reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja poswiatecznie:tak::tak::tak:
Moje dziewczynki daly mi dzisiaj pobyczyc sie w wyrku bo wstaly jakos przed 10:tak::tak::tak:klaudia obudzila sie najpierw po 7 na siku i myslalam ze juz nie usnie ale Jej powiedzialam ze ma isc do lozeczka i sie polozyc i usnela:tak::tak::tak:
No ale dwa dni nie spaly mi w dzien:baffled:
Zaraz zrobie jakies sniadanko a pozniej mzoemy wyjdziemy na spacerek:tak::tak::tak:Wstepnie umowilam sie na dziisja z siora ale zobaczymy co z tego wyjdzie;-):-)

MH
Gratki dla Niki:tak::tak::tak:

AS
Super bukiecik:tak::tak::tak:
No i zycze Wam jeszcze wielu,wielu wspolnych,szczesliwych lat i tak pieknych rocznic:tak::tak::tak:

MALINUS
Wszyskiego najlepszego dla Julki ode mnie i mojej ferajny:tak::tak::tak:
STO LAT,STO LAT...
Buziaki:-):tak::tak::tak:

reklama
STO LAT DLA JULKI!!!
d41d8ea3961b780434d77e4.gif

By lola_lu at 2010-04-06

CZEść kobitki, wróciłam :-p

Moja Niki zrobiła pierwsze kroki :-):-):-):-)

Lece poczytac.
gratulacje:tak::tak::tak::tak:
Właśnie o to chodzi że nigdzie tej ręki nie naciągnęłam, nie uderzyłam, czuję taki dziwny ból, jakby w środku, teraz też właśnie zaczyna boleć, już sama nie wiem może ketonalem posmaruję :confused::confused:
a moze to poczatki reumatyzmu, mi tak kiedys nogi wykrecało i rece jak mieszkałam u mamy
teraz juz mnie nie bola choc czasem jeszcze troche mnie powykreca:sorry2::sorry2:;-);-)
Witajcie po swiatecznie;-).G jeszcze wczoraj mi nie zabral kompa:tak:.Pewnie jutro mi kompa zabierze.Teraz sie wkurzylam bo okazalo sie ze to mieszkanie ktore kolezanka miala G zalatwic to wcale nie jest taie pewne.Ja juz powiedzialam G ze jak ona mu nie zalatwi to niech cos innego kombinuje bo ja go do domu nie przyjme.Nie wezmie mnie na litosc oj nie:no:.
Wczoraj juz bylam twarda bo G mial isc spac do kolegi gdzie spal u niego dzien wczesniej ,ale tamten podobno zadzwonil do G ze ma nieprzyhodzic na noc wczoraj bo on sobie sprowadzil jakies 2 baby a do tego byl pijany wiec G zostal ze spaniem na lodzie.Poszedl spa do tej rodziny co byl z Oliwka u nich wczoraj na urodzinach tej malej dziewczynki.Nie zgodzilam sie wczoraj aby choc 1 noc go przenocowac bo wiem ze on wtedy pomyslalby sobie niewiadomo co_ON oczywiscie spalby z Oliwka albo sam ale nie zgodzilam sie bo to tak jakbym dala mu powolenie na to ze bedzie dobrze.
Jestem ciekawa czy cos teraz zlatwi bo jak nie to nie wiem co zrobi.A ja sie nadal o niego troche martwie i chcialabym aby olezanka mu to mieszkanie zalatwila:tak:.
kochana trzymam kciuki &&&&&&&
postaraj sie naprawdę nie martwic jego problemami, teraz to jego problemy:tak::tak::tak:
jak juz ci napisała madziulanatasza:tak::tak::tak::tak:

a ja sie witam
dzis u nas slonko a ja do gina na 17, jak mi zrobi usg moze si dowiem co mi sie tam kluje;-);-);-)
al nie zapisal mi w karcie ze usg jest wiec chyba nie bede miala:no::no:
m dzis o 14 wyjezdza znow:sorry2::dry::dry::dry:
ale w przyszlym tyg chyba wrocą
niby im powiedzial ze maja tam byc jedna niedziele ale od czego ma sie telefony:sorry2::sorry2::sorry2::dry::dry::dry:
ja dzis na obiad zmykam do mamy dzis jeszcze sa goscie wiec pojde sobie bigosu podjesc:tak::tak:
swieta minely nawet spokojne choc chrzciny mielismy to naprwde byla jedyna impreza
no chyba zeby liczyc te wieczirne rodzinne nasiadowki wokol flaszeczki:sorry2::-D:-D
pozniej wpadne po ginku papatki;-);-);-)

ach i zapomniałam

Sto lat dla Juleńki!!!
niech Ci słoneczko wiecznie świeci!!!

Ostatnia edycja:
Malinka

STO lat dla Julinki od e cioci i całego naszego towarzystwa domowego

Tata prosił mnie,żeby mu ugotować coś do jedzenia.Ma ochotę na makaron razowy z sosem.
I tu zaczyna się problem.
Nigdzie nie ma przepisu na sos napoli wg PP
Nic , będę uparta i sama skomponuję przepis :tak:;-):-):-)
Przemiany mam podane,więc jakoś pójdzie .
Oby był zjadliwy :baffled::baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D

Malinka

STO lat dla Julinki od e cioci i całego naszego towarzystwa domowego

Tata prosił mnie,żeby mu ugotować coś do jedzenia.Ma ochotę na makaron razowy z sosem.
I tu zaczyna się problem.
Nigdzie nie ma przepisu na sos napoli wg PP
Nic , będę uparta i sama skomponuję przepis :tak:;-):-):-)
Przemiany mam podane,więc jakoś pójdzie .
Oby był zjadliwy :baffled::baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D

ty to złota kobieta jesteś!!!

As to wszystkiego naj naj z okazji rocznicy :-D:-D
MH to super że pierwsze kroczki zrobione :-)
Malinka zdrówka życzę i życzonka dla Julki :-D:-D
Dorota super że się nie dałaś z M :tak:
Więcej nie pamiętam a nie chciało mi zaznaczyć :dry:
Witam po świętach :tak: najedzone? hehe ja prawie nic nie jadłam przez @ :sorry2: samo słodkie a się napaliłam na torta u siostry i się okazało że na kremie robiony a nie na bitej śmietanie i dupa :no: zła byłam jak nie wiem a taki dobry cytrynowy był :sorry2: a ja kremu nie tknę nigdy w cieście :sorry2: Kubek śpi bo jakiś padnięty jest. U siostry się załatwił bo za mało napaliła i teraz znowu kaszle i katar na nowo a już mu przechodziło kompletnie :wściekła/y: a mnie gardło coś boli oby nic się nie rozwinęło z tego wszystkiego :tak: a ja miałam iść po chleb ale Kuba zasnął a ja sobie głowy nie umyłam i mi się nie chce :sorry2: lenia mam niesamowitego gorzej jak przed świętami :-p jeszcze za tydzień M ma wolne 5 dni dobrze że w tym służbę ale może uda się w końcu pokoik w mieszkaniu zrobić bo normalnie od miesiąca nic nie ruszone a bałagan normalnie masakryczny tam mam :dry: idę obiadek zrobić i się chyba legnę na chwilę bo zaraz zasnę :sorry2: zajrzę potem papa :tak:

kochane bardzo dziękuję w imieniu Julki chorowitki za życzenia urodzinowe :tak::tak::tak:
Piotr rano wyszedł do pracy i wziął sobie wolne żeby z nami trochę posiedzieć tzn mnie odciążyć :tak::tak:rano kupił Julince mini torcika i prezent komplet nowych pisaków 20 kolorów książki jedna z nauką pisania dla 6 latków drugą z nauką czytania sylabicznego i teraz chorowitka ma zajęcie :tak:mnie zaskoczył bo umawiałam się z Julią że jej coś kupię po 10 po wypłacie a tu on zrobił niespodziankę ale umówiłam się z Julią że jakąś spódniczkę jeszcze kupimy po jak to Julka mówi po pieniężnej :-D:-D:-D:-D:-D
pogadałam z As przez telefon jak to Pietrucha określił "chwilunię":-D:-D:-D:-Dpo obiadku poczytam o gotowaniu wg pięciu przemian i chyba wprowadzimy to do dietki rodzinnej Piotrek zaczął od uwaga As wyprawy po sól kamienną z kłodawy :-D:-D:-D:-Dpoczytam i będe wiedziała co i jak robić :tak:

pytałaś Madziula jak długa ma byc ta dietka no długa powinniśmy zmienić sposób odżywiania dlatego chcę spróbować z ta kuchnią PP tak żeby całą rodzinkę na to przerzucić bo nie będe wszystkim osobno gotować a wszystkim nam to wyjdzie na zdrowie i ograniczenie mięsa i nabiału :tak:
Antek zabrał Piotrka na spacer :-D:-D:-D:-D:-Di to dokładnie tak bo tatus się nie mógł zebrać t mu dziecko buty przyniosło i kurtke i powiedziało "tatum da da opa ..":-D:-D:-D:-D:-Dno i poszli na 3 godziny mam ich z głowy :-D:-D:-D:-D
zaraz nastawiam rosołek warzywny bo wszyscy chcą coś gotowanego i najlepiej zupa:-D:-D:-D

Hejka
Odebrałam wyniki, z opisu nic strasznego nie wnioskuję, z płyty nic nie iwem, kupa zdjęc mózgu i tyle, hehehehe.A więc szpital zaliczylysmy, zakupy, plac zabaw, spółdzielnie, biblioteke, pranie 2 sie robi, 3 juz czeka, obiad tylko na ogień wrzucić, chata posprzatana, a ja jak zasiadłam, tak mnei zmożyło zmęczenie okropne. Aż mi sie oczy zamykają, tak wiec wstaję szybko i zaczne sie ruszać to moz enie zasnę na stojąco.

STO LAT DLA JULKI!!!
d41d8ea3961b780434d77e4.gif

I ja się pod tym pięknym pajacem podpiszę, Julinko nasza kochana, gaduło przodowa dużo uśmiechu i radości w życiu, siły do chłopaków i chęci do nauki, bo taka mądra dziewczyna nie może się zmarnowac! Ulubienico moja wszystkiego co sobie tylko wymarzysz!!!!!!!!!!!

kochane bardzo dziękuję w imieniu Julki chorowitki za życzenia urodzinowe :tak::tak::tak:
Piotr rano wyszedł do pracy i wziął sobie wolne żeby z nami trochę posiedzieć tzn mnie odciążyć :tak::tak:rano kupił Julince mini torcika i prezent komplet nowych pisaków 20 kolorów książki jedna z nauką pisania dla 6 latków drugą z nauką czytania sylabicznego i teraz chorowitka ma zajęcie :tak:mnie zaskoczył bo umawiałam się z Julią że jej coś kupię po 10 po wypłacie a tu on zrobił niespodziankę ale umówiłam się z Julią że jakąś spódniczkę jeszcze kupimy po jak to Julka mówi po pieniężnej :-D:-D:-D:-D:-D
pogadałam z As przez telefon jak to Pietrucha określił "chwilunię":-D:-D:-D:-Dpo obiadku poczytam o gotowaniu wg pięciu przemian i chyba wprowadzimy to do dietki rodzinnej Piotrek zaczął od uwaga As wyprawy po sól kamienną z kłodawy :-D:-D:-D:-Dpoczytam i będe wiedziała co i jak robić :tak:

pytałaś Madziula jak długa ma byc ta dietka no długa powinniśmy zmienić sposób odżywiania dlatego chcę spróbować z ta kuchnią PP tak żeby całą rodzinkę na to przerzucić bo nie będe wszystkim osobno gotować a wszystkim nam to wyjdzie na zdrowie i ograniczenie mięsa i nabiału :tak:
Antek zabrał Piotrka na spacer :-D:-D:-D:-D:-Di to dokładnie tak bo tatus się nie mógł zebrać t mu dziecko buty przyniosło i kurtke i powiedziało "tatum da da opa ..":-D:-D:-D:-D:-Dno i poszli na 3 godziny mam ich z głowy :-D:-D:-D:-D
zaraz nastawiam rosołek warzywny bo wszyscy chcą coś gotowanego i najlepiej zupa:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D Malinka ta chwilunia trwała 29 .43 sek. :-D:-D:-D:-D:-D

beatko oby małemu nic nie było.
Zdrówka dla Was również.

Natalineczka napisz jak tam po ginku.

Ja dziś jeszcze nic nie gotuję ,bo mam ze świąt sporo jedzenia łacznie z obiadem.
A od jutra też Daruś zgodził się ,na zdrowe odżywianie ,więc włączam PP do diety .
Prosił tylko,żeby mięso jakies mu zostawić.:-D:-D:-D:-D
Pewnie,że zostanie ,ale w mniejszych ilościach i inaczej przyrządzone tak,żeby nie uczulało i było neutralne dla organizmu.
W zeszłym roku gotowałam przez PP ,ale mi się znudziło samej sobie gotowac oddzielnie ,a teraz mój m dojrzał do takiej decyzji to trzeba to wykorzystać .:tak::-):-):-)

Moje kochane zapomniałam się Wam pochwalić jakiego zajączka od męza dostałam.
Jak przewieźli do domu to myślałam,że mi oczy z orbit wyjdą :szok::szok::szok::-):-):-)
To telewizor
Taki malutki :-D:-D:-D:-D

DSC00329..jpg

Aha i zapomniałam Wam napisać,że pozbyłam się mojego starszego dziecka na 7 dni z domu.
Wyjechała na obóz informatyczny.;-)
Nudno będzie bez niej.:-D:-D:-D:-D Z kim ja się pokłócę o kolejną zabraną bluzkę,sukienkę ;-):-):-)

reklama
MALINKA idemnie tez WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JULKI :-)
Kurcze zdrowka dla ciebie.Kamienie powidasz o nie zaciekawie :-(.Moze skonsultuj to z innym lekarzem?

Dziekuje dziewczyny za wszystkie mile slowa :-).Wszystkie macie racje ,nie moge zyc problemami G.No ale ja sie tego ucze :-).

I zpomnialam juz o komu odpisac.

Ide Oliwka usypiac :-)Do pozniej

Do góry