Kochana ,kiedyś taki nie był.no to ladną niespodziankę tatuś córci zrobił
pozazdrościć normalnie
moj m wczoraj posprzatal po gosciach wiec ja dzis mam luzik :-):-):-)
tzn czysto zbytnio nie jest ale zabawki czarka sie walają to i tak jak wstanie bedzie to samo;-);-)
a co do spania to ja zasnelam sobie na kanapie m mnie dopiero obudzil jak jechal:---(
juz wybyl:---(
tak wiec slomianka jestem
no to zajaczek dobry
dobrze ty masz z tym swoim Darkiem on taki od początku jest
czy po jakimś czasie zaczął tak zaskakiwać
mój też Darek ale nigdy mi takich niespodzianek nie robi
m juz wybyl, jestem sama :--(
czarek spi a ja sobie na necika klik klik ;-);-)
Wychowałam go tak sobie
Tak serio to od jakichś 3-4 lat tak mnie różnie zaskakuje.:-):-)
Twój Cię też zaskoczył,bo dał Ci pospać
Patrysia gratulacje .no i ja sie witam
wczoraj zrobilam sobie seansik filmowy
ogladalam poraz ktorys "step up 1 i 2"
oj jak fajnie tancza - chcialam isc kiedys na taniec do jakiejs szkolki ale nie ma jak
moze kiedys
dzieciaki spia, m pojechal do lekarza bo jakis chory jest
mnie juz przeszlo na szczescie
zupka sie robi
potem drugie danie
i chyba pojde spac bo jakas zmeczona jestem
ale wiecie co mala ostatnio spala mi od 22 do.... 7:30
cala noc przespala a ja wstalam wyspana jak nie wiem
Moja Klaudia wczoraj też oglądała step up i mówi do mnie.
Jeszcze 2-3 miesiące i będę umiała cały ten układ końcowy .
Mnie zamurowało Pytam jak to?
A ona ,no bo wiesz jak miałam nogę skręconą i oglądałam i na pamięć sie uczyłam ,a teraz to pryszcz tylko trzeba sekwencje kroków utrwalić .
I mnie zszokowała na maxa.
Super,że z praniem nie jest tak źle ,ale awarii w zlewie nie zazdroszczę.no i z praniem nie jest tak źle- oryginalne rzeczy dobrej jakosci nic nie złapały- a woda była czerwona
tylko body z auchana jedno za 3zł (ten materiał to takie g... ze siatka po 1 praniu sie z tego zrobiła więc to było wiadomo) no i jedna koszulka z auchana no i tez materiał taki gorszej jakosci więc na szczesce niczego nie szkoda
az dziwne bo moja koszulka na ramiączkach- z cienkiego strasznie materiału i koronki za 9 zł wogóle nie złapała a byłam pewna, że tez bedzie różowa:-)
ale nzów pech sie przypałętał i kolanko mi poszło w zjewie- nagle czuje, leje mi sie po nogach- a w szafce i pod od tyłu powódź!!!!!!! szok normalnie- dobrze ze tak trymam garnki i akurat pod rura byla miska to z 5 l zostało w misce
jakis pechowy dzien dziś mam;-)
pati gratki
moj maks sie budzi raz-dwa w nocy na picie i to w sumie przez sen płacze bardziej niz przebudzony hehhe
Zeczywiście jakiś pechowy dzień masz.;-):-):-)
Bardzo fajne zaskoczenie .Wreszcie chodził facet i liczniki za prąd odczytywał, bałam się tego rachunku potwornie bo to wiadomo zima czyli dłużej człowiek światło świeci no i my nie oszczędzaliśmy no i mile mnie ten rachunek zaskoczył bo tylko 60zł mamy płacić a rachunki prognozowe też nieduże bo po 75zł ale mi kamień z serca spadł
Super fotka małej.
Śliczna królewna.:-):-)
Sosik zrobiony.
Wyszedł rewelacyjnie ,tylko żeby można było odrobinę soli dodać....