reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U mnie dzis piekna pogoda sie zrobiła po południu ,słonko wyszło, 11 stopni ,posprzatałam całe podwórko,został kawałek przed płotem od ulicy ,no i powywozić.Reszta to juz bardziej do M należy typu skuć beton i wywieżć gruz:-Dale jak pięknie jest,miodzio...:tak:

Ide dzis na tenisa ale sie cieszę w końcu jakaś odmiana ,w tym roku godzina 11 zł. kosztuje,wiec spoks.
Wszystko mnie boli jak nie wiem ,ale dam radę:baffled:

MH gratki dla Aniki super sobie dziewczynka radzi:tak:

Medeuska ,chyba sie ciebie boję:-D;-)

Dorotka ,ja miałam kilka razy tipsy ,jutro juz będzie zdecydowanie lepiej,wrazenie obcosci minie.

malinka biedny Adaś

justa co za baba:eek: ja tam sie ludzmi nie prejmuje, ostatnio to wszystkim dogryzam i wyzywam jak mi zajdą za krose- np dzis w kauflandzie gosc sie rozpedzil i przywalil w moj koszyk w ktorym mialam jescze maks w foteliku!!! i tak go zwyzywałam,ze na pol sklepu bylo mnie slychac!!! bo widzial ze ide i skrecam to nie mgl sie zatrzymac i poczekac tylko du pnąć w moj wozek!!

tak samo wczoraj jak wychodzilam od okulisty z maksem i bylam juz krok od progu w drzwiach z fotelikiem w rece, wiec sama ledwo sie miescilam na szerokosc to jakis kutafon mi sie ciśnie :zawstydzona/y::wściekła/y: powiedziałam mu ze po 1 najpierw sie wychodzi a po 2 jest palantem bo widzi ze z dzieckiem ide i sie cisnie i mowie a co by bylo gdgyby mi dziecko spadlo na ziemie? gosc czerwony jak burak i jesce baba co palila na schodach przed wejsciem sie wydarla- własnie!!!!bo takich ch u jów trzeba tępić!!!!:szok::-D:-D:-D:-D

patrysia to super Ci się udało:tak:

nie iwem co jeszcze mialam napisać:dry:
Meduska no z tymi tekstami jak nic wracasz do żywych :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja tez mam cięty jezor :zawstydzona/y:a kiedys taka nie byłam :dry:zchamiałam z wiekiem czy cuś:cool2::cool2::cool2:
A ja cały czas próbuje małą do przedszkola zapisać :no::no::no: Jakaś lipa straszna z tym całym systemem, doczytałam,że potem i tak muszę sobie to wydrukować i zanieść do przedszkola :szok:
ha ha no i po co to robic za pomocą neta jak i tak trzeba drukowac i iść :dry::dry::dry::dry:
że to niby udogodnienie jest taakkkkk????? wiem jak Piotrek 2 lata temu pół nocy na necie w pracy w tepsie siedział i Julkę do przedszkola zapisywał :baffled::baffled:
Sorki Anka , musiałam przegapić :zawstydzona/y:

Padl im serwer, koniec zapisów... :dry:
ha ha no to było do przewidzenia ze ludzie czekali kiedy sie te zapisy zaczna i wszyscy zaczeli zapisywać a Warszawa to nie pipidówa więc trochę tych ludzi zapisuje dzieci do przedszkola:baffled:
normalnie nowoczesność w domu i zagrodzie:baffled::baffled:i pomyśl ilu teraz rodziców bluzga przed kompem :dry::dry::dry::dry:wiem że jak piotrek zapisywał Julke to dostał kod czy cos takiego i potem się w necie sprawdzało czy się dziecko dostało :dry:a ty tez mogłaś wybrac jedno przedszkole jako główne tzn to na którym najbardziej ci zależy i dwa dodatkowe na wypadek gdyby do pierwszego sie nie dostała Helenka?????
Adam co chwilę przysypia Antonio wymazał keczupem całe okno siebie i Julki włosy :wściekła/y:za cholerę nie dojdę skąd ten keczup wzieli to znaczy skąd to wiem z lodówki pytanie które z nich Julka czy Antek to wzieli???????bo Antek tez juz umie lodówkę otwierać:sorry2:zobaczyłam to i pytam które to wymyśliło?????Antek pokazuje Julke i mówi to Adim:confused:Julka od razu to Antek:confused:normalnie bądź tu mądry popatrzyłam na nich dałam im mokre chusteczki i kazałam wycierać:baffled:zaraz pójdę ogarnąć to do czysta i ich przebrać:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
co sie będe denerwować :-)to tylko dzieci a że genialne pomysły mają :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:mama moja i mój tata mówią że ja lepsza nie byłam :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Wypełniłam w końcu ten durny formularz :tak::dry:

Przedszkole wybiera się jedno główne, a do tego jeszcze 9 można wybrać :sorry2: Jutro polecę zaniosę, ale zobaczymy jaka kolejka będzie pod przedszkolem :sorry2: No i mam login i hasło, żeby sprawdzić czy się dostała.

Hejka wieczorowo no i jakos mi zlecialo popołudnie wkońcu cos sie dzilo bo przyjechala kumpela z dwojka swoich urwisów no i było wesoło nawet na torta sie załapalysmy jeszcze do kawki :-D:-D:-D

a teraz trzeba polezec i posłuchac co ten mój bobasek wbrzuszku robi.........:-D:-D:-Dlubie o podsłuchiwac słuchawkami ale ostatnio je popsułam i nie mam , musze kupic nowe :-):-):-)

Wymyslili rekrutacje przez neta i prosze.Juz widze tych rodzicow wkur***:baffled:
Co do uprzejmosci a raczej jego braku to normalka w PL w De ludzie maja wiecej wyobrazni
A ja zaczelam czytac wczesniej odpisalam i wpadla znajoma bo mialam jej corke na 1,5h bo ona i maz w pracy a mala musiala z przedszkola wrocic.
Tym sposobem Laura unikla drzemki bo byl;a taka marudna ze miala isc spac.No ale potem poszlysmy na plac zabawa a pozniej grac w pilke.Teraz Lali jest po kolacji.Skonczy sie bajeczka i moja corka dzis o 199 idzie spac:sorry2:

Zdradze Wam ze dzis byal u mnie z rana fryzjerka i mam nowe wloski heheh skrocilam tez wlosy i zrobily mi sie o 3cm krotsze:sorry2:Mezowi sie podobam :)

Witajcie.A ja dzisiaj pracowałam cały dzień w ogródku,zobaczcie jaką mam już wiosnę.

Załączniki

• P1010458..jpg
    P1010458..jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 26
  • P1010461..jpg
    P1010461..jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 28
  • P1010456..jpg
    P1010456..jpg
    46 KB · Wyświetleń: 25
  • P1010457..jpg
    P1010457..jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 24
Luna ona na pólrocze miała śrenią 4.4,na razie sie na to nie zanosi ,a rower ma kilkuletni po przegladzie i drobnej naprawie na jesień więc w dobrym stanie ,o nowym mowy nie ma:no:
O, no to zdecudowanie 4.0 to za mało, ale skoro ma dobry rower, to i ja bym jej nwego nie kupiła, zwłaszcza po tych osastnich ekscesach...

Malinka, pięknie mu powiedziałaś:tak::tak::tak:
Ale koleś powinien na prawdę się leczyć, jak można tak powiedzieć, nie ważne juz nawet czy ktoś rodzinę ma duża, małą, zgodną czy bogatą-szok

Ja mam tipsy czuje sie jak kaleka :-).Nic nie potrafie zrobic.Ta dziewczyna jeszcze jest bo we dwie robimy paznokcie.Nie umem nic teraz zrobic.Pierwszy raz mam takie paznokcie :-).
Dorcia, a po co takie długaśne, niech ci skróci i już

Pati świetny inetresik, gratuluję

MH no może krew zalać, ale w końcu się udało???
U nas internetowych zapisów nie ma, tylko osobiste

tak samo wczoraj jak wychodzilam od okulisty z maksem i bylam juz krok od progu w drzwiach z fotelikiem w rece, wiec sama ledwo sie miescilam na szerokosc to jakis kutafon mi sie ciśnie :zawstydzona/y::wściekła/y: powiedziałam mu ze po 1 najpierw sie wychodzi a po 2 jest palantem bo widzi ze z dzieckiem ide i sie cisnie i mowie a co by bylo gdgyby mi dziecko spadlo na ziemie? gosc czerwony jak burak
ręce opadają na tych ludzi, ale widze kolejną dzielną mamuśke z niewyparzoną gęba. Tak trzymac!!!!!!!

nie przepadam za te salatka ale chetnie bym jakas zjadla.Nie ma kto zrobic:-D
A ja osttsnio zamówiłam sobie pizze z kurczakiem i anannasem ( kurczak na hawajach, heheheh) i baaardzo mi smakowała, taka leciutka. No i teściowa ise odwiedział i zrobiła mi taką sałatkę, hehehe. Sama sobie też bym nie zrobiła:-D

Adam co chwilę przysypia Antonio wymazał keczupem całe okno siebie i Julki włosy :wściekła/y:za cholerę nie dojdę skąd ten keczup wzieli to znaczy skąd to wiem z lodówki pytanie które z nich Julka czy Antek to wzieli???????bo Antek tez juz umie lodówkę otwierać:sorry2:zobaczyłam to i pytam które to wymyśliło?????Antek pokazuje Julke i mówi to Adim:confused:Julka od razu to Antek:confused:normalnie bądź tu mądry popatrzyłam na nich dałam im mokre chusteczki i kazałam wycierać:baffled:zaraz pójdę ogarnąć to do czysta i ich przebrać:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
co sie będe denerwować :-)to tylko dzieci a że genialne pomysły mają :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:mama moja i mój tata mówią że ja lepsza nie byłam :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
hehehe, modele

Słuchajcie, jak byłam mała, miałam chyba ze 3 czy 4 latka, mama poszła na zakupy, wiadomo, kolejki wiec trochę jej schodziło. Wpadłąm na genialny pomysł posprzatac mamusi. Zdjełam świerzo położone serwetki, do miseczki wlałam oleju do smażenia i tymi serwetkami cały segment mamusi wypucowałam:-p:-p:-p:-p
Mam wchodzi a ja dumna pokazuję jej swoje dzieo, mało nie zemdlała, no ale wychwaliła mnei, że łądnie posprzatane i az sie swieci:-D:-D:-D

A ja dziewczyny padam na twarz. solidaryzuję sie chyba z moim Piciem. Słuchajcie, poszedł do pracy na 6 rano, później do lekarza na okresowe, i dzwonią do niego, ze jest pilnie potrzebny, bo Marcinek znów zachlał i trzeba wysyłkę pokroić. No i poleciał na jeszcze jedną zmianę do 22.
Biedaczek
No a ja zamówiłam pranie dywanów na jutro rano, więc wszystkie 2 ( jeden zwarzyłam i warzy 57kg ) zwniosłam na trzepaki, wytrzepałam, jeszcze raz odkurzyłam, pomyłam podłogi, wyglancowałam chate, porobiłam porzadki w szafach z zimówkami, balkon wysprzatalam, no błysk. Jutro pokoik i łazienka. Padam na twarz. Jem wlasnie kanapke na obiad:zawstydzona/y:

Zdradze Wam ze dzis byal u mnie z rana fryzjerka i mam nowe wloski heheh skrocilam tez wlosy i zrobily mi sie o 3cm krotsze:sorry2:Mezowi sie podobam :)
A ja do fryzjera jade jutro po południu. Nie wiem jeszcze co bede robić, chcialabym balejage i troszke podciac, bo niby zapuszczam, ale niech przy tym jakos wygladam, hihi. A to sasiadka ciotki i baaaaaaardzo mało bierrze, wiec sie nawet nie zastanawialam za długo:-)

Witajcie.A ja dzisiaj pracowałam cały dzień w ogródku,zobaczcie jaką mam już wiosnę.
WOW, jak pieknie!!!!!!!!!
Ja co roku sobie obiecuje zrobic wiosne na balkonie i jakos mi nie wychpdzi:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Malinka pozazdroscic lekarki :-).Dokladnie sa jeszcze dobrzy ludzie na swiecie :-).
JUSTYNK BRAK MI slow na tych ludzi.Staraj sie nie przejmowac .Jestem z toba kochana.

Ja mam tipsy czuje sie jak kaleka :-).Nic nie potrafie zrobic.Ta dziewczyna jeszcze jest bo we dwie robimy paznokcie.Nie umem nic teraz zrobic.Pierwszy raz mam takie paznokcie :-).Oliwk spi.Cos jej zas krew lec z zabkow :-(.
Jak oliwka wstanie to sprzatanko,zjemy zupke i idziemy z dziecmi na chustawki.Wrocimyto rybke na drugie bedziemy robic.POZNIEJ salatke owocowa .
to jakie długie te tipsy sobie zrobiłaś??
pochwal się ;-);-);-);-)
Cześć Kochane. Dzisiaj nas wypuścili. Kuba zdrowy już teraz śpi, jeszcze przez kilka dni leki ma brać ale tak to ok :tak: za to ja mam katar i zatoki mnie bolą i mam nadzieję że się szybko wyleczę bo już prawie czwarty tydzień mi się to ciągnie :sorry2: teraz idę się wykąpać i się kładę. Zajrzę jak otrzeźwieje :-D papa
super, zdrowia jescze wysylam co byscie sie do konca wykurowali;-);-);-);-)
Hejka wieczorowo no i jakos mi zlecialo popołudnie wkońcu cos sie dzilo bo przyjechala kumpela z dwojka swoich urwisów no i było wesoło nawet na torta sie załapalysmy jeszcze do kawki :-D:-D:-D

a teraz trzeba polezec i posłuchac co ten mój bobasek wbrzuszku robi.........:-D:-D:-Dlubie o podsłuchiwac słuchawkami ale ostatnio je popsułam i nie mam , musze kupic nowe :-):-):-)
a ja nigdy czarka nie moglam uslyszec:no::no::no::no:
Wymyslili rekrutacje przez neta i prosze.Juz widze tych rodzicow wkur***:baffled:
Co do uprzejmosci a raczej jego braku to normalka w PL w De ludzie maja wiecej wyobrazni
A ja zaczelam czytac wczesniej odpisalam i wpadla znajoma bo mialam jej corke na 1,5h bo ona i maz w pracy a mala musiala z przedszkola wrocic.
Tym sposobem Laura unikla drzemki bo byl;a taka marudna ze miala isc spac.No ale potem poszlysmy na plac zabawa a pozniej grac w pilke.Teraz Lali jest po kolacji.Skonczy sie bajeczka i moja corka dzis o 199 idzie spac:sorry2:

pochwal się;-);-);-);-)

a ja wreszcie mam chwilke spokoju, zraek buszuje po pokoju kupilam mu kredki juz pogubil :sorry2:
teraz chowa mi sie za firanka i chce zxebym go znalazla :sorry2::sorry2::-D:-D
dzis dla mnie byl w miare grzeczny ale ja go dlugo dzis nie pilnowalam ale ciocia mowi ze byl niegrzeczny ze chcial na raczki itd. bardzo wczesny bunt dwulatka :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
mam pytanie czy warto wystawiac na allegro buty używane?
mam dwie pary szpilek ktore mialam na sobie ze dwa razy bo ja w szpilkach nie lubie chodzic, a to tylko na wesele kupilam a drugie na mature:sorry2::sorry2::sorry2:
i mam jeszcze glany w ktorych tez dlugo nie chodzilam bo mi od blachy ciagnelo w zimie i marzlam strasznie, tez malo uzywane:tak::tak::tak::tak::tak:
czarek siedzi o oglada pszczółkę maję wiec mam spokój:tak::tak::tak::tak:

reklama
Anka, no właśnie, bo zapomniałam dodać-zdjątko poprosimy!!!

Natali wstawiaj, ja na allegro srzedałam kozaczki. Jeśłi to prawie nówki, to czemu nie.

Do góry