reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam sie po spacerku
czarek z wiktorem wyszaleli sie w piaskownicy, a jaki spokoj byl :szok::szok::szok::szok:
nawet sie nie klucili a piaskownica malutka bo muszelka plastikowa

z porzadkow narazie nici, wena poszla w las :sorry2::sorry2::sorry2:
moze kiedys wroci, tak planuje co by wrocila wieczorem, :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ale planowac to ja sobie mogę:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
No mam nadzieje ze przez brzuch :confused:bede miała usg ostatnio byłm w 14 tygodniu i miałam przez brzuch robione wiec chyba w 22 tygodniu tez mi zrobi przez brzuch :confused:a ja bede na usg w szpitalu na 3d bedzie robił mi mój lekarz gin , ale nie bede miała nic nagranego bo nie płace za to usg , bo za nagranie płytki i chyba 8 zdiec dzidzi musiałabym zapłacic 200zł:tak::tak: , chyba ze bedzie mi robił jakis problem i powie ze dziecko nie moze :wściekła/y:to wtedy pójde znimi na usg prywatnie :-)wiec mysle ze tam mi juz nic nie powiedza:confused::confused::confused::confused:

Meżulek pojechał do pracy , zmienili mu trase teraz zamiast na opole to jezdzi do wrocławia :-)tak wiec jutro nie bedzie go w domciu dopieroo zawita w piatek :-D:-D:-D, a ja juz mam plany jak to wykorzystam bo wdynowie niedaleko mnie jest duzy targ akurat w czwartki wiec pewnie sie wybiore na male zakupy musiałabym sobie kupic jakies wygodne buty bo mam wszystkie na wysokich obcasach a robie sie coraz ciezsza i ciezko mi chodzic w nich :-)

ale narobiłyscie smaka na kopytka rozpisałyscie sie na ten temat i chyba bede musiała jutro zrobic albo pójde do sklepu i kupie gotowe :-D:-D:-D, nie wiecie czy czasem w biedronce nie ma takich gotowych kopytek:-D:-D:-Dbo dla samej siebie to pewnie znając siebie nie bedzie mi sie chciało robic :tak:

tRocHe sie zasiedzaąłm u małej, bo mnie zawołała, a to juz czas sie spakowac i jechac. No ale musałąm sprawdzic radę MEDEUSKI, hihi.

Dzięi kochana. KOlorek bardzo mi sie podoba, a fryz, no kurcze, ja tak planowałam zapuszczac, ale zobacze co ta mi powie, moze i zetne, kto to wie, hihi. Zdjeci awrzuce sobie ne telefon i jej pokaże.

dopochwowe jest do konca 2 miesiaca ciazy

tak tak tak. Jeszcze raz bardzo dziekuje

heheheeh
przeczytałam jeszcze o kopiącym królu- a nie boisz sie, ze zwieje???

I coś jeszcze, z tego wszystkiego nie pamiętam.Nic, lece, do juterka o świcie pewnie, hehe.

o, jak zapisywałam te fotki od Ciebie Medea to znalazłam cos takiego, jak myslisz, przypasiło by do mnie? O cięcie mi chodzi

nie mam za okrągłej buźki na to?

Ale teraz to juz na bank leceeeeeeeeeeeeeeeeeee
dla mnie rewelacja:tak:

jak nachodzi na buzie fryzura to zawsze wyszczupla:tak: ale Ty masz chyba duzo krótsze?
chcialabys zapuscic do takich?:-)

dziewczyny, ktora ma rozmiar buta 37?
kupiłam sobie buty- rozmiar 36- ale są na mnie za duże:baffled::baffled::baffled:

nówki:-p 46 zł + wysyłka (z paragonem):-p
fotki:
aa8769.jpg

2lcwm69.jpg

ei10md.jpg

10oij3s.jpg

wksqdc.jpg

Ostatnia edycja:
ellooo

jestem tak padnieta ze szok polowa dnia na dworze robi swoje
Laura padnieta po placu zabaw szalala przez 4h wiec mial prawo sie zmeczyc
Zjadla kolacje juz w pizamce i umyta
Moj przywiozl kebaby do tego piwko i czuje sie jak hipcio :))

Iwcik napewno nie bedzie problemu, usg to nie badanie dopochwowe.zawsze moze napjperw cie zbadac a potem zrobioc usg na brzuszku i wtedy Maxa zawolasz

Kopytka piszecie o przepisie a ja robie na oko

Lidka fajnie ze okna czyste bedzie wiecej widac .ja niedawno mylam a tu znow by sie przydalo :/

no i jestem i najpierw napisze co pamieam.
Julka od ufoludka:-D:-D:-D:-D:-D:-D padam!!!!
co do gotowania kopytasów....ledwo wrzucę na wodę a one znikają:szok::szok::szok::nerd::dry: czyli ciacho nie ten teges. Ale z hiszpańskich patatów pewnie nie wychodzą polskie potrawy:tak: próbuje z polskimi dzięki za rady;-)
Iwcik kurcze wiesz ja chodze prywatnie i poszłam z małym ostatnio i miałam dowcipne i babka nie robiła żadnych uwag, a mi to też bylo obojętne bo jeszcze na tyle mały że na mnie nie patrzył:-D Ale w szpitalu Twój gin nie powinien chyba robic Ci problemów. A usg na bank bedzie przez brzuch:tak: ja dziś też pierwszy raz brzuszne i mały sobie fikał w najlepsze:-) Ma 9cm i jest cudeńki;-) A gadałąm o szyjce z nią. Powiedziała, że jak mi zakładała szew to szyjka była tak miękka, że aż rozlazła i nie donosiłabym na bank:no: ale teraz ma być ok i szew ładnie trzyma i mam żyć normalnie robic wszytko co chce oprócz sexu:baffled::baffled: biedny ten mój ślubny...nawet dzis już nei bedę go straszyć:-p a tak to luzik:-):-)

nówki:-p 46 zł + wysyłka (z paragonem):-p
fotki:
aa8769.jpg

2lcwm69.jpg

ei10md.jpg

10oij3s.jpg

wksqdc.jpg
super te buciki ale ja na obcasie nie moge :no::no::no:
zaraz mi sie bąbelki robią :-:)-:)-:)-(
no i jestem i najpierw napisze co pamieam.
Julka od ufoludka:-D:-D:-D:-D:-D:-D padam!!!!
co do gotowania kopytasów....ledwo wrzucę na wodę a one znikają:szok::szok::szok::nerd::dry: czyli ciacho nie ten teges. Ale z hiszpańskich patatów pewnie nie wychodzą polskie potrawy:tak: próbuje z polskimi dzięki za rady;-)
Iwcik kurcze wiesz ja chodze prywatnie i poszłam z małym ostatnio i miałam dowcipne i babka nie robiła żadnych uwag, a mi to też bylo obojętne bo jeszcze na tyle mały że na mnie nie patrzył:-D Ale w szpitalu Twój gin nie powinien chyba robic Ci problemów. A usg na bank bedzie przez brzuch:tak: ja dziś też pierwszy raz brzuszne i mały sobie fikał w najlepsze:-) Ma 9cm i jest cudeńki;-) A gadałąm o szyjce z nią. Powiedziała, że jak mi zakładała szew to szyjka była tak miękka, że aż rozlazła i nie donosiłabym na bank:no: ale teraz ma być ok i szew ładnie trzyma i mam żyć normalnie robic wszytko co chce oprócz sexu:baffled::baffled: biedny ten mój ślubny...nawet dzis już nei bedę go straszyć:-p a tak to luzik:-):-)
no to super wiesci kochana, tak trzymaj :tak::tak::tak:
a mezul wytrzyma, sa jeszcze inne mozliwosci przyjemnosci;-);-);-);-)

no to super kerna ze twoje malenstwo dobrze sie rozwija ja tez byłam na usg w 14 tygodniu i malenstwo tez tak fikało nogami kopało ze az sie dziwiłam czemu ja go jeszcze wtedy nie czułam ...hehe...

no a mąż jakos przezyje mój przezył jak bylam w ciąży z synem to twój tez da rade , a jak sie go pózniej juz po porodzie pytalam jak dawał sobie rade z ta mysla to powiedział mi ze poprostu nie mysli sie o seksie tylko cieszy sie z dzidziusia w brzuszku , i jakby to on miałby tam byc w brzuszku to tez nie chcałby zeby go ktos po głowie tykał ...hehehe...oczywiscie to tak w zartach powiedział bo wie dobrze ze dziecku krzywda sie nie dzieje podczas seksu ale tak powiedzial to sie przynajmniej usmiałam :)

Witam wieczorkiem
Mlodzi jeszcze szaleja ale mam nadzieje ze za niedlugo pojda spac:tak::tak::tak:Bylam troche u znajomej i Ona u mnie:-)Dziewczynki w dzien bardzo ładnie pospaly takze obiad jedlismy przed 18:szok::szok::szok:Ale jacy wyglodzeni bylismy:tak::tak:

KERNUS
Super ze u gina ok:tak::tak::tak:Fajnie ze widzialas fikajacego maluszka:tak::tak::tak::tak:
No ale i tak sie troszke oszczedzaj;-):-)[/

LIDKA
Oby maluszkom szybko przeszedl kaszelek:tak::tak::tak:B]

Ostatnia edycja:
reklama
kerna 9 cm boziuuu jaki on już duży. :shocked2::shocked2::shocked2::-):-):-):-):-)

Natalineczka oby wena jutro nadeszła.:tak:;-)

Dorotko hop, hop co u Ciebie? :confused:

medeuska jak zobaczyłam tą szpilę to zawyłam....:sorry2::sorry2::sorry2:. Kurna.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wychodziłam dziś na spacer i zamykałam drzwi i jak nie rypłam ze schodka. :szok::szok::szok: Chcąc nie chcą pokuśtykałam kilka metrów za dorobkiem i wróciłam do domu.:baffled: Teraz patrzę a noga jak balon w kostce.:baffled::baffled::baffled: Cholercia , nie boli bardzo , tylko jak zginam:dry: . Na noc przyłożę mydłem i octem ( babciny sposób) a rano powinno być git.:tak::dry::dry::dry:

Co to ja miałam...

a...

Lidka
wiesz co? Taki kaszel może utrzymywać się dośc długo.:tak: Moje nadal czasem dychają.:baffled::baffled::baffled::dry:

Moja stonka wybyła na trening , wcześniej był świadkiem przy bierzmowaniu mojego brata ( któremu wchodzę pod pachę:szok::szok::szok:) ot i tyle go widziałam.:dry::dry::dry:
Jutro koniec rekolekcji, szkoła wita dzieci.:-):-):-) Wreszcie troche odetchnę.:tak:

Dobranoc. Miłej nocki życzę.:tak:

Do góry