Anabuba
czarownica mroźnego lądu
jednak troche poczytalam
normlanie bym nie przeboalla
zdrokwa kobieto!
kochana spoznione ale szcezre naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!1
a Ty to sie chyba na mnie gniewasz co?
mnie oblal - deszcz....
8 pralek przed swietami,w sobote jeszcze 2 i dzis juz jedna poszla rano
o tyle dobrez ze przed siwetami byla poogda i watr to wszytsko ladnie na biezaco schlo
a bole glowy moga byc tez od kregoslupa
a u ortodonty bylysmy w listopadzie,teraz wizyta w maju a parat to mzoe w wkacje bedzie,wiec czy ti tak szybko?
gratulacjE!!!!!!!!!!!!!
a moze to takie rwanie?
ja tak mam czesto wlasnie jakby mi ktos do srodka kosci wykreacl,jak sobie czyms rozgrzewajacym posmrauje i zawine bandazem elstycznym to pomaga
sprbuj msaci konskiej albo czegokolwiek rozgrzewajacego
radioaktywmy pajaczek?????????????????????
w siewti zmarlcyh
oj my tez poszlelismy w te swieta i powiem Wam ze moj maz owszem popil w te swieta ale nie tak zeby sie zatczal czy cos
i nawet sie nie poklocilismy
chyba dumna z niego jestem
a moze tesciowa Cie ugryzla?????????????????????
oj kochana zdrowka dla Was wszytskich?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11]
cos ostatni badziewie jakies w powietrzu wisi
dolaczam sie do zyzcen
a ja wywalilam kartek i nie wiedzialam na ktora mam dzis do gina
ale zadzwonilam i sie dowiedzialam:-):-):-):-):-):-)
no ja tez sie dzis nasprztalam jakbym przed swietami tego nie robila
obiadu dzis nie rozbilam bo trzeba zjesc to co w lodoce
doczytalam ze sie nie pofarbwalao ale ja nigdy nie mieszam takich kolorow-czerwone z czerwonymi czy rozowymi,granatowe z ciemnymi itd itd]]
ja tez wczoraj ogladalam
a jak lubicie takie filmy to polecam
[video=youtube;hvLzhK7Vatw]http://www.youtube.com/watch?v=hvLzhK7Vatw[/video]
wiele ukladow w step up jest wlasnie z tego filmu
normlanie bym nie przeboalla
witam kochane
wpadłam tylko dać znać że żyję
mam zapalenie ślinianek spuchnięta jestem jak świnka nic przełykac nie mogę do tego boli głowa okropnie i ucho no święta mam w łóżku :----(
buziam was mocno nie chorujcie woda się oblewajcie i świętujcie i pamiętajcie CO BY ŚWIĄTECZNE KALORIE POSZŁY W CYCKI :-):-):-):-):-)
zdrokwa kobieto!
13 LAT MINĘŁO ....jak jeden dzień
]
kochana spoznione ale szcezre naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!1
a Ty to sie chyba na mnie gniewasz co?
Oliwka o dziwo była grzeczna,dzis zrobiliśmy sobie z samego rana śmingus-dyngus,Oliwka wzięła jajo i wszystkich polała i to porządnie wodą,pobudziła wszystkich jak tu sie nie obudzić jak ktoś ściaga kołdrę i leje zimna wodą ale była radocha,wszystko pozalewane,kołdra ściany doslownie wszystko ale za to był ubaw
:
mnie oblal - deszcz....
8 pralek????aleś się tego nawieszał, matko kochana!!!, ja 3 przedswiąteczne zrobiłam, żeby zdążyło poschnąc na swięta, bo u mnie to wszystko w domu schło, miało padac na święta, więc nie rydzykowałam.
Tak przeczytałam, że 8 pralek, to teraz, że podłogi prasowałaś
A ta wizyta i aparat dość szybko, fanie.
Dziś już niesety do pracy, ale liczę, ż etylk do 4, bo przyjęłi nowego pracownika a jeden wraca z chorobowego, wiec nałapac nadgodzin będzi ebardzo ciężko, no gorzej.
Dziś idę znów po wyniki i mam nadziejęż etym razemje odbiorę, sprawdze jak przyjmuje neurolog i w najbliższym terminie będe do niej lecieć, al enajpier pojde do okulisty, bo zgadałam sie z tesciowa i wygląda, ze mamy coś podobnegpo z tyi bólami głowy-ona ma coś z oczami, coś jak n]ja i trochę sie boje, ale znaleźć przyczynę, to juz coś. Tak wiec polece do okulisty ( tlko kase szykować) i ze wzystkimi wynikami do lekarza.
Zaraz @ przyjdzie, wiec w przyszłym tygodniu zaczynam kolejną kurację na nadżerke, oby teraz se udało, bo już mi ręce na nią opadają.
.
8 pralek przed swietami,w sobote jeszcze 2 i dzis juz jedna poszla rano
o tyle dobrez ze przed siwetami byla poogda i watr to wszytsko ladnie na biezaco schlo
a bole glowy moga byc tez od kregoslupa
a u ortodonty bylysmy w listopadzie,teraz wizyta w maju a parat to mzoe w wkacje bedzie,wiec czy ti tak szybko?
CZEść kobitki, wróciłam
Moja Niki zrobiła pierwsze kroki :-):-):-):-)
Lece poczytac.
gratulacjE!!!!!!!!!!!!!
Właśnie o to chodzi że nigdzie tej ręki nie naciągnęłam, nie uderzyłam, czuję taki dziwny ból, jakby w środku, teraz też właśnie zaczyna boleć, już sama nie wiem może ketonalem posmaruję
a moze to takie rwanie?
ja tak mam czesto wlasnie jakby mi ktos do srodka kosci wykreacl,jak sobie czyms rozgrzewajacym posmrauje i zawine bandazem elstycznym to pomaga
sprbuj msaci konskiej albo czegokolwiek rozgrzewajacego
A może coś Cię ugryzło, maiałm tak kiedyś z nogą, ukąsił mnie pajączek, łydka sparaliżowana na tydzień jak nie lepiej. Obejrzyj sie dokładnie. Najpierw był taki bój od środka, póżnej paraliż skóry
bomba, pamiętam jak nasza zaczela chodziś w swieto zmarłych, hehehe
radioaktywmy pajaczek?????????????????????
w siewti zmarlcyh
j
a my z M poszalelismy w nocy,obudził mnie ok 2.30 ale było superasnie
oj my tez poszlelismy w te swieta i powiem Wam ze moj maz owszem popil w te swieta ale nie tak zeby sie zatczal czy cos
i nawet sie nie poklocilismy
chyba dumna z niego jestem
A co do ręki to chyba ze w nocy coś mnie u teściowej dziabnęło, nie wiem, ja nic nie widzę, jak na razie będę smarowała ketonalem i zobaczymy jak wyjdzie do wieczora [/B]
a moze tesciowa Cie ugryzla?????????????????????
witam kochane po świętach
uffff jak dobrze że się skończyły
moja Julia jubilatka wstała dzis z mega bólem ucha więc biegiem do pani doktor zapalenie ucha środkowego już mam dość tych chorób :-----(
Adamowi powoli przechodzi Antonio na szczęście już zdrowy ja wylądowałam wczoraj o 16 u lekarza w przychodni dyżurującej złapał mnie ból brzucha a właściwie żołądka najpierw w pierwszy dzień świąt wieczorkiem ...wypiłam z 3 gorące gorzkie herbaty i puściło mnie ..rano wstałam ok było ale prawie nic nie jadłam od kilku dni bo gardło tak bolało i Pietrucha mówi ze muszę coś zjeść no i zjadłam kromkę chleba z masłem i pół jajka na miękko za pół godziny znów ból okropny nawet się wyprostować nie mogłam wyłam z bólu :---(położyłam się ale ból ni cholery nie malał i bolało coraz bardziej ....moi poszli do pokoju pograc żebym sie zdrzemneła ale mnie coraz bardziej bolało w końcu ani siedzieć ani leżeć ani oddychac :-( Piotr zamówił taxi i na szybko do przychodni :-(weszłam zgięta pani doktor zbadała zrobiła usg ..i werdykt kamienie w woreczku żółciowym niby malutkie ale tak usytuowane że ból nie do zniesienia :-( no dostałam zastrzyk rozkurczowy w tyłek masę leków na rozpuszczenie tych kamyków dietkę (choć non top teraz przestrzegana ) więc mam jeść gotowane :-( no i narazie nie boli gardło bez zmian ślinianki wielkie ból ale chyba będę żyła y:
oj kochana zdrowka dla Was wszytskich?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11]
cos ostatni badziewie jakies w powietrzu wisi
Wszystkiego najlepszego z ok,urodzinek dla JULii Malinkowej zdrówka ,radości i uśmiechu ,niech nam żyje 100 lat
dolaczam sie do zyzcen
a ja sie witam
dzis u nas slonko a ja do gina na 17, jak mi zrobi usg moze si dowiem co mi sie tam kluje;-);-);-)
al nie zapisal mi w karcie ze usg jest wiec chyba nie bede miala
a ja wywalilam kartek i nie wiedzialam na ktora mam dzis do gina
ale zadzwonilam i sie dowiedzialam:-):-):-):-):-):-)
Hejka
Odebrałam wyniki, z opisu nic strasznego nie wnioskuję, z płyty nic nie iwem, kupa zdjęc mózgu i tyle, hehehehe.A więc szpital zaliczylysmy, zakupy, plac zabaw, spółdzielnie, biblioteke, pranie 2 sie robi, 3 juz czeka, obiad tylko na ogień wrzucić, chata posprzatana, a ja jak zasiadłam, tak mnei zmożyło zmęczenie okropne. Aż mi sie oczy zamykają, tak wiec wstaję szybko i zaczne sie ruszać to moz enie zasnę na stojąco.
STO LAT DLA JULKI!!!
I ja się pod tym pięknym pajacem podpiszę, Julinko nasza kochana, gaduło przodowa dużo uśmiechu i radości w życiu, siły do chłopaków i chęci do nauki, bo taka mądra dziewczyna nie może się zmarnowac! Ulubienico moja wszystkiego co sobie tylko wymarzysz!!!!!!!!!!!
no ja tez sie dzis nasprztalam jakbym przed swietami tego nie robila
obiadu dzis nie rozbilam bo trzeba zjesc to co w lodoce
i
a ja właśnie widze jak sie pierze moje zafarbowane na czerwono praniee od MAksa!!!!!!!!!!
cerwona koszulka mi sie przypałętała tam kupiona w lumpku i jej jeszce nie prałam i nie wiedziałam że farbuje:----(
doczytalam ze sie nie pofarbwalao ale ja nigdy nie mieszam takich kolorow-czerwone z czerwonymi czy rozowymi,granatowe z ciemnymi itd itd]]
no i ja sie witam
wczoraj zrobilam sobie seansik filmowy
ogladalam poraz ktorys "step up 1 i 2"
oj jak fajnie tancza - chcialam isc kiedys na taniec do jakiejs szkolki ale nie ma jak
moze kiedys D
ja tez wczoraj ogladalam
a jak lubicie takie filmy to polecam
[video=youtube;hvLzhK7Vatw]http://www.youtube.com/watch?v=hvLzhK7Vatw[/video]
wiele ukladow w step up jest wlasnie z tego filmu