reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no to ladną niespodziankę tatuś córci zrobił :tak::tak::tak::tak:
pozazdrościć normalnie:tak::tak::tak:

moj m wczoraj posprzatal po gosciach wiec ja dzis mam luzik :-):-):-)
tzn czysto zbytnio nie jest ale zabawki czarka sie walają to i tak jak wstanie bedzie to samo;-);-)
a co do spania to ja zasnelam sobie na kanapie m mnie dopiero obudzil jak jechal:-:)-:)-(
juz wybyl:-:)-:)-(
tak wiec slomianka jestem

no to zajaczek dobry:tak::tak::tak:
dobrze ty masz z tym swoim Darkiem on taki od początku jest:confused::confused::confused:
czy po jakimś czasie zaczął tak zaskakiwać:confused::confused::confused:
mój też Darek ale nigdy mi takich niespodzianek nie robi:no::no::no:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

m juz wybyl, jestem sama :-:)-(
czarek spi a ja sobie na necika klik klik ;-);-)
Kochana ,kiedyś taki nie był.
Wychowałam go tak sobie :-D:-D:-D:-D:-D
Tak serio to od jakichś 3-4 lat tak mnie różnie zaskakuje.:tak::-):-)

Twój Cię też zaskoczył,bo dał Ci pospać :tak::-D:-D

no i ja sie witam
wczoraj zrobilam sobie seansik filmowy
ogladalam poraz ktorys "step up 1 i 2" :-D:-D
oj jak fajnie tancza - chcialam isc kiedys na taniec do jakiejs szkolki ale nie ma jak :dry:
moze kiedys :sorry2:

dzieciaki spia, m pojechal do lekarza bo jakis chory jest :sorry2:
mnie juz przeszlo na szczescie
zupka sie robi
potem drugie danie

i chyba pojde spac bo jakas zmeczona jestem

ale wiecie co mala ostatnio spala mi od 22 do.... 7:30 :szok::szok::szok::szok::szok:
cala noc przespala a ja wstalam wyspana jak nie wiem :-D:-D:-D:-D
Patrysia gratulacje .
Moja Klaudia wczoraj też oglądała step up i mówi do mnie.
Jeszcze 2-3 miesiące i będę umiała cały ten układ końcowy .
Mnie zamurowało :szok::szok::szok: Pytam jak to?
A ona ,no bo wiesz jak miałam nogę skręconą i oglądałam i na pamięć sie uczyłam ,a teraz to pryszcz tylko trzeba sekwencje kroków utrwalić .:-D:-D:-D:-D
I mnie zszokowała na maxa.:szok::szok::szok:

no i z praniem nie jest tak źle- oryginalne rzeczy dobrej jakosci nic nie złapały- a woda była czerwona:-D

tylko body z auchana jedno za 3zł (ten materiał to takie g... ze siatka po 1 praniu sie z tego zrobiła więc to było wiadomo):-D no i jedna koszulka z auchana no i tez materiał taki gorszej jakosci więc na szczesce niczego nie szkoda:tak:

az dziwne bo moja koszulka na ramiączkach- z cienkiego strasznie materiału i koronki za 9 zł wogóle nie złapała:eek: a byłam pewna, że tez bedzie różowa:-)

ale nzów pech sie przypałętał i kolanko mi poszło w zjewie- nagle czuje, leje mi sie po nogach- a w szafce i pod od tyłu powódź!!!!!!! szok normalnie- dobrze ze tak trymam garnki i akurat pod rura byla miska to z 5 l zostało w misce:-D

jakis pechowy dzien dziś mam;-)

pati gratki:tak:
moj maks sie budzi raz-dwa w nocy na picie i to w sumie przez sen płacze bardziej niz przebudzony hehhe
Super,że z praniem nie jest tak źle ,ale awarii w zlewie nie zazdroszczę.
Zeczywiście jakiś pechowy dzień masz.:tak:;-):-):-)
Wreszcie chodził facet i liczniki za prąd odczytywał, bałam się tego rachunku potwornie bo to wiadomo zima czyli dłużej człowiek światło świeci no i my nie oszczędzaliśmy no i mile mnie ten rachunek zaskoczył bo tylko 60zł mamy płacić a rachunki prognozowe też nieduże bo po 75zł :tak::tak::tak: ale mi kamień z serca spadł :-p:-p:-p
Bardzo fajne zaskoczenie .
Super fotka małej.
Śliczna królewna.:tak::-):-)

Sosik zrobiony.
Wyszedł rewelacyjnie ,tylko żeby można było odrobinę soli dodać....

reklama
Hop hop mamuśki ,gdzie jesteście.
Obejrzałam sobie rozmowy w toku-wolę nie komentować....:eek:

Medeuska ,prawdziwa fachura od prania z ciebie:-D ja kiedyś zafarbowałam k.2 pary dzinsów na rózowo ,no nie był szczęsliwy:-D do dzis to wspomina ,a to z 10 lat temu było:-D

Madziula a mówią że kobiety są pamiętliwe :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
AS no bo my jesteśmy od soli uzależnieni :baffled:do mojej mamy na wczasy kiedys przyjeżdżał taki dziadek który soli nie używał wcale sam sobie robił wędliny piekł chleb i zawse mówił że sól to biała śmierć :tak:
Anaconda ale rachunek masz malutki jak ty to robisz???????????????????????????????
MEDEA :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dróż wymiata :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
my po obiadku sjeste mamy zaraz Julina odpali torcik :tak::tak::tak::tak::tak:

MEDEUSKA dobra jestes z tym praniem:-D.Dobrze ze nie wyszlo tak zle.Ja tak niedawno na niebiesko wszystko pofarbowalam bo nie widzialam ze niebieskie przescieradlo farbuje:-p.No masz dzis kochana jakis pechowy dzien.
LUNKA a idziesz te wyniki skontrolowac do lekarza???????
AS super M zrobil ci prezent :tak:.No to odpoczywaj od braku starszyzny w domu:-D.
PATRYSIA gratuluje przespanej nocki.Ja do dzisiaj nie wiem co to calkowicie przespana noc.Od jakieo czasu Oliwka juz lepiej spala bo budzila sie raz w nocy a drugi raz to juz rano wstawala:tak:.Od kad jest chora a praktycznie odkad rostalam sie z G to zas budzi sie po 4/5 razy w nocy i poplakuje:baffled:.

Dziekuje dziewczyny za mile slowa

Oliwka dzis nic w dzien nie spala.Kolo 18 ide ja kapac i moze uda mi sie ja kolo 19 uspac :tak:Fajnie by bylo.

Agnes pisze:
Wszystkiego najlepszego z ok,urodzinek dla JULii Malinkowej zdrówka ,radości i uśmiechu ,niech nam żyje 100 lat[/SIZE]

dziękuje kochana,:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

i ja też dołączam się do życzeń.:tak::tak::tak::tak::tak:

Dorota super ze nie uległaś :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

As ale prezent :szok::szok::szok::szok::szok: ja tez taki chce :-D:-D:-D:-D:-D

dobra uciekam bo Oliwka jedzie juz do domku,babcia ja przwozi,ide po nia na przystanek,:tak::tak::tak::tak::tak:

a jutro jest dzień otwarty w przedszkolu,M idie z Oliwką jestem ciekawa jak zaeraguje.mam nadzieję ze jej się spodoba:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Anaconda ale rachunek masz malutki jak ty to robisz???????????????????????????????

Właśnie o to chodzi że nic nie robię dlatego tak się bałam tego rachunku, wcześniej miałam 2 prognozy po 150zł i widocznie mniej nam wychodzi na 2 m-ce stąd taka kwota :tak::tak:

dobra uciekam bo Oliwka jedzie juz do domku,babcia ja przwozi,ide po nia na przystanek,:tak::tak::tak::tak::tak:
a jutro jest dzień otwarty w przedszkolu,M idie z Oliwką jestem ciekawa jak zaeraguje.mam nadzieję ze jej się spodoba:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Oj chyba doczekać się nie możesz już Oliwki :tak::tak::tak:
A dzień otwarty w przedszkolu na pewno jej się spodoba :tak::tak::tak:
A do ilu przedszkoli złożyłaś wnioski?

czesc kobietki!!!!
na poczatku to 1oo lat dla juleczki!!!!!

swieta,swieta i po swietach,ale ja sie ciesze bo przestane sie opychac slodkosciami.dalam czadu na tych swietach,buzia od jedzenia mi sie ne zamykala.a teraz trzeba na scisłą diete przejsc i powrucic do cwiczen.
szlak mnie trafia dzisiaj od rana z tym kąputerem,próbowałam od rana do was napisac ale caly czas brak bylo zasiegu.mam nadzieje ze juz teraz bedzie ok.

anaconda-majeczka to sliczna dziewczynka!!!!!

Czesc dziewczyny

Ja dzisiaj jestem nie do życia , chyba swieta mnie wykończyły , dopiero jak przestało padac to było ok godz 15 wstałam z łóżka, cholera mnie juz bierze od tygodnia przeziebiona jestem i nic nie pomaga , a jutro mam isc badania robic.......juz widze jak one znowu wyjdą........ masakra, a musze bo w poniedziałek wizyta u gina i musze je miec zrobione:-:)-(i jeszcze przez ostatnie tygodnie cisnienie mam takie niskie ze tez mu sie pewnie nie spodoba:wściekła/y:

Byłam chwilke na podwórku jak przestalo padac , bo mąz chciał posadzic drzewka tylko nie wiedzał gdzie ja je chce miec i musiałam mu pokazac, bo znowu by sam je posadził tam gdzie nie trzeba , wiec troszke sie dotleniłam i przynajmniej nos mi sie odetkał :tak:

Mąż w pracy maksiu rysuje a ja na bb siup i juz drugi raz pisze posta bo tamtego mi nie wysłało i wcieło tylko posty zostały :-)ciekawe czy teraz wysle:-):-):-)

Witam.
Właśnie zakończyła się impreza.
Zostało posprzątać.Ufff już po wszystkim.
Było fajnie i dośc hucznie :tak::-D:-D:-D
Będzie co wspominać.

A taki dostałam bukiecik.
Fotka z tel,więc taka sobie,ale pamiątka jest.:tak::-):-)
Zobacz załącznik 232748Zobacz załącznik 232749
. :tak::-):-)

śliczny bukiecik:-)

CZEść kobitki, wróciłam :-p

Moja Niki zrobiła pierwsze kroki :-):-):-):-)

Lece poczytac.

Gratulacje dla Niki :-)

Witajcie po swiatecznie;-).G jeszcze wczoraj mi nie zabral kompa:tak:.Pewnie jutro mi kompa zabierze.Teraz sie wkurzylam bo okazalo sie ze to mieszkanie ktore kolezanka miala G zalatwic to wcale nie jest taie pewne.Ja juz powiedzialam G ze jak ona mu nie zalatwi to niech cos innego kombinuje bo ja go do domu nie przyjme.Nie wezmie mnie na litosc oj nie:no:.
Wczoraj juz bylam twarda bo G mial isc spac do kolegi gdzie spal u niego dzien wczesniej ,ale tamten podobno zadzwonil do G ze ma nieprzyhodzic na noc wczoraj bo on sobie sprowadzil jakies 2 baby a do tego byl pijany wiec G zostal ze spaniem na lodzie.Poszedl spa do tej rodziny co byl z Oliwka u nich wczoraj na urodzinach tej malej dziewczynki.Nie zgodzilam sie wczoraj aby choc 1 noc go przenocowac bo wiem ze on wtedy pomyslalby sobie niewiadomo co_ON oczywiscie spalby z Oliwka albo sam ale nie zgodzilam sie bo to tak jakbym dala mu powolenie na to ze bedzie dobrze.
Jestem ciekawa czy cos teraz zlatwi bo jak nie to nie wiem co zrobi.A ja sie nadal o niego troche martwie i chcialabym aby olezanka mu to mieszkanie zalatwila:tak:.

Brawo twarda trzeba być:-)

witam kochane po świętach :happy2:
uffff jak dobrze że się skończyły :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
moja Julia jubilatka wstała dzis z mega bólem ucha :dry: więc biegiem do pani doktor zapalenie ucha środkowego :wściekła/y:już mam dość tych chorób :-:)-:)-:)-:)-(
Adamowi powoli przechodzi Antonio na szczęście już zdrowy:tak: ja wylądowałam wczoraj o 16 u lekarza w przychodni dyżurującej :baffled: złapał mnie ból brzucha a właściwie żołądka najpierw w pierwszy dzień świąt wieczorkiem ...wypiłam z 3 gorące gorzkie herbaty i puściło mnie ..rano wstałam ok było ale prawie nic nie jadłam od kilku dni bo gardło tak bolało i Pietrucha mówi ze muszę coś zjeść :baffled: no i zjadłam kromkę chleba z masłem i pół jajka na miękko :baffled: za pół godziny znów ból okropny nawet się wyprostować nie mogłam wyłam z bólu :-:)-:)-(położyłam się ale ból ni cholery nie malał :no: i bolało coraz bardziej ....moi poszli do pokoju pograc żebym sie zdrzemneła ale mnie coraz bardziej bolało w końcu ani siedzieć ani leżeć ani oddychac :-( Piotr zamówił taxi i na szybko do przychodni :-(weszłam zgięta pani doktor zbadała zrobiła usg ..i werdykt kamienie w woreczku żółciowym niby malutkie ale tak usytuowane że ból nie do zniesienia :-( :zawstydzona/y:
Zdrówka dla ciebie i sto lat dla Julki:-):-)

As to wszystkiego naj naj z okazji rocznicy :-D:-D
MH to super że pierwsze kroczki zrobione :-)
Malinka zdrówka życzę i życzonka dla Julki :-D:-D
Dorota super że się nie dałaś z M :tak:
Więcej nie pamiętam a nie chciało mi zaznaczyć :dry:
Witam po świętach :tak: najedzone? hehe ja prawie nic nie jadłam przez @ :sorry2: samo słodkie a się napaliłam na torta u siostry i się okazało że na kremie robiony a nie na bitej śmietanie i dupa :no: zła byłam jak nie wiem a taki dobry cytrynowy był :sorry2: a ja kremu nie tknę nigdy w cieście :sorry2: Kubek śpi bo jakiś padnięty jest. U siostry się załatwił bo za mało napaliła i teraz znowu kaszle i katar na nowo a już mu przechodziło kompletnie :wściekła/y: a mnie gardło coś boli oby nic się nie rozwinęło z tego wszystkiego :tak: a ja miałam iść po chleb ale Kuba zasnął a ja sobie głowy nie umyłam i mi się nie chce :sorry2: lenia mam niesamowitego gorzej jak przed świętami :-p jeszcze za tydzień M ma wolne 5 dni dobrze że w tym służbę ale może uda się w końcu pokoik w mieszkaniu zrobić bo normalnie od miesiąca nic nie ruszone a bałagan normalnie masakryczny tam mam :dry: idę obiadek zrobić i się chyba legnę na chwilę bo zaraz zasnę :sorry2: zajrzę potem papa :tak:

oby gardełko tylko pokaszlało:-):-):-) bo mnie juz tydzien trzyma i mam dość:no:

Moje kochane zapomniałam się Wam pochwalić jakiego zajączka od męza dostałam.
Jak przewieźli do domu to myślałam,że mi oczy z orbit wyjdą :szok::szok::szok::-):-):-)
To telewizor
Taki malutki :-D:-D:-D:-D

Zobacz załącznik 232899

Aha i zapomniałam Wam napisać,że pozbyłam się mojego starszego dziecka na 7 dni z domu.
Wyjechała na obóz informatyczny.;-)
Nudno będzie bez niej.:-D:-D:-D:-D Z kim ja się pokłócę o kolejną zabraną bluzkę,sukienkę ;-):-):-)

ŁAŁ super prezent:tak::tak::tak:

Witam ,witam ,
zdecydowałam sie na pomidorówke na obiadzio,coś mokrego ,lekiego i gotowanego:tak:wróciliśmy ze sklepu,po drodze nawiedziliśmy mame na herbatkę ,korpus sie gotuje,będzie zupina.

Klaudia mi po drodze ciśnienie podniosła,miała25 zł. kupiła sobie gazete za 7 i ona nie wiedziała ile ma reszty ,nie potrafiła odjąć w pamieci:szok::szok::szok::szok:myślałam ,ze mnie trafi z wsciekłości ,podobno ja stresuję:baffled: i to przeze mnie:baffled:
Ma sobie przypomniec tabliczke mnożenia i ćwiczyc dodawanie i odejmowanie.
Rozbawiła mnie też ,oglada tę gazeteę po drodze i mówi tak :a wata to nie dali ,gdzie on jest??
myślałam ,ze padne ,wyczytała ,watt 7 % w cenie gazety i jej go brakowało:-D:-D:-D:-D

AS ,ale prezent:tak::szok:

Lunka co znaczy ,ze z opisu nic strasznego ,czyli???

Malinka ,będziesz gotować wg,tej diety ,no no,chwal sie jak ci idzie i szło będzie,co dziś za zupę serwujesz??

Pewnie Dorotka ,nauczysz sie.

Beata torta nie tknąc ,bo na kremie ,oszalałaś.
Ja wszystkim polecam ciasto balowe ,wpiszcie w wyszukiwarkę ,jest pełno przepisów,a ciasto jest pierwsza klasa,z powodzeniem moze zastapić tort,ja będe teraz je zamiast torta na imrezy robiła.

Klaudia jest dobra:-D:-D:-D

i ode mnie:-)

a ja właśnie widze jak sie pierze moje zafarbowane na czerwono praniee od MAksa!!!!!!!!!!:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cerwona koszulka mi sie przypałętała tam kupiona w lumpku i jej jeszce nie prałam i nie wiedziałam że farbuje:baffled::-:)-:)-:)-(

fuccck... jak sie wylavzy to zobaczymy co z tego zostanie:-(

różowo mi:-D:-D:-D

Hop hop mamuśki ,gdzie jesteście.
Obejrzałam sobie rozmowy w toku-wolę nie komentować....:eek:

Medeuska ,prawdziwa fachura od prania z ciebie:-D ja kiedyś zafarbowałam k.2 pary dzinsów na rózowo ,no nie był szczęsliwy:-D do dzis to wspomina ,a to z 10 lat temu było:-D

Mi tez maz wypomina ze 8 lat temu przypaliłam ziemniaki:-D:-D:-D:-D

Witam
Napisalam wczensiej posta i mi sie rozlaczyl net:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wiec sie wkurzylam i wylaczylam laptopa:no::no::no:Drugi raz nie odpisuje bo mi sie nie chce:zawstydzona/y:
Byla u mnie siora i brat:tak::tak::tak:Dzieciaki sie wyszalaly a ja wykorzystalam to i poszlam sobie na solke:-):tak::tak::tak:
Mlode znowu w dzien nie spaly i poki co nie wygladaja na spiace:szok::baffled:Ale mysle ze kolo 21 juz Je poloze:tak::tak::tak:Za to Dominik doprowadza mnie do furii:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry