reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczynki,

Zdrowych i Spokojnych Świat

Życzy MH z Rodzinką
:tak:

PS. Czasu jakoś brak, do zobaczenia pewnie dopiero we wtorek, buziaczki :-)

Lunka, kotka wysterylizować, siuśki przestaną śmierdzieć...

Ostatnia edycja:
reklama
No i witam piatkowo, dopiero wstałam. Zasnęłam coś koło 4, o 6 pobudka na butle i od 7 pospałam do 8.30. Zombi.

a dzień bedę miała masakrę. Na 12 ma przyjść brat z rodzinką, na 14 muszę być w szpitalu po wyniki tomografu-boję się, późńiej do pralni, apteki, zakupy, pisanki z małą, zrobić się na człowieka i na 18 mam spotkanie klasowe w restauracji mojego szefa. Mam wielką ochotę spotkać się z nimi, ale jak sobie pomyślę, że mogę spotkac i jego, to aż mnie trzęsie.

Jak ja się dziś wyrobię. czasu mało.

LUNKA hmmm sama nie wiem o bym zrobila na twoim mijscu z tym kotem :-(.No albo bedziesz sie meczyc albo bedziesz musiala oddac ja i malej to jakos wytlumaczyc .Jak tylko sie da.No chyba ze tego ota oddasz i bedziesz tam jezdzic itp a do domu wezmiesz jakiegos malutkiego kotka.Od malego bedzie u was .MALEJ sie taka mala kicia napewno spodoba :-).
Jeżeli oddam ją nie wezmę już żadnego inego kota. Poprostu niemożliwym jest by trafił się tak wspaniały charakterem zwierzak.

Lunka, kotka wysterylizować, siuśki przestaną śmierdzieć...

Kochana, ona jest za stara, wolno sterylizować kotki w I roku życia, czasem robią to do końca II, ale to już niebezpieczne, a nasza ma 12 lat.
Ale masz rację, takie rozwiązanie wiele by prawdopodobnie pomogło. Aczkolwiek doszłam dlaczego tak się dzieje. Koty nie lubią zmian i reagują najczęściej w ten sosó. A dziło sie. Zmiana miejsca zamieszkania=rozstanie z psem a nowy kotek w domu w przeddzień śłubu zaadoptowaliśmy kociaka), w ciągu osttsnch 2 lat-remont, nowy członek rodziny, choroba i śmierć Mańka, nowe meble i dywan. Niby nic, dla kota, zwłaszcza w tym wieku to trauma. Niestety w tej kwestii nic już nie poradzę. Wstyd mi zawracać Wam głowy takią sprawą tuż przed świętami, ale sen z powiek mi to ...

Małą wstanie lada moment więc odmeldowuję się. Wpadnę prawdopodobnie dopiero we wtorek rano.

Z okazji Świąt życzę Wam dziewczyny podwójnej siły do walki z codziennością, wsparcia ze strony rodziny(mężów), ogrom miłości-ile tylko będziecie w stanie znieść i ...banalnie to brzmi ale ... pociechy z dzieci. Ich iskierki radości w oczach sa najwspanialszym darem dla nas. Kiedy one sa szczęśliwe - my jesteśmy szczęśliwi, kiedy my jesteśmy szczęsliwi-one są szczęśliwe. Wszystkiego najlepszego dziopki kochane.

Witam ja tylko na sekundkę.
My już po śniadanku,pranie się robi,mięsko w zalewie następne też już siedzi ,a ja idę na szybkie zakupki.
Potem o 14 .30 jeszcze młody ma zajęcia w fundacji ,a ja zamierzam w tym czasie po butki wyskoczyć ,bo zapomniałam,że nie mam butów na święta.:baffled::baffled::baffled::baffled:

kochane kobietki!!!!!
zdrowych,wesołych swiat oraz mokrego śmigusa dyngisa dla was i wasych najbliszych życzy lidka r z rodzinką!!!!!
wesołego alleluja!!!!!

a teraz ide was poczytac,mam nadzieje ze uda mi sie nadrobic zaleglosci:tak:

Witam :-):-):-)
A u nas piękne słonko, my dzisiaj do mamy jedziemy tak więc przez całe święta mnie nie będzie i z tego powodu wpadłam złożyć wam życzenia
Luna ja bym jednak do kilku przedszkoli złożyła wnioski bo jak was tam nie przyjmą do tego jednego :confused::confused::confused:

Uśmiechu, radości i słońca,
wiosennego ciepła bez końca.
Zajączka wielkanocnego
w prezenty bogatego,
i abyście znalazły w świątecznym koszyku
tyle szczęścia, ile w tym wierszyku.

witam kochane moje :happy2:
przepraszam nie czytałam :-:)-:)-(zmogła mnie choroba:-:)-(wczoraj bolała mnie głowa wieczorem miałam dreszcze i gorączkę 38.9 pietruszka dał mi końską dawkę spałam do 8 rano .obudził mnie potworny ból głowy i gardła gorączkę mam 39.7 :-:)-:)-(Pietruszka musiał być w pracy więc dzieci zajmują się Antkiem a ja leżę w łóżku :-(muszę się wykurować bo jutro muszę być w pracy :-(Pietruch będzie dziś robił wszystko na święta i jutro a ja się kuruję:-(
ŻYCZĘ WAM KOCHANE MOJE ZDROWIA SZCZĘŚCIA I ZADUMY W TE ŚWIĘTA...CZASU BY SPĘDZIĆ GO Z BLISKIMI BEZ ŻALI GONITWY I SMUTKÓW .RODZINNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY
Malinka z ferajną :-*

witam się z wmi moje kochane piatkowo;-);-);-)

na początku

Niech Wam Mili będzie wiosennie, słonecznie, świątecznie!
Niech cieszą Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki!
Niech się w śmigus-dyngus woda na Was leje,
a wielkanocny zając przyniesie radość i nadzieję!
Oby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało,
by szyneczka nie tuczyła,
atmosferka była miła,
a zajączek uśmiechnięty -
przyniósł wreszcie te prezenty!

1081..gif

a teraz troszkę realizmu :sorry::sorry::sorry::sorry:
wstalismy rano i...
12130001..jpg
prosze nie regulować odbiorników:sorry:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no i tyle wiosny:sorry::sorry:
za pługiem na święcenie:sorry:
ale sloneczko wychodzi wiec mam nadzieje że to cholerstwo stopnieje:tak::tak::tak::tak:

Hej kochane a co wy tu za pryma aprilis robicie i pustki na bb urządzacie :szok::szok::szok::szok::szok::szok:no dziś jest dzień żartów a nie dzień bez komputera :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Wiki ślicznie wyglądasz wery wery sama bym chciała taką kieckę:tak:ale bym musiał najpierw mieć twoją figurę :dry:ale się załatwi taką figurkę :-D:-D:-D:-D
Agnes pisanki cudne :tak::tak::tak:Julka fachowym okiem pooglądała i stwierdziła no można je sprzedawać na allegro :-D:-D:-D
Lidka jakie te twoje chłopaki śliczne :tak:ja zawsze mówię że mi sie podobają bliźniaki ale u innych :baffled:i bałam się strasznie jak byłam w ciąży bo mój ex obciążony genetycznie bliźniakami i ja też :cool2:a pamiętam świetnie z dzieciństwa jak chodziliśmy do mamy koleżanki i mojego kolegi z klasy i oni mieli bliźniaczki i pamiętam ich mamę bujającą wózkiem i o 15 w szlafroku bo nie miała czasu się ubrać:-)więc kocham czyjeś bliźniaki ale Antka duo sobie nie wyobrażam więc tym bardziej chylę czoła przed mamami bliźniaków :tak::tak::tak::tak:
Natalineczka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Djeju chyba wystawię swoje używki na allegro no oj żeby mi się tylko taki kupujący trafił jej ja bym sobie z nim popisała oj jak ja kocham takie jazdy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Anabubka aleś ty pracowita normalnie chyba do ciebie się na jakiś kurs pracowitości zapisze bo u mnie dziś burdello a ja zamiast tyrac te podłogi to co..........na bb:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Dorotka przykro mi że mama nie chciała zostac z małą tym bardziej śpiącą..ale wiesz co ja chyba wiem o co kamman twojej mamie......
Meduska ty jakos ostatnio chyba wiatru w żagke dostałaś co???????????jak ja się cieszę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
kochane mam pytanie do was dostałam dla Antka sandałki różowe :baffled: ze sztywnym zapiętkiem używki ale naprawdę nie zniszczone :tak:numer 24 która dla swojej cóki potrzebuje to po 10 wyślę:tak::tak::tak:
Dowikluś jak samopoczucie jak brzucho głowa?????????
As ty turbodymomenie :-D:-D:-Dco to za zdziwienie że cię lubią???????????ciebie sie nie da nie lubić kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kochana ja jak sie dowiedziałam ze beda blizniaki to 2 tygodnie do siebie dochodzilam.:szok:a teraz to sobie zycia bez nich nie wyobrazam.:tak:
a przy blizniakach nie jest tak, zle kwestia zorganizowania czasu;-).a i nigdy mi sie nie zdarzyło do godz.15 w szlafroku chodzic.;-):-D:-D

Dziesiecioro przykazań ;)

1. Nie myję okien, ponieważ...
kocham ptaki i nie chcę, żeby jakiś uderzył w czystą szybę i zrobił
sobie krzywdę

2.Nie pastuję podłóg, ponieważ...
boję się, że któryś z gości się pośliźnie i coś sobie złamie, a ja
będę mieć wyrzuty sumienia. Do tego jeszcze mógłby mnie
zaskarżyć.

3. Koty z kurzu są całkiem w porządku, ponieważ...
dotrzymują mi towarzystwa. Ponadawałam im imiona, a one zgadzają
się ze wszystkim, co mówię.

4. Pajęczyny zostawiam w spokoju, ponieważ...
wierzę, że każde stworzonko powinno mieć swój dom

5. Porządki wiosenne odpuszczam, ponieważ...
lubię wszystkie pory roku jednakowo i nie chcę, żeby reszta była
zazdrosna.

6. Nie wyrywam chwastów w ogrodzie, ponieważ...
nie będę się przecież wtrącać w boskie sprawy. Bóg to projektant
doskonały.

7. Nie chowam porozkładanych rzeczy, ponieważ...
nikt ich potem nigdy w życiu nie znajdzie.

8. Kiedy robię imprezę, nie szykuję niczego wykwintnego,
ponieważ...
nie chcę, żeby się goście stresowali, co mają mi podać, kiedy idę
do nich z wizytą.

9. Nie prasuję, ponieważ...
wierzę etykietkom, na których napisano "nie wymaga
prasowania".

10. Niczym zupełnie się nie przejmuję, ponieważ...
nerwusy umierają młodo, a ja mam zamiar jeszcze się tu pokręcić i
zostać pomarszczonym, zrzędliwym starym prykiem!

;-);-);-)

dobre!!!!!:-D:-D:-D:-D;-)

witam kochane moje :happy2:
przepraszam nie czytałam :-:)-:)-(zmogła mnie choroba:-:)-(wczoraj bolała mnie głowa wieczorem miałam dreszcze i gorączkę 38.9 pietruszka dał mi końską dawkę spałam do 8 rano .obudził mnie potworny ból głowy i gardła gorączkę mam 39.7 :-:)-:)-(Pietruszka musiał być w pracy więc dzieci zajmują się Antkiem a ja leżę w łóżku :-(muszę się wykurować bo jutro muszę być w pracy :-(Pietruch będzie dziś robił wszystko na święta i jutro a ja się kuruję:-(
ŻYCZĘ WAM KOCHANE MOJE ZDROWIA SZCZĘŚCIA I ZADUMY W TE ŚWIĘTA...CZASU BY SPĘDZIĆ GO Z BLISKIMI BEZ ŻALI GONITWY I SMUTKÓW .RODZINNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY
Malinka z ferajną :-*

ojj kochana to kuroj sie tam.ze Cie na swieta jakies chorubsko dopadło.:-(
szybkiego powrotu do zdrowia Ci życze.:tak:

czesc kobietki!!!:happy2:
widac ze swieta bo straszne tu pustki,ale mam nadzieje ze we wtorek wszystkie powrucicie na bb.:tak:
u nas pogoda piekna,jak blizniaki wstana to na spacerek idziemy.

miłego dnia:happy2:

witajcie
wpadam tylko i wypadam
czasu brak
ja ledwo zyje chora jestem na maxa wszyscy jakos sie trzymaja a ja :confused::dry:
gardlo mnie boli, ledwo gadam, kaszel olaboga :baffled:
noz masakra...

podejrzewam ze bede dopiero po swietach... :-:)-(
ale chce juz z mijesca Wam zyczyc :-D

Smacznego jajeczka wielkanocnego,
dużego zająca czekoladowego, zdrowia niezawodnego, wielu radości i przez całe Święta samej wesołości.
Życzy Pati z rodzinką :-D

Zobacz załącznik 232052

reklama
natalineczka-jestem w szoku!!!!:szok::szok::szok:
naprawde u was taka pogoda?:confused:i jeszcze snieg?:baffled:szok!!!:szok::szok:
a u nas pieknie,słoneczko swieci i do sloneczka jest 20*:-)
aż sie wierzyc nie chce że tak jest u was.:no:

patrysia-zdrówka kochana Ci życzę.

Do góry