki dla Misia za ząbki :tak::tak::tak::tak:Antek z lekka młodszy a ma już wszystkie jedynki dwójki trójki i czwórki tak więc czekamy jeszcze tylko na piąteczki :tak::tak: moja bratanica teraz juz 16 letnia panienka nie ma wcale 3 :tak:ani górnych ani dolnych nie miała mlecznych i nie ma stałych :no:ale zęby się tk ułożyły że wcale tego nie widać:no:wiem że bratowa jeździła z nią na rentgen i nie ma wcale zalążków tych zębów chyba tak to się nazywa :sorry::sorry:

reklama
Malina powiedz,że białe pierzesz ręcznie dlatego ,ze masz tych ubrań na tyle mało ,ze ruski rok byś czekała,az ci sie pralka nazbiera.......
bo jak nie ,to nadgorliwa jesteś:-D:-D:-D

Do góry