reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jednak troche poczytalam
normlanie bym nie przeboalla:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

witam kochane :happy2:
wpadłam tylko dać znać że żyję :tak:
mam zapalenie ślinianek spuchnięta jestem jak świnka nic przełykac nie mogę do tego boli głowa okropnie i ucho no święta mam w łóżku :-:)-:)-:)-(
buziam was mocno nie chorujcie woda się oblewajcie i świętujcie :tak:i pamiętajcie CO BY ŚWIĄTECZNE KALORIE POSZŁY W CYCKI :-):-):-):-):-)

zdrokwa kobieto!

13 LAT MINĘŁO ....jak jeden dzień :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
]

kochana spoznione ale szcezre naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!1
a Ty to sie chyba na mnie gniewasz co?:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Oliwka o dziwo była grzeczna,dzis zrobiliśmy sobie z samego rana śmingus-dyngus,Oliwka wzięła jajo i wszystkich polała i to porządnie wodą,pobudziła wszystkich jak tu sie nie obudzić jak ktoś ściaga kołdrę i leje zimna wodą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale była radocha,wszystko pozalewane,kołdra ściany doslownie wszystko ale za to był ubaw:-D:-D:-D:-D:-D
:

mnie oblal - deszcz....

8 pralek????:szok::szok::szok::szok:aleś się tego nawieszał, matko kochana!!!, ja 3 przedswiąteczne zrobiłam, żeby zdążyło poschnąc na swięta, bo u mnie to wszystko w domu schło, miało padac na święta, więc nie rydzykowałam.

Tak przeczytałam, że 8 pralek, to teraz, że podłogi prasowałaś:-D:-D:-D
A ta wizyta i aparat dość szybko, fanie.

Dziś już niesety do pracy, ale liczę, ż etylk do 4, bo przyjęłi nowego pracownika a jeden wraca z chorobowego, wiec nałapac nadgodzin będzi ebardzo ciężko, no gorzej.
Dziś idę znów po wyniki i mam nadziejęż etym razemje odbiorę, sprawdze jak przyjmuje neurolog i w najbliższym terminie będe do niej lecieć, al enajpier pojde do okulisty, bo zgadałam sie z tesciowa i wygląda, ze mamy coś podobnegpo z tyi bólami głowy-ona ma coś z oczami, coś jak n]ja i trochę sie boje, ale znaleźć przyczynę, to juz coś. Tak wiec polece do okulisty ( tlko kase szykować:baffled:) i ze wzystkimi wynikami do lekarza.
Zaraz @ przyjdzie, wiec w przyszłym tygodniu zaczynam kolejną kurację na nadżerke, oby teraz se udało, bo już mi ręce na nią opadają.
.

8 pralek przed swietami,w sobote jeszcze 2 i dzis juz jedna poszla rano:-D:-D:-D:-D:-D
o tyle dobrez ze przed siwetami byla poogda i watr to wszytsko ladnie na biezaco schlo
a bole glowy moga byc tez od kregoslupa
a u ortodonty bylysmy w listopadzie,teraz wizyta w maju a parat to mzoe w wkacje bedzie,wiec czy ti tak szybko?:baffled::baffled::baffled:

CZEść kobitki, wróciłam :-p

Moja Niki zrobiła pierwsze kroki :-):-):-):-)

Lece poczytac.

gratulacjE!!!!!!!!!!!!!

Właśnie o to chodzi że nigdzie tej ręki nie naciągnęłam, nie uderzyłam, czuję taki dziwny ból, jakby w środku, teraz też właśnie zaczyna boleć, już sama nie wiem może ketonalem posmaruję :confused::confused:

a moze to takie rwanie?
ja tak mam czesto wlasnie jakby mi ktos do srodka kosci wykreacl,jak sobie czyms rozgrzewajacym posmrauje i zawine bandazem elstycznym to pomaga
sprbuj msaci konskiej albo czegokolwiek rozgrzewajacego

A może coś Cię ugryzło, maiałm tak kiedyś z nogą, ukąsił mnie pajączek, łydka sparaliżowana na tydzień jak nie lepiej. Obejrzyj sie dokładnie. Najpierw był taki bój od środka, póżnej paraliż skóry

bomba, pamiętam jak nasza zaczela chodziś w swieto zmarłych, hehehe

radioaktywmy pajaczek?????????????????????
w siewti zmarlcyh:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

j
a my z M poszalelismy w nocy,obudził mnie ok 2.30 :tak::tak::tak::tak:ale było superasnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oj my tez poszlelismy w te swieta i powiem Wam ze moj maz owszem popil w te swieta ale nie tak zeby sie zatczal czy cos
i nawet sie nie poklocilismy:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
chyba dumna z niego jestem:-p:-p:-p:-p:-p:-p

A co do ręki to chyba ze w nocy coś mnie u teściowej dziabnęło, nie wiem, ja nic nie widzę, jak na razie będę smarowała ketonalem i zobaczymy jak wyjdzie do wieczora [/B]

a moze tesciowa Cie ugryzla?????????????????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam kochane po świętach :happy2:
uffff jak dobrze że się skończyły :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
moja Julia jubilatka wstała dzis z mega bólem ucha :dry: więc biegiem do pani doktor zapalenie ucha środkowego :wściekła/y:już mam dość tych chorób :-:)-:)-:)-:)-(
Adamowi powoli przechodzi Antonio na szczęście już zdrowy:tak: ja wylądowałam wczoraj o 16 u lekarza w przychodni dyżurującej :baffled: złapał mnie ból brzucha a właściwie żołądka najpierw w pierwszy dzień świąt wieczorkiem ...wypiłam z 3 gorące gorzkie herbaty i puściło mnie ..rano wstałam ok było ale prawie nic nie jadłam od kilku dni bo gardło tak bolało i Pietrucha mówi ze muszę coś zjeść :baffled: no i zjadłam kromkę chleba z masłem i pół jajka na miękko :baffled: za pół godziny znów ból okropny nawet się wyprostować nie mogłam wyłam z bólu :-:)-:)-(położyłam się ale ból ni cholery nie malał :no: i bolało coraz bardziej ....moi poszli do pokoju pograc żebym sie zdrzemneła ale mnie coraz bardziej bolało w końcu ani siedzieć ani leżeć ani oddychac :-( Piotr zamówił taxi i na szybko do przychodni :-(weszłam zgięta pani doktor zbadała zrobiła usg ..i werdykt kamienie w woreczku żółciowym niby malutkie ale tak usytuowane że ból nie do zniesienia :-( no dostałam zastrzyk rozkurczowy w tyłek masę leków na rozpuszczenie tych kamyków dietkę (choć non top teraz przestrzegana ) więc mam jeść gotowane :-( no i narazie nie boli :happy2: gardło bez zmian ślinianki wielkie ból ale chyba będę żyła :-Dy:

oj kochana zdrowka dla Was wszytskich?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11]
cos ostatni badziewie jakies w powietrzu wisi

Wszystkiego najlepszego z ok,urodzinek dla JULii Malinkowej zdrówka ,radości i uśmiechu ,niech nam żyje 100 lat

dolaczam sie do zyzcen

a ja sie witam
dzis u nas slonko a ja do gina na 17, jak mi zrobi usg moze si dowiem co mi sie tam kluje;-);-);-)
al nie zapisal mi w karcie ze usg jest wiec chyba nie bede miala:no::no:

a ja wywalilam kartek i nie wiedzialam na ktora mam dzis do gina:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale zadzwonilam i sie dowiedzialam:-):-):-):-):-):-)

Hejka
Odebrałam wyniki, z opisu nic strasznego nie wnioskuję, z płyty nic nie iwem, kupa zdjęc mózgu i tyle, hehehehe.A więc szpital zaliczylysmy, zakupy, plac zabaw, spółdzielnie, biblioteke, pranie 2 sie robi, 3 juz czeka, obiad tylko na ogień wrzucić, chata posprzatana, a ja jak zasiadłam, tak mnei zmożyło zmęczenie okropne. Aż mi sie oczy zamykają, tak wiec wstaję szybko i zaczne sie ruszać to moz enie zasnę na stojąco.

STO LAT DLA JULKI!!!
d41d8ea3961b780434d77e4.gif

I ja się pod tym pięknym pajacem podpiszę, Julinko nasza kochana, gaduło przodowa dużo uśmiechu i radości w życiu, siły do chłopaków i chęci do nauki, bo taka mądra dziewczyna nie może się zmarnowac! Ulubienico moja wszystkiego co sobie tylko wymarzysz!!!!!!!!!!!

no ja tez sie dzis nasprztalam jakbym przed swietami tego nie robila:baffled:
obiadu dzis nie rozbilam bo trzeba zjesc to co w lodoce

i
a ja właśnie widze jak sie pierze moje zafarbowane na czerwono praniee od MAksa!!!!!!!!!!:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cerwona koszulka mi sie przypałętała tam kupiona w lumpku i jej jeszce nie prałam i nie wiedziałam że farbuje:baffled::-:)-:)-:)-(

doczytalam ze sie nie pofarbwalao ale ja nigdy nie mieszam takich kolorow-czerwone z czerwonymi czy rozowymi,granatowe z ciemnymi itd itd]]

no i ja sie witam
wczoraj zrobilam sobie seansik filmowy
ogladalam poraz ktorys "step up 1 i 2" :-D:-D
oj jak fajnie tancza - chcialam isc kiedys na taniec do jakiejs szkolki ale nie ma jak :dry:
moze kiedys :sorry2:D

ja tez wczoraj ogladalam
a jak lubicie takie filmy to polecam
[video=youtube;hvLzhK7Vatw]http://www.youtube.com/watch?v=hvLzhK7Vatw[/video]
wiele ukladow w step up jest wlasnie z tego filmu:baffled:

reklama
anabuba ja tez nie- ale maksa rzeczy nie piore z naszymi- i zawsze kolorowe rzeczy piore najpierw wrekach zeby sprawdzic czy farbują a jak nie to wrzucam ze wszystkimi:tak:

ale tym razem zapomnialam o nowej koszulce:eek:

całe szczescie wiekszosc niemowlecych nie farbuje i nie łapie:tak:

Madziula a mówią że kobiety są pamiętliwe :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
AS no bo my jesteśmy od soli uzależnieni :baffled:do mojej mamy na wczasy kiedys przyjeżdżał taki dziadek który soli nie używał wcale sam sobie robił wędliny piekł chleb i zawse mówił że sól to biała śmierć :tak:
Anaconda ale rachunek masz malutki jak ty to robisz???????????????????????????????
MEDEA :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dróż wymiata :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
my po obiadku sjeste mamy zaraz Julina odpali torcik :tak::tak::tak::tak::tak:

ja soli w sumie malo zuzywam ale cukier kocham:tak::tak::tak::tak::tak:

Czesc dziewczyny

Ja dzisiaj jestem nie do życia , chyba swieta mnie wykończyły , dopiero jak przestało padac to było ok godz 15 wstałam z łóżka, cholera mnie juz bierze od tygodnia przeziebiona jestem i nic nie pomaga , a jutro mam isc badania robic.......juz widze jak one znowu wyjdą........ masakra, a musze bo w poniedziałek wizyta u gina i musze je miec zrobione:-:)-(i jeszcze przez ostatnie tygodnie cisnienie mam takie niskie ze tez mu sie pewnie nie spodoba:wściekła/y:

Byłam chwilke na podwórku jak przestalo padac , bo mąz chciał posadzic drzewka tylko nie wiedzał gdzie ja je chce miec i musiałam mu pokazac, bo znowu by sam je posadził tam gdzie nie trzeba , wiec troszke sie dotleniłam i przynajmniej nos mi sie odetkał :tak:

kochana zdrowka zycze
a moze ten katar jakas alergiczny bo teraz wszytsko sie ruszylo
a wyniki pewnie podwyszone beda ale powiesz ze bylas chora i tyle

a ja chyba jutro w koncu posieje cp nieco w ogrodku i moze w czwartek jeszcze wyrwe troche darniny na truskawki bo na straego nie mam co liczyc
najgorzej ze mala chra a juutro am byc pogoda
ciekawe jak ja ja w domu utrzymam
musze chciaz jutro jakos

no to jestem wieczorkiem
wlasnie jem kolacje ale chyba zrobie sobie kawke - zbozowa :-D:-D:-D

jutro ide do gina na pierwsza wizyte po porodzie:tak:
od razu umowie sie z nim na kolejna wizyte :-)

dzis pojde wczesniej spac bo mi dzieci pospac nie daly popoludniu :no::dry:
a jeszcze m trza wykorzystac :-D:-D:-D:-D

widze ze njapierw wszytskie do denstysty teraz do gina:-):-):-):-):-)
moj mi jako starej pacjentece to tanije trcohe polczyl:-D

ok.wide zze zadenj juz nie ma wiec ide i ja
postaram sie wasc rano ale poki moj stary w domu to pewnie bedzie mnie malo
ale oby to do niedzieli:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a w czwartek u nas szkola ma wolne bo egzamni 6 klas wiec znow pospie:-D

do jutra

Hop hop mamuśki ,gdzie jesteście.
Obejrzałam sobie rozmowy w toku-wolę nie komentować....:eek:
a o czym było:confused::confused::confused::confused::confused:
wiesz ja jestem na etapie starań, ale prowadzę budowę naszego domu. I tez nie raz słyszałam że " jak nic nie robie - bo nie pracujesz to mogłabyś zrobić to i tamto (...)" powiedziałam mu w takim razie ide do pracy - będzie mi o niebo lżej niż użeranie się z fachowcami... od razu przeprosił :) przełuż to na wychoowanie dzicka i zajmowanie się domem... niechaj się role odwrócą, i zobaczysz jak zaacznie rakiem się wycofywać. Pozdrawiam!
witamy, my juz tak trochę z innej beczki;-);-)

witam sie z wami babami :-D:-D
ja dopiero wrocilam do domku bylam u mamuski
a z malutkim dobrze wszystko trzyma i sie rozwija jak trzeba, usg nie mialam dopiero za 3 tyg ale to moze lepiej bo powiedzial mi ze plec to w 20 tyg a akurat bedzie 20 tydz;-);-);-)
ok spadam bo jakas padnieta jestem:tak::tak::tak:
do juterka;-);-)

Za oknami rozlali mleko... jak się obudziłam byłam pewna, że śnieg tak sypie, a to mgła. ) * na dworzu, mam nadzieje, że się ociepli, bo do przychodni trzeba sie przespacerować i babe na Manhatanie ukatrupić

Witam więc z rana, już nadrobiłam, mam nadzieje, ż ewszystko mi tym razem pozaznaczało...

zdecydowałam sie na pomidorówke na obiadzio,coś mokrego ,lekiego i gotowanego:tak:

Klaudia mi po drodze ciśnienie podniosła,miała25 zł. kupiła sobie gazete za 7 i ona nie wiedziała ile ma reszty ,nie potrafiła odjąć w pamieci:szok::szok::szok::szok:myślałam ,ze mnie trafi z wsciekłości ,podobno ja stresuję:baffled: i to przeze mnie:baffled:
Ma sobie przypomniec tabliczke mnożenia i ćwiczyc dodawanie i odejmowanie.
Rozbawiła mnie też ,oglada tę gazeteę po drodze i mówi tak :a wata to nie dali ,gdzie on jest??
myślałam ,ze padne ,wyczytała ,watt 7 % w cenie gazety i jej go brakowało:-D:-D:-D:-D

Lunka co znaczy ,ze z opisu nic strasznego ,czyli???
jakąż ja miałąm wczraj ochotę na rosołek albo pomidoróweczkę. nIestety żaden mięsny nie był otwarty... Za to dziś nadrobięi zrobię leciutki pyszniutki rosołek...
Klaudia mnei rozwaliła, no ale racja, z tym vatem - kradną, hehehehe
Nic strasznego tzn wszystko w pożądku. No przynajmniej z opisu, bo mam tez płytę z moim mózgiem, heeh, ale kto się na tym zna???hihi

Lunka czyli będziesz zyła aż do samej śmierci :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
taką mam nadzeje:-D:-D

Medea, to żes pranie zrobiła, dobrze, że więszych strat nie poniosłaś. Oewnie 30*, to się udało. Ja ostatnio wrzuciła pranie bałe i białą bluzeczę nowa Witusi z różową wstążeczką i lamóweczką. Na 40*, jak wieszam patrze a tam wszystko w czerwone plamy:szok:. Aż mi szczeka opadła.

a co znaczy ze zaczynasz kuracje ?? masz nadzerke?? a to lekarz przepisal Ci jakies tabsy??
tak, walczę z nią juz jakiś czas. Mam globulki dopochwowe, raz już miałam nimi kurację ale efekt marny. Teraz żałuję żenie posłuchałam Anabuby z tym kwasiorem, ale póki co to po ptokach.

ale wiecie co mala ostatnio spala mi od 22 do.... 7:30 :szok::szok::szok::szok::szok:
cala noc przespala a ja wstalam wyspana jak nie wiem :-D:-D:-D:-D
no kochana, mało która dziecina daje mamusi taki prezencik w formi ewymarzonej przespanej nocki. Grtauluje, oby to sie czesciej zdazało, albo tak juz nawet zostalo!

ale nzów pech sie przypałętał i kolanko mi poszło w zjewie- nagle czuje, leje mi sie po nogach- a w szafce i pod od tyłu powódź!!!!!!! szok normalnie- dobrze ze tak trymam garnki i akurat pod rura byla miska to z 5 l zostało w misce:-D
ups, no rzeczywiście, szczesliwy dzień to to ni ejest. Wpółczuje-a saąsiadów nie zalałaś?

Wreszcie chodził facet i liczniki za prąd odczytywał, bałam się tego rachunku potwornie bo to wiadomo zima czyli dłużej człowiek światło świeci no i my nie oszczędzaliśmy no i mile mnie ten rachunek zaskoczył bo tylko 60zł mamy płacić a rachunki prognozowe też nieduże bo po 75zł :tak::tak::tak: ale mi kamień z serca spadł :-p:-p:-p
Łooooooooo, mi przyjdzie roczne wyrównanie w tym miesiącu, boję się jak cholerka. Liczę, że oszczedzanie n agrzaniu pralki wyrówna się z chodzącym bez przerwy kompem tv.:-p

my mozemy wybierać 3 przedszkola z tym ze zaznacza się przedszkole pierwszego wyboru gdzie chcemy najbardziej aby dziecko się dostało :tak::tak::tak::tak::tak:
i tak powinno być. U nas możesz zapisać tylko do jednego i miec nadzieje ze przyjma. Albo zapisac do innego dodatkowego i zotsac wypisana z tego na którym mi akurta zależy, bo tam wiecej chetnych a mneij miejsc:baffled::baffled::baffled:

ale Weronika cos mi wczoraj juz dziwnie oddychala,w ogole jakos ciezko
w nocy zaczela charcze jak poplakiwala i oddychala ciezko ale wczoraj siosra mi kupila w aptece SEPTOLUX - zamiennik tantum verde-ma ten sam sklad i tez dziala a kosztuje polowe
taniej:tak::tak::tak:

Weronika ma zapalenie fgardla i krtani-ma bardzo czerwnoe gardlo,mocno powiekszone migdaly i ja wciaga powietrze to chrcze.

wrocilam przed 15 a o 16 jechalam do gina.nie ma dobrych wiesci od gina

po ginie poszlam do bratwoej i o maly wlos nie wzlalazma pod karetke:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::dry:
Wspólczuję kręgosłupa, mój tez mam z nim roblem, braciszku już nawet nie wspomnę.
Zdrówka dla Weroniki, oby jej to szybko zelżało, bidulka.
Miałaś latania w te "wolne", hehe, coś jak my.
Co z tym ginem???!!!!!!!!Karetka do kasacji?:-D

-a u ortodonty bylysmy w listopadzie,teraz wizyta w maju a parat to mzoe w wkacje bedzie,wiec czy ti tak szybko?:baffled::baffled::baffled:

-oj my tez poszlelismy w te swieta i powiem Wam ze moj maz owszem popil w te swieta ale nie tak zeby sie zatczal czy cos
i nawet sie nie poklocilismy:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
chyba dumna z niego jestem:-p:-p:-p:-p:-p:-p
-no to rzeczywiście nie za szybko, tak mi jakś szybciej czas upłynął...
-pięknie, oby tak dalej. Ciesze sie razem z Tobą.

I coś chyba jednak mało tych cytatów, albo ja sie zgapiłam i nie pozaznaczałam wszystkiego.

Słuchajcie, oglądałamwczoraj z P film z Torrentów ściągnęłam-BEZ MOJEJ ZGODY-jeśłi któraś nie ogądała to polecam gorąco. Prze zcały film powstrzymywałam się od płaczu, mój nawet łezkę cichaczem uronił. Nie mogłam późńiej zasnąc, myśłałm, o życiu.

No pewnie że nie zaznaczyło. Miałam jeszcze pytanie Dorci chyba-tak kochana, pójde jeszcze do lekarza na konsultację tych wyników, bo trzeba przyczynę znaleźć, ale najpierw pójdę do okulisty, czy t czasem nie oczy i z tymi wynikami od razu u lekarza zawitam.
Jak już zaczęłąm się leczyć, to postaram się skończyć, wolę nei przerywac, bo później zacząć, to kolejne kilka lat-znając mnie.
No i jeszcze dentystę musze odwiedzić, bo ząb mnie rozbolał zaraz przed świętami, musze mieć gdzieś dziurkę, bo jak sie zaciągnęłam powietrzem zimnym, to rozbolał na maksa, a pobolewał juz czasem wczesniej i byłam u 2 dentystek i każda-pani!-wszystkie zdrowe. Jasne!

Witam,

wpadłam się tylko przywitać bo Nikusia marudna :-(
No to zycze aby Nikusia nie dala ci dzis popalic:tak:.
ANABUBKA drowka dla was kochana i ty jak zwykle zabiegana;-).
LUNKA dobrze robisz z tym okulista,3 mam kciuki za wszystkich lekarzy i za wszystkie wyniki:tak:.
NATALINECZKA super wiesci o fasolce:tak: 3 mam kciuki aby za 3 tygodnie bylo wiadomo kto gosci w Twoim brzuszku .Jak chcesz dziewczynke to zycze dziewczynki ,zdrowej i pieknej :tak::tak:.

Cos Kerna sie ostatnio nie odzywa??????????????????

U mnie nocka taka jak zwykle czyli z pobutkami.Dzis jak Oliwa wstanie i ogarniemy sie to lece do urzedu zobaczyc czy mam dowod ,pozniej na ooczte i do biedronki.
Okolo 17 ma przyjsc G do Oliwka a ja o 17 wybywam do skoly dla rodzicow :tak:.
MILEGO DNIA MAMUSKI;-)

witam sie i ja
duza w szkole,p je sniadanie.juz z nim lepiej troche.chyba jednak korzonki go polamalay,bo po plastrach rozgrzewajacych juz nie jest taki polamany
mala w nocy kaslala ale tak jak przy gardle a nie krtani,wiec popsiukalam jej i spi jeszcze
kawke wypilam.
za oknam +5 i mgla

tak mysle ze chyba w sobotepojade do siedlec na zakupy,moja bedzie w domu wiec mam okazje

anabuba ja tez nie- ale maksa rzeczy nie piore z naszymi- i zawsze kolorowe rzeczy piore najpierw wrekach zeby sprawdzic czy farbują a jak nie to wrzucam ze wszystkimi:tak:

ale tym razem zapomnialam o nowej koszulce:eek:

całe szczescie wiekszosc niemowlecych nie farbuje i nie łapie:tak:

to Ci sie udalo:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
lepiej nie ryzykuj nastepnym razem:rofl2:

a ku ku a ja:confused::confused::confused:
jak tam u gina sie chwal;-);-)

a widisz zdazylam uciec zanim zobaczylam Twojego posta
i zapominam odsierzac i dlatego

CO Z WATKIEM LIVE?????????????????????
MAMY PISAC PETYCJE DO ADMINA???????????????????????????????????

Za oknami rozlali mleko... jak się obudziłam byłam pewna, że śnieg tak sypie, a to mgła. ) * na dworzu, mam nadzieje, że się ociepli, bo do przychodni trzeba sie przespacerować i babe na Manhatanie ukatrupić

tak, walczę z nią juz jakiś czas. Mam globulki dopochwowe, raz już miałam nimi kurację ale efekt marny. Teraz żałuję żenie posłuchałam Anabuby z tym kwasiorem, ale póki co to po ptokach.

Co z tym ginem???!!!!!!!!Karetka do kasacji?:-D

Słuchajcie, oglądałamwczoraj z P film z Torrentów ściągnęłam-BEZ MOJEJ ZGODY-jeśłi któraś nie ogądała to polecam gorąco. Prze zcały film powstrzymywałam się od płaczu, mój nawet łezkę cichaczem uronił. Nie mogłam późńiej zasnąc, myśłałm, o życiu.

No pewnie że nie zaznaczyło. Miałam jeszcze pytanie Dorci chyba-tak kochana, pójde jeszcze do lekarza na konsultację tych wyników, bo trzeba przyczynę znaleźć, ale najpierw pójdę do okulisty, czy t czasem nie oczy i z tymi wynikami od razu u lekarza zawitam.
Jak już zaczęłąm się leczyć, to postaram się skończyć, wolę nei przerywac, bo później zacząć, to kolejne kilka lat-znając mnie.
No i jeszcze dentystę musze odwiedzić, bo ząb mnie rozbolał zaraz przed świętami, musze mieć gdzieś dziurkę, bo jak sie zaciągnęłam powietrzem zimnym, to rozbolał na maksa, a pobolewał juz czasem wczesniej i byłam u 2 dentystek i każda-pani!-wszystkie zdrowe. Jasne!

jaka babe chcesz ukatrupic???????
moze jednak uda sie z tymi globulkami
karetka przetrwalo stacie ze mna:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
niech Ci dadza skierowanie na rtg zeba jak podjrzerwasz ktory
u mnie ostatnio tez nic nie bylo widac a zab cmil i wyszlo po rtg ze dziura miedzy zebami gleboko w szczelinie i z gory widac jej nie bylo

a z glowa jak juz zaczelas to sie lecz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo dam po dupie:rofl2::rofl2::rofl2:

Witam,

wpadłam się tylko przywitać bo Nikusia marudna :-(

helo
a czemu?
moja tez marudna,ale w sumie ostatnio w piatek byla na dworzu to co sie dziwic:confused:
i do tego gardlo

reklama
hej Dorcia
no wlasnie a co sie dzieje z Kerna?
wiadomo ze swieta ale juz po siwetach
ktora ma z nia kontakt tel????????

Dorota zerknij sobie na te promocje w biedronce:tak::tak::tak::tak:

a mialam jeszcze napisac e ciekawa jestem teg filmu
ale juz pozaznaczalam u mamy pare filmow,musze jej przypomniec zeby wlaczyla sciaganie:tak::tak::tak:

Do góry