reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale bezsens, nie widze podpisow tylko linki do nich, ostatnich odpowiedzi, musze na nowo wchodzic na forum, no i nie ma najwazniejszej rzeczy (zaraz po czcionce) : odpowiedzi na twoje watki od ostatniej wizyty

reklama
no to zobaczymy! moze sie cos zmieni!
ja chce nasz zamkniety!!!!!!! chce widziec zdjecia!!!!!!! no i wogole jak juz pisalam nie moge sie polapac!
aha i dlaczego lady masz imported przed swoim nickiem???

a teraz wam coś powiem fajnego :D sprawdzcie sobie swoje skrzynki na bb ......macie zawalone na bank starymi meilami które kasowałyscie kiedyś a teraz znowu są ...ja juz wykasowałam miałam powyżej setki ....ufff....

na starcie widzialam ta zawalona skrzynke! a na starym moglam tyle miec i nie byla zapelniona!!!!!!

a do tego wszystko za wolno!!!!!!!
a zauwazylyscie ze czas jest inny??? nie moge ustawic tak zeby byl taki jak ja mam na kompie!!!!!!!

ja chce na stary!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
a no...faktycznie , czas inny .a zauważ że koło czasu są kwadraciki i w różnych kolorach ...ciekawe co te kolory znacza .A szukałam na forum czy ktoś jeszcze ma to IMPORTED i ma pare dziewczyn tez .
cholewcia ......dziwne to forum jest ..niemożan sie połapac...mam nadzieje że szybko sie przyzwyczaje .

i jest takei ...zarózowe ...zacukierkowe...jak dla dziewczynek tylko...

Do góry