reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ekhem....:-p:-p:-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• dama z lasiczka..jpg
    dama z lasiczka..jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 28
Witam dziołchy moje kochane. Mo dziś na popołudniu do roboty, ale, że go plecy bola i leży a mał śpi, to tak boczkiem boczkiem na kompa wsiadłam, hehe

Słuchajcie, nomalnie szok, sałam do wpół do ósmej! Ale sie wyspałam

Pochwalę wam się tylko, że niki spała ciurkiem prawie 6 godzin :szok: to nowy rekord :-D

No i czekam dziaj na Bubke :tak:
No to chyba tez wyspana? gratuleję. I zazdroszcze spotkania z Anabubą

Lunka mówisz że Twój gust?? Haha a jak dodam, że myje naczynia??? Weźmiesz na kilka dni???:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A tak serio to on wcale nie w moim guście bo ja uwielbiam blondynów!! :baffled::tak: Ale już przyzwyczaiłam siędo mojego zgreda a wczoraj go jeszcze podkosiłam i teraz sam sex:-D:-D Lunka zdublowałaś..tobie też bb nawala??:dry:aa i wysałałam pw
Mój Ci ON!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Justa śmieszne co?? Serio kilka dni wcześniej jak poznałam go to przeczytałąm horoskop w gazetce telewizyjnej i mimo, że nie czytam i nie wierzę za bardzo, to ten siesprawdził:tak: a pisało tak: W dniach 19-21 sierpień poznasz faceta, który odmieni Twoje życie,t ylko nie zwracaj na jego wyglad zewnętrzyny":-D:-D:-D:-D no i mojego poznała 20sierpnia:-D:-D:-D no i co??? Dla mnei bomba! No ja uwielbiam blondynów, mój o tym wie i powoli się przyzwyczaja:-D:-D Ale mój powalił mnie swoim szaleńśtwem do mnie;-) normalnie do granic zdrowego rozsądku:-D a potem w nagrode ja zaszalałąm za nim aż do uzależnienia i tak nam zostało:-)
J atez nie w typie mojego zawsze byłam, niska, blondynka, ale charakterem go zdobyłam, hehe, i walczyłam o niego jak lwica, ale to strasznie długa historia...

Lunka współczuję straty zupy :dry:ale dobrze że kasa na koncie to zakupy zrobisz i jutro bedzie wypas obiad :-D:-D:-D:-D

Anabubka papiery do przedszkola zanieś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No, jeszcze wczoraj na zakupki pojechaliśmy i aą wypas zupke zrobiłam ( 2 gary ), że jeszcze na olację o 21 ją jedliśy, nikt nie mogł sięporzeć zapachom z kuchni, hehe
No i wiedziałam, że miałąm do Any zadzwonić, tylko a chiny nie mogłam sobie przypomniec z czym, hehe

Mamita zdrówka dla Zuzi, oj bidulka, miałą się dobrze bawić a wyszło jak wyszło, pech.

Dorcia fajnie, że już do 16 rż dostała orzeczenie. Kasa zawsze się przyda, no szkoda, że nie tyle ile planowałaś, ale dobre i to. Póżniej jeszcze siępostarasz o te dodatkowe...

AS bo tak to jest, że jak ma sie miękkie serducho to trzeba miec twardą dupkę, ale co zrobić, każdy by wymię, hehe. Wspaniale dzieciaki mają tam z Tobą.

Justa FOTKA FOTKA!!!

As co to za Romanowski? Bo ja chodziłam kiedys do takiego z kolanami, u nas w Inie. Cała rodzina lekarzy i wszyscy sa cudownymi lekarzami.

Nawet połowy cytatów nie mam , które zaznaczyłam!!!

dziewczyny, co robici na święta, bo czas najwyższy za cś się zabrać a jaj nawet planu nie m am.

Mała nadal śpi, chyba zrobię nam śniadanko i jeszcze poleniu****emy. Musze się małżowi kochanemu za wspaniały masaż odwdzięczyć-wieczorny.

Wpadnę jeszcze jak kochas pójzi edo pracy, a mała da mi żyć, hehe. Narka

Witam laseczki wtorkowo :happy2:
Nocka rewelka :tak:zasneliśmy o 22 i jednym ciągiem do 7.30 :szok:dzieci do 8.15 :szok:tzn ADAM WSTAŁ O 4.50 zadzwonił do babci pogadał poczytał "anie z zielonego wzgórza"(czyta sobie drugi raz ) i poszedł dalej w kimono :szok:
rano ja szybko do mięsnego skoczyłam dzieci wstały mieli gotowe śniadanko ośmialiśmy się i już Pietruszka w pracy dzieci na środku pokoju budują wierzę z klocków a mamuśka na bb :tak:
Mamitko no witaj kochana widzę że moje streszczenie ci się przydało :-D:-D:-D:-Dzdrówka dla Zuzi bidulka musi się wycierpieć a ty kochana przy niej :-:)-:)-(
Anabubka ty niecna wykorzystywaczko chłopa o poranku :-p:-pa komunia = wydatki :dry:
MH no i twoja niunia czuje że do czerwca coraz bliżej i trzeba sie zabrac za porządne spanie co by wróżba cioci malinki się spełniła :-D:-D:-D:-D:-D
AS super że pani dyrektor pomogła z tym doktorem to ten o którym mi mówiłaś tak??? wy swoją siłą wiara i determinacja pokonacie tego gada ze swoim tata zanim on wpadnie na to by się rozpanoszyć :tak:a fundacja kochana jestes cudownym człowiekiem :tak:
Anka ty tam w święta dorwij gdzieś kompa i nam choć wesołego alleluja napisz:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no i tobie kochana życzę smacznego jajka i kiełbaski;-)mokrego dyngusa :-DAlleluja i do przodu jak to mówi mój tatuś :-D:-D:-D:-D
Dorotko a co to za dołki?????????????kochana super z ta komisja ale szkoda że nie więcej kasy :dry:
Justyś stonka jastrząb :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dkochana lovam cię ogromniaście :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dpokazuj sie w nowej fryzurce :tak::tak::tak:
Natalineczka kobieto no ty nastepna co po nocach spać nie może :baffled:pokazuj jaką wanienkę znalazłaś???? mój Antek dostał wanienkę po jakimś dziecku chyba Piotrka kolega nam dał :sorry2:nie pamiętam kąpaliśmy go w niej chyba do 6 czy 7 m-cy a potem kupiliśmy big basen dmuchany wkładamy do rysznica i jest meg kąpiel i to grupowa bo cała 3 sie mieści :-D:-D:-D:-D:-Dwięc czasami razem szaleją :-D:-D
Kernus a jaka recepta co ty bierzesz za leki ????
Lunka a ty gdzie prąd ukradli czy wreszcie rano śpisz??????
edytuję jest i Lunka
Justyś ;-) :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
Justa ,a przepraszam co to za fotka ,ze razem z psem macie tak wykrzywioną buzię,hę????:baffled:
To naprawde ty??????:confused:

Witajcie laski ,ja dzis mam zdecydowanie lepszy humor,wczoraj jakiegoś doła mniaam ,ale dziś juz wiem ,ze w ciągu 2 tyg.ide do pracy co dodało mi skrzydeł:-Di garba zdjeło z pleców:tak:

Mój mąż wczoraj pomyl okna z pólnocnej strony czyli u dzieci ja tylko powiesiłam zasłony i firanki no i do pracki musiałam jechac nawet nie zdążułam nic ugotowac jutro zostało nam umyć okna poludniowe i musze wywietrzyc i zmienic pościel a ja musze dzis cos wymyslic na obiad ale weny brak swięta mamy zplanowane takze wilkich zkupów nie robie bo będziemy w gosciach choc raz na 14 lat :-D:-D:-D:-D

madziulaaaa nieeeeee :-D:-D:-D:-D:-D

malinka odwzajemniam twą miłość skierowaną w moją osobę.:tak::tak::-D:-D Myszko ty moja.:-p:-D:-D:-D;-)

Ostatnia edycja:
Madziula, super, że humorek wrócił :tak:

Malina, ja tez pod prysznicem maliznę w baseniku dmuchanym kapałam :tak::-D

Lunka, u mnie plan świąteczny następujący:

sobota: moja teściowa wpada i idzie z dzieciakami jaka święcic :-) zostanie pewnie do wieczora, jakiś obiadek skoromny sie zrobi.

Niedziela: na 9 do babci mojego M na śniadanko, na 12 do mojej mamy na obiadek, na 16 do ciotki mojego na kawkę i ciasto, kolacja u mojej mamy.

Poniedziałek wolny :-) Ale jeszcze pewnie mój ojciec na ostatnia chwilę sobie coś przypomni i mi plany pokrzyżuje :sorry:

reklama
Wiesz Justa wolałam powolutku,delikatnie wysądować co to za stworek na zdjęciu niż sie nabijac...a tu Justa mówi ,ze to ona jednak i co????,ale bym była wkopana,a tak to chociaz wesoło jest:-D Cieszę sie sie ,ze to nie ty:-)

A my pierwszego dnia świat robimy obiad u siebie ,zapraszamy rodziców ,a drugiego ,albo pójdziemy do nich ,albo sami w domu zostaniemy:tak:
Asia święta w gościach to super sprawa,odpoczniesz w końcu.

Do góry