reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
WITAM!!!!!!
ja sie nie moge odnalezc! ja chce nasze stare bb!!!!!!!!!! moze sie przyzwyczaje ale narazie sie nie lape! a wogole nie ma naszego zamknietego!
ja sie nie moge odnalezc! ja chce nasze stare bb!!!!!!!!!! moze sie przyzwyczaje ale narazie sie nie lape! a wogole nie ma naszego zamknietego!
shady
Fanka BB :)
hej dziewczyny.....ale nedza, nie mozna miec kolorowej czcionki, nie ma naszego zamknietego watku, nedza, nedza, nedza i jeszcze otwiera sie dluuugo...jedyny plus to to ze wreszcie mam cala szerokosc okienka, i nie musze tylko dla tego forum uruchamiac Explorera
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
nie no ja chyba musze isc zapalic i ochlonac bo sie nie moge polapac!!!!!!!!!
mija gdzie masz te emotki???
mija gdzie masz te emotki???
L4dY-bIrd
doula
eeeeeeeee....ja niewiem ....
aga29
Fanka BB :)
Czesc, to ja sie tez witam po kilku dniach nieobecnosci. Mam zaleglosci w czytaniu, ale nadrobie. Po pierwsze nie moglam sie zalogowac, kurcze, troche mnie to wkurzylo, udalo sie dopiero, jak zmienili mi haslo.
(. Po drugie nie widze waszych suwaczkow
(. Chyba ta zmiana w bb nie za bardzo sie udala...
U nas piekna pogoda i oby tak dalej, maly wstal dzisiaj dopiero o osmej, dal mamusi pospac. Pierwszy raz wczoraj powiedzial "mama":jeszcze tak bezwiednie, ale co tam powiedzial i juz.
U nas piekna pogoda i oby tak dalej, maly wstal dzisiaj dopiero o osmej, dal mamusi pospac. Pierwszy raz wczoraj powiedzial "mama":jeszcze tak bezwiednie, ale co tam powiedzial i juz.
reklama
L4dY-bIrd
doula
chyba mi sie jednak niepodoba.....strasznie zamotane to ejst ...a może poprostu potrzeba czasu do przyzwyczajenia
a neima fotek ...kupa
Podziel się: