anaconda27
styczniówka2006
Witam :-):-):-)
U nas kolejny deszczowy dzień, nawet Maja ociągała się ze wstawaniem, już myślałam że będę musiała ją sama zaprowadzać do przedszkola
Ręka na szczęście po wczorajszych smarowaniach przestała boleć
A dziękuję bardzo :-):-)
Te nasze kochane dzieciaczki ;-);-)
Tak te rachunki to na 2 m-ce sama się dziwię że tylko tyle wyszło
Nie masz co się stresować w końcu obydwoje pracujecie to problemu z przyjęciem być nie powinno
A to po pracy wy nie możecie do rodziców pojechać żeby z Oliwką pobyć?
To Gabrysię to na 100% przyjmą
To się bratowa nacierpiała
I zdrówka dużo dla Weroniczki
Chyba każdej z nas kiedyś taka wpadka się zdarzyła
Ja pamiętam jak kiedyś swój sweterek wsadziłam do prania na 60* no i jak go wyciągnęłam to się skurczył do rozmiarów Mai
U nas kolejny deszczowy dzień, nawet Maja ociągała się ze wstawaniem, już myślałam że będę musiała ją sama zaprowadzać do przedszkola
Ręka na szczęście po wczorajszych smarowaniach przestała boleć
anaconda-majeczka to sliczna dziewczynka!!!!!
A dziękuję bardzo :-):-)
Mlode znowu w dzien nie spaly i poki co nie wygladaja na spiaceAle mysle ze kolo 21 juz Je polozeZa to Dominik doprowadza mnie do furii
Te nasze kochane dzieciaczki ;-);-)
anaconda..... szoook!!
ja płace 250 za prąd....
co 2 miesiące.....ty tyle masz co 2 miesiące??????????
Tak te rachunki to na 2 m-ce sama się dziwię że tylko tyle wyszło
oj żebyś wiedziała strasznie się za nią stęskniłam, i tak długo się nią nie naciesze bo juro wieczorem znowu wraca do dziadków na 2dni,tak więc jak wrócę z pracy to już jej nie będzie:----no: ale to już ostatnie 2 dni o tyle dobrze jakoś przetrzymamy
my mozemy wybierać 3 przedszkola z tym ze zaznacza się przedszkole pierwszego wyboru gdzie chcemy najbardziej aby dziecko się dostało
jeszzce wniosków nie składałam bo u mnie we Wrocku rekrutacja zaczyna się dopiero za 2 tyg 19 kwietnia
ale juz mam stresa
Nie masz co się stresować w końcu obydwoje pracujecie to problemu z przyjęciem być nie powinno
A to po pracy wy nie możecie do rodziców pojechać żeby z Oliwką pobyć?
ja też będe zapisywac Gabi do przedszkola ale mam ułatwione bo rozmawialm z pania dyrektor i mamy duzo plusow tzn rodzina wielodzitna obydwoje z mezem pracujemy no i mąż ma orzeczona niepelnosprawnośc jutro ide sie dowiedzic od którego kwietnia zapisy
To Gabrysię to na 100% przyjmą
bratowej o 3 rano w sbote zaczely wody odchodzic wiec pojechali do szpitala,zaczei wywolywac je porod i tak wylwolywali od 9 rano do 21,miala w koncu pelne rozwarcie i porzadne skurcze,siedzilaa nawet w wannie a dziecko zejc nie chcialo.
w koncu zrobili cesarke-okazalo sie ze mala byla gdzies prawdopodobnie raczka owinieta pepowina i sie zaklinowala i dlatego nie mogla sie urdzic
tak wiec bratowa przezyla prawie 2 porody
To się bratowa nacierpiała
I zdrówka dużo dla Weroniczki
anabuba ja tez nie- ale maksa rzeczy nie piore z naszymi- i zawsze kolorowe rzeczy piore najpierw wrekach zeby sprawdzic czy farbują a jak nie to wrzucam ze wszystkimi
ale tym razem zapomnialam o nowej koszulce
całe szczescie wiekszosc niemowlecych nie farbuje i nie łapie
Chyba każdej z nas kiedyś taka wpadka się zdarzyła
Ja pamiętam jak kiedyś swój sweterek wsadziłam do prania na 60* no i jak go wyciągnęłam to się skurczył do rozmiarów Mai