reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witajcie kochane !!!

ja co porawda tylko na chwile bo moj mezus wrucil z pracki i zalar sie dorwie do kompa ...ale chociaz sie przywitam i powiem ze od srody pracuje -ukladam mozajke,listwy i ciagle sie ucze mimo ze to w moim wyluczonym zawoodzie,,,

ale czytam co prawda niewiele przeczytalam bo mi sie niecha stronki otwierac ze ,co i rusz to nowa dzidzia chora ,to tak jak mordziulka napisala "netowy wiru" dla kazdego dziecka i wszystkich z osobna duuuuuzo zdrowka i szybkiego porotu do normalnosci

cos strasznego z ta przerwa na naszym forum ,cale4 szczescie ze to w wekend wypadlo bo ciezko niezagladnac tu choc na chwilke ale mam nadzieje ze wolne dni szybko mina i szybko nadrobimy w klikaniu ta przerwe ,
moze zajrze jeszcze wieczoprem ,a narazie lece robic porzadki juz na niedzielke ,bo jutro tatus zostaje z dziecmi tak wiec bedzie mial na glowie i sprzatanie i dzieci i zakupy....chyba za duzo tego jak na faceta....

reklama
Witam!

Wczoraj wieczorem myslałam ze posiedze przy kompie ale gdzie tam mały miał inne plany :D Dzis tez spedzilismy cały dzionek na powietrzu i musze pochwalic mały juz przechodzi na jedno spanko w dzien i dobrze bo wieczoram pada jak mucha i mam luz ;D

jutro rozpoczynamy składanie mebli wiec pokoj Maciejki nabiera kształtów. A ponadto przyjezdza do mnie kumpela z Krakowa wiec napewno przez wekend nie bede sie nudzic.
Ciekawe jak to bedzie z tym nowym bb, mam nadzieje ze nie bedzie problemów z wejsciem :p

A tak wogóle to sliczne dzieciaczki na fotkach ;D

JOANNA@ najlepsza na odparzenia jest kartoflanka, ja tez nie wierzylam ale moj maly mial takie rozwolnienie ze az mial strupy na pupci probowalam wszystki ale kartoflanka najlepsza i do tego mam specjalny krem z Penatena na odparzenia
Pozdrawiam

Witam. Szkoda, że akurat jutro BB zamkniete, bo mężuś wyjeżdza na 2 dni. No cóz będe musiała sie czymś innym zająć, może dla odmiany sprzataniem ;D ;D ;D
Muszę się pochwalić, że Lenka przekreciła sie z plecków na brzuszek i oczywiście powtórzyła to kilka razy.
Kamcia Jak patrze na twój suwaczek to az mnie wspomnienia z nóg zwalają. 13 dni ! Pamietam jak ja liczyłam 2,3 ,4 ,5 i tylko czekałam, ąż bedzie miała 1 miesiąc, bo wydawało mi sie, że wtedy bedzie silniejsza, a nie taka parodniowa kruszynka. Słodkie nasze dzieciaczki, niech będą zdrowe i radosne.
Na gorączke nie wiem co, na szczęście nie miałyśmy. Ale też lekarz mój mówił, żeby przy temp. powyżej 38 podać paracetamol, zimne okłady przy wysokiej temp. tez pomagają.

Aga29 I jak tam zdrówko??? Mam nadzieję, że nic poważnego ?
Anaconda No to super , że Majeczka juz zdrowa. I piekna dziewczyna.
Lilith A w oczach twojej małej można się zaczarować :)

Pozdrawiam was wszystkie, antidepressiva na noc i przetrzymać do poniedziałku.PaPaPa

Iwonka2006 No teraz cofnełam sięo pare stron i zobaczyłam Twoja gwiazdkę. Ujmujący ma ten błysk w oku przy szafce pełnej skarbów i tajemnic :laugh: :laugh: Chyba szafki kuchenne sa najbardziej tajemniczym miejscem w domu. ::) ::) ::)

Witajcie...ja dzis tak pozno i to jeszcze tylko na chwilke bo czasu dzis brak...taka cudna pogoda no i remonct jeszcze robimy w lazience:(
Chcialams ie z wami pozegnac i zyczyc milego weekednu!!!!

Dziekujemy z Judi za mile slowa!!!!
to do zobaczenia w poniedzialek!!!!!
papapa!

Witam wieczorkiem!Dziekuje za pochwale mojego dziecka!Wszystkie dzieciaczki nasze sa urocze i kochane choc czasem moze nerwy nas ogarniaja ;) Dwa dni bez bb :( Ale moj Robert sie cieszy ze bedzie mogl sobie przez weekend pograc spokojnie na swojej grze, ale za to ja sobie pozniej odbije.. ;D
lenaZebys wiedziala...Teraz zabawki sa beeeee tylko mamy szfki,szuflady czy lazienka po ktorej trzeba sie wspiac po dwoch schodkach,sa najlepszym miejscem do zabawy ;D ;D ;D
sylwia Oooo.... to jest kandydat na ziecia!!! Juz ma prawko i swoj samochod ;) Za wczasu mysli o przyszlosci ;D Jako tesciowa nie mam zastrzezen ;D ;) :) :laugh: :D (ale ze mnie bedzie tesciowa kiedys juz to widze) ;D ::) :p :-[

Dobranoc wszystkim i do niedzieli bo tak teraz napisali ze w niedziele na nas czekaja wiec szubko zleci !!! A chcialam sobie jeszcze chwilke poklikac a tu informacja ze o23;30 zamykaja forum  ::)

reklama
Hej!!!
no ale mialam problemy z zalogowaniem!!!
Ogolnie forum super ale jak dla mnie straszny burdel na razie...
Moze jeszcze jest wczesnie i dlatego nic sie nie wyswietla:(

a jak u was?

Do góry