reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jaka recepte:confused:
A tak wogole to kiedy masz kolejna wizyte kontrolna u gina:confused:
No i napalilas sobie w piecu ze moglas sie wykapac:confused::-p
a dodatkowe globulasy :-)
a co do kompania to piekarnik elektryczny poszdł w ruch, a M przyznał mi racje i od dzis zaczynamy okres grzewczy:-D:-D:-D A kolejna wyzyta za 3tyg:tak::tak::tak:

Ach jeszcze jeden fajny link
Zdrowie - alternatywa - konspekt

Ja mam nioperacyjne zjawisko UFO na szyi czyi guz niewiadomego pochodzenia,który może się w każdej chwili uaktywnić i w ciągu 5-7 minut mnie udusić :tak::-):-):-)
Cyli żyję praktycznie od ponad 20 lat na kredyt :-D:-D:-D:-D:-D
Ciekawa jestem ile mi jeszcze pisane.:confused::confused::confused::confused:
Wezmę ostatnie badania moje i niech Romanowski rzuci na nie okiem.
Wiem,ze u niego podstawa leczenia to dieta PP lub wegetarianizm,ale to pierwsze to już częściowo przerobiłam z Kubusiem i odniosło 100% sukces,więc warto spróbować.:tak::-):-)
:szok::szok::szok::szok: ej no to nieźle, a ten Twój dobry humor powala:-D:-D ja mam też cos podobnego, ale jest na tyle małe, że nie widać na pierwszy rzut oka. Nie badali mi tego tak jak Tobie, bo doszli do wniosku, że jak nie rośnie itp to zostawić to lepiej. ale też nikt nie wie co to:confused2:

no.....jakby to powiedzieć....ślicznie wyglądasz:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:

A my dziś na szczepieniu prevenarem i 300zł do tyłu. A do tego za 3tyg kolejne dawki polio, dtp , łółtazka i jeszcze coś no i też płątne...200zł:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: zwariuje. W Hiszpanii miałam za friko a tutaj taka kasa:sorry: Dziewczyny a głównie MH bo wiem, że się w szczepionkach orientujesz. Babka mi zaleca hekse, żeby nie kłuć małego tymi zwykłymi darmowymi szczepionkami. Co Ty na to? Bo ja ciemna masa. :sorry:te darmowe faktycznie są do bani??

reklama
witajcie
alez sie za Wmi stesknilam :-D:-D:-D:-D:-D
niormlanie neta mi odcielo
pisze teraz zkuchni
bo m go wszedzie przenosil :sorry2::sorry2::sorry2:
a tu nie wygodnie jak nie wiem ale coz

w sobote mielismy gosci no a ze m z mezem od znajomej sie troche nawalili to spali u nas....
poszlismy spac po 3 :szok::szok::szok: normlanie szok pierwszy raz poszlam tak pozno spac ... :-D:-D
ale nie zebym narzekala bo fajnie sie bawilismy
z kumpela poszlysmy robic zdjecia na dwor jak maluchy spaly :-):-):-)

w niedziele pozlam z dziecmi do kosciolka na 11:30 - nie wyspana... :sorry2:
potem przyszlam zrobilam obiad i po obiadku poszlismy na dlugi spacer
a skutkami tego jest niesamowity katar - cala rodzinka :dry::dry::dry:

poniedzialek - brak dostepu do neta :wściekła/y::wściekła/y:

no a dzis to mnie cos bierze, Niki marudna mnie sie sprzeatac nie chce - syf jak nie wiem... :sorry2:

dobra, ide wkocnu cos ogarnac...
m w robocieod 11 bedzie o 21 :dry: wiec caly dzien go nie ma :-(
ale moze i lepiej dychne sobie od niego :-p

pozdrawiam cieplutko
potem zajrze :tak:

Cześć Pati:-) No to szalejesz widze!! I dobrze, należy Ci sie przecież;-) Wpadaj czesto jak tylko będziesz mieć jak!
U mnie w piekarniku siedza nogi kurczaka, mały sie obudzi to już będą gotowe. Jakoś się rozwiało:baffled: lenia mam...

U mnie humorek dzis o wiele lepszy :-).
Jesli chodzi i sweta to nic nie planuje.Wiem tylko ze w niedziele przyjdzie G do Oliwki a w poniedzialek tez albo G przyjdzie albo wezmie ja do myslowic do dziadka i brata na kilka godzin.Ale musialby zlatwic dla nich samochod bo ja Oliwki zaraz po antybiotyku w podroz autobusami nie puszcze .

Posprzatalam u Oliwki w pokoju i nawet okno u niej umylam.Teraz ona spi a ja obiad robie :-)

Dorotka to jak ja..żadnych planów a i tak to co zaoszczędziliśmy to pójdzie na szczepionki więc nadal bez kaski:sorry2: ale mamy już kupioną kukurydzę i groszek!!!:tak::tak::-) także sałątkę już zrobi. pewnie jakieś mięsiwo z piekarnika, trochęszynki.. i wsio. Słodkiego nie mogę, M nie przepada, na Boże narodzenie tyle narobiłam że potem kilka dni to jedliśmy..:-)

My juz po spacerku:tak::tak::tak:Mlode w wyrkach a Dominik u siebie:tak::tak::tak:J ajuz pochlonelam ciacho i koncze jogurt:szok:i to wszystko popijam cola:szok::-D:-D:-D
Tearz robi sie ladnie i wychodzi sloneczko,wiec moze po obiadku jeszcze wyjdziemy:tak::tak::tak:Moze uda mi sie tez wejsc na solo:tak::tak::tak:

PATRYSKA
No to zaszalalas:tak::tak::tak:Super:-)

LIDKA
Gratuluje przespanej nocki:tak::tak::tak:No i oby tak juz zostalo:-):tak:

KERNA
I jak mlody po szczepieniu:confused:
Ja moje tez szczepilam skojarzonymi ale u nas byly za 120zł:tak::tak::tak:A i tak za obydwie mi wyszlo razem 240 zl

DOROTA
Super ze humorek jzu lepszy:tak::tak:Ja tez musze sie wziasc za mycie okien i mam nadzieje ze zdaze jeszcze przed swietami hehe

Dowikluś no u nas dokłądnie 190. Tam jest 5szczepionek Ona to nazwałą heksa. Mi to nic nie mówi, ale kaska spłynie:sorry2: mały narazie śpi..już mija druga godzina:nerd: zobaczymy jaki humorek dzisiaj:sorry2: eeee to jak zaczynasz z oknami to zachacz o moje cio:confused::-D
A takw ogóle to dziewczyny pisały, że w ciąży nie wolno podnosić rąk wyoko do góry bo może to spowodować odklejanie łożyska:szok: tak więc myślę nad tymi dwoma oknami:cool:

reklama
Kochana Ty to juz masz totalny zakaz mycia okien:tak::tak::tak::tak:Nawet nie probuj sie za nie brac bo dostaniesz po dupsku

No to jest to wlasnie 5w1:tak::tak::tak:A wczesniej szczepilas Go zwyklymi czy tez tymi skojarzonymi:confused:Bo jak tez skojarzonymi to teraz tez zaszczep ta:tak::tak::tak:

Do góry