Witam! Wlazłam na chwilkę bo już nie mogłam
Zuza na tym turnusie złapała bakterie w nosie-pneumokoki. Do wczoraj mieliśmy antybiotyk najpierw dożylnie potem domięsniowo bo nie ma gdzie kłuć każda żyłka ma zrosty. Dopiero doszła do siebie, zaczęła jeść pić i normalnie sikać. Do tej pory miała kaszel i wymiotowała. Zaglądałam do Was ale na pisanie nie było ani weny ani czasu. Sprzatam ten syf po remoncie łazienki. Rury powymieniane ale ściany łyse bo narazie kasy na kafelki brak Na szczesie była moja mam jeden dzień to okna mam pomyte. Mam nadzieje że do świąt wrócę na dobre;-)
Dorotka trzymam kciuki za komisję. :-)
Zuza na tym turnusie złapała bakterie w nosie-pneumokoki. Do wczoraj mieliśmy antybiotyk najpierw dożylnie potem domięsniowo bo nie ma gdzie kłuć każda żyłka ma zrosty. Dopiero doszła do siebie, zaczęła jeść pić i normalnie sikać. Do tej pory miała kaszel i wymiotowała. Zaglądałam do Was ale na pisanie nie było ani weny ani czasu. Sprzatam ten syf po remoncie łazienki. Rury powymieniane ale ściany łyse bo narazie kasy na kafelki brak Na szczesie była moja mam jeden dzień to okna mam pomyte. Mam nadzieje że do świąt wrócę na dobre;-)
No to mniej więcej wiem co i jak;-);-)Witam laseczki poweekendowo
czytałam po łepkach wiem co u kogo
net mi muli tak że ale tylko na bb
dzieci zdrowieją ale siedzą w domu na te ostatnie 3 dni ich nie puszczam bo jeszcze nie sa zdrowi na 100%
na święta mieli jechac z tata do dziadków ale w tym wypadku zostaja w domku z nami
Dowiklus fotki cudo jaka ty jestes laseczka
As ja zwykle nie śpi po nocach...
Lunka chciałą leniuchowac ale teściowa jej plany pokrzyzowała
Dorota przeżyła pierwsza wizyte małża po rozstaniu
Anabubka jak zwykle zapracowana i wie juzgdzie buty z allegro są
Justa ma krwiaka na nodze ale przechodzi no ale mo,że do przystojnego doktorka zawita znów
Patrysia ma częste wizyty teściówki a rzadkie rodziców
Mamitka wróciła ze szpital;a ale ma remont i mało czasu na bb :-(
Agnes była w aqaparku zachwycona wyprawa mniej swoją mama
Iwcik nie wie kiedy dziecko idzie spać takie samodzielne że nawet łóżko samo scieli i z Dowiklą wirtualnie sobie program na polsacie przekazują
Anka robi pycha kulki serowe na które przepis zaraz znajde w odpowiednim wątku
Lidka imprezowała ale do kościoła z palmą poszła
Anek M leczy córeczkę skutecznie
A&E wreszcie zawitał do nas i prosimy o częściej a mała jak na moje oko na bank ma alergię:-(
za Dorotkę trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&& mocno mocno
no tyle zapamiętałam
Dorotka trzymam kciuki za komisję. :-)