witam popoludniowo
z wyjcem za plecami
posadzilam ja w koncie na stoleczku "karny jezyk"
bosze to chyba dopeiro prawdziwy bunt dwulatka albo brak swiezego pwoeitrza bo w sumie od soboty siedzi w domu i ja roznosi i pewnie dlatego e chora
mam na mysli Weronike
wszytsko na nie, wszytko na przekor,malpa bije Pauline
albo sie za duzo sasiada zza plotu zaogladala bo on tak wlasnie robi
ehhhhh........
chalupke ogarnelam,na obiad zrobilam zurek-barszczyk,bo mialam rnic w siweta i mialam biala kielbaske wiec trzeba bylo zrbic.
poleciala po Pauline do szkoly
teraz juz kawke wypilam jak czytalam
za onem dalej szaro buro
tyle ze nie pada i nie ma mgly
o maly wlos a zapomnialabym o p urodzinach
mimo bolacych plecow pojechal z ojcem do lasu,taki plus ze ja mam spokoj ale mam nadzieje ze to sie nie skonczy gorzej.....
Witam.
Dziś Kubusia komisja .
Trzymajcie kciuki o 14.40
;-);-)
Uciekam,bo czasu brak...
Miłego dnia.:-):-)
trzymam kciuki
daj znac jak poszlo
sama bym babe rozniosła jakbym mogła
witam sie porannie
u nas sliczne sloneczko, i nie widze wiatru, zaraz zmykamy na dół ktoś musi z mama posiedziec
obie slomiane wdowy jestesmy;-)
z goscmi sie pozegnac bo nie wiem o ktorej pojada,
pozniej moze na dzialke pojedziemy zeby mama miala zajecie, co by za duzo nie myslala
bo po tych swietach to masakra jakas
ale o tym to gdzie indziej;-)
a snieg nadal lezy?????????????????????????????
n
m ma chorobowe do konca tygodnia - nie widzi mi sie to
bo chlopa miec w domu to oj
ale przydal sie wczoraj posprzatal malemu pokoj
potem zajal sie mala
dobra ja zmykam na jakis czas :-)
a na 20:30 do gina - ktos bedzie musial przyjsc do dzieci....
moj na szczecsie na urlopie bo by musial brac zwolnienie
a chlop chory w domu to przeklenstwo
a kto z dziecmi-no przeciez ma chlopa w domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daj znac jak wyniki
a mnie dzis by chlop rozjechal
my z Paulina przechodzilsymy na przejsciu a ten skrecal na rondo i zamiast sie rozgladac to patrzyl tylko czy z lewej mu nic nie jedzie
slepy palant!!!!!!!!!!!
do tego kierunke wlaczyl jak juz wjechal na rondo bo inaczej bysmy poczekaly
alez mu wiache poslalam
szkoda ze nie slyszal
Witam kochane środowo
Adam w szkole Julia w domu z bólem ucha :-(Antek śpi :-)
Ja od rana zabrałam się za sprzatanie prasowanie gotowanie zupki ...no moc roboty chłop w pracy wróciła normalność ;-)
a co do biedronki to u nas spodni niet
a szkoda i pajacy do spania też nie ma
a szkoda za to są śliczne półbuciki od numeru 22 do 28 śliczne oglądałam fajnie się podeszwa zgina takie mięciutkie myślę że dla dzieci fajne do chodzenia
a i proszek persil na promocji był
Kerna gdzie jesteś????????????????martwimy sie o ciebie:-(
no wlasnie
wole taka normlanoscia niz posiadowy za stolem
a masz racje-zapomnialam o butkach
u nas to i takie sandalki jakby byly,takie polbuty z wikeszymi dziurkami
i chlopiece i dziewczece w srodku sora bo ogladalam ale na moja nie bylo rozmiarow
U nas spoks ,rano sie zwlokłam z łóżka za 10 siódma ,bo na pieszo do szkoły z psami wiec trzeba....zapomniałam Ksawierkowi kapci ,stroju na gimnastyke i na przebranie ubranka,poszłam sobie zupełnie beztroska
i Ksawek biegał na boso ,aż mu mamusia dowiozła
My po drodze z m mieliśmy mała wymiane zdań ,bo tyle rzeczy trzeba zrobić tyle pieniedzy potrzeba nie wiadomo z której strony łatać najpierw ,a on z planem wymiany tapczanu
troszke mnie ponoisło,ale mu wyliczyłam co do joty na co trzeba,a tapczan nie zając spokojnie obśmiga w sumie jest nowy ,bo 3 letni tylko badziew teraz robią.Poniosło mnie trochę ,bo wypominki w listopadzie,ale zachowuje on sie czasami jakby nie wiedział o istnieniu pieniedzy
Sanitariat(kuchnia letnia)tez rozwalił cały ,bo trzeba odnowić ,i stoi rozbebeszona ,bo kasy ani widu ani słuchu,nerwa mam czasami na niego....
D
u nas jak Paulinie raz kapcie zginely to chodzila w szkole w butacg
a z chlopami i wydatkami to tak wlasnie jest
no w koncu
ale moze tak 2 slowa wiecej??????????
a mialsymy juz list gonczy wysylac za Toba
masz ten biust
a przymierzalas moze 80 E -moze trafisz jakis,bo w plecach tez pewnie troche spuchniesz
Witam. Kubek śpi, słoneczko świeci a ja siup i na bb na chwilkę
pranie się robi drugie jeszcze jedno trzeba zrobić, potem mama wyniesie do suszarni. Bezchmurne niebo jak nie wiem więc spacerek dzisiaj na bank będzie. Wczoraj Kuba dał tak popalić popołudniu że myślałam że wyskoczę przez balkon. Płacz wrzask histeria jak nie wiem
ale to na zęby bo w ciągu tygodnia mu 5 wyszło i się teraz trójki pchają
no masakra jakaś... ja zaraz lecę zupkę zrobić bo już się skończyła a nic innego nie chce mi się robić
ostatnio z M nie idzie się dogadać, już nie wiem o co mu chodzi
a myślałam że ja mam @
dobrze że ma służbę dzisiaj więc do jutra mam nadzieję otrzeźwieje
ja we wtorek do dentysty ostatniego zęba wyrwać
ach jak się cieszę i potem tylko leczenie oczywiście ze znieczuleniem bo inaczej się nie dam ;-) i jeszcze gin mnie czeka bo tabsy się kończą i trza cytologie w końcu zrobić
nie nadrobię wybaczcie bo kuchnia woła ale jedyne co mi wpadło w oczy to cycki Kerny
Kochana daj kawałek ja mam tylko skromne 75a :-(
wspolczuje zabkow,ale dobrze ze wychodza
Beata ,no rzeczywiście,masz zaganiany czas teraz 100 rzeczy do zrobienia
o co z tymi facetami chodzi ,kłopotyz nimi jak przeziebienie drogą kropelkowa sie roznosza ,czy co?
D
tak macie racje kochane faceci maja mózg tylko nie potrafiaą go jednak uzywać
dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lecę bo Kuba wstał, znowu godzinę spał i będzie mega marudny
ach zapomniałam się Wam pochwalić że wczoraj posadziłam go na nocniku i zrobił pierwszy raz siusiu
dzisiaj rano też :-) najgorsze jest to ze ta mała gnida wszystko rozumie co się do niego gada a sam nie chce mówić, więc nie zawoła kiedy chce siuku więc sama go muszę wysadzać ale przynajmniej zakuma do czego to służy hehe
idę zupę robić bo nie zdąrzyłam papa zajrzę jak Kuba mi da wieczorkiem
gratki za nocnik
Medea a jak wózek ci sie sprawuje ??????????????
macie też takie śliczne słonko???
2:
jakie slonko????????/
[
dzisiaj byłam z blizniakami w poradni wczesnej interwencji i musze sie wam pochwalic ze pani dr.wypisala ich juz z rehabilitacji,
strasznie jestem szczesliwa ze moje blizniaki sie juz prawidlowo rozwijaja.oczywiscie kątrolna wizyta bedzie jak bedą mieli 1,5 roczku.ale teraz jest wszystko jak w najlepszym porządku.
teraz walcze z nimi zeby zasneli ale jak na razie nie maja ochoty.
super!!!!!!!!!
zanim skonczylam posta to moja malap sie uspokoila jak posiedziala w kacie
a i bratowa z corcia wrocily dzis do domku
:-)
AS a co sie stalo?
zla ze tak pozno ozeczenie czy zla po samej komisji?