luna665
Mama grudniowa 2007
Ana ja Ci dziecko na szkolenie podeślę, hehe.dzieci sie mnie boja
moja siostra twierzd ze sowje dzieci bedzie mna starszyc
No póki co nie hjest źle. Po tym jak się uspokoiła orozmawiałąm z nią i widzę, że naprawdę efekt przyniosło pozytywny. NO zobaczymy na jak długo.
J akrzyczeć chyba nie potrafię, a przynajmniej na mojej wrażenia to nei robi. Może i ja na to szkolenie się zjawię
Ukradli, ukradli, i niedługo po mnie i Tobie bidulko.tak rano prad ukradli dziady?????????
mysleleli ze nikt sie nie zorientuje bo tak rano?a to zonk
a Two gin to jakis hindus????????
a Ty jakis wypadek mialas nie?
ja wczoraj malej kupialm buciki
BALERINKI Z MOTYLKAMI R 27 17cm RÓŻ JASNY (972159908) - Aukcje internetowe Allegro
a Paulinie co soattnio wylicytowalam teczerwone towiecei ze jeszcze nie przyszly
a to juz ponad tydzien.....
chyba sie pozegnam z butami
tyle ze dziecko na swieta butow nie ma
Mój gin to muzinek babmbo
Tak , miałam wypadek zaraz o komuni, dzięń czy dwa, hehe, spadłam z drzewa z wysokości jakiegos 4-5 piętra. No było nie ciekawie...
Butki sa naprawde śliczne.A za tymi drugimi to isę upomnij!
Madziula no gartulacjones kochana, i tak już macie zamiar się ganiać??? Super.
Zdrówka dla Julci, kurcze, al esię męczyła biedna.Julia chora wstała rano z temperaturą 37.8 i zwymiotowała :---(
Lunka Pati dziękuję wczoraj dostałam przesyłki powiem wam tak Lunka Antek śmiga w koszulce z teletubisiami i zdjąć jej sobie nie da Pati kapcie Antek jak wczoraj kazał sobie założyć to...przez sen mu w nocy ściągaliśmy bo inaczej był ryk
Lunka a ty kobieto naprawdę spac nie możeszno o 7 rano mieć już okna pomyte
Bardzo się cieszę, że mu się podoba. Najlepsze podziękowanie zadowolone dziecko
No prąd mi ukradli, musiałam UPSa pilnować, to nie było sensu siedziec bezczynnie. Tu nikogo to chociaz za robotę się wzięłąm...
Justa, ale Cię babsztyl wyrurał z tymi ciuszkami. KOchana ile ma Twoja mała, cos ładnego Ci podeślę, jak mam w tym rozmiarze.
To ni edespareacja kochana, to nuda i wiosnaNastepna oszalała o 7 rano okna myc kobiety co za desperacja przed swietami
A lunka ja pamietam ja z siostra biłam sie bo my to wiecznie sie lały nawzajem tylko ze ja byłam bardziej nerwowa i brała wszystko co miałam pod reka no i tak na niej połamałam flet i pózniej na muzyce nie małam na czym grać
Grałas na flecie? zawsze mi się to marzyło. Teraz gram co prawda ale na mięsistym, nie drewnianym...
WOW, no ale chociaz po buźkach widać, że jest lepiejJestem,żyję .
Miłego dnia.
:-):-)
Kochana, edna jużpowiedziałą i ja się powtórzę, gdybyś była złą matką, to nie przejęłąbyś sie zajściem w ogóle i wyrzutów nei mai al. Jesteś dobrą mamuśką. Ale ciążą, hormony, głowa siwa, no człoweik jest tylko człowiekeiem, a ddziecko jak nikt inny potrafi z równowagi wprowadzic. Bywa. nastęnym razem, stań nad nim, poczekaj aż się uspokoi i broń boże nie kapituluj. Moja kuzynak ( MOnia ) ma dziecko chore, znerwicowane, ona w nielepszym stanie. Mały po prostu kładł, albo rzucał sięna glebę i wił jak wąż i wył i krzyk i cuda wianki. Na mieście, na środku deptaka a ta ( jak jej radziłąm ) stanęła sobie nad nim i stałą. Luzik. zero nerwacji. Ludzie chodzą , gapią, sie , czaem głupotą palną, ale ona kamieć. Mały potrafił na początku takie sceny 2 godzinne urządząć!!!! Teraz jest luz. I pamiętaj jedno, choć to mega trudne, jak ty sie denerwójesz, to dziecko denerwóje sie razy dwa. Wdech wydech i jakoś da się żyć. A jakby co to my cie radami z życia sprawdzonymi zasypiemy.jestem wstrętną matką!!!
dlaczego nie potrafie byc normalna
przy okazji moje dziecko tez mogloby byc grzeczniejsze, wszystko mnie przerasta, nie mam juz sily, teraz rycze bo jestem glupia idiotka ku...
Acha, i jak nie je, to si eabsolutnie nei przejmuj ( popieram cie w sprzeczce z ciotką-dziecka z łyżka sie nie goni) jak nie je, to znaczy z enie głodne nei potrzebuje. Jak zgodnieje, to przyjdzie. Tylko zadnego podjadania miedzy posiłakami i wszystko sie ładnie ułoży. Moja czasem zje dwie michy zupki, a czasem tylkołżkę, i ni eumarła. Miałą okres 2 tygodni, gdzie żyłana poranne butli kaszki jednym biszkopcie na obiad i butla na kolację. I nie byłachora, głodna, osłabiona. Organizm nie potrzebuje, moze sie czyszcza...Trzymam kciuki za Ciebie kochana.
wiecie co to anioł nie lekarz
też byłam zołza dla braci.
Dopóki młodsi byli i dawałam radę,to jak coś zasłuzyli ,to lecieli przez okno do ogródko.
Po prostu otwierałam okno i ich wyrzucałam.
W łózku robiłam im więzienie
Oni za to jak podrośli to we mnie Adam rzucił nożem i zdązyłam tylko drzwi zamknac .
Potem we trójkę nie mogliśmy noża z drzwi wyciągnac.
A za drugim razem to dostałam debowym taboretem w głowę.
Zemdlałam,a oni położyli mnie na łózku.
Mama wraca z pracy i od razu pyta co mi jest.
Oni no śpi sobie od kilku godzin.
Mama do mnie a ja cała we krwi .
Do szpitala pojechali ,ale już za późno na szycie głowy było.
Było było wyciąć włosy i pilnować,by się zrosło.
Od tej pory chłopcy miali zakaz zbliżania się w celach wyrównania rachunków.
Oj miała się mama z nami.
Kiedyś w lutym las podpaliłam ,bo ognisko chciałam zrobić i kiełbaski upiec.
Sąsiad zobaczył i rabanu narobił.:--zawstydzona/y:
Kiedyś z bratem ciotecznym weszliśmy na najwyzszą topolę taszcząc ze sobą kota na czubek drzewa.
Chcieliśmy zobaczyć,czy kot sam zejdzie.;-)
Kot oczywiście zszedł.
Gorzej z nami.
Potrzebna była straż pożarna.
fajnie tak powspominać.:-):-):-):-)
A tak akochana i cicha z Ciebie NIBY osóbka, hihihihihi
Cos wspaniałego!!!!!!!!!!!!!!!!!W środę dokonałam cudu na zajęciach.
Dziecko ,które od urodzenia nie chodzi,przeszło nad psem 4 razy
Wszyscy płakali jak to zobaczyli ,ale to z radości.
Święto w fundacji oczywiście było i mała ma zmieniony od razy tok rehabilitacji.
Dołożyli jej jeszcze godzinę gratis od fundacji i dziewczyna ma się starać.
Do wakacji ma chodzić o balkoniku Tak sama powiedziała.
Cieszę się że tata raka na wolność planuj ewypuścić. Silna gangrena z niego, tak trzymac!!!
heheehe, mo wypiła dwa dni wczesniej to piwko i po sobie nie wyniósł, a ja cierpliwa jestem, hehe, no i w końcu posprzatałA mi sie rzucila w oczy p[uszka z piwka
Ja bym zrobiłą raban jak na wojnie, nodaj spokój, 2 tysiaki i taki szajs???!!!!!!!M był rano naprawiać auto i co się okazało, że rok temu daliśmy parcha do mechanika, oni wzięli za robote plus części ponad 2tys!!!! A teraz M porozkręcał i okazuje się, że części są stare, niewymienione, śruby pourywane i w ogóle myśli im tam zrobić niezlą awanture
A wiecie co Wam powiem??
Rano mój ojciec szedł sobie do domu, a tu koleś do niego się drze"panie chodź tu szybko!!"
okazało sie, sąsiadowi młody wilczur wsadził łeb w ogrodzenie takie żeliwne i za cholere nie mógł wyciagnać ten do ojca, żeby łeb mu wpuchał spowrotem, no ale daj spokój...ja bym się nie odwazyła więc zamienili się rolami i ojciec trzymał jego zadek a koleś łeb wpychał spowrotem. Pies tak piszzcał i tłukł się, no wiadomo był prerażony, że ojciec swter miał cały mokry z jego potu Ale udało się i pies ze szczęścia to mało się nie posikał no i właścieciel też...
A przgoda tatusia no rewelka. ja tez bym za łep nie łapała, heheh
Na okiełznanie może i dobry pomyśł, ale Natali, żeby on Ci ie do tego ne przyzwyczaił. Nie ucz go jedzenia przed tv, zły nałóg. I sami jako dorośli oabsolutnie też nie powinniśmy jeść przy tv.ciocia poszla ja mu wlaczylam baje siadl na krzeselku i ladnie jadl obiad
i można? można
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Ja uciekam.3 majcie kiuki za mnie jutro bo czekaja mnie 1 odwiedziny G odkad nie jestesmy razem.Musze to jakos przetrwac .
A&E dziewczyno, jak miło Cię iwdzieć, kochana. Mała widze strasznie się męczy, długo to kurde. współczuję i zdrówka ogromnaście WAm życzę!!!!!!!!!
Widzę, że szalejemy w tym samym guście , heheh, tylko ja mam mały cyc:-(Święta za pasem i w raz z przypływem gotówki zaszalałam i kupiłam sobie nowy biustonosz.