Joanna73
uzależniona od BB
witam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to chyba tez wyspana? gratuleję. I zazdroszcze spotkania z AnabubąPochwalę wam się tylko, że niki spała ciurkiem prawie 6 godzin to nowy rekord
No i czekam dziaj na Bubke
Mój Ci ON!!!!!!!!!!!Lunka mówisz że Twój gust?? Haha a jak dodam, że myje naczynia??? Weźmiesz na kilka dni???
A tak serio to on wcale nie w moim guście bo ja uwielbiam blondynów!! Ale już przyzwyczaiłam siędo mojego zgreda a wczoraj go jeszcze podkosiłam i teraz sam sex Lunka zdublowałaś..tobie też bb nawala??aa i wysałałam pw
J atez nie w typie mojego zawsze byłam, niska, blondynka, ale charakterem go zdobyłam, hehe, i walczyłam o niego jak lwica, ale to strasznie długa historia...Justa śmieszne co?? Serio kilka dni wcześniej jak poznałam go to przeczytałąm horoskop w gazetce telewizyjnej i mimo, że nie czytam i nie wierzę za bardzo, to ten siesprawdził a pisało tak: W dniach 19-21 sierpień poznasz faceta, który odmieni Twoje życie,t ylko nie zwracaj na jego wyglad zewnętrzyny" no i mojego poznała 20sierpnia no i co??? Dla mnei bomba! No ja uwielbiam blondynów, mój o tym wie i powoli się przyzwyczaja Ale mój powalił mnie swoim szaleńśtwem do mnie;-) normalnie do granic zdrowego rozsądku a potem w nagrode ja zaszalałąm za nim aż do uzależnienia i tak nam zostało:-)
No, jeszcze wczoraj na zakupki pojechaliśmy i aą wypas zupke zrobiłam ( 2 gary ), że jeszcze na olację o 21 ją jedliśy, nikt nie mogł sięporzeć zapachom z kuchni, heheLunka współczuję straty zupy ale dobrze że kasa na koncie to zakupy zrobisz i jutro bedzie wypas obiad
Anabubka papiery do przedszkola zanieś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1