reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madziulanatasza
...Zdrowia,szczęścia,pomyślności !!! Sto uśmiechów i radości,
Mnóstwo kasy, miłych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń!:)

...........(¯`°v°´¯)
.............(_.^._)..............(¯`°v°´¯)
... ....(¯`°v°´¯) .................(_.^._)
.........(_.^._).. STO LAT

…………… ( …… ( ……( …… (
…………… () --- () --- () --- ()
…………… || -— || — || — ||
………… .{*~*~*~*~*~*~*}
………@@@@@@@@@@@@@
…… { ~*~*~*~****~*~*~*~ }
… . @@@@@@@@@@@@@@@
… .{*~*~*~* H A P P Y *~*~*~*}
…{ *~*~ * B I R T H D A Y * ~*~* }
…{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ }
…@@@@@@@@@@@@@@@@@
……………… … )---------(
………… ____ ,-----------, ___
…… … /_________________

reklama
Ahhhh zapomnialam Ania super Ci w tych włosach:tak:
Ty je skróciłaś??:szok:

masz juz taaaaaaaaaaakie długie
jak Cie ostatno widziałam to mialas duuużo krótsze:-D:tak:

DZIEWCZYNY które chcą rady co do włosów to prosze o fotke w świetle dziennym waszą na chwilę obecną to doradzę jaki kolor i długośc;-):-p

Madziulka sto lat!!!!:tak:

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla naszej kochanej Madziulinataszy zdrówka super pracy udanego sezonu super figury grzecznych dzieciaków chłopa na codzień miluśkiego:happy2:
Malinka z rodzinką
Podpisuję się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!też

Malinka, ale nocka, masakryczna wręcz. Dobrze, ze po seksiku a nie w trakcie chociaż...

No tak wstaję, bo spać nie mogę. Słonko budzi , małej butle, samej się napić i już zasnąć się nie opłąca no i szkoda w taką pogodę, hihi.

Gościa jeszcze nie ma. Ma przyjechac na 10, no zobaczymy. Wietrze ten dywan na balkonie, ale capi. Wiki go kilka razy osikała, ciekawe czy go uratuje.

Medea jak tylko dzieci mi na to pozwolą to wkleję fotkę co byś mi doradziła :tak:chcę coś zmienić bo praktycznie od 2-3 lat mam tą samą fryzurkę (czytaj włosy sobie rosna jedynie co są podcinane) i już zapowiedziałm w domu że wiosna idzie malina na diecie to i musi fryz zmienić i domownicy powiedzieli no w końcu:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:czyżby też byli tego zdania :dry::dry:
Antek śpi nadal udało mi się go odłożyć do łóżeczka więc gonię zupę nastawić i pranie do pralki zapakować bo wsio obrzygane po poranku :baffled:

witam :-)
sto lat sto lat niech żyje nam :-DMadziulka wszystkiego najlepszego zdrówka pociechy z dzieci zadowolenia z męża uśmiechu na codzień życzy Joanna :tak:

a ja dzis do pracki po 2 dniowym lenistwie wczoraj zmieniłam kolor włosów dzis sie troszku pomaluje i najwiekasz kolejka bedzie do mnie :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D dzis rano jak bylam w sklepi spotkałąm koleżankę z pracy ktora jest na tym stoiskou co ja mam przejśc i dowiedziałam się że jestem postrzegan jako osoba opertywna energiczna i tak co jej na pracy zależy i dlatego ja zostałm wybrana :zawstydzona/y::baffled::baffled: no nic sprobuje zobacze :dry:wieczorem poczytam bo teraz jeszcze obiad i cos porobic w domu Wojtek prze 3 dni wogole nie odrabial lekcji jak zajrzalam dozeszytów masakra :szok::szok::szok::szok: twierdzi ze nie umie nie che mu sie lekcji odrabiac dzis zebrani a jak na zlosc i mąz do pracy jutro musze isc dowychowawczyni porozmawiac bio to nic z tego nie bedzie w poradni na razie na konsultacje nie przyjmuja bo przenosza poradnie :-(poczekam jak przeniosa i sie z nim wybiore

i już zapowiedziałm w domu że wiosna idzie malina na diecie to i musi fryz zmienić i domownicy powiedzieli no w końcu:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:czyżby też byli tego zdania :dry::dry:
:-D:-D:-D:-D

dzis rano jak bylam w sklepi spotkałąm koleżankę z pracy ktora jest na tym stoiskou co ja mam przejśc i dowiedziałam się że jestem postrzegan jako osoba opertywna energiczna i tak co jej na pracy zależy i dlatego ja zostałm wybrana :zawstydzona/y::baffled::baffled: no nic sprobuje zobacze :dry:
nu nu nu, miło słuchac takich pochwał, super.
No i zdjęcie prosimy!!!

No i pojechali. A jacy przystojni... no niestety mała nie dała mamie pogadać.
Nic. Dywan wygląda jak nowy, aczkolwiek jak nowy jednak nie pachnie. Nie jest źle, ale miałąm nadzieję, że uda im się zrobić wiecej. No ale uprzedzali, że z takiego, to będzie mega wyzwanie.
Wywiesiłam na balkon bo mokry a że mam być ładna pogoda niech sobie schnie.
a głodna, zjadłam tylko kilka biszkopcików, teraz trzeba na zakupy biegiem. Na obiad kupie chyba zapiekanki, bo do fryzjera na 16, wiec wrócę później niż mój wymęczony małżonek.

Nooooo, wstała jedna kura:-D

A o jkaim kolorku myślisz?
Uważam, że świetnym pomysłem jest zająć się sobą, pozmieniać to i owo i czuć się nowym człowiekiem. Popieram Cię Dorcia.
i tu sie zgdzam
Nowe zycie nowy image:tak:
witam porannie
wczoraj mialam pracowity dzionek i chwile po 22 juz lezalam w lozku:szok::szok::szok::szok::szok: ale normlanie zasypialam na stojaco
chyba z nadmiaru slonca i swiezego powietrza:-D:-D:-D:-D

wczoraj ogarnelam chalupe,poszlam po dzieciaki do szkoly,pozniej do 18 siedzilaysmy na podworku,udalo mi sie sprztanac 3/4 podworka z zimowych smieci i nie tylko;-)
dzisisja reszta
a kiedy do poprawiania pracysiade?:confused:

mala od 5 do 6cos mi wyla,chybaja w brzuszku krecilo bo pozniej puscila niezle salwy armatnie:-D ale teraz dalej spi
na ulicy juz halasuja:wściekła/y:
sa ode mnie jakies 200m a co bedzie jak beda robic u mnie pod domem:baffled:

c
kochana ja to mam za oknem dlatego ci wspolczulam. Dzis robia troche dalej niz od moich okien i Lali spala do 10:15:-D
Fotki.

Ja mam dlugosc tipsow krotka no ale jak sie nigdy nie mialo to jest roznica :tak:.
A kolor wloskow to sama nie wiem jaki chce :-p
:szok::szok::szok::szok:dalam fotki
Wloski juz Medea doradzila, bedziesz sliczna mamusia
Witam ja tylko tak na szybkiego sie przywitam od czwartku mnie tu nie yło Kamilek był chory i ciągle sie trzeba było nim zajmowac i pilnowac zeby pił bo miał biegunke wymioty i gorączke.Przeszło mu dopiero wymioty ustały w niedziele no i biegunki też juz nie ma naszczęscie no i juz je ładnie.Zaś Martynka od niedzieli chora chociaż lżej to przechodzi bo nie wymiotuje tak a no i biegunki takiej strasznej nie ma tylko apetytu do jedzenia jej brak no i wymiotuje czasem cherbatką.

A ja wczoraj pomylam sobie okna zaraz sie bede na jarmak ubierac z m znowu nie gadam za siniaka na nodze:-( ale walic to trzymajcie sie kochane pozdrawiam serdecznie was Miłego dnia
zdrowka zycze
No siniaka na nodze m mi zrobił bo mnie kopną i zdarł mi troche skóry i pod kolanem sine :-( ale to przez głupote bo z dzieciakami zaczelismy go gilac a ten sie wkórzył i mówi do mnie ze on dla zartów może mi wpi....ić i kopną mnie w noge i w reke minie uderzył mało brakło a złamał by mi ręke bo ja mam słabe kosci i akurat tą reke miałam juz złamaną:tak::tak:

A do tego czekam na @ 3 dni sie juz spoźnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
rozumu dla meza:sorry2:
Heloł laski.
Podczytywałam co pisałyście wczoraj,ja jako kilkulatka wysiadywałam kurczaczki w łóżku,chora byłam i wziełam sobie do łóżka 2 malutkie(kiedyś moi rodzice mieli mini gospodarke ,jak na wsi) ,niestety jeden nie przezył:zawstydzona/y::-D
Wesoło powspoominać stare czasy,jako małolata notorycznie"uciekałam z domu ,jak wiedziałam ,ze coś przeskrobałam i mama bic będzie ,a wracałam jak mi obiecała,ze nie(nie wiałam daleko ,a wiedziałam ,ze mnie niedogoni:-D)ale raz tato był w domu,no i on mnie dogonił ,dostałam takie lanie ,ze przestałam uciekać:-D:-D
Pogoda wspaniała ,słonko ,cieplutko,no bajka,zyć sie chce:tak:

Anka super wygladasz.
dziekuje
Ja tez jak dostalam to przestalam mowic mamie NIE:-D:-D 4 wieszaki i kablem mi poprawili:sorry2:
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla naszej kochanej Madziulinataszy zdrówka super pracy udanego sezonu super figury grzecznych dzieciaków chłopa na codzień miluśkiego:happy2:
Malinka z rodzinką
Ania wyglądasz bosko :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
U nas noc masakra :-:)-(położyłam się do łóżka o 21.30 chłop mnie zbałamucił poszliśmy pod prysznic kładziemy się do łóżka pobudka Antka płacz wręcz krzyk uspokoiłam go zasnął nie minęło 15 minut Adam przyszedł boli gardło ...psiknełam tantum werde przytuliłam poszedł do siebie ...wyłączyłam tv przytuliłam się do Pietruszki pobudka Antek potem Adam Antek Adam Antek Adam Antek..............i tak do 5 bo od 5 jesteśmy na nogach...........Antek miał gorączkę 37.9 zwymiotował i mu przeszło tzn nie ma gorączki ale marudny ....Julka została w domku ....Antek śpi mi na kolanach Adam leży u siebie a właściwie drzemie...........kiedy się u mnie te choróbska skończą.........??????????????
A przypomniało mi się....Wiki zdrówka dla dzieci i rozumu dla chłopa :sorry2:
dolaczam sie do tych pieknych zyczonek
dziekuje za te bosko:-D:-D
A nocki wspolczuje Cis erdecznie, nie ma jak chcesz sobie machnac relaks a tu wszystko sie uklada nie tak jak bys chciala:baffled:
Witam
Mlode juz od dawna nie spia :szok:Dominik nie chcial iscc do szkoly ale wkoncu poszedl:tak::tak::tak:Pranie sie pierze i mam nadzieje ze cos z tego co mam na balkonie juz wyschło:tak::tak::tak:Slonce pieknie swieci wiec po sniadanku bedziemy zmykac na dwor:tak::tak::tak:

ANKA
Super masz te nowe wloski:tak::tak::tak:Bardzo mi sie w nich podobasz,wygladasz zajebiscie:tak::tak::tak::tak:
tak:

MALINUS
Wspolczuje nocki:no::no::no:
Zdrowka dla dzieciakow
dziekuje , dziekuje
U nas tez piekna pogoda:tak:
Dobrze ze mi przypomnialas o miesie JUSTA bo ja musze swoje rozbic i troszke podsmazyc przed wyjsciem z domu:tak::tak::tak:
Dziewczynki chca dzisija isc do piaskownicy robic baby:szok:normalnie juz nie moga sie doczekac hehe:tak::tak::tak:
A w zeszlym roku to wogole nie interesowaly sie piaskownica,wogole na placu zabaw byly zawsze takie jakies znudzone:baffled:
o to tak jak i u mnie w tym roku Laura extra sie bawi w piasku:-)
Ahhhh zapomnialam Ania super Ci w tych włosach:tak:
Ty je skróciłaś??:szok:

masz juz taaaaaaaaaaakie długie
jak Cie ostatno widziałam to mialas duuużo krótsze:-D:tak:

DZIEWCZYNY które chcą rady co do włosów to prosze o fotke w świetle dziennym waszą na chwilę obecną to doradzę jaki kolor i długośc;-):-p

Madziulka sto lat!!!!:tak:
Chyba zartujesz :-D No to szybko mi wloski urosly bo jak je zmiatalam to mi bylo ich szkoda.Urosna znowu :))
Widze ze z doradzce robisz heheh:happy2:

ellooo

U nas boska pogoda wiec zaraz sie urywamy z domku
Laura spala 14,5h pobila sama siebie hehehehe
Ja jeszcze w szlafroczku, Lali wcina sniadanko.Ubieramy sie i uciekam do sklepu a potem szybko obiadek i plac zabaw
Aga nie dzwonila wiec moze odsupiaja nocke.Biedna Emily

Milego popoludnia zycze

Dziękuję bardzo za zyczenia:-D

Widzę ,ze tu fryzjerowo w toku,ja tez marze o nowej fryzurce,ale na razie srodków brak,dostałam od mamy 100 na urodziny ,ale doprawdy nie mam pojęcia na co ja przeznaczyć Ksawkowi spodnie muszę kupicć ,kapcie i adidasy,Klaudii jakieś spodnie by sie przydały ,mi spodnie i bielizna i fryzjer ,m też chciałby buty nowe do pracy,chyba mi 100 zbraknie:-D:-D:-D:-D

Asia no gratulacje i brawo dla ciebie kochana.

reklama
ja sam nie spodziewałam sie takich opini siedzialam sobie cichutko na kasie wykonywałam zadania nałozone na mnie przez nadzór a tu prosze wszyscy wszytko widza tylko nie ja :zawstydzona/y::baffled: nie wiedzialm ze jestem tak postrzegana nawet szef ochrony stwierdzil ze wszystko dokladnie sprawdzam i wychwytuje błedy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: po co mi to wszytko bylio :-(jakies notaki sa sporzadzane a ja jestem tak cich spokojna kobietka malo mówilm dokokolwiek nauczona doswiadczeniem pisałam wam wczesnie jo tej rozmowie z kierowniczka swoja predzej spodziewałby sie zwolniena z pracy a nir przeniesiwna na bardziej odpowiedzialne stanowisko :szok::szok::szok: trzymajcie kciuki bede skakać na glęboką wode i zebym sie tylko nie utopiła :-D:-Dna razie zajrze wieczorem :tak:

Do góry