reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzięki za kciuaksy przydadzą się:tak: Anaconda to masz jak ja:-D wory ubrań i od czasu do czsu zaglądne co już jest dobre:tak: najgorsze ejst to, że mojezapasy się wyczerpują:sorry2::sorry2:trzeba bedziewyskoczyć z kaski. OOj bejbes się obudził.Ale po 2h snu jużmoże:tak:

reklama
Kernuś &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&mocno mocno zaciśnięte :tak::tak::tak::tak:
Madziula wiem wiem jak to jest ja tez jak dostałam kasę na imieniny to miałam sobie cos kupić no ale ......sobie kupiłam tylko balsam a dzieciakom:-:)-:)-(no wszystko inne było ważniejsze i akurat potrzebne.......
Medea no próbuję może mi sie uda zaraz coś wkleić :baffled:
i dupa blada może w innym miejscu dam radę ...

no tak..zawsze nasze maluchy będą naj najważniejsze:tak::tak:
A tylko Wam coś napsizę. Wczoraj nie mogłam otworzyc słoika z ogórasami, wiec obstukałąm go o podłogę żeby puścił. Michał obserwował mnie uważnie. A przed chwilą wziął sobie mój krem, nie moze go otworzyć i co zrobił??? Zaczął walić zakrętką o podłogę kilka razy i próbował odkręcić:-D:-D:-D:-D

Dziękuję bardzo za zyczenia:-D

Widzę ,ze tu fryzjerowo w toku,ja tez marze o nowej fryzurce,ale na razie srodków brak,dostałam od mamy 100 na urodziny ,ale doprawdy nie mam pojęcia na co ja przeznaczyć Ksawkowi spodnie muszę kupicć ,kapcie i adidasy,Klaudii jakieś spodnie by sie przydały ,mi spodnie i bielizna i fryzjer ,m też chciałby buty nowe do pracy,chyba mi 100 zbraknie:-D:-D:-D:-D

Asia no gratulacje i brawo dla ciebie kochana.
kochana ja mysle ze ta 100zl wystarczy na wszystkie potrzeby:-D:-D:-D Kurcze tyle trzeba kupowac a skad na to brac:confused:
Czy nie moglo by tak byc ze sie ma na wszystko i na cudny urlop ehhhh
Napewno swietnie zgaospodarujesz te pieniazki:tak:A skoro to od mamy na urodziny to uwazam ze powinnas wydac na siebie:sorry2:
ja sam nie spodziewałam sie takich opini siedzialam sobie cichutko na kasie wykonywałam zadania nałozone na mnie przez nadzór a tu prosze wszyscy wszytko widza tylko nie ja :zawstydzona/y::baffled: nie wiedzialm ze jestem tak postrzegana nawet szef ochrony stwierdzil ze wszystko dokladnie sprawdzam i wychwytuje błedy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: po co mi to wszytko bylio :-(jakies notaki sa sporzadzane a ja jestem tak cich spokojna kobietka malo mówilm dokokolwiek nauczona doswiadczeniem pisałam wam wczesnie jo tej rozmowie z kierowniczka swoja predzej spodziewałby sie zwolniena z pracy a nir przeniesiwna na bardziej odpowiedzialne stanowisko :szok::szok::szok: trzymajcie kciuki bede skakać na glęboką wode i zebym sie tylko nie utopiła :-D:-Dna razie zajrze wieczorem :tak:
wielkie gratulacje, kochana zaraz nam tu zostaniesz kierowniczka jak tak bedziesz awansowac:tak: Super ze tak dobrze Cie spostrzegaja w pracy:tak:
a ja witam sie o "poranku" ja dopijam sobie kawke i wącham przepiekny zapach fioleczkow ktory mi sie unosi no slicznie pachną:tak::tak::tak::tak:Zobacz załącznik 228911
chociaż zdjęcie niestety zapachu nie wyślę:-:)-(
zaraz zabiore sie za obiadek dzis gulaszowe i sosik tylko nie wiem do czego ziemniakow makaronu czy kaszy:confused::confused::confused:
alez dylemat ale ziemniaki raczej odpadaja bo nie chce mi sie ich obierac:no::no::no::no:
gulaszowe to wez kaszy ugotuj i z glowy;-)
witam kochane
od razu powiem ze nie poodpisuje bo mala daje niezle popalic!!!!!
od 5 pobudka i caly czas wyje nie chce pic nie chce spac tru za chwile znow marudzi ....
wrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
ja juz do glowy dostaje....
ma dzis zly dzien a to dopiero poczatek - kaj tam wieczor :szok::szok::szok::szok:
jeszcze wczoraj chcalam wejsc na neta i co chwile pisalo "blad wczytywania strony" no to szlag mnie wzial :dry::dry::dry:

dzis na 16 jedziemy splacic wkoncu dlugo (do cioci)

i z tego co tak pamietam a patrzalam....

Madziulka no to babeczko wszystkiego naj duzo szczescia pomaranczy niech Ci mezus nago tanczy :-D:-D:-D:-D:-D

Anka normlanie slicznie wygladasz w tej nowej fryzurce :tak::tak::tak: no i kiey mnie ciotka odwiedzisz :confused::confused::sorry2::sorry2:

dobra leceeeee bo ta juz wyje
ooooooooooooooo :angry::angry::angry::angry::growl::growl::growl::growl::confused2::confused2::confused2::confused2:

milego dnia Wam zycze
uuuu ciotka to zes miala przewalone z leksza mam nadzieje ez dzis w nocy bedziesz miala lzej
A ja u Ciebie w maju zawitam :)
Anka 14.5 h snu :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:nieodrodna córeczka mamusi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Antoni wstał z gorączką :-:)-:)-:)-(ale chyba znam przyczynę wychodzi mu dolna 4:dry:
Adam drzemie Julia czyta "elementarz" (jej ostatnia miłość) Antoś okupuje moje kolana zupka się gotuje pranie się kręci za oknem big słoneczko a tu nawet wyjść nie można :no:do tego zero energii we mnie po kolejnej takiej nocce :-(
Laura sama siebie pobija to az sie boje ze zacznie po 20h spac:-D:-D:-D
Dobrze ze Antos nie ma infekcji tylko ta goraczak to przez zeby:sorry2:
Cześć
Anka super wyglądasz diwe laski :tak:

No a jabyłam na bazarku. Tam sprzedaje znajoma mojej matki z dziecięcymi ciuszkami itp. Wczoraj myślałam, żewsklepie kupie małemu czapeczke, ale 35 zeta niedam:no:A ona ma super wybór i polskie wyroby i za 10 zł i pusciła:tak: Zawsze mam jakieś gratisy u niej aż mi głupio tamchodzić:sorry2: ale czapka super:-)
Dziś dziewki ide do gina:nerd::nerd: no zobaczymy co ona tamznajdzie i mam nadzieje, że ten szew trzyma jak miał trzymać bo zawał:baffled::baffled: Dopieor ide na 19 więcpoczekam sobie, podenerwuje sie ....ehhh
A mój M w końcu wczoraj przyznał mi racje w całej syt. i pogodziliśmy się....:tak:
[/COLOR][/SIZE]
dziekuje bardzo :)
Fajnie ze tak taniutko Ty kochana korzystaj ze mozesz tanie kupowac napewno kumpelka mimo wszystko chcociaz 1zl bierze dla Ciebie wiec to czysty interes;-)
Kerna trzymam kciuki za wizytę u gina. A ja zamiast się wybrać na zakupy to wzięłam się za porządki w Mai ubraniach i okazało się że wcale nie muszę kupować nowych spodni dresowych bo z szafy wyjęłam 4 pary nowych :tak::tak::tak: Bo ja jedną półkę to mam same duże rzeczy które kupuje mi moja siostra i tak od czasu do czasu trzeba tam zajrzeć i zobaczyć do czego mała już dorosła, wyjęłam też 5 bluzek i pantofelki - fajnie mieć takie zapasy :tak::tak::tak::tak:
no prosze odrazu mniejsze wydatki :))
Warto czasami zrobic porzadki:happy2:

MY wrocilysmy ze sklepu, Laura pochodzila z wozkiem a w wozku zamiast lalki kotek:happy2:
Zaraz przeczytam jaj bajeczke, oidgrzeje wczorajsza zupke i uciekamy na plac zabaw
Wiec do wieczora

Dziękuję bardzo za zyczenia:-D

Widzę ,ze tu fryzjerowo w toku,ja tez marze o nowej fryzurce,ale na razie srodków brak,dostałam od mamy 100 na urodziny ,ale doprawdy nie mam pojęcia na co ja przeznaczyć Ksawkowi spodnie muszę kupicć ,kapcie i adidasy,Klaudii jakieś spodnie by sie przydały ,mi spodnie i bielizna i fryzjer ,m też chciałby buty nowe do pracy,chyba mi 100 zbraknie:-D:-D:-D:-D

Asia no gratulacje i brawo dla ciebie kochana.
No to fajny prezent dostalas bo chyba najlepiej jest dostac kase i wydac na co sie chce:tak::tak::tak:I wydaj Ja Kochana chociaz po czesci na siebie:tak::tak::tak:
Ja moim na szczescie nie musze nic kupowac ani teraz ,ani na lato i z pewnoscia nie bede musiala tez kupowac na jesien:tak::tak::tak:Chyba ze ewentualnie jakies kurteczki:tak::tak::tak:

Kerna trzymam kciuki za wizytę u gina. A ja zamiast się wybrać na zakupy to wzięłam się za porządki w Mai ubraniach i okazało się że wcale nie muszę kupować nowych spodni dresowych bo z szafy wyjęłam 4 pary nowych :tak::tak::tak: Bo ja jedną półkę to mam same duże rzeczy które kupuje mi moja siostra i tak od czasu do czasu trzeba tam zajrzeć i zobaczyć do czego mała już dorosła, wyjęłam też 5 bluzek i pantofelki - fajnie mieć takie zapasy :tak::tak::tak::tak:

No to super:tak::tak::tak:
Widzisz jak dobrze jest czasami porobic porzadki;-):-)
ja tez mam w szafach pelno za duzych rzeczy dla dzieciakow i czekam az do nich dorosna hehe:tak::tak::tak:

KERNUS
Kciuki bede oczywiscie trzymala:tak::tak::tak:I koniecznie daj znac po ginie:tak::tak::tak:Jak nie bedziesz miala neta to pisz na kom:tak::tak::tak:
No i fajnei ze sie pogodziliscie:tak::tak::tak:

MALINUS
Biedny Antos:-(Niech ten zab jak najszybciej wyjdzie

My juz po spacerku:tak::tak::tak:Wyszlam z mlodymi chwilke po 11 i tak do 13 siedzialam z Nimi na placu i nie chcialy mi stamtad isc:szok::szok::szok:Potem odebralysmy Dominika i teraz mlode juz leza:tak::tak::tak:
karkowa dochodzi,musze jeszcze obrac ziemniory ale mi sie nie chce:baffled:
Dominik jzu mi breczy ze chce w cos poghrac na laptopie wiec pewnie bede z doskoku

kurcze no.....ej dajcie mi 100% sprawdzony przepis na kopytka co? Bo ja robiłma kilka razy i co z tego jak mi sie rozpływały w gotowaniu:baffled: a tak mi sie chce:cool2::cool2:
Ja mam z wczoraj roladki z piersi indyka więc tylko ziemniaczki i fasolkę sobie gotuje;-)

Witam
czujecie wiosne bo ja tak wkońcu doczekałam se ciepłych dni i moj bobas w brzuszku chyba tez poczuł wiosne :-D:-D:-D

Dziewczyny nie wecie czy mozna wziasc dziecko 7 letnie na usg czy beda sie rzucac, bo mój syn strasznie chce isc ze mna i mężem , bo mówi ze musi poznac swojego braciszka albo siostrzyczke i teraz nie wiem co zrobić za bardzo:confused::confused::confused: bo tez nie chciałabym zeby dziecku powiedzieli w drzwiach ze on musi poczekac:confused::confused::-:)-(

Ja za chwilke pojade po dzieci , wypusciłam nawet królika dzisiaj a pole i jak sie dorwał do ziemi to cały czas kopie dołki :-D:-D:-D trawki sobie nie poje no bo jeszcz:-De nie urosła swierza ale za to nakopie sie troche :-D:-D:-D:-D

Sorki nie czytałam tylko przelecialam bo musze zaraz uciekac ale to co zauważylam to

serdeczne zyczenia dla solenizantki dzisiejszej STO LAT zycia dwiescie picia :-):-):-):-)

siostra tak weterynarz do mnie przyjezdza jakos nie wyobrazam sobie zebym ja dwa psy taszczyła jeszcze do niego :-D:-D:-D:-Dw aucie bym chyba zwariowala:-D:-D

wróce wieczoriem z cytatami:tak:;-);-);-)

no jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tylko będzie net:dry: teraz jedna dziewka mi napisała co też ma ten szew że całą ciąże miała kłucia i wrażenie,że szew puszcza ale to normalka więć już spokojniejsza pojadę:tak:
do brze ze to tylko wrazenie :tak::tak::tak::tak:
Kernuś &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&mocno mocno zaciśnięte :tak::tak::tak::tak:
Madziula wiem wiem jak to jest ja tez jak dostałam kasę na imieniny to miałam sobie cos kupić no ale ......sobie kupiłam tylko balsam a dzieciakom:-:)-:)-(no wszystko inne było ważniejsze i akurat potrzebne.......
Medea no próbuję może mi sie uda zaraz coś wkleić :baffled:
i dupa blada może w innym miejscu dam radę ...
skąd ja to znam :sorry2::sorry2::sorry2:
tez jak dostaje kase na siebie to sobie kupie jedna rzecz a reszta na rachunki albo do domu idzie, no chyba ze mamy tzw tlusty miesiac wtedy sobie nie zaluje:tak::tak::tak::tak:
no tak..zawsze nasze maluchy będą naj najważniejsze:tak::tak:
A tylko Wam coś napsizę. Wczoraj nie mogłam otworzyc słoika z ogórasami, wiec obstukałąm go o podłogę żeby puścił. Michał obserwował mnie uważnie. A przed chwilą wziął sobie mój krem, nie moze go otworzyć i co zrobił??? Zaczął walić zakrętką o podłogę kilka razy i próbował odkręcić:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kurcze no.....ej dajcie mi 100% sprawdzony przepis na kopytka co? Bo ja robiłma kilka razy i co z tego jak mi sie rozpływały w gotowaniu:baffled: a tak mi sie chce:cool2::cool2:
Ja mam z wczoraj roladki z piersi indyka więc tylko ziemniaczki i fasolkę sobie gotuje;-)
ja robie zawsze na oko, w garczku jak mam pokrychane ziemniaki dziele je na 4 czwarta czesc odkladam tak zeby zostalo wolne miejsce i w te miejsce wsypuje maki ziemniaczanej:tak::tak::tak:
dodaje jedno jajko (zawsze jedno jajko nie wazne ile jest ziemniakow, no chyba ze z 5 kg robisz:sorry2::sorry2:) i pozniej po woli w miare jak sie wyrabia ciasto dodaje w miare potrzeby wody:tak::tak::tak:
szczypte soli tak do smaczku i juz, roluje kroje i mamy kopytka, nigdy mi sie nie rozwalaja :no::no::no:
a moze mialas zle ziemniaki:confused::confused::confused::confused:

reklama

Sprawdzony przepis od mojej teściowej jajko, szczypta soli, 3/4 części ziemniaki, 1/4 część mąki, możesz zmieszać trochę ziemniaczanej i resztę pszennej, wrzucasz na wrzątek i gotujesz nie dłużej niż 3-5 min, są wspaniałe, mięciutkie i nic się w gotowaniu nie rozwalają :tak::tak::tak:

Do góry