kerna
http://www.lauraziobro.pl
a dodatkowe globulasy :-)Jaka recepte
A tak wogole to kiedy masz kolejna wizyte kontrolna u gina
No i napalilas sobie w piecu ze moglas sie wykapac
a co do kompania to piekarnik elektryczny poszdł w ruch, a M przyznał mi racje i od dzis zaczynamy okres grzewczy A kolejna wyzyta za 3tyg
ej no to nieźle, a ten Twój dobry humor powala ja mam też cos podobnego, ale jest na tyle małe, że nie widać na pierwszy rzut oka. Nie badali mi tego tak jak Tobie, bo doszli do wniosku, że jak nie rośnie itp to zostawić to lepiej. ale też nikt nie wie co toAch jeszcze jeden fajny link
Zdrowie - alternatywa - konspekt
Ja mam nioperacyjne zjawisko UFO na szyi czyi guz niewiadomego pochodzenia,który może się w każdej chwili uaktywnić i w ciągu 5-7 minut mnie udusić :-):-):-)
Cyli żyję praktycznie od ponad 20 lat na kredyt
Ciekawa jestem ile mi jeszcze pisane.
Wezmę ostatnie badania moje i niech Romanowski rzuci na nie okiem.
Wiem,ze u niego podstawa leczenia to dieta PP lub wegetarianizm,ale to pierwsze to już częściowo przerobiłam z Kubusiem i odniosło 100% sukces,więc warto spróbować.:-):-)
no.....jakby to powiedzieć....ślicznie wyglądaszEkhem....
A my dziś na szczepieniu prevenarem i 300zł do tyłu. A do tego za 3tyg kolejne dawki polio, dtp , łółtazka i jeszcze coś no i też płątne...200zł zwariuje. W Hiszpanii miałam za friko a tutaj taka kasa Dziewczyny a głównie MH bo wiem, że się w szczepionkach orientujesz. Babka mi zaleca hekse, żeby nie kłuć małego tymi zwykłymi darmowymi szczepionkami. Co Ty na to? Bo ja ciemna masa. te darmowe faktycznie są do bani??