reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

myslalam ze zostalam juz sama
moj tez taki prawei "sasiad":tak::tak::tak:
a od pamietania o chlebie to ja mam meza:-)
nawet nie wiem ile chleb kosztuje:-p
co to za wanienka?
dziwne robia
ja swoja kapslam w wanience do pol roku poki nie zaczela siedziec i sie spokojnie miescila a ona zawsze duuuuuza kobieta byla,obie zreszta duze
ale moja wanienka ma 31lat:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
on poprostu juz sie taki kolos chlop urodzil i naprawde jest przeogromny :tak::tak::tak:
jak dzis widziala jak go mama kapala to szok normalnie:szok::szok::szok::szok:
kiedys zrobie fotke to wkleje:tak::tak::tak:
a wanienka na chrzciny i tak prezent trza kupic a skoro wanienka potrzebna to wole to kupic niz cos nieuzytecznego:tak::tak::tak:
a od chleba do niedawna mialam szwagra ale mu sie wyjechalo i jakos tak zapomnialam, nie bylam u nas w sklepie i dlatego:tak::tak::tak:
tez myslalam ze sama jestem

Ależ mi wesoło.
Oddzwonił dziś do mnie Dr Romanowski.
Dzięki mojej pani dyrektor ze szkoły udało się tatę wcisnąć do niego na jutro na wizytę.
On przyjmuje ludzi z całego świata :-):-)
:-D:-D:-D:-D:-D
Tata dozna szoku,ale trudno.
Oczywiście załatwiłam sobie wolne w przedszkolu i jadę z nim .
Może i mi pomoże.:sorry2::sorry2::sorry2:z tą moją szyją ,bo ona to już tylko cudu potrzebuje :baffled::baffled::sorry2::sorry2:

Tutaj jeden z wywiadów dr.romanowskiego na temat naszego zdrowia ,diety (białko i cukry) i zagrożeń ,przyszłości ziemi.:tak::-D:-D:-D:-D
Jak ktoś chce to zapraszam do przeczytania artykułu ,bo warto.:tak::-):-)
Logonia - Nim stracisz zdrowie - Rozmowa z lekarzem Tradycyjnej Medycyny Chińskiej

super wieści, ciągnij tatę chocby sie zapierał:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a co ci się dzieje z tą szyją:confused::confused::confused::confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
super wieści, ciągnij tatę chocby sie zapierał:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a co ci się dzieje z tą szyją:confused::confused::confused::confused:
Ach jeszcze jeden fajny link
Zdrowie - alternatywa - konspekt

Ja mam nioperacyjne zjawisko UFO na szyi czyi guz niewiadomego pochodzenia,który może się w każdej chwili uaktywnić i w ciągu 5-7 minut mnie udusić :tak::-):-):-)
Cyli żyję praktycznie od ponad 20 lat na kredyt :-D:-D:-D:-D:-D
Ciekawa jestem ile mi jeszcze pisane.:confused::confused::confused::confused:
Wezmę ostatnie badania moje i niech Romanowski rzuci na nie okiem.
Wiem,ze u niego podstawa leczenia to dieta PP lub wegetarianizm,ale to pierwsze to już częściowo przerobiłam z Kubusiem i odniosło 100% sukces,więc warto spróbować.:tak::-):-)

Ach jeszcze jeden fajny link
Zdrowie - alternatywa - konspekt

Ja mam nioperacyjne zjawisko UFO na szyi czyi guz niewiadomego pochodzenia,który może się w każdej chwili uaktywnić i w ciągu 5-7 minut mnie udusić :tak::-):-):-)
Cyli żyję praktycznie od ponad 20 lat na kredyt :-D:-D:-D:-D:-D
Ciekawa jestem ile mi jeszcze pisane.:confused::confused::confused::confused:
Wezmę ostatnie badania moje i niech Romanowski rzuci na nie okiem.
Wiem,ze u niego podstawa leczenia to dieta PP lub wegetarianizm,ale to pierwsze to już częściowo przerobiłam z Kubusiem i odniosło 100% sukces,więc warto spróbować.:tak::-):-)
:szok::szok::szok:
a robił Ci ktos jakies badania na tego guza:confused::confused::confused:
probowali pobrac wycinek czy cos takiego:confused::confused:

:szok::szok::szok:
a robił Ci ktos jakies badania na tego guza:confused::confused::confused:
probowali pobrac wycinek czy cos takiego:confused::confused:
Kochana to jest przebadane,wzdłuż,w szeż i na wskroś i z powrotem.
Nic wspólnego z tarczycą nie ma ,bo nie pochłania kontrastu .Na mapce jest ponad 8 cm biała plama.
Są tam same naczynia krwionośne i płyn obojętny na wszystko.
Ostatnio jeden z najlepszych lekarzy w kraju robił mi badanie Dopplerowskie tego guza .
Wynik :confused::confused::confused:
około 60 naczyń tetniczo-żylnych licznie na sobie ułozonych bez światła wlotu i wylotu do szczegółowego zdiagnozowania.:baffled::baffled::baffled::baffled:

i nadal ni nie wiedzą :no::no:
no to rzeczywiście masz na sobie nie lada zagadkę :baffled::baffled::baffled:
przypomniała mi sie ksiązka z czasow liceum "Manitou"
taki horror;-):-D:-D:-D:-D:-D

spadam dobranoc :)

Ostatnia edycja:
Hahaha już nie raz słyszałam,że ja to w ogóle jestem jedna wielka zagadka i przypadek :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Widocznie coś w tym jest.:-D:-D:-D:-D
Sam guz mi w niczym nie przeszkadzapoza tym ,że paskudnie wygląda i mam świadomosc,że jest.:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Będę życ aż do samej śmierci ,bo więcej się nie da.:-D:-D:-D:-D:-D

Ależ mi wesoło.
Oddzwonił dziś do mnie Dr Romanowski.
Dzięki mojej pani dyrektor ze szkoły udało się tatę wcisnąć do niego na jutro na wizytę.
On przyjmuje ludzi z całego świata :-):-)
:-D:-D:-D:-D:-D
Tata dozna szoku,ale trudno.
Oczywiście załatwiłam sobie wolne w przedszkolu i jadę z nim .
Może i mi pomoże.:sorry2::sorry2::sorry2:z tą moją szyją ,bo ona to już tylko cudu potrzebuje :baffled::baffled::sorry2::sorry2:

Tutaj jeden z wywiadów dr.romanowskiego na temat naszego zdrowia ,diety (białko i cukry) i zagrożeń ,przyszłości ziemi.:tak::-D:-D:-D:-D
Jak ktoś chce to zapraszam do przeczytania artykułu ,bo warto.:tak::-):-)
Logonia - Nim stracisz zdrowie - Rozmowa z lekarzem Tradycyjnej Medycyny Chińskiej
AS super 3 mam kciuki za wizyte i czekam na relacje:tak:
AS o co chodzi z tym Twoim guzem na szyji?Nie wiem czy to jakies jaja czy cos powaznego:confused:.Nie jestem w temacie a net ma juz ograniczenie wiec nie bardzo abym czytala strony wczesniej.

ANKA szerokiej drogi.Myslalam ze jkabys bya dluzej to bysmy sie spotkaly?Bo ty teraz do zor jedziesz?

Witam wtorkowo.Myslalam ze juz Lunka bedzie.
Nie napisalam nic wieczorem bo lekki dolek mnie zlapal:-(.
Wczoraj jak wrocila moja mama a Oliwka jeszcze spala ,poszlam na poczte i po pampersy.
Pozniej obiad i wzielam sie za prsowanie i nagle przyszla niespodziewanie kolezanka:tak:.Pozniej kapanie malej i szykowanie do spania.Jak usnela to ja zerknelAM Na serial ,pogadalam przez telefon z kolezanka i poszlam spac.Nocka taka sobie ale lepsza odkad niunia jest chora.
Wczorajszy dzien zakrecony.KOMISJA pozniej pediatra,2 kolezanki ,G byl u malej .Fajnie przynajmniej nie musialam siedziec i myslec.
Aha i przyszla czoraj @ w 29 dniu .Wyjatkowo wczesniej bo spodziewalam sie jej kolo czwartku;-).

Hej.
Bubka czyli to jednak oni zbyt późno wysłali.:dry::dry:
Dorota głowa do góry.;-)
As super wieści.:tak:
Zdjęcie będzie ale pod warunkiem, że nie będziecie mną straszyć dzieci.:sorry2::-p:-p:-p;-):-D

Nie mogę jakoś przyzwyczaić się do zmiany czasu.:confused2::confused2::confused2:Mykam po kawusię.

Witam,

wywaliło mnie z neta podczas pisanaia posta i szlag go trafił :baffled: Sorki ale nie dam rady jeszxcze raz wszystkim odpowiedzieć :baffled:

Pochwalę wam się tylko, że niki spała ciurkiem prawie 6 godzin :szok: to nowy rekord :-D

No i czekam dziaj na Bubke :tak:

reklama
witam się i ja,zaraz spadam do pracy a po pracy jadę po moją Myszkę :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

MH super że mała tak ślicznie spała:tak::tak::tak:

As rewelacyjne wieści,trzymam kciuki napewno twojemu tacie pomoze :tak::tak::tak::-:)-:)-(

Anabuba,MH zazdroszczę wam tego spotkanka :tak::tak::tak::tak::tak:

miłego dzionka dziewczyny :-):-):-):-):-)

Do góry