reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
czujecie wiosne bo ja tak wkońcu doczekałam se ciepłych dni i moj bobas w brzuszku chyba tez poczuł wiosne :-D:-D:-D

Dziewczyny nie wecie czy mozna wziasc dziecko 7 letnie na usg czy beda sie rzucac, bo mój syn strasznie chce isc ze mna i mężem , bo mówi ze musi poznac swojego braciszka albo siostrzyczke i teraz nie wiem co zrobić za bardzo:confused::confused::confused: bo tez nie chciałabym zeby dziecku powiedzieli w drzwiach ze on musi poczekac:confused::confused::-:)-(

Ja za chwilke pojade po dzieci , wypusciłam nawet królika dzisiaj a pole i jak sie dorwał do ziemi to cały czas kopie dołki :-D:-D:-D trawki sobie nie poje no bo jeszcz:-De nie urosła swierza ale za to nakopie sie troche :-D:-D:-D:-D

Sorki nie czytałam tylko przelecialam bo musze zaraz uciekac ale to co zauważylam to

serdeczne zyczenia dla solenizantki dzisiejszej STO LAT zycia dwiescie picia :-):-):-):-)

siostra tak weterynarz do mnie przyjezdza jakos nie wyobrazam sobie zebym ja dwa psy taszczyła jeszcze do niego :-D:-D:-D:-Dw aucie bym chyba zwariowala:-D:-D

wróce wieczoriem z cytatami:tak:;-);-);-)
mysle ze nie powinni robic zadnych problemow :no::no::no:
no chyba ze bedziesz miala dopochwowe, wtedy watpie zeby sie zgodzili, zawsze mozesz wzesniej zadzwonic i sie zapytac lekarza:tak::tak::tak::tak:

reklama
kurcze no.....ej dajcie mi 100% sprawdzony przepis na kopytka co? Bo ja robiłma kilka razy i co z tego jak mi sie rozpływały w gotowaniu:baffled: a tak mi sie chce:cool2::cool2:
Ja mam z wczoraj roladki z piersi indyka więc tylko ziemniaczki i fasolkę sobie gotuje;-)
Ja nie pomoge bo nigdy nie robilam kopytek:no::no::no:
Zawsze kupuje albo M Babcia robi i te sa najlepsze na swiecie:tak::tak::tak:

Witam
czujecie wiosne bo ja tak wkońcu doczekałam se ciepłych dni i moj bobas w brzuszku chyba tez poczuł wiosne :-D:-D:-D

Dziewczyny nie wecie czy mozna wziasc dziecko 7 letnie na usg czy beda sie rzucac, bo mój syn strasznie chce isc ze mna i mężem , bo mówi ze musi poznac swojego braciszka albo siostrzyczke i teraz nie wiem co zrobić za bardzo:confused::confused::confused: bo tez nie chciałabym zeby dziecku powiedzieli w drzwiach ze on musi poczekac:confused::confused::-:)-(

Ja za chwilke pojade po dzieci , wypusciłam nawet królika dzisiaj a pole i jak sie dorwał do ziemi to cały czas kopie dołki :-D:-D:-D trawki sobie nie poje no bo jeszcz:-De nie urosła swierza ale za to nakopie sie troche :-D:-D:-D:-D

Sorki nie czytałam tylko przelecialam bo musze zaraz uciekac ale to co zauważylam to

serdeczne zyczenia dla solenizantki dzisiejszej STO LAT zycia dwiescie picia :-):-):-):-)

siostra tak weterynarz do mnie przyjezdza jakos nie wyobrazam sobie zebym ja dwa psy taszczyła jeszcze do niego :-D:-D:-D:-Dw aucie bym chyba zwariowala:-D:-D

wróce wieczoriem z cytatami:tak:;-);-);-)
Mysle ze jak bedziesz miala to na brzuchu to nie powinno byc zadnego problemu:tak::tak::tak:
Ale jesli dowcipne to na bank Go nie wpuszcza:no::no::no:Moze lekarka ewentualnie zatrzymac obraz najwyrazniejszy i po badaniu i usg zawolala malego i pokaze na monitorze:tak::tak::tak:

Ja obralam te ziemniaki,mlode spia,Dominik jzu sie nagral a ja tez zrobilam sie jakas senna:baffled:

Dziękuję jeszcze raz pieknie za zyczenia ,śpiewy i w ogóle.......:tak:a mąz obiecał zatańczyć ,a jak?:-D:-D:-D:-D:-D:-D w końcu nie codzień sie ma 29 urodziny:-D
Co do mojej stówki to walczę ze sobą nadal:baffled:

Moja córcia nazrywała mi bazi ,poszła do kwiaciarni i kupiła kawałek czerwonej wstazki do przewiązania ,dostałam też od niej carmel love z kokardką eksta i zjadłam na pniu do kawy całe 103 kcal,ekstra,powiem wam ,ze wcale nie jest pyszne ,dobre-ewentualnie dość......:rolleyes:

Najlepiej będzie zadzwonić naprawde ,bo wszystko zależy od tego jakie to usg będiize:tak:

Mi sie kopytka nie rozpadaja choć czasem wrzucam do nich i 2 jajka ,zawsze mąką dorabiam tak,zeby była dobra konsystencja,a robie na oko.
Moze za długo gotujesz??

obiadek juz prawie gotowy;-);-);-)
jeszcze czekam na kaszkę ;-)
weszlam zaniesc ubranka do czarka pokoju a on mi glowe podnosi a ja mu mowi ciiiii spij, i poszedl dalej spac:tak::-D:-D:-D:-D
moze jeszcze pospi poszed o 13,30 wiec ma jeszcze czas
niech mi da choc isc pranie wywiesic i nowe przyniesc:sorry2::sorry2::sorry2:
zaraz jeszcze ciocie zawolam do niego niech posiedzi chwile bo jak mi sie obudzi jak bede w suszarni to bedzie histeria:tak::tak::tak::tak:
mykam bo jeszxcze szafa czeka na swoja kolej a czeka juz ło ho ho:szok::szok::szok::szok::szok:

Kernuś ja kopytka robię na oko :baffled:ziemniary 2 jajka mąkę i gotowe :baffled::baffled:
Madziula nie dobre???????????????????????????????? ja bym też zjadła coś słodkiego :baffled::baffled:ale fajnie ze Klauduśka o Tobie pomyślała:tak::tak::tak:milutkie:tak::tak::tak::tak::tak:
Iwcik myślę że to nie będzie usg dopochwowe tyko normalne więc bez problemu lekarz powinien pozwolić na jego obecność :tak:ale sa lekarze i buraki niestety:sorry2: nasz doktor pozwalał dzieciakom wchodzić na usg :tak:najpierw byłam ja wywiad badanie a potem wołał resztę ferajny:tak:ale on miał słabość do mojej Julki i do jej 100 pytań do...i tego czy może się doktor myli to dziewczynka???bo przecież i tak nie wyraźny ten obraz a ten dzidziuś to jak ufoludek wygląda a ona chce siostrę.....:-D:-D:-D:-Ddo dzis jak jestem u niego na wizycie to pyta jak tam Julka od ufoludka :-D:-D:-D
Antek wstał po kolejnej drzemce humor ma......no w miarę znośny tylko ja jakas nerwowa no niedospana jestem i tyle:baffled:

Witam popołudniowo.U nas dzisiaj boska pogoda baaardzo ciepło bo chyba z 18 st.
Przed południem byłam w Urzędzie pracy wziąć formularz na to szkolenie no i dalej jestem niezdecydowana co wybrać.Potem szperałam w lumpeksie i kupiłam tak 2 pary spodenek adidas i nike,koszulkę piłkarska sobie wiosenną kurteczkę a małej spodnie dzinsy z wyszywanymi słodkimi kwiatuszkami wszystko prawie nowe i jedynie zapłaciłam 43 zł.
KERNA pewnie za długo gotujesz ja zawsze tak około minuty od zagotowania się wody i są git.
IWCIK a na USG idziesz prywatnie? Jeżeli tak to problemu nie powinno być.Kiedy ja miałam USG z moimi M to synek miał 8 lat i problemu nie było, a przeżycie nie do opisania.

Kurde dziewczyny no! Jak nie mam czasu poczytać to klikacie jak wariatki. przeczytalam tylko po łepkach, bo mnei czas goni.
POszłan na te zakupy wsiakłam na 2h, przyszłam , patzre tel nieodebrany, oddzwaniam-fryzjerka przełożyła wizyte na 18, no szlak, ja już w drogę miałąm iść dalej, zeby jechac. N nic. Co uszykowałam w słoik, żeby podgrzać u ciotki da małej wlałam do garnuszka i zjadła w\ \dom\ku\.\ Sz\ybk\ \\\ws\ta\wi\łam\ \z\pi\e\kanki do piekarnika, to mój obiad\ by\ł.\ Tra z
tRocHe sie zasiedzaąłm u małej, bo mnie zawołała, a to juz czas sie spakowac i jechac. No ale musałąm sprawdzic radę MEDEUSKI, hihi.

Dzięi kochana. KOlorek bardzo mi sie podoba, a fryz, no kurcze, ja tak planowałam zapuszczac, ale zobacze co ta mi powie, moze i zetne, kto to wie, hihi. Zdjeci awrzuce sobie ne telefon i jej pokaże.

mysle ze nie powinni robic zadnych problemow :no::no::no:
no chyba ze bedziesz miala dopochwowe, wtedy watpie zeby sie zgodzili, zawsze mozesz wzesniej zadzwonic i sie zapytac lekarza:tak::tak::tak::tak:
dopochwowe jest do konca 2 miesiaca ciazy

malinka i co z tą fotką?:-)
Luna juz dostała rade na priv;-)
tak tak tak. Jeszcze raz bardzo dziekuje

no tak..zawsze nasze maluchy będą naj najważniejsze:tak::tak:
A tylko Wam coś napsizę. Wczoraj nie mogłam otworzyc słoika z ogórasami, wiec obstukałąm go o podłogę żeby puścił. Michał obserwował mnie uważnie. A przed chwilą wziął sobie mój krem, nie moze go otworzyć i co zrobił??? Zaczął walić zakrętką o podłogę kilka razy i próbował odkręcić:-D:-D:-D:-D
heheheeh
przeczytałam jeszcze o kopiącym królu- a nie boisz sie, ze zwieje???

I coś jeszcze, z tego wszystkiego nie pamiętam.Nic, lece, do juterka o świcie pewnie, hehe.

o, jak zapisywałam te fotki od Ciebie Medea to znalazłam cos takiego, jak myslisz, przypasiło by do mnie? O cięcie mi chodzi

nie mam za okrągłej buźki na to?

Ale teraz to juz na bank leceeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam popołudniowo :-).

Wyobraźcie sobie, że idąc z panienkami do przedszkola, odkryłam między blokami, jeszcze jedno :-D:-D:-D którego nie wiedzieć czemu nie znalazłam w necie wcześniej :confused: No więc zmieniłam swój typ bo to jest o wiele bliżej :tak:I ponoć przyjmują wszystkie dzieci :tak: Ale to się okaże :dry:Wiec jutro jeszcze raz wycieczka :sorry2:

A jeśli chodzi o kopytka, to ja ciepłe ziemniaki przeciskam przez praskę, formuję kopczyk a obok usypuje taki sam z mąki, do tego jajo, zawsze wychodzi :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Co tu taki cichostan???
Dziewczyny, siódma zaraz!!! Wstawać, piękny dzionek!!!

widze że ktos tu nie ma spania.;-)

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla naszej kochanej Madziulinataszy zdrówka super pracy udanego sezonu super figury grzecznych dzieciaków chłopa na codzień miluśkiego:happy2:
Malinka z rodzinką
Ania wyglądasz bosko :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Lunka co ty tak wstajesz skoro świt:szok::szok::szok::szok:
Dorota nowe życie nowa ty nowy świat....popieram:tak:
Agnes moja Julka tak czytała jak OLIWKA super okres w życiu dziecka :tak:
MH witaj w klubie niewyspanych mamusiek :cool2:
Anabubka aleś ty pracuś :szok::-D:-D
Medea ja też poproszę o propozycję fryzury dla mnie :tak:ja mam długie za łpatki roste dość gęste włosy są jednej długości :tak:nie chcę krótkich włosów :no:ale korci mnie grzywka bardzo bardzo i może jakiś kolor :sorry2:help mi :-D:-D:-D:-D
U nas noc masakra :-:)-(położyłam się do łóżka o 21.30 chłop mnie zbałamucił poszliśmy pod prysznic kładziemy się do łóżka pobudka Antka płacz wręcz krzyk uspokoiłam go zasnął nie minęło 15 minut Adam przyszedł boli gardło ...psiknełam tantum werde przytuliłam poszedł do siebie ...wyłączyłam tv przytuliłam się do Pietruszki pobudka Antek potem Adam Antek Adam Antek Adam Antek..............i tak do 5 bo od 5 jesteśmy na nogach...........Antek miał gorączkę 37.9 zwymiotował i mu przeszło tzn nie ma gorączki ale marudny ....Julka została w domku ....Antek śpi mi na kolanach Adam leży u siebie a właściwie drzemie...........kiedy się u mnie te choróbska skończą.........??????????????
A przypomniało mi się....Wiki zdrówka dla dzieci i rozumu dla chłopa :sorry2:

kochana u mnie jest to samo!!juz mam dosyc tych chorób:wściekła/y::-(
zdrowia życze dzieciaczka.

no tak..zawsze nasze maluchy będą naj najważniejsze:tak::tak:
A tylko Wam coś napsizę. Wczoraj nie mogłam otworzyc słoika z ogórasami, wiec obstukałąm go o podłogę żeby puścił. Michał obserwował mnie uważnie. A przed chwilą wziął sobie mój krem, nie moze go otworzyć i co zrobił??? Zaczął walić zakrętką o podłogę kilka razy i próbował odkręcić:-D:-D:-D:-D

ojj jak kochany!!!!!
ps.trzymam kciuki oby wszystko bylo ok.
fajnie ze z meżem juz zgudka.;-)

madziulanatasza-100lat!!!!
wszystkiego co najlepsze!:happy2:

czesc kobietki!!
ja od samego rana na pełnych obrotach,pranie sprzatanie gotowanie!!nareszcie sie zabrałam za te moje okna(az miło popatrzec jak sie błyszcza do słoneczka)jeszcze mi zostało poprasowac zasłony i powiesic,ale z tym to poczekam na mojego M jak z pracy wruci.
zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam ze sie wziełam za mycie okien mam cholerny katara gardło pobolewa i chyba mi ucho zawiało bo mnie cos zaczyna bolec.a szkoda gadac nadaje sie juz do wymiany!!!!!!:-:)no:
martwie sie o te moje blizniaki dalej kaszla, nie mam pojecia czy te zastrzyki pomagaja.:-(

aha zapomniałam

anka26,07-wygladasz slicznie.a córcia jest przekochana i tak samo ładna jak mama!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry