reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

;-)patrysia-kochana super ze imprezka sie udała!nam tez sie cos od życia należy.;-)
tylko szkoda że na drugi dzien nie mozemy dłuzej pospac.:-(

ps.miałas fotki ze chrztu wrzucic?

kerna-nawet sie nie wygupiaj z tymi oknami!!!:no:
nie wolno Ci sie przemeczac.

dowikla-ja też nie nawidze robic wątróbki-ale lubię ja jesc.;-):-p

madziulanatasza-oj jak ja Ci zazdroszcze tego spokoju!!też bym sie chciała tak ponudzic.;-)

malinka-kochana jakie meni!!ale mi smaka narobilas?:-p
moge sie wprosic do Ciebie na swieta.ha ha:-D:-D;-)

ja już po obiadku,dzieciaczki spia,a krystian oglada bajkę.
u nas pogoda sie cos psuje,tak strasznie wieje ze mało głowy nie urwie.powiesilam pranie to zbierałam po całym ogrodzie,nawet jedna moja bluzka wyladowała za siatka u sąsiada:szok::szok::szok:ale plusem jest to że pranie wyschło raz dwa:-);-)
czekam teraz na M i musze potem jechac do lekarza po receptę.

reklama
nie no ok. dla mnie mycie okien to pestka i w wolnym tempie relaks, ale te ręce w górze..odpuszczę sobie;-)
Ależ wściekła jestem!!!!!!!!!!!!:wściekła/y: ten mój duperelek mały odmówił obiadu:wściekła/y: Ani mięska, ani sałatki, ani ziemniaka...nic idzie na głodnego na spacer..od razu apetyt mu wróci:sorry2: ehhhhh a tak się starałam a on nawet nie spróbował, bo na talerzu są buraczki:baffled: i jego w oczy gryzie:sorry2: dobra idziemy na spacerek.
Malinka że Twoja pediaitra to przeciewniczka skojarzonych:confused: w ogóle ktoś z lekarzy jest przeciwnikiem:confused::confused: ciekawe czemu..on dostaje te podstawowe no i dodatkowy prevenar...

Witajcie dziewczęta!!!
Jestem tak zagoniona, że czasem nawet nie mam kiedy usiąść...
Jutro otwarcie...
Troszkę się denerwuję...
A oto mój sklep...
Skromny, ale to dopiero początek....

tak na szybko bo amla juz sie obudzila i zaczynam marudzic....

Dowikluś no u nas dokłądnie 190. Tam jest 5szczepionek Ona to nazwałą heksa. Mi to nic nie mówi, ale kaska spłynie:sorry2: mały narazie śpi..już mija druga godzina:nerd: zobaczymy jaki humorek dzisiaj:sorry2: eeee to jak zaczynasz z oknami to zachacz o moje cio:confused::-D
A takw ogóle to dziewczyny pisały, że w ciąży nie wolno podnosić rąk wyoko do góry bo może to spowodować odklejanie łożyska:szok: tak więc myślę nad tymi dwoma oknami:cool:
tez to slyszalam ze nie wolno rak podnosci bo niby dziecko owija sie pepowina i moze sie udusic :sorry2::sorry2: jakos ja w to nie wierzylam bo na ostatnich nogach remontowalam mieszkanie tzn gladzie malowanie tapetowanie itp... a potem sprzatanie tez mycie okien ,,, :-D:tak:
Patrysia to zaszalałaś, ja to bym chyba padła koło godz.1 :-D:-D:-D
aaaaaaaa tam zdaje Ci sie :-p:-p:-p:-p
ja ledwo do 22 wytrzymuje!!!!!:-D
ja w ciazy tez nie moglam tak dlugo wytrzymac :tak:
ale się świątecznie u nas robi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moje dziecię spało 1.5 godzinki to ja w tym czasie odwaliłam połowę prasowania i łazienkę na błysk:tak:Adam z Julką wypucowali swój pokój więc tylko potem wszystko odkurzę ale to po obiedzie udka się w piekrniku pieka surówka gotowa iemniaczki się gotują więc luzik mam:tak:
zrobiłam listę tego co robimy na święta czekam na wieczorną aprobatkę rodziny:tak:więc ja robię:
jaka faszefowane pieczarkami i szynką z chrzanem
sałatkę z ananasem
mięsko wg As
udka pieczone z pieczarkami
jaja w sosie tatarskim
babkę
rolade
sernik na zimno
zurek z białą kiełbasa i jajkiem
i to na tyle starczy nam na całe święta i pewnie jeszcze po świętach :-D

ChomikImage.aspx

easterbasketbyshannonbeql7.jpg
ciotunia to ja sie wbijam do Cia :-D:-D:-D
same pysznosci :tak:
Ja przy szczepionkach nie doradzę ,bo szczepiam swoje dzieciaki obowiazkowymi a dokładkowo "act hibbem "(sory ,ale nie pamietam jak to sie pisze):zawstydzona/y:tylko.Więcej niczym nie planuje ,tylko obowiazkowe szczepienia.....
Ja sie pozbyłam dzieciarni ,Ksawek pojechał do Gostynia do kolegi ,a Klaudia poszła na stadion z kolegą ,a ja mam spokój świety:tak:tylko,ze nie wiem co z nim robić:baffled:

Patrysia no to zaszalałaś ,ale miło jest odetchnąc od codzienności ,a katar...no cóż jak przyszedł tak pójdzie:-Dale za to jak fajnie było.:tak:
ale to sie fajnieteraz amsz luzik normlanie zazdroszcze :cool2:

;-)patrysia-kochana super ze imprezka sie udała!nam tez sie cos od życia należy.;-)
tylko szkoda że na drugi dzien nie mozemy dłuzej pospac.:-(

ps.miałas fotki ze chrztu wrzucic?

kerna-nawet sie nie wygupiaj z tymi oknami!!!:no:
nie wolno Ci sie przemeczac.

dowikla-ja też nie nawidze robic wątróbki-ale lubię ja jesc.;-):-p

madziulanatasza-oj jak ja Ci zazdroszcze tego spokoju!!też bym sie chciała tak ponudzic.;-)

malinka-kochana jakie meni!!ale mi smaka narobilas?:-p
moge sie wprosic do Ciebie na swieta.ha ha:-D:-D;-)

ja już po obiadku,dzieciaczki spia,a krystian oglada bajkę.
u nas pogoda sie cos psuje,tak strasznie wieje ze mało głowy nie urwie.powiesilam pranie to zbierałam po całym ogrodzie,nawet jedna moja bluzka wyladowała za siatka u sąsiada:szok::szok::szok:ale plusem jest to że pranie wyschło raz dwa:-);-)
czekam teraz na M i musze potem jechac do lekarza po receptę.
juz wstawialam fotke kiedys - zaraz po chrzcie :tak::tak::tak::tak:;-);-);-)
nie no ok. dla mnie mycie okien to pestka i w wolnym tempie relaks, ale te ręce w górze..odpuszczę sobie;-)
Ależ wściekła jestem!!!!!!!!!!!!:wściekła/y: ten mój duperelek mały odmówił obiadu:wściekła/y: Ani mięska, ani sałatki, ani ziemniaka...nic idzie na głodnego na spacer..od razu apetyt mu wróci:sorry2: ehhhhh a tak się starałam a on nawet nie spróbował, bo na talerzu są buraczki:baffled: i jego w oczy gryzie:sorry2: dobra idziemy na spacerek.
Malinka że Twoja pediaitra to przeciewniczka skojarzonych:confused: w ogóle ktoś z lekarzy jest przeciwnikiem:confused::confused: ciekawe czemu..on dostaje te podstawowe no i dodatkowy prevenar...
no jak pojdzie na dwor to zglodnieje i wszamie potem razem z buraczkami :-D:-D:-D

oj ide bo moj maly pisklak juz nie wytrzymuje :-D:-D

Witajcie dziewczęta!!!
Jestem tak zagoniona, że czasem nawet nie mam kiedy usiąść...
Jutro otwarcie...
Troszkę się denerwuję...
A oto mój sklep...
Skromny, ale to dopiero początek....
super!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
vjolka super!!! no to nie zostaje nam nic innego jak trzyac kciuki za otwarcie i zyczyc powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

a to moja niunia...
mam nadzieje ze bedziecie mogly ja zobaczyc jak sobie gada :-D

[video=facebook;1242825507640]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1242825507640[/video]

Hej laski

ratunkuuuuuuuu kregosłup chce mi dzisiaj wejsc w du.. normalnie zwariuje , nie wiem nawet co zrobic zeby mniej bolało............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba przesadzilam z porzadkami swiatecznymi chciałam przekopac ogródeczek bo niektóre kwiatki przez zime zmarzły i sie nie nadawały do niczego no i sie wziełam za to i teraz cierpie katusze, chyba nie wytrzymam bede krzyczec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie sadziłam ze kregosłup bedzie az tak bolał:szok::szok::szok::szok:

maz pojechał do pracy a maksiu bawi sie na podwórku wiec ja wkoncu siedłam i chyba juz nie wstane :no::no::no::no::no:

matko droga ide was poczytac i napewno zaraz wróce bo nie wstane :-D:-D:-D:-D

Hej laski

ratunkuuuuuuuu kregosłup chce mi dzisiaj wejsc w du.. normalnie zwariuje , nie wiem nawet co zrobic zeby mniej bolało............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba przesadzilam z porzadkami swiatecznymi chciałam przekopac ogródeczek bo niektóre kwiatki przez zime zmarzły i sie nie nadawały do niczego no i sie wziełam za to i teraz cierpie katusze, chyba nie wytrzymam bede krzyczec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie sadziłam ze kregosłup bedzie az tak bolał:szok::szok::szok::szok:

maz pojechał do pracy a maksiu bawi sie na podwórku wiec ja wkoncu siedłam i chyba juz nie wstane :no::no::no::no::no:

matko droga ide was poczytac i napewno zaraz wróce bo nie wstane :-D:-D:-D:-D
no tos sie narobia i przesadzila....
kobieto zwolnij...

reklama
cześć cioteczki:happy2::happy2::happy2: czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta???:baffled::baffled::baffled::baffled: wiem wiem opuściłam się baaaaaaaaaaaaaardzo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale mnie ostatnio często nie ma w domu a jak już jestem to mam tyle roboty, że nie wiem w co ręce włożyć:no: i net mi szwankuje:-(

przeczytałam tylko bieżącą stronę i nie jestem w temacie zupełnie:no::no::no:mam takie zaległości, ze chyba do Bożego Narodzenia nie nadrobię:baffled::baffled::baffled:

witam nowe mamusie :tak::tak:przynajmniej tyle zdążyłam zauważyć:-D

Do góry