reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No zgadza się, wspomnienia, hehe
A ja mam w telefonie jako dzwonek dzwoniącego ten gwizdany kawałek, kojarzycie?
[video=youtube;cSisuc7STzk]http://www.youtube.com/watch?v=cSisuc7STzk[/video]
a pro pos Kill Billa, hehe
roszke ta papużka sie zaciela pod koniec ;-);-)
super:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dzien dobry jestem jestem :-).
Wzoraj ta abka od tipsow byla chyba z 6 godzin.Za szybko zacelam sprzatac i muszesobie je lakierem bezbarnym jeszcze rz przemalowac.Mysle zeby jak szalec o salec aby zfarbowac sobie wloski na taki inny niz zawsze kolor :-).
Na wieczor gadalam z G i juz sie dogadac nie umiemy w sprawie odwiedzin oliwki.Ja mu non stop mowie ze miedzy nami konie bo widze ze on nie bardzo z tego zdaje sobie sprawe.NO ale chyba zaczyna brac to sobie na powaznie.

Dzis idziemy z dzewczynkami na miasto.iene sloneczo swieci wiec powinna byc fajna pogoda.
super zmiany na lepsze, a z G jak z Oliwką badź knsekwentna, ale ty jesteś grzeczna dziewcynka wiec wiesz co robić;-);-);-);-)
Witam ja tylko tak na szybkiego sie przywitam od czwartku mnie tu nie yło Kamilek był chory i ciągle sie trzeba było nim zajmowac i pilnowac zeby pił bo miał biegunke wymioty i gorączke.Przeszło mu dopiero wymioty ustały w niedziele no i biegunki też juz nie ma naszczęscie no i juz je ładnie.Zaś Martynka od niedzieli chora chociaż lżej to przechodzi bo nie wymiotuje tak a no i biegunki takiej strasznej nie ma tylko apetytu do jedzenia jej brak no i wymiotuje czasem cherbatką.

A ja wczoraj pomylam sobie okna zaraz sie bede na jarmak ubierac z m znowu nie gadam za siniaka na nodze:-( ale walic to trzymajcie sie kochane pozdrawiam serdecznie was Miłego dnia
chorowitki bidulki male, kurcze zdrowka wysylam w bąbelkowej kolrowej kopercie;-);-);-);-);-)
No siniaka na nodze m mi zrobił bo mnie kopną i zdarł mi troche skóry i pod kolanem sine :-( ale to przez głupote bo z dzieciakami zaczelismy go gilac a ten sie wkórzył i mówi do mnie ze on dla zartów może mi wpi....ić i kopną mnie w noge i w reke minie uderzył mało brakło a złamał by mi ręke bo ja mam słabe kosci i akurat tą reke miałam juz złamaną:tak::tak:

A do tego czekam na @ 3 dni sie juz spoźnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nosz ten m :wściekła/y::wściekła/y:
bawic sie nie umie:no::no::no::no:
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla naszej kochanej Madziulinataszy zdrówka super pracy udanego sezonu super figury grzecznych dzieciaków chłopa na codzień miluśkiego:happy2:
Malinka z rodzinką
prysznic kładziemy się do łóżka pobudka Antka płacz wręcz krzyk uspokoiłam go zasnął nie minęło 15 minut Adam przyszedł boli gardło ...psiknełam tantum werde przytuliłam poszedł do siebie ...wyłączyłam tv przytuliłam się do Pietruszki pobudka Antek potem Adam Antek Adam Antek Adam Antek..............i tak do 5 bo od 5 jesteśmy na nogach...........Antek miał gorączkę 37.9 zwymiotował i mu przeszło tzn nie ma gorączki ale marudny ....Julka została w domku ....Antek śpi mi na kolanach Adam leży u siebie a właściwie drzemie...........kiedy się u mnie te choróbska skończą.........??????????????
A przypomniało mi się....Wiki zdrówka dla dzieci i rozumu dla chłopa :sorry2:
dolączam sie do życzeń ;-);-);-)

a nocke mialas super ale to chyba taka noc bo ja tez nie spalam dzis w nocy nie moglam:no::no::no::no:
a do tego zarowka mi sie przeplila w nocnej lampce wiec spalismy po ciemku to Czarek w placz jak sie obudzil:sorry2::sorry2::sorry2:
wiec z latarka spalam:sorry2::sorry2::sorry2:
a ja dzis do pracki po 2 dniowym lenistwie wczoraj zmieniłam kolor włosów dzis sie troszku pomaluje i najwiekasz kolejka bedzie do mnie :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D dzis rano jak bylam w sklepi spotkałąm koleżankę z pracy ktora jest na tym stoiskou co ja mam przejśc i dowiedziałam się że jestem postrzegan jako osoba opertywna energiczna i tak co jej na pracy zależy i dlatego ja zostałm wybrana :zawstydzona/y::baffled::baffled: no nic sprobuje zobacze :dry:wieczorem poczytam bo teraz jeszcze obiad i cos porobic w domu Wojtek prze 3 dni wogole nie odrabial lekcji jak zajrzalam dozeszytów masakra :szok::szok::szok::szok: twierdzi ze nie umie nie che mu sie lekcji odrabiac dzis zebrani a jak na zlosc i mąz do pracy jutro musze isc dowychowawczyni porozmawiac bio to nic z tego nie bedzie w poradni na razie na konsultacje nie przyjmuja bo przenosza poradnie :-(poczekam jak przeniosa i sie z nim wybiore
prosimy o fotage;-);-);-);-)
będzie dobrze nie mysl za duzo bo myslenie wbrew pozorom czasem szkodzi:tak::tak::-D:-D:-D

a ja witam sie o "poranku" ja dopijam sobie kawke i wącham przepiekny zapach fioleczkow ktory mi sie unosi no slicznie pachną:tak::tak::tak::tak: 12040001..jpg
chociaż zdjęcie niestety zapachu nie wyślę:-:)-(
zaraz zabiore sie za obiadek dzis gulaszowe i sosik tylko nie wiem do czego ziemniakow makaronu czy kaszy:confused::confused::confused:
alez dylemat ale ziemniaki raczej odpadaja bo nie chce mi sie ich obierac:no::no::no::no:

reklama
witam kochane
od razu powiem ze nie poodpisuje bo mala daje niezle popalic!!!!!
od 5 pobudka i caly czas wyje nie chce pic nie chce spac tru za chwile znow marudzi ....
wrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
ja juz do glowy dostaje....
ma dzis zly dzien a to dopiero poczatek - kaj tam wieczor :szok::szok::szok::szok:
jeszcze wczoraj chcalam wejsc na neta i co chwile pisalo "blad wczytywania strony" no to szlag mnie wzial :dry::dry::dry:

dzis na 16 jedziemy splacic wkoncu dlugo (do cioci)

i z tego co tak pamietam a patrzalam....

Madziulka no to babeczko wszystkiego naj duzo szczescia pomaranczy niech Ci mezus nago tanczy :-D:-D:-D:-D:-D

Anka normlanie slicznie wygladasz w tej nowej fryzurce :tak::tak::tak: no i kiey mnie ciotka odwiedzisz :confused::confused::sorry2::sorry2:

dobra leceeeee bo ta juz wyje
ooooooooooooooo :angry::angry::angry::angry::growl::growl::growl::growl::confused2::confused2::confused2::confused2:

milego dnia Wam zycze

Joasiu to super że jesteś tak postrzegana :tak::tak::tak:a ty skromna kobietka jesteś na szczęście inni widzą że jesteś super pracownikiem :tak::tak::tak::tak:a Wojtek................znam to mam to samo z Adamem :sorry2:
Madziula to kto tą stówkę dostał ty czy rodzinka:oo2::oo2::ninja2::ninja2::ninja2:twoje urodziny twój prezent inwestuj w siebie :tak::tak:
Anka 14.5 h snu :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:nieodrodna córeczka mamusi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Natalineczka fiołek cudny :tak:kocham takie cwiotki :-):-):-):-)
Lunka córka nie dała ci pogadać z przystojnymi panami :sorry2::sorry2::sorry2:dobrze Piciu córkę wyszkolił :-p:-p:-pbierz się teraz ty za naukę co by wiedziała jak takich podrywać...zagadywać...:-D:-D
Antoni wstał z gorączką :-:)-:)-:)-(ale chyba znam przyczynę wychodzi mu dolna 4:dry:
Adam drzemie Julia czyta "elementarz" (jej ostatnia miłość) Antoś okupuje moje kolana zupka się gotuje pranie się kręci za oknem big słoneczko a tu nawet wyjść nie można :no:do tego zero energii we mnie po kolejnej takiej nocce :-(

No niby ja dostałam,a właściwie na pewno ,ale wiesz jak to jest:baffled:
Ja dzis spagetti na obiad zasuwam ,ale trochę za pikantny sos mi wyszedł,ale co tam dobrze zatoki przeczyści;-)

Ja po obiadku wychodzę na podwórko posprzatać przed płotem,zebrac puszki puste i drobny złom do jednego worka w jedno miejsce,normalnie aż chce sie na dworze pracować ,szkoda ,ze nie mam żadnych drobnych kwiatków ,bo bym sobie posadziła na dwór w doniczki:baffled:

Parysia co z twoimi dziecmi ,ze dziś taki bunt w nocy,

Cześć wracam z cytatami, które w ogóle nie wiem ska mi się wzięły:wściekła/y::wściekła/y: więc z pamięci mojej dobrej ale krótkiej;-);-)
Dowikla M pojechał a kiedy znowu wróci?? Jak w ogóle maluchy reagują na jego wyjazdy???
Anka super wyglądasz diwe laski :tak:
Dziewczyny super fotki i ta wiosna w ogródku:happy2:
Justa wiesz faktycznie mnie też by ciśnienei skoczyło. Ja niewiem co to za dziwna mentalność...Nieraz słyszałam głupie komentarze do matek z kilkorgiem dzieciakó, że na gumki nie stać a na dzieciaki owszem:zawstydzona/y::zawstydzona/y: głupota ludzka nie zna granic niestety:no:
Malinka ale Twój Adaś się rozchorował:szok::szok: matko....biedny no. Pewnie te kropki to ropa:dry::dry: Biedulek, zdrówka życzę!!!!!!!
Medea co to za okulista:szok::szok: łooo a popytaj u pediatry, żeby dałą Ci namiary na jakiegos okulistę co ma teżcosz pediatri:tak: Mi namiary dał właśnie mój pediatra i koleś faktycznie zajął się nim fachowo. byliśmy dwa razy i teraz na kolanach go trzymałam a on świecił mu w oczy i po krzyku:tak::tak:
Dwoikla suepr mieliscie neidziele!!! Zazdroszczę,aż mnie korci żeby iśćz moim do takiego fikolandu, ale niewiem czy jeszcze nei jest za mały?????????:confused::confused:
No i tyle mój móżdżek pomieścił.Ale.....dla MAdziulinataszy zaśpiewam:
STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE, ŻYJE NAAAAAAAAAAAAAM:-)
NO I NAGO TAŃCZĄCEGO MĘŻA TEŻ ŻYCZĘ:-D:-D WSZSYTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI 18TYCH URODZIN ŻYCZYMY MY
;-);-)

No a jabyłam na bazarku. Tam sprzedaje znajoma mojej matki z dziecięcymi ciuszkami itp. Wczoraj myślałam, żewsklepie kupie małemu czapeczke, ale 35 zeta niedam:no:A ona ma super wybór i polskie wyroby i za 10 zł i pusciła:tak: Zawsze mam jakieś gratisy u niej aż mi głupio tamchodzić:sorry2: ale czapka super:-)
Dziś dziewki ide do gina:nerd::nerd: no zobaczymy co ona tamznajdzie i mam nadzieje, że ten szew trzyma jak miał trzymać bo zawał:baffled::baffled: Dopieor ide na 19 więcpoczekam sobie, podenerwuje sie ....ehhh
A mój M w końcu wczoraj przyznał mi racje w całej syt. i pogodziliśmy się....:tak:

Ostatnia edycja:
no jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tylko będzie net:dry: teraz jedna dziewka mi napisała co też ma ten szew że całą ciąże miała kłucia i wrażenie,że szew puszcza ale to normalka więć już spokojniejsza pojadę:tak:

malinka i co z tą fotką?:-)
Luna juz dostała rade na priv;-)

kerna &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, super że się pogodziliście:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Kerna trzymam kciuki za wizytę u gina. A ja zamiast się wybrać na zakupy to wzięłam się za porządki w Mai ubraniach i okazało się że wcale nie muszę kupować nowych spodni dresowych bo z szafy wyjęłam 4 pary nowych :tak::tak::tak: Bo ja jedną półkę to mam same duże rzeczy które kupuje mi moja siostra i tak od czasu do czasu trzeba tam zajrzeć i zobaczyć do czego mała już dorosła, wyjęłam też 5 bluzek i pantofelki - fajnie mieć takie zapasy :tak::tak::tak::tak:

Do góry