reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! Wlazłam na chwilkę bo już nie mogłam:-p:-p
Zuza na tym turnusie złapała bakterie w nosie-pneumokoki. Do wczoraj mieliśmy antybiotyk najpierw dożylnie potem domięsniowo bo nie ma gdzie kłuć każda żyłka ma zrosty. Dopiero doszła do siebie, zaczęła jeść pić i normalnie sikać. Do tej pory miała kaszel i wymiotowała. Zaglądałam do Was ale na pisanie nie było ani weny ani czasu. Sprzatam ten syf po remoncie łazienki. Rury powymieniane ale ściany łyse bo narazie kasy na kafelki brak:baffled: Na szczesie była moja mam jeden dzień to okna mam pomyte. Mam nadzieje że do świąt wrócę na dobre;-)

Witam laseczki poweekendowo :happy2:
czytałam po łepkach wiem co u kogo :zawstydzona/y:
net mi muli tak że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale tylko na bb:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
dzieci zdrowieją ale siedzą w domu :sorry2:na te ostatnie 3 dni ich nie puszczam bo jeszcze nie sa zdrowi na 100%:sorry2:
na święta mieli jechac z tata do dziadków ale w tym wypadku zostaja w domku z nami :tak:
Dowiklus fotki cudo :tak::tak::tak::tak:jaka ty jestes laseczka :tak::tak::tak:
As ja zwykle nie śpi po nocach...
Lunka chciałą leniuchowac ale teściowa jej plany pokrzyzowała:-p
Dorota przeżyła pierwsza wizyte małża po rozstaniu:tak:
Anabubka jak zwykle zapracowana i wie juzgdzie buty z allegro są :cool2:
Justa ma krwiaka na nodze ale przechodzi no ale mo,że do przystojnego doktorka zawita znów :-p
Patrysia ma częste wizyty teściówki a rzadkie rodziców :sorry2:
Mamitka wróciła ze szpital;a ale ma remont i mało czasu na bb :-(
Agnes była w aqaparku zachwycona wyprawa mniej swoją mama :sorry2:
Iwcik nie wie kiedy dziecko idzie spać takie samodzielne że nawet łóżko samo scieli:szok: i z Dowiklą wirtualnie sobie program na polsacie przekazują :-p
Anka robi pycha kulki serowe na które przepis zaraz znajde w odpowiednim wątku:tak:
Lidka imprezowała ale do kościoła z palmą poszła:-p
Anek M leczy córeczkę skutecznie:tak:
A&E wreszcie zawitał do nas i prosimy o częściej :tak:a mała jak na moje oko na bank ma alergię:-(
za Dorotkę trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&& mocno mocno :tak:
no tyle zapamiętałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No to mniej więcej wiem co i jak;-);-)

Dorotka trzymam kciuki za komisję. :-)

reklama
Mima sięobudził w podłym nastroju i wyje bo mu się nie chce pasta do zębów włożyć do pudełka:baffled: ehhh
Grzeję pierogi bo na obiad nie mam pomysłu:no: Jej jak taka dalej będzie to chyba zapalę w piecu, bo powoli to cycki z tego zimna mnie zaczynaja boleć:nerd: ale juzmam 17st...:sorry2:
Mamitak no w końcu jesteś! Ale się mała nacierpi, dobrze, że lepiej jest chociaż! Wracaj do nas szybko i zdrówka dla Zuzi!!:tak:
A z butami to ledwo znalazłam mój rozmiar, bo zostały same od 39 do 41:nerd::nerd: a ja kupiłam 36:-p
Malinka to będziecie mieć święta jak u nas!! Na diecie;-)

KERNA
17 stopni masz w domu:confused::szok::szok::szok:To jak Wy jestescie ubrani:confused::confused::confused:
Ja mialam teraz 20(i juz mi bylo zdecydowanie za zimno) bo jak szlam do szkoly i na spacer to pootwieralam okna,ale juz mam duuzo cieplej bo sobie grzeje

no ja mam rajstopy, spodnie, bluzke i swetr:sorry2: mały podobnie ale w rajtkach ocieplanych....:sorry2: teraz to jużluzik, ale rano 15 to serio..lodówka. A w łązience jeszcze zimniej bo zamknięta cały czas, ale tam nawet nie mierze, co by zawału nie dostać:-p Pewnie zapalimy, bo daj spokój, ani kąpać mi się nie chce:no:

Witajcie .Ja tylko na chwile,poki mala spi.
Na komisji ok nawet szybko poszlo.Babka lekarka prayzznala Oliwce niepelnosprawnosc do 16 roku.Niestety dlatego ze ona jest samodzielna i nie przyjmuje stalych lekarstw to nie dostane tych wiekszych pieniedzy na nia .Dostane te 153 za grupe i te 68 zl rodzinnego.Ale to zawsze cos i fajnie ze juz do 16 roku zycia mi to przyznala ,przynajmniej nie musze co rok tego zalatwiac itp.Powiedziala ze te dodatkowe pieniadze te wieksze moge sie starac jak oliwka zacznie brac hormon wzrostu.No to sie wtedy bede starac :tak:.
Z tamtd do pediatry podeszlam.Mamy antybiotyk,zas chore gardlo:-( i od dzis zaczela wiecej kaszlec ale osluchowo nie ma az tak zle.W piatek do kontroli ,chyba ze sie pogorszy.

Od razu po pediatrze przyszedl G do oLIWKI.JA POSCIELILAM LOZKA i pozmywalam (sory za caps) i o 13 poszlam na klachy do kolezanki z bylej pracy.Fajnie bylo sie na chwile spotkac.Jak wrocilam to Oliwka spala.G poszedl jeszcze do klubu ,te mieszkania chce zalatwiac.

Do Oliwki G ma przyjechac w srode bo ja chce isc do tej szkoly dla rodzicow.powiedzial ze sie postara Jak mu sie nie uda to jego strata bo dzien z dzieckiem mu przepadnie .Pozniej ma sie z nia widziec w swieta w niedziele.Tak wstenie to uzgodnilismy.

Czekam na mame i ide na poczte i do bierdonki po pampersy.

Wierze Tobie bo jak ja bym miala w domu 17 stopni to bym za cholere spod koldry nie wyszla:no::no::no:ja musze miec tak 22 zeby moc chodzic na krotki rekwa i dizeciaki tez chodza w krotkich rekawkach a Dominik jeszcze w krotkich spodenkach:tak::tak::tak:

Moje Myszki jeszcze spia i mam nadzieje ze jak wstana to beda mialy dobre humorki:tak::tak::tak:

DOROTKA
Super ze przyznali Tobie niepelnosprawnosc az do 16 roku zycia:tak::tak::tak:Jak bedziesz skaldala papiery na ten pielegnacyjny i rodzinne to zaznacz tez ze chcesz dodatek do zasilku pilegnacyjnego i napewno dostaniesz:tak::tak::tak::tak:
Tego nie jest duzo bo okolo 60 zl chyba ale to zawsze cos:tak::tak::tak:

Zdrowka dla Oliwki

Zmykam bo mlode wlasnie wstaly:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zobacz załącznik 230433Zobacz załącznik 230434 no a to moje buciki i dla was bazie z pierwiosnkami:-)
wiecie co zgłupiała kompletnie. wgrało mi jakieś jeszcze moje fotki, nie moge ich usunąć, ani skasować wiadomości!! Co z tym bb siędzieje!!! shit! no w tkaim razie macie gratisy z wczorajszego spacerku....ehhh

super buciki,ale ja na takich niskich nie moge chodzic bo mnie łydki bolą.
popatrz sie popatrz a ja zawsze myslałam ze moj maz bedzie brunet z brazowymi oczami a mam meża blądyna z niebieskimi oczami.cos nam sie te nasze marzenia co do mężów nie sprawdzily!!ha ha.

no ja mam rajstopy, spodnie, bluzke i swetr:sorry2: mały podobnie ale w rajtkach ocieplanych....:sorry2: teraz to jużluzik, ale rano 15 to serio..lodówka. A w łązience jeszcze zimniej bo zamknięta cały czas, ale tam nawet nie mierze, co by zawału nie dostać:-p Pewnie zapalimy, bo daj spokój, ani kąpać mi się nie chce:no:

matko!!!!!!!!ja juz dawno był zamarzła!!!grzej kochana grzej bo sie pochorujecie.

Witajcie .Ja tylko na chwile,poki mala spi.
Na komisji ok nawet szybko poszlo.Babka lekarka prayzznala Oliwce niepelnosprawnosc do 16 roku.Niestety dlatego ze ona jest samodzielna i nie przyjmuje stalych lekarstw to nie dostane tych wiekszych pieniedzy na nia .Dostane te 153 za grupe i te 68 zl rodzinnego.Ale to zawsze cos i fajnie ze juz do 16 roku zycia mi to przyznala ,przynajmniej nie musze co rok tego zalatwiac itp.Powiedziala ze te dodatkowe pieniadze te wieksze moge sie starac jak oliwka zacznie brac hormon wzrostu.No to sie wtedy bede starac :tak:.
Z tamtd do pediatry podeszlam.Mamy antybiotyk,zas chore gardlo:-( i od dzis zaczela wiecej kaszlec ale osluchowo nie ma az tak zle.W piatek do kontroli ,chyba ze sie pogorszy.

Od razu po pediatrze przyszedl G do oLIWKI.JA POSCIELILAM LOZKA i pozmywalam (sory za caps) i o 13 poszlam na klachy do kolezanki z bylej pracy.Fajnie bylo sie na chwile spotkac.Jak wrocilam to Oliwka spala.G poszedl jeszcze do klubu ,te mieszkania chce zalatwiac.

Do Oliwki G ma przyjechac w srode bo ja chce isc do tej szkoly dla rodzicow.powiedzial ze sie postara Jak mu sie nie uda to jego strata bo dzien z dzieckiem mu przepadnie .Pozniej ma sie z nia widziec w swieta w niedziele.Tak wstenie to uzgodnilismy.

Czekam na mame i ide na poczte i do bierdonki po pampersy.

super że do 16 roku,przynajmniej nie bedziesz musiała sie co rok stawiac na komisji.
mało tej kaski-ale lepsze to nisz nic.
zdrowka dla oliwki.

dowikla-ale musiałas przejsc!!!ja to jestem strasznie zla jak moje dzieci nie chca jesc!!a ty to już calkiem mialas nie fajnie-niedosc ze nie chcialy jesc to jeszcze nie przybierali na wadze.ale na szczescie juz jest lepiej i oby tak dalej!!!a jak teraz dziewczynki z jedzeniem?chetnie zjadaja?

witam popoludniowo!!!!
posciel wyprana sie suszy,szybko wyschnie bo sliczna pogoda.jeszcze musze ja wyprasowac ale mi sie nie chce.
moje chlopaki wstali z wrednym humorkiem,już nie mam siły do nich!!!!!
wlasnie M z pracy wrucił to sie z nimi bedzie bawił bo ja nie ,am siły i cierpliwosci.

:szok::szok::szok:Co tu tak pusto:confused:Ja wlasnie ogladam Majke a pozniej przychodzi do mnie znajoma:tak::tak::tak:
Zdazylam sie juz wykapac i wyszorowac caly prysznic:tak::tak::tak::tak:

LIDKA
Teraz to moje jedza bardzo ladnie:tak::tak::tak:

Lepszego humorku dla chlopcow zycze:-)

reklama
Do góry