reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dorotko to sie chyba Oliwka dogadala dzis z moim Antonio :baffled:bo on tez od rana ma nerwa jakiegos chce żeby go nosic (ale to chyba wina świąt i zbyt długo tatus go nosił bo on taki kochany) rozlewa krzyczy nerwa ma płacze no dzieci nase słoneczka kochane.......:sorry2::-D
Dorotko hmmm ...a ty nie ustaliłaś z G miesięcznej kwoty alimentów płatnej do....?????bo my tak z ex mamy płaci określona kwote do 10 każdego m-ca.a prócz tego kupuje im a to jakiś soczek jak do nich przychodzi a to buty im kupił zimowe a to cos z ubranek co jakiś czas..a np teraz mamy podział on kupuje dzieciakom do szkoły książki ja całą resztę zeszyty bloki długopisy buty na zmiane plecaki itp...myślę że to uczciwy podział mi daje ożliwość planowania on na moje pytanie kiedys no wiesz teraz im kupisz a potem mi wypomnisz że ty musisz im kupować a płacisz alimenty...powiedział słuchaj ale to moje dzieci mam to kupuję nie bede miał nie kupie w błoto nie wywalam a im potrzeba....więc spoko chce kupuje owszem pyta mnie np przed zakupami co im potrzeba :tak:myślę że podstawa to usiąść i pogadac z G co kiedy i jak ...ty musisz mieć kochana pewność że np 5 każdego m-ca dostajesz od niego 400 zł na Oliwkę...a prócz tego dostajesz jakąś tam kase i masz na coś innego nie możesz żyć w niepewności:no:
JUSTA przypomniało mi sie kochana w realu są b.ładne wizytowe sukieneczki w rozmiarach od 80 cm do 152:tak:cena śmieszna bo 39 zł a sukieneczki różne były jedne śliczne z lekkiego materiału w biało czarną krateczke ze srebrną niteczka takie sukieneczki babki śliczne dużo różowych białych ecru ,błękitnych naprawdę duży wybór modeli fasonów i kolorów mnie te w krateczke to zachwyciły :tak::tak::tak::tak:

reklama
ale naskrobałyscie jak byłam na spacerku:-p:-p

kerna moja babcia szyje staniki:rofl:
śliczna jesteś:tak:

yhm.. nie pamietam co miałam jeszcze napisać...

aaaa miaam spaghetti na obiad- zeżarłam peeeeeeeeeeeeełny talerz az wychodziło i jestem straszni eobjedzona.. ale.... jeszcze bym zjadła:-D:szok::szok:

Medea a jak wózek ci sie sprawuje ??????????????
macie też takie śliczne słonko???
serio twoja babcia jest gorseciarką???ale super jak ja bym chciała znac gorseciarkę :tak::tak::tak:
sagetii jami uwielbiam z sosem pomidorowym.... a ja mam dziś zupinę ...ale jak dietka to dietka:baffled:jak sobie wspomnę jak mnie ten woreczek bolał to :sorry2::sorry2::sorry2:

no dzięki dziewczyny za komplementy..przynajmniej Wy poparwicie mi humor;-)
Malinka a z tym woreczkiem to wierze Ci jaki to ból, bo moja mama miała. Pamiętam ją jak zwijała się miesiacami, wymiotowała itditp...aż w końcu poszła do lekarza i kamyki przeogromne:sorry2: wyciagali jej laparoskopowo, do tego zapalenie trzustki od tego wszystkeigo..ile sięwycierpiała to jej. Jak dietka pomaga to super!! Leki bierz i żeby się rozpusciły france:tak::tak:
Medea spaghetti...emmm a ja w końcu zrobiłam kopytka:-D:-D:-D:-D nawet wyszły i wyciagnełam taką samą ilosć z gara:szok: hehe ale jakis taki smak..nie wiem a jak da się za dużo mąki to mogą być też nie dobre nie??
Malinka to super, że czegoś się dowiedziałąś, spokojnie jak znajdziesz chwilkę to mi pw napiszesz;-):-)
Dorotka kochana bez kasy to jak bez...no chyba wszsytkeigo. Kurcze musisz to jakos rozwiazać a taki ukłąd i ustalenie stawiki to super pomysł i G musi siędostosowywać. To nadal jego dziecko i on jest za nie odpowiedzialny mimo wszsytko. A ja no widzisz sama...nie dosć że w ciąży, to takie mi cyrki urządza. Nie zniose. I jeszcze wściekałą się po mnie że zachowujęsiejak nienormlana i w ogóle wszsytkiego mu zabraniam...dupek. Mam głęboko jego przeprosiny, jak kiedyś mnie przeprosi bo wiem, że on się nie zmieni...Nic nie wydoroślał.

Ostatnia edycja:
Ja znowu tylko na chwilke bo taka piekna pogoda ze zaraz wychodzimy:tak::tak:probowalam jzu wczesniej wejsc na BB ale cos sie dzieje z moim netem ze ciezko go odpalic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wybaczcie ze znowu nie odpisuje ale postaram sie wejsc wieczorkiem i troszke poczytam:tak::tak::tak:

Dzwonila do mnie ANKA i dzisiaj wracaja do domku:tak::tak::tak:takze w domu beda kolo polnocy moze

Kerna,odkad pamietam to ty kopytka robisz:-Djuż chyba zawsze będziesz mi sie kojarzyć:-Djak za duzo maki to twrdsze sa ,ale ja tam wolę takie niz rozpadające sie kluchy.
Spagetti ,mniam w przyszłym tyg.zrobię.Malinka makaron pełnoziarnisty i sosik to chyba mozesz,zrób sobie mini klopsiki gotowane ,wrzuc do sosu pomidorowego,łuuu,ale mam chętkę:baffled:
Dorotka dokładnie ,dziewczyny juz powiedziały ,to nie moze być co łaska,.tylko konkretnie,tego dnia masz dostawać określona kwote i juz,nie jesteście razem ,a ty sie martwisz tak samo jak byliście razem,to nie twój problem ,a jego obowiazek,a składałaś papiery jakieś do sądu o alimenty??

czesc kochane!!!!:happy:

kerna-sliczna z Ciebie kobietka,synka tez masz kochanego!!a co do M to szkoda gadac,nie powinien Cie denerwowac.

dorotka-nie masz innego wyjscia jak ustalic z G ile i do kiedy ma ci płacic,nie mozesz życ bez kasy!!a to jest jego obowiązek żeby wam placic.
badz twarda i ustal z nim wszystko kąkretnie co i jak.powodzenia!!!

malinka-super mamcie z exs stosunki,widac że mu na dzieciach zależy i pomaga Ci jak może.żadko sie zdarza żeby byly taki dobre relacje po roztaniu.

madeuska-ale mi smaka narobiłas z tym spagetti.:-p

witam sie i ja.od wczoraj prubóje napisac cos do was i nie moge bo mi net szwankoje juz mam go dosyc!!!!!!!!!!!!!!!!:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzisiaj byłam z blizniakami w poradni wczesnej interwencji i musze sie wam pochwalic ze pani dr.wypisala ich juz z rehabilitacji,:tak:strasznie jestem szczesliwa ze moje blizniaki sie juz prawidlowo rozwijaja.oczywiscie kątrolna wizyta bedzie jak bedą mieli 1,5 roczku.ale teraz jest wszystko jak w najlepszym porządku.:tak:teraz walcze z nimi zeby zasneli ale jak na razie nie maja ochoty.:dry:

Ja przy kawce siedzę i jak tylko ją wypiję to trzeba po Maję skoczyć i o biedronkę zahaczyć bo obiecałam moim dzisiaj zapiekanki a żółtego sera nie mam :no::no:
Co do zwrotu z pita to u nas odgórnie (czyli przez mnie) jest ustalone że płacimy z niego ubezpieczenie na samochód i tak jest już od kilku lat :tak::tak::tak: a reszta co zostaje to są już groszowe sprawy więc Majka jakieś ubranko dostaje :tak::tak::tak:
Kerna bardzo ładna z ciebie kobitka a mężem potrząśnij porządnie to się opamiętaj, ty teraz nie powinnaś się denerwować bo potem dzidzia będzie płaczliwa :tak::tak:
Dorota tak jak dziewczyny pisały pogadaj z G i ustalcie ile ci płaci co m-c i kiedy, w końcu za coś żyć musicie :baffled::baffled::baffled:
Lunka faktycznie ładny ten film - płakałam jak bóbr :-:)-:)-(

Mi sie tez juz ściagnął ,ale chyba dzis juz nie dam rady obejrzeć.
Kurczę musze i ja sie rozliczyć w końcu,u mnie to taka groszówka będzie ,ze w zadnym razie na ubezpieczenie auta by nie starczyło:-D
Ja mam ochotę na pizze ,chyba jutro zrobie na obiadek..................tak coś mnie kusi wizje ciągnącego sie sera z keczupem:-D

reklama
Do góry