Kochana,a wiec jak ja robie taka miseczke na dwa dni dla nas to daje puszke kukurydzy,puszke ananasow i trzy cycki z kurczakaCycki gotuje i kroje na kawalki,dorzucam kukurydze,kroje ananaski i tez dorzucamdo tego daje tylko troszke soli i z 3 lyzki majonezudowikla-a mogla bys mi napisac dokladnie jak sie ta salatkę robi?
bede wdzieczna
Dolaczam sie do zyczen:-)ANABUBKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TWOJEGO CHŁOPA CO BY DOBRY BYŁ ....W KAŻDYM TEGO SŁOWA ZNACZENIUCO BY GÓRE FORSY ZARABIAŁ WIERNY BYŁ JAK PIES ALKOHOL LUBIŁ TYLKO OGLĄDAĆ I SEXU CHCIAŁ ZAWSZE I WSZĘDZIE ;-)MALINKA Z FAMILIĄ ps wiedziałam że ktoś miał 7 swięto tylko zapomniałam kto [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR]
Wszystkiego naj,naj
No bo gnojowi sie nalezalo i bardzo dobrzeA kochane zapomniałam mam gazetke z reala i dla komunistek info sa śliczne buciki omunijne dla chłopców i dziewczynek za 29 zł a naprawdę fajniusie rajstopki podkolanówki za 2.99 za 2 pary komplety bielizny za 9.99 majteczki i koszulki i dużo dużo innych rzeczy i właśnie stroje wizytowe dla chłopców i dziewczynek naprwdę fajne i tanie
AS co Kubulec zmalował??????
Anka wracaj szybko i szczęśliwie
Dowiklus ty zimą całe dnie na dworze a teraz to ty juz wiadomo na bb tylko nocą
Lidka ja tez robię sałatkę z ananasem i jest pyszota
Anabubka co za palanty teraz jeżdżą ja tak ostatnio tzn w czwartek z Julka szłam do reala po pampersy dla Antka i identyko my przechodzimy na pasach a szczawiki całą petą na pasy wpadają i po hamulcach my na bok ale wiąche puściłam taka że Julia mi powiedziała"mama mamuise nie przeklinają bo są mamami i damami...ale gnojowi się należało "no taka Juliny cięta riposta :-)
Madziula byłam na gg
moje chłopaki się bawią Julia ogląda z mamusią "jaka to melodia" tzn Julina całą soba ogląda a ja to jednym okiem tv drugim bbma sie tą podzielność uwagi
Popieram Juleczke hehe
My niedawno wrocilismy do domku i teraz sobie jemyPrzed wyjsciem mlodzi malowali farbkami bo dostali od mojego Ojca takie kaczuszki i do tego farbki i sie za to wzieli
Posadzilam Ich w kuchni przy takim malym stoliku,nalalam wody i mialam chwilke spokojuAle ile sprzatania po tej chwilceI do teraz nie moge doszorowac rąk moim dzieciom