helolaseczki
ja jak zwykle po nocy ale co poradzic
jak stary ma noce to ja mam urwanie glowy
rano jak wrocil z pracy to musialam go niecnie wykorzsyrac
dobrez ze mala dlugo spala
pozniej ogranlema siebie i mala i polecialysmy zaltwiac sprawy
na poczcie dowiedzialam sie ze ten kto mi wsylal paczke moze zlozyc reklamacje,wiec napsialam do nich maila
zobaczymy co odpisza
tyle dobrego ze Pauliny buty z jesieni sa jeszcze na styk dobre to na swieta bedzie miala
zahaczylam o przedszkole,zostawilam dokumenty
kupilam boczek do pieczenia na swieta,doskupilam zaproszen na komunie bo sie okazalo ze mam za malo
potem do szkoly po dzieciaki i tak wrocilam na 14
dzieciaki zjadly rosol,Paulina odrbila lekcje
pozniej robilam pierogi z kapusta i grzybami z calego kg maki wiec troche isch wyslo
p ucieszony ze bedzie mial jutro co odgrzewac,bo woli odsmazone
pozniej wyginolam dziewczyny na pdwrko i na wieczor poszlsimy do sasiadow zza plotu bo szwagier to chrzestny Pauliny i trzeba go bylo poprosic na komunie
dobrze ze Paulina wie co mowic
i wrocilsymy po 20,dziewczyny pszoly spac,ja musialam zpoywac,naszykowalam ubrania na jutro i tyle
jutro musze wyjsc o 8.30 z domu zeby zdazyc na pociag.bo o 11 mam wizyte u lekarza
MH czemu nie dobierasz telefonu?wez mi rano jak najszybciej napisz vczy mamy zakrecic do Ciebie:-)
Teraz już lepiej.
Wszystko wyszło na wierzch. Jakiś krwiak i dookoła bardzo sina.
Do wesela się zagoi...;-)
Dzięki.
Buciki na 21. PW napisałam .
tak juz odpisalam
mysle ze cos sie znajdzie:-)
no kocahan ale masz pamiec
na Ciebie jak zawsze mozna liczyc
:-)
dobrze ze dzieciaki zdrowieja
Dziewczyny, wściekłą jestem jak osa. W sobotę ugotowałam taka pyszną zupkę, co by na dziś i jutro był obiad. I cieszyłąm sie jak cholera, bo zmarnowana po tej nocce. Mał wstała osżłam do kuchni pozmywać i patrze, a tam gar zupy na kuchni stoi. Zepsuła się!!!! Teraz na szybko cos pichcę co tylko jeszcze w zamrażalniku ostao. Mało, ale cóż. przelew juz mam, to jak P wróci z pracy dostanie 2 zapiekanki i na zakupy polecimy, wrrrrrrrrrr, alez jestem wsciekła.
uuuuuuuuu
jak to mowia-za gapowe sie placi
super ze sie domyslil
fajne butki
ja tez zawsze mialam slabosc do blondynow no i mam blondyna
dzieki ze cos zapmaitelas
ja musze zadzwonic czy alby juz sa bo epwnie tak
dostaalm dzis kartke od siostr-skladka na kwiaty itp prawie 100zl
do tego bedzie ten wyjazd do czestochwoy wiec za 2osoby 120zl
alba 100zl
a reszta????????????
ehhhh.....
no ja mam rajstopy, spodnie, bluzke i swetr
mały podobnie ale w rajtkach ocieplanych....
teraz to jużluzik, ale rano 15 to serio..lodówka. A w łązience jeszcze zimniej bo zamknięta cały czas, ale tam nawet nie mierze, co by zawału nie dostać
Pewnie zapalimy, bo daj spokój, ani kąpać mi się nie chce
ja codziennie przealam [o poludniu albo blizej wieczora
raz ze na ciepla wode a dwa bo zimno w domu
Witajcie .Ja tylko na chwile,poki mala spi.
Na komisji ok nawet szybko poszlo.Babka lekarka prayzznala Oliwce niepelnosprawnosc do 16 roku.Niestety dlatego ze ona jest samodzielna i nie przyjmuje stalych lekarstw to nie dostane tych wiekszych pieniedzy na nia .Dostane te 153 za grupe i te 68 zl rodzinnego.Ale to zawsze cos i fajnie ze juz do 16 roku zycia mi to przyznala ,przynajmniej nie musze co rok tego zalatwiac itp.Powiedziala ze te dodatkowe pieniadze te wieksze moge sie starac jak oliwka zacznie brac hormon wzrostu.No to sie wtedy bede starac
.
Z tamtd do pediatry podeszlam.Mamy antybiotyk,zas chore gardlo:-( i od dzis zaczela wiecej kaszlec ale osluchowo nie ma az tak zle.W piatek do kontroli ,chyba ze sie pogorszy.
y.
zdrowka dla Oliwki
szybko masz decyzje
u ans na drugi dzien
i zazdroszcze ze ma do 16roku bo ja z Paulina co 2-3lata musze jezdzic
wiecmasz kochana 153zasilku,plus rodzinne te 68zl czy cos i plus jeszcze dodatek rehablitacyjny do rodzinnego 60zl
i kobieto skladaj szybko o legitymacje dla malej i macie prawo do ulgowych przejazdow na pkp i pks i sprawdz jak jest w waszym miescie bo np w Wawie na komunikacje miejska dziecko niepelnosprawne plus opiekun maja darnowe przejazdy tylko na legitymacje
oj wiele dzieki temu zaoszczedzilam
u mnie moj tata tez super sobie radzi z dziewczynami
hehehhheehehehe
krazyl jak jastrzab
tak to jest jak chlop jest w domu
u mnie dzis caly dzien w sumie ladna pogoda yla
trcohe chmur ale nie padalo
rozpadalo sie wieczorem,ale niezbyt mocno
aby jutro rano i w ogole przez caly dzien nie padalo
AS a jak Kuba w szkole?
dobra nadrobilam to moge isc spac
dobranoc