reklama
no to atrakcji mialas sporo,witajcie laseczki
alez sie za Wami stesknilam
no kocjane swieta mialam pelne roznych atrakcji
a wiec do piatku sprztalam,w sobote pogoda sie popsula wiec szwgaier zawiozl nas ze swieconka.
pozniej mielismy isc do mojegotaty bo mial urodziny ale patrze ze Weronika jakas dziwnie ciepla-mierzez jej temp. i 38,5
wiec p z ia zostal a ja z Paulina poszlam
w nocy miala jeszcze goraczke 39 a ad ranem juz tylko 37 i w sumie po goarczace
w sobote przed 22 zostalam ciocia
u mojego brata urodzila sie corcai 3450g i 53cm,czarnulka
pikena babucha
bratowej o 3 rano w sbote zaczely wody odchodzic wiec pojechali do szpitala,zaczei wywolywac je porod i tak wylwolywali od 9 rano do 21,miala w koncu pelne rozwarcie i porzadne skurcze,siedzilaa nawet w wannie a dziecko zejc nie chcialo.
w koncu zrobili cesarke-okazalo sie ze mala byla gdzies prawdopodobnie raczka owinieta pepowina i sie zaklinowala i dlatego nie mogla sie urdzic
tak wiec bratowa przezyla prawie 2 porody
wiec w niedziele bylysmy u tesciow a pozniej u braciaka na pepkowym
w poniedzilae bylam u mamya p z Paulina pojechali w tescia strony prosic na komunie
wieczorem wrocilismy dod omu
ale Weronika cos mi wczoraj juz dziwnie oddychala,w ogole jakos ciezko
w nocy zaczela charcze jak poplakiwala i oddychala ciezko ale wczoraj siosra mi kupila w aptece SEPTOLUX - zamiennik tantum verde-ma ten sam sklad i tez dziala a kosztuje polowe
taniej
pol nocy dzis spalam niespokonie bo nasluchiwalam czy mala sie nie dusi,ale jakos do rana dotrwala
z racji ze szczepienia u nas we wtorki i po swietach to po 8 ledwo ja zapisalam
ale lekarz dopeiro od 14,ale poprsilam sasidake zeby nas zawiolza i bylysmy sporo przed 14 i dobrze bo dlugo nie czekalysmy a o 14 sie dziki tlum zrobil
Weronika ma zapalenie fgardla i krtani-ma bardzo czerwnoe gardlo,mocno powiekszone migdaly i ja wciaga powietrze to chrcze.
ale poki co bez antybiotyku bo jakis wirus u nas panuje
wrocilam przed 15 a o 16 jechalam do gina.nie ma dobrych wiesci od gina
po ginie poszlam do bratwoej i o maly wlos nie wzlalazma pod karetke
dotknal mnie zaszczyt umycia bratanicy bo sie tsrsznie obsrala smolka
pozniej zahaczylam jeszcze biedronke-jest sporo promocji-sa dresiki welurowe-bluza z kapturem i spodnie w roznych kolorach na wiek 6-18miesecy po 24zl chyba,ale bardzo fajne
sa tez male pajacyki za jakies grosze
do tego rowerek dzieceiy za 199zl i komoda chyba za 149zl:-)
zrobilam male zakupy i nawet mnie obslugiwala ta sama kasjerka co ostatnio zablokowalam kasy
a z atrakci-moj p dzis jezdzil ze swim ojcem wozil drzewo
wszytsko ladnie piekeni ale pod koniec szarpnal ciezszy klocek i upssss-kregosluptz japrawdopodbniej,bo on co jakis czas ma z tym problem
dobrze ze chociaz ma urlop to nie straci kasy za zwolnienie
ale za to ja chba w sobote pojade kupic Paulinie restze rzeczy do komunii,sobie buty i matreila na grasonke
a rate kto za mnie zpalaci?
no i starego wygonilam spac bo pwoeidzialam ze ja siadam dzis przed kompem:-):-):-):-)
i jestem
wybaczcie ale chyba nie nadrbie
bratowce porodu nie zazdroszcze,
zdrowka dla Weronisi
a znajdz jakiegos sponsora co rate zaplaci - bo sporo jeszcze wydatkow
nie pamietam co jeszcze mialam napisac
a powiem bratu zeby mi sciagnalja tez wczoraj ogladalam
a jak lubicie takie filmy to polecam
[video=youtube;hvLzhK7Vatw]http://www.youtube.com/watch?v=hvLzhK7Vatw[/video]
wiele ukladow w step up jest wlasnie z tego filmu
ciekawe ile mi policzywidze ze njapierw wszytskie do denstysty teraz do gina:-):-):-):-):-)
moj mi jako starej pacjentece to tanije trcohe polczyl
fajne wiesci - super,a o czym było
witamy, my juz tak trochę z innej beczki;-);-)
witam sie z wami babami
ja dopiero wrocilam do domku bylam u mamuski
a z malutkim dobrze wszystko trzyma i sie rozwija jak trzeba, usg nie mialam dopiero za 3 tyg ale to moze lepiej bo powiedzial mi ze plec to w 20 tyg a akurat bedzie 20 tydz;-);-);-)
ok spadam bo jakas padnieta jestem
do juterka;-);-)
ja mialam po Sewku najpierw nadzerke a potem cyste ciekawe jak bedzie teraztak, walczę z nią juz jakiś czas. Mam globulki dopochwowe, raz już miałam nimi kurację ale efekt marny. Teraz żałuję żenie posłuchałam Anabuby z tym kwasiorem, ale póki co to po ptokach.
no kochana, mało która dziecina daje mamusi taki prezencik w formi ewymarzonej przespanej nocki. Grtauluje, oby to sie czesciej zdazało, albo tak juz nawet zostalo!
Słuchajcie, oglądałamwczoraj z P film z Torrentów ściągnęłam-BEZ MOJEJ ZGODY-jeśłi któraś nie ogądała to polecam gorąco. Prze zcały film powstrzymywałam się od płaczu, mój nawet łezkę cichaczem uronił. Nie mogłam późńiej zasnąc, myśłałm, o życiu.
No pewnie że nie zaznaczyło. Miałam jeszcze pytanie Dorci chyba-tak kochana, pójde jeszcze do lekarza na konsultację tych wyników, bo trzeba przyczynę znaleźć, ale najpierw pójdę do okulisty, czy t czasem nie oczy i z tymi wynikami od razu u lekarza zawitam.
Jak już zaczęłąm się leczyć, to postaram się skończyć, wolę nei przerywac, bo później zacząć, to kolejne kilka lat-znając mnie.
No i jeszcze dentystę musze odwiedzić, bo ząb mnie rozbolał zaraz przed świętami, musze mieć gdzieś dziurkę, bo jak sie zaciągnęłam powietrzem zimnym, to rozbolał na maksa, a pobolewał juz czasem wczesniej i byłam u 2 dentystek i każda-pani!-wszystkie zdrowe. Jasne!
film sobie ogladne jak brata poprosze o sciagniecie
upsssss dentysta - ja tez bym sie musiala wybrac ale checi brak i kasy tez
co za ci..a jedna.... a rozszarp jaZawsze kupije w tym samym sklepiku na manhatanie, od jakiegoś czasu jest nowa stara baba, nie dość że brzydka i niemiła to jeszcze oszustka, kilka razy wcisnęła mi stary chleb, kłamie, ze czegoś nei ma, bo nie chce jej sie sprawdzić, bo trzeba sie nachylic pod lade, wczoraj po raz 3 sprzedała mi mleko z oststnim dniem do spożycia, a zaznaczam zawsze, że chce swierze, bo dla dziecka, albo wcale. Rozniosę ją dziś, przysięgam.
No właśnie, mnie też tak niby 4, niby 5, kto wie, czy nie pomiędzy, bo tak zawsze podejrzewałam. Musze isc do mojej starej dentystki, u niej kolejki straszne, ale wejde od tyłu i sie pieknie usmiechne, hehe, tylko nie bardz wiem co z mał, bo u niej od 6 rano trzeba stać, przyjmuje od 12, a Piotrek do 14 w robocie. Coś wymysle, najpierw pójdę z nią pogadać. poprosze o to skierowanie i zobaczymy.
Ana, nie musisz mnie loć, hehe, bede sie leczyć
Natalineczka555
kocham kochać :)
sama bym babe rozniosła jakbym mogłaZawsze kupije w tym samym sklepiku na manhatanie, od jakiegoś czasu jest nowa stara baba, nie dość że brzydka i niemiła to jeszcze oszustka, kilka razy wcisnęła mi stary chleb, kłamie, ze czegoś nei ma, bo nie chce jej sie sprawdzić, bo trzeba sie nachylic pod lade, wczoraj po raz 3 sprzedała mi mleko z oststnim dniem do spożycia, a zaznaczam zawsze, że chce swierze, bo dla dziecka, albo wcale. Rozniosę ją dziś, przysięgam.
No właśnie, mnie też tak niby 4, niby 5, kto wie, czy nie pomiędzy, bo tak zawsze podejrzewałam. Musze isc do mojej starej dentystki, u niej kolejki straszne, ale wejde od tyłu i sie pieknie usmiechne, hehe, tylko nie bardz wiem co z mał, bo u niej od 6 rano trzeba stać, przyjmuje od 12, a Piotrek do 14 w robocie. Coś wymysle, najpierw pójdę z nią pogadać. poprosze o to skierowanie i zobaczymy.
Ana, nie musisz mnie loć, hehe, bede sie leczyć
witam sie porannie
u nas sliczne sloneczko, i nie widze wiatru, zaraz zmykamy na dół ktoś musi z mama posiedziec
obie slomiane wdowy jestesmy;-)
z goscmi sie pozegnac bo nie wiem o ktorej pojada,
pozniej moze na dzialke pojedziemy zeby mama miala zajecie, co by za duzo nie myslala
bo po tych swietach to masakra jakas
ale o tym to gdzie indziej;-)
no i witam sie
nawet wyspana mala wstala o 3:20 a potem po 6 bo mojemu m dzwonil budzik no ale lezelismy do po 7
troche sobie juz ogarnelam,
ale trza byloby zjesc jakies drugie sniadanko,
chce dzis robic faworki - robilam na swieta i tylko wytrzymaly jeden dzien - taki mialy popyt
m ma chorobowe do konca tygodnia - nie widzi mi sie to bo chlopa miec w domu to oj
ale przydal sie wczoraj posprzatal malemu pokoj
potem zajal sie mala
dobra ja zmykam na jakis czas :-)
a na 20:30 do gina - ktos bedzie musial przyjsc do dzieci....
nawet wyspana mala wstala o 3:20 a potem po 6 bo mojemu m dzwonil budzik no ale lezelismy do po 7
troche sobie juz ogarnelam,
ale trza byloby zjesc jakies drugie sniadanko,
chce dzis robic faworki - robilam na swieta i tylko wytrzymaly jeden dzien - taki mialy popyt
m ma chorobowe do konca tygodnia - nie widzi mi sie to bo chlopa miec w domu to oj
ale przydal sie wczoraj posprzatal malemu pokoj
potem zajal sie mala
dobra ja zmykam na jakis czas :-)
a na 20:30 do gina - ktos bedzie musial przyjsc do dzieci....
anaconda27
styczniówka2006
Luna masz rację, opieprz porządnie babę
Ja też powinnam do gina na kontrolę iść ale jakoś mi się wybrać nie chce
Ja też powinnam do gina na kontrolę iść ale jakoś mi się wybrać nie chce
Witam i ja
z rana zawiozlam dzieci do szkoly i wio prosto na badania bo naczczo ledwo wysiedziałam w tej poczekalni bo troche ludzi było na badania dobrze ze gosciu ustąpil mi miejsca bo chyba bym sie przewróciła wyniki beda jutro wiec sie okaze , przy okazji zmierzyła mi cisnienie no i bez zmian i powiedziała mi ze mam mało wyczuwalne tak jakby serducho ostatnimi siłami biło ale powiedziala ze lepiej niskie niz wysokie bo przy wysokim nerki nie pracuja tak jak powinny wiec jakis plus jest niskiego cisnienia
Dobra teraz spadam bo umówiłam sie z kumpela ze ddo niej wpadne koło 11 a to juz po 10.30
wpadne pózniej
z rana zawiozlam dzieci do szkoly i wio prosto na badania bo naczczo ledwo wysiedziałam w tej poczekalni bo troche ludzi było na badania dobrze ze gosciu ustąpil mi miejsca bo chyba bym sie przewróciła wyniki beda jutro wiec sie okaze , przy okazji zmierzyła mi cisnienie no i bez zmian i powiedziała mi ze mam mało wyczuwalne tak jakby serducho ostatnimi siłami biło ale powiedziala ze lepiej niskie niz wysokie bo przy wysokim nerki nie pracuja tak jak powinny wiec jakis plus jest niskiego cisnienia
Dobra teraz spadam bo umówiłam sie z kumpela ze ddo niej wpadne koło 11 a to juz po 10.30
wpadne pózniej
Witam kochane środowo
Adam w szkole Julia w domu z bólem ucha :-(Antek śpi :-)
Ja od rana zabrałam się za sprzatanie prasowanie gotowanie zupki ...no moc roboty chłop w pracy wróciła normalność ;-)
Anabubka gratuluję zostania ciocią czekamy na fotki kolejnej ślicznej dziewuszki w twoim klanie kobiecym
AS &&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte
Lunka a jak głowa teraz boli czy nie????????????
Agnes właśnie a nie możesz ty przez ten czas być u teściów z Oliwką????????
zdrówka wszystkim życzę i zaraz znikam dalej do roboty po południu będe miała luz to spokojnie poczytam ......
a co do biedronki to u nas spodni niet a szkoda i pajacy do spania też nie ma a szkoda za to są śliczne półbuciki od numeru 22 do 28 śliczne oglądałam fajnie się podeszwa zgina takie mięciutkie myślę że dla dzieci fajne do chodzenia a i proszek persil na promocji był
Kerna gdzie jesteś????????????????martwimy sie o ciebie:-(
Adam w szkole Julia w domu z bólem ucha :-(Antek śpi :-)
Ja od rana zabrałam się za sprzatanie prasowanie gotowanie zupki ...no moc roboty chłop w pracy wróciła normalność ;-)
Anabubka gratuluję zostania ciocią czekamy na fotki kolejnej ślicznej dziewuszki w twoim klanie kobiecym
AS &&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte
Lunka a jak głowa teraz boli czy nie????????????
Agnes właśnie a nie możesz ty przez ten czas być u teściów z Oliwką????????
zdrówka wszystkim życzę i zaraz znikam dalej do roboty po południu będe miała luz to spokojnie poczytam ......
a co do biedronki to u nas spodni niet a szkoda i pajacy do spania też nie ma a szkoda za to są śliczne półbuciki od numeru 22 do 28 śliczne oglądałam fajnie się podeszwa zgina takie mięciutkie myślę że dla dzieci fajne do chodzenia a i proszek persil na promocji był
Kerna gdzie jesteś????????????????martwimy sie o ciebie:-(
madziulanatasza
Fanka BB :)
Witam lasencje
Lunka zaraz poszukam i film zapodam sobie.....Mleko w ostatnim dniu terminu czy 1 dniowym nadal jest świeże po to są terminy ,a chamskich sprzedawców ,co pracuja jakby za karę tez nie lubię
Anabuba ,ale pościor,współczucia dla bratówki ,sie nacierpiała kobieta
Patrysia ja mam wkładkę domaciczna już 2 z koleii i będe w sezonie zakładała kolejną -polecam metodę.Jeden koszt i zero przy niej roboty,zapominasz i działasz;-)
Iwcik oby wyniki były dobre ,tzrzymam kciuki.
As i za Kubulca też trzymam.
U nas spoks ,rano sie zwlokłam z łóżka za 10 siódma ,bo na pieszo do szkoły z psami wiec trzeba....zapomniałam Ksawierkowi kapci ,stroju na gimnastyke i na przebranie ubranka,poszłam sobie zupełnie beztroskai Ksawek biegał na boso ,aż mu mamusia dowiozła
My po drodze z m mieliśmy mała wymiane zdań ,bo tyle rzeczy trzeba zrobić tyle pieniedzy potrzeba nie wiadomo z której strony łatać najpierw ,a on z planem wymiany tapczanutroszke mnie ponoisło,ale mu wyliczyłam co do joty na co trzeba,a tapczan nie zając spokojnie obśmiga w sumie jest nowy ,bo 3 letni tylko badziew teraz robią.Poniosło mnie trochę ,bo wypominki w listopadzie,ale zachowuje on sie czasami jakby nie wiedział o istnieniu pieniedzySanitariat(kuchnia letnia)tez rozwalił cały ,bo trzeba odnowić ,i stoi rozbebeszona ,bo kasy ani widu ani słuchu,nerwa mam czasami na niego....
Nie biegałam wczoraj jak poszliśmy po południu grabić tak 2 i pół godzinki zleciało i już mi sie nie chciało ,a dzis załuje
Mam na dziś pomidorówkę z wczoraj,wiec luz ,po południu siłka,ale to jest wszystko pikuś w porównaniu do tego jaką dzika radość odczuwam będąc sama w domu w ciszy i sopokoju-dzieci w szkole
Lunka zaraz poszukam i film zapodam sobie.....Mleko w ostatnim dniu terminu czy 1 dniowym nadal jest świeże po to są terminy ,a chamskich sprzedawców ,co pracuja jakby za karę tez nie lubię
Anabuba ,ale pościor,współczucia dla bratówki ,sie nacierpiała kobieta
Patrysia ja mam wkładkę domaciczna już 2 z koleii i będe w sezonie zakładała kolejną -polecam metodę.Jeden koszt i zero przy niej roboty,zapominasz i działasz;-)
Iwcik oby wyniki były dobre ,tzrzymam kciuki.
As i za Kubulca też trzymam.
U nas spoks ,rano sie zwlokłam z łóżka za 10 siódma ,bo na pieszo do szkoły z psami wiec trzeba....zapomniałam Ksawierkowi kapci ,stroju na gimnastyke i na przebranie ubranka,poszłam sobie zupełnie beztroskai Ksawek biegał na boso ,aż mu mamusia dowiozła
My po drodze z m mieliśmy mała wymiane zdań ,bo tyle rzeczy trzeba zrobić tyle pieniedzy potrzeba nie wiadomo z której strony łatać najpierw ,a on z planem wymiany tapczanutroszke mnie ponoisło,ale mu wyliczyłam co do joty na co trzeba,a tapczan nie zając spokojnie obśmiga w sumie jest nowy ,bo 3 letni tylko badziew teraz robią.Poniosło mnie trochę ,bo wypominki w listopadzie,ale zachowuje on sie czasami jakby nie wiedział o istnieniu pieniedzySanitariat(kuchnia letnia)tez rozwalił cały ,bo trzeba odnowić ,i stoi rozbebeszona ,bo kasy ani widu ani słuchu,nerwa mam czasami na niego....
Nie biegałam wczoraj jak poszliśmy po południu grabić tak 2 i pół godzinki zleciało i już mi sie nie chciało ,a dzis załuje
Mam na dziś pomidorówkę z wczoraj,wiec luz ,po południu siłka,ale to jest wszystko pikuś w porównaniu do tego jaką dzika radość odczuwam będąc sama w domu w ciszy i sopokoju-dzieci w szkole
wiktoria12
Mama i żona :)
Witajcie jestem:-)mężuś pojechał wczoraj:---(;-)ja byłam dzisiaj na jarmaku kupiałm sobie i martynce buty
Ostatnia edycja:
reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Malinka gratki widzę liczbę 2-cyfrowa-super,no i bajeranckie nowe suwaczki.
Wiki witaj
Wiki witaj
Podziel się: